2008. április 4. péntek

ápr. 4
0:28
Tenisz: Nikolay Davidenko könnyen került az elődöntőbe Miamiban (She)
A világranglistán negyedik helyen álló orosz Nikolay Davidenko két könnyű játszmában 6:2, 6:1-re verte a szerb Janko Tipsarevicset, és bejutott a Miamiban rendezett 3,4 millió dollár összdíjazású tenisztorna elődöntőjébe.
ápr. 4
6:03
Csak a Ferrari nyerhet? (Blikk)
Az olaszok otthon vannak Bahreinben
ápr. 4
6:05
Kincset ér Cseh aláírása (Blikk)
Díjazottból díjátadó lett Cseh László
ápr. 4
6:07
Londonban ölték meg a bajnokot (Blikk)
Bujkó Tamást kalapáccsal verték agyon az angol fővárosban
ápr. 4
7:04
NHL: a Detroit az alapszakasz legjobbja, rájátszásban a Rangers (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga mai játéknapján a New York-i rangadó a Rangers győzelmét hozta, ezzel Jaromir Jagrék be is masíroztak a rájátszásba. Az alapszakasz legjobbjának járó Presidents? Trophy a Detroit Red Wingshez került, miután az autóváros csapata Zetterberg 11 másodperccel a vége előtt ütött góljával legyőzte a Colombust. A kanadai rangadón az Ottawa idegenben alázta meg a…
ápr. 4
7:22
NBA: tizenhét pontos hátrányból nyert a Bulls Clevelandben (She)
Mindössze három mérkőzést játszottak az észak-amerikai profi kosárlabda liga 144. játéknapján, ám izgalmakban így sem volt hiány: a Chicago Bulls idegenben, komoly hátrányból fordított a Cleveland Cavaliers ellen, Kevin Martin triplái a Kingsnek hozták meg a győzelmet a kaliforniai ütközeten, a Houston pedig idegenben verte a Portlandet Tracy McGrady 35 pontjának köszönhetően.
ápr. 4
7:39
Szívritmuszavara van a Fradi légiósának (Blikk)
Lázasan edzett az elefántcsontparti játékos
ápr. 4
8:07
Tőzsér, Priskin és Tisza a fő bűnbakok (Blikk)
A hiányzó Gerát is meg akarták büntetni
ápr. 4
8:07
Peking 2008: zárják ki a Tibet miatt tiltakozókat! (Metropol)
Walther Tröger, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) német tagja minden sportolót kizárna a pekingi játékokról, aki a tibeti helyzet ellen tiltakozik.
ápr. 4
8:25
Női torna Eb: jól szerepeltek a magyarok (Metropol)
A Böczögő Dorina, Korcsmáros Enikő, Gombás Laura, Csillag Tünde és Csiszár Anna összetételű magyar csapat 155,925 ponttal a 13. helyen végzett a női tornászok franciaországi Európa-bajnokságán, Korcsmáros pedig ugrásban bekerült a fináléba.
ápr. 4
9:27
MLSZ: egy órával később játszik az Újpest április 19-én (She)
ápr. 4
9:44
Birkózó Eb: Szabó Emese kikapott az első meccsén (She)
Vereséget szenvedett a finnországi Tamperében zajló birkózó Európa-bajnokságon a női 55 kilogrammos mezőnyben induló Szabó Emese.
ápr. 4
10:06
Darts: jól szerepeltek a magyarok Bécsben (She)
Jó eredményt értek el sportolóink az immár hagyományosnak mondható bécsi nemzetközi darts-versenyen, a Spring Cupon.
ápr. 4
10:34
Birkózó Eb: Sastin elődöntős és kvótás lehet (She)
A 63 kg-ban szereplő Sastin Marianna második mérkőzését is megnyerte, így bejutott az elődöntőbe a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokságon.
ápr. 4
10:40
Bundabotrány az angol futballban is (Infostart)
A korábban korrupciómentesnek hitt angol futballról is kiderült, hogy igenis van bundázás a szigetországban. Egy komoly szerencsejáték-függőséggel küzdő labdarúgón keresztül bundáztak meg egy mérkőzést a bajnokságban.
ápr. 4
10:45
MLSZ: elmarad a hétfőre tervezett rendkívüli közgyűlés (She)
Elmarad a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfőre kiírt rendkívüli közgyűlése, melyen a Telkibe tervezett edzőközpont finanszírozásáról kellett volna dönteni.
ápr. 4
10:51
Formula?1: Felipe Massa nyerte az első szabadedzést (She)
A Ferrari brazil pilótájának győzelmével zárult az első szabadedzés a Bahreini Nagydíjon. Massa egy tizedet vert Kimi Räikkönenre, a két tűzpiros autót Rosberg és a két McLaren követi.
ápr. 4
11:13
Egyesült Államok: Beckham első évadbeli gólja és gólpassza (She)
David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol labdarúgója önmaga és csapata első gólját szerezte a szezonban a San Jose Earthquakes elleni bajnokin, amelyet 2?0-ra nyertek meg.
ápr. 4
11:24
Birkózó Eb: Sastin a bronzért küzdhet, nincs kvóta (She)
A Tamperében zajló birkózó Európa-bajnokság női versenyének második napján, a négy olimpiai súlycsoport küzdelmei során a 63 kg-ban a vb-bronzérmes fehérorosz Olga Hilko az elődöntőben két menetben legyőzte Sastin Mariannát. Miután orosz-fehérorosz döntő lesz, és a tavalyi vb-n egyik ország sem szerzett olimpiai kvótát, így ebben a súlycsoportban az Európa-bajnok szerzi meg hazájának a pekingi…
ápr. 4
11:30
Úszás: D?Arcy sorsa az Ausztrál Olimpiai Bizottság kezében van (She)
Nick D?Arcy ausztrál úszó pekingi indulásáról dönt a közeljövőben az Ausztrál Olimpiai Bizottság. A sportolót a múlt héten vette őrizetbe a rendőrség, miután D'Arcy súlyos sérüléseket okozott a szintén úszó Simon Cowley-nak egy kocsmai verekedés során.
ápr. 4
11:57
Horvátország: Custic halála miatt elmarad a bajnoki forduló (She)
Az NK Zadar csatárának, Hrvoje Custicnak tegnapi halála miatt elhalasztották a teljes hétvégi bajnoki fordulót Horvátországban.
ápr. 4
12:03
Azerbajdzsán: mégis Berti Vogts lesz a kapitány (She)
Hosszas huzavona után a SID német hírügynökség pénteken megerősítette, hogy 2009 decemberéig, a világbajnoki selejtezők végéig a német Berti Vogts irányítja az azeri válogatottat.
ápr. 4
12:09
Milan: "minimális érdeklődés" Ronaldinho iránt (Infostart)
Az AC Milan részéről mindig van egy "minimális érdeklődés" Ronaldinho iránt - mondta az olasz csapat egyik játékosügynöke.
ápr. 4
12:20
Asztalitenisz, olimpiai selejtező: Lovas nyert, Póta kikapott (She)
Lovas Petra továbbjutott a főverseny első fordulójából, Póta Georgina viszont kikapott az asztaliteniszezők Nantes-ban zajló európai olimpiai selejtezőjén. Előbbi így még harcban van a pénteki kvótákért, utóbbi szombaton javíthat.
ápr. 4
12:31
Peking 2008: Isztambulban az olimpiai láng (She)
A második legnépesebb török város, Isztambul lakói ünnepélyes keretek között, nagy érdeklődéssel, barátsággal fogadták az olimpiai lángot.
ápr. 4
12:33
MLSZ: két kupamérkőzésre tiltották el a DAC játékosát (She)
ápr. 4
12:50
Megvan a milliókat érő aláírás (Metropol)
Bajnai Gordon, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) sportért is felelős vezetője április 4-i hatállyal aláírta azt a rendeletet, mely az állami sportcélú támogatás felhasználásának és elosztásának részletes szabályait határozza meg, s amelynek alapján adottak a feltételek a magyar versenyzők sikeres pekingi olimpiai szerepléséhez.
ápr. 4
13:07
Pert nyert az Ausztrál Olimpiai Bizottság elnöke (Metropol)
Kártérítési pert nyert John Coates, az Ausztrál Olimpiai Bizottság elnöke, akit egy 2004-es, decemberi televíziós műsorban azzal vádolt Alan Jones tévériporter, hogy eltitkolta az igazságot az evezős Sally Robbins ügyében.
ápr. 4
13:11
Fogadási botrány Angliában (Blikk)
Szenvedélybeteg játékosok több meccset is manipuláltak
ápr. 4
13:38
Kezsman: Avram Grant miatt kapott ki a Chelsea (She)
A Fenerbahce szerb csatára szerint a londoni kékek már nem működnek olyan olajozott gépezetként, mint José Mourinho alatt, és ezért az új edző a felelős.
ápr. 4
13:44
Németország: Hoyzer 126 ezer eurót fizet a DFB-nek (She)
Robert Hoyzer bundázