2008. április 17. csütörtök

ápr. 17
0:03
Belgium: Juhász Rolandék bejutottak a kupadöntőbe (She)
Belga kupadöntőt játszhat Juhász Roland május 18-án, miután csapata, az Anderlecht az elődöntő második mérkőzésén 1?1-es döntetlent ért el a Germinal Beerschot otthonában, és 2?1-es összesítéssel bekerült a fináléba.
ápr. 17
0:20
Oroszország: Gaál Miklós bejutott a kupadöntőbe az Amkarral (She)
Gaál Miklós csapata, az Amkar Perm bejutott az Orosz Kupa döntőjébe, miután az elődöntőben 1?0-ra verte meg a másodosztályú Uralmas Jekatyerinburgot.
ápr. 17
0:36
Ukrajna: Sahtar?Dinamo finálé lesz a kupában (She)
A Sahtar Doneck és a Dinamo Kijev jutott be az Ukrán Kupa döntőjébe, amelyet május 7-én rendeznek meg.
ápr. 17
0:41
Görögország: döntőben az Olympiakosz és az Arisz (She)
Az Olympaikosz és az Arisz Szaloniki vívja a Görög Kupa döntőjét május 14-én.
ápr. 17
0:47
Szerbia: döntős a rangadót nyerő Partizan (She)
A szerb bajnokság listavezetője, a Partizan Beograd bejutott a Szerb Kupa döntőjébe, miután az elődöntőben 3?2-re legyőzte az ősi rivális Crvena zvezdát.
ápr. 17
4:16
Két hazai góltól fosztották meg a házigazda japánokat (Behaviour)
Hatalmas lépést tett az A csoport felé a magyar jégkorong-válogatott a szapporói Divízió I-es világbajnokságon: Pat Cortina együttese tegnap 4-2-re verte a házigazda japánokat. Ha a papírforma szerint alakul a folytatás, Palkovicsék szombaton az ukránok ellen kiharcolhatják a legmagasabb osztályban való szereplést.
ápr. 17
6:03
Kirúgták Csank Jánost (Blikk)
A Fradi hátránya 8 pont a listavezető Kecskeméttől
ápr. 17
6:05
Bukás után oktatott Schumi (Blikk)
Hétfőn motorozott, tegnap újra Ferrariba ült a német pilóta
ápr. 17
6:07
FociGyőrület (Blikk)
Újra ezrek járnak a bajnokesélyes labdarúgócsapat mérkőzéseire
ápr. 17
6:37
A Valencia nyerte a Király Kupát (Infostart)
A Valencia nyerte a labdarúgó Spanyol Király Kupát, miután a döntőben 3-1-re legyőzte a Getafét.
ápr. 17
6:53
Benedek Dalma: "Győzzön a jobbik" (Infostart)
Néhány nappal ezelőtt tért haza a kajakedző Fábiánné Rozsnyói Katalin csoportja a kaliforniai San Diegóból. A másfél hónapos edzőtáborozásról a többszörös világ- és Európa-bajnok Benedek Dalma elmondta: remek formában van a csapat.
ápr. 17
7:31
NBA: a Spurs bebiztosította harmadik helyét nyugaton (She)
A San Antonio Spurs a Utah Jazz elleni győzelmével bebiztosította harmadik helyét a Nyugati főcsoportban az alapszakasz utolsó játéknapján, így a Phoenix Sunsszal fog játszani a rájátszás első körében.
ápr. 17
7:47
NHL: a Penguins győzelmével már a második körbe jutott (She)
A Pittsburgh Penguins negyedszer is legyőzte az Ottawa Senatorst, így sima 4?0-s összesítéssel jutott tovább. A ?pingvinek? ezzel nemes bosszút álltak a tavalyi kiesésért a ?szenátorok? ellen.
ápr. 17
8:09
Tiltólistán Matthäus (Blikk)
A Bayern pecsétjét viseli
ápr. 17
8:15
Talmácsi mérnököt cserélne (Blikk)
ápr. 17
8:53
Rieb: Elfogyott a levegő Csank körül (Infostart)
A Ferencváros labdarúgó-csapatának vezetői az utóbbi hetek gyengébb szereplése miatt leváltották Csank János vezetőedzőt. Az NB II Keleti csoportjának harmadik helyén álló együttest a klubnál eddig szakmai menedzserként dolgozó angol Bobby Davison veszi át. Rieb György klubelnök az InfoRádiónak azt mondta: reméli, hogy az új tréner irányításával még ledolgozható a listavezető Kecskeméttel szembeni…
ápr. 17
9:42
Werder: szalagsérüléssel kidőlt a brémaiak kapitánya (She)
Legkevesebb két hétig nem edzhet Frank Baumann, a Werder Bremen csapatkapitánya.
ápr. 17
9:47
Barátságos válogatott mérkőzés: Mexikó legyőzte Kínát (She)
Szokatlan helyszínen feszült egymásnak Mexikó és Kína ma hajnalban: a két válogatott Seattle-ben csapott össze, a Qwest Fielden.
ápr. 17
10:26
Anglia: a Derby leigazolta az ausztrál válogatott Zadkovichot (She)
A Premier League-ből biztos kieső Derby-nél már most a következő évi feljutást tervezik, Paul Jewell az ausztrál válogatott Ruben Zadkovich leigazolásával kezdte újraépíteni csapatát.
ápr. 17
10:47
Lyon: Benzema ügynöke kijelentette, a játékos marad csapatánál (She)
Karim Benzema ügynöke cáfolta azokat az értesüléseket, miszerint a 20 éves játékos eligazolna a nyáron a Lyontól.
ápr. 17
12:15
Skócia: a Celtic és a Rangers játékosát is eltiltották (She)
Gary Caldwellt a Celticből és David Weirt a Rangersből eltiltották egy-egy meccsre, a két csapat mérkőzése utáni lökdösődés miatt.
ápr. 17
12:48
Németország: nézze meg Huszti Szabolcs Dortmundnak lőtt gólját! (She)
ápr. 17
12:50
Bolton Wanderers: Kevin Davies eltörte a kezét (She)
A West Ham ellen győztes gólt szerző támadót eredetileg ujjsérüléssel diagnosztizálták, de a további vizsgálatok kimutatták: három helyen is eltört a keze.
ápr. 17
13:12
Zárva a fűzfői uszoda: veszélyben az olimpiai felkészülés? (Metropol)
A magyar olimpiai csapat gyémánt fokozatú főtámogatója, az E.ON Hungária Zrt. továbbra is kiemelten kezeli a magyar csapat olimpiai felkészülését, és mindent megtesz a sportolók optimális edzés- és versenyzési lehetőségeinek garantálásáért.
ápr. 17
14:00
Euro 2008: brazillal erősítettek a lengyelek (She)
Megkapta a lengyel állampolgárságot Roger Guerreiro, s a brazilnak született labdarúgót Leo Beenhakker szövetségi kapitány meg is hívta az Európa-bajnokságra készülő keretébe.
ápr. 17
14:56
Middlesbrough: a szezonban már nem lép pályára Gary O?Neil (She)
Térdoperáció utáni rehabilitációja miatt ki kényszerül hagyni a 2007?08-as idény utolsó mérkőzéseit Gary O?Neil, aki a Tottenham elleni mérkőzésen sérült meg.
ápr. 17
16:01
Paralimpia: aláírták a doppingellenes nyilatkozatot (She)
A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) csütörtöki csapatgyűlésén a sportolók és edzőik aláírták azt a nyilatkozatot, melyben kijelentették, hogy nem használnak doppingszert a pekingi paralimpián. Ez a nyilatkozat a feltétele annak, hogy a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) elfogadja a versenyzők nevezését.
ápr. 17
16:51
"Nem adom fel!" - Exkluzív interjú Talmácsi Gáborral (Infostart)
Élete legnehezebb versenyének nevezte Talmácsi Gábor az InfoRádiónak adott interjúban a hétvégi Portugál Nagydíjat. A gyorsasági motoros világbajnokság nyolcadliteres kategóriájának címvédője Estorilban küszöködve szerezte meg a hatodik helyet, és 45 pontra nőtt a hátránya az éllovas olasz Simone Corsival szemben. Az Aspar-csapat magyar versenyzője most válaszra vár, miután személyesen tárgyalt az…
ápr. 17
17:30
Tenisz: Federer simán negyeddöntős Estorilban (She)
A világelső Roger Federer könnyedén verte a román Victor Hanescut a 370 ezer euró összdíjazású portugáliai férfi salakpályás tenisztornán, ezzel bejutott a negyeddöntőbe. A svájci klasszis a következő meccsét mindenképpen portugál játékos ellen vívja, ellenfele ugyanis a két hazai teniszező Joao Sousa és Frederico Gil találkozójának győztese lesz.
ápr. 17
17:56
Végre! Kovács és Janics újra egy hajóban (Behaviour)
Több mint másfél év szünet után csütörtökön újra egy hajóba ült Kovács Katalin és Janics Natasa, Athén olimpiai bajnok kajakpárosa.
ápr. 17
18:21
Franciaország: feloszlattak két rasszista szurkolócsoportot (She)
A francia belügyminisztérium rasszista megnyilvánulások miatt feloszlatta a Paris Saint-Germain és az FC Metz labdarúgócsapatának egy-egy szurkolócsoportját.
ápr. 17
18:38
Kovács és Janics újra egy hajóban, cél az olimpia (Metropol)
Több mint másfél év szünet után csütörtökön újra egy hajóba ült Kovács Katalin és Janics Natasa, Athén olimpiai bajnok kajakpárosa.
ápr. 17
18:59
Floorball: a műszakisok egyetemi bajnokok lettek (She)
Sorozatban ötödször, idén is a Pannon Egyetem (Veszprém) adhatott otthont a floorball MEFOB (Magyar egyetemi és főiskolás országos bajnokság) küzdelmeinek. A két napos tornán 12 egyetem és főiskola csapatai képviseltették magukat. A csapatok először 2 db 6-os csoportra osztva körmérkőzéses rendszerben küzdöttek, mely csoportokból az első két helyezett jutott az elődöntőbe.
ápr. 17
19:15
Amerikaifutball: Darrell Jackson a Denver Broncosnál folytatja (She)
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Denver Broncos leigazolta az előző szezonban a San Francisco 49ers csapatát erősítő Darrell Jacksont.
ápr. 17
19:21
Gazdag lehetsz egy lövéssel! (Blikk)
Rúgj kapufát és 1 millió eurót nyerhetsz!
ápr. 17
19:23
A BrazilMasters kódjáték hivatalos szabályzata (Blikk)
ápr. 17
19:25
Körtáncot lejtett a Fradi (Blikk)
Davison, az angol edző felpörgette a zöld-fehér futballistákat
ápr. 17
19:27
Szávay negyeddöntős (Blikk)
Ági az orosz Szafinát győzte le két szettben
ápr. 17
20:01
Tenisz: Szávay Ágnes következő ellenfele Alize Cornet lesz (She)
Következő ellenfele a francia Alize Cornet lesz Szávay Ágnesnek a charlestoni tenisztorna női egyes versenyének negyeddöntőjében. A 17 éves francia a román Sorana Cirstea ellen 6:1, 7:5-re nyert a legutóbbi fordulóban.
ápr. 17
20:12
Kaposvár: visszavonta óvását a klub, az ügy lezárult (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség érkezett hivatalos értesítés értelmében a Kaposvár visszavonta óvását, amit a klub azért nyújtott be, mert 48 órával a Debrecen elleni bajnoki találkozójukat követően a Budapest Honvéd ellen (Magyar Kupa) is pályára kellett lépnie a csapatnak - jelent meg a közlemény az mlsz.hu-n.
ápr. 17
20:24
Súlyemelő Eb: Molnár Alexandra a hetedik lett (She)
A 75 kg-osok között szereplő Molnár Alexandra 178 kg-os összteljesítményével hetedik lett az olaszországi olimpiai kvalifikációs súlyemelő Európa-bajnokságon.
ápr. 17
20:40
Németország: nézze meg Hajnal Tamás Duisburgnak lőtt gólját! (She)
A Karlsruhe szerda este 1?0-ra verte meg a Duisburgot a Bundesliga 29. fordulójában, a mérkőzés egyetlen találatát Hajnal Tamás szerezte a 81. percben.
ápr. 17
20:46
Felmentették a Honvéd sikeredzőjét! (Infostart)
Már nem Kovács István a Honvéd férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője. A klub szakosztályának vezetése azután mentette fel a trénert, hogy az alapszakasz-győztes együttes nem jutott be a Vasassal szemben a bajnoki döntőbe. A bronzpárharc meccsein Tóth Imre irányítja a csapatot.
ápr. 17
20:46
Vízilabda: Kovács Istvántól elköszöntek a Dominónál (She)
Csütörtöki ülésén a Domino Honvéd vízilabda szakosztályának elnöksége úgy határozott, hogy megköszöni Kovács István vezetőedző munkáját. A bajnokság végéig Tóth Imre másodedző, a csapat egykori játékosa irányítja a szakmai munkát.
ápr. 17
22:37
Tenisz: Juan Monaco is bejutott a legjobb nyolc közé (She)
A második helyen kiemelt argentin Juan Monaco is bejutott a legjobb nyolc közé a 370 ezer euró összdíjazású valenciai salakpályás férfi tenisztornán.
ápr. 17
22:48
Birkózás: Tőzsér Sándor világbajnokba kapaszkodhat (She)
Elkészült a sorsolás a svájci Martignyban rendezendő szabadfogású kvalifikációs verseny holnap sorra kerülő két súlycsoportjában.
ápr. 17
23:05
Ezúttal elég volt Essien gólja a Chelsea-nek (Infostart)
A Chelsea 1-0-ra győzött Liverpoolban az Everton ellen az angol labdarúgó-bajnokság csütörtöki mérkőzésén.
ápr. 17
23:05
Kézilabda: bejutott az elődöntőbe Nagy László Barcelonája (She)
Zaragozában rendezik a spanyol férfi Király-kupa (Copa del Rey) nyolcas döntőjét.
ápr. 17
23:21
Dánia: Bröndby?FC Köbenhavn finálé lesz a kupában (She)
A Bröndby lesz az ellenfele az FC Köbenhavnnak a Dán Kupa döntőjében, miután az elődöntő második mérkőzésén 2?0-ra nyert, és 5?0-s összesítéssel búcsúztatta a Midtjylland együttesét.

Keresés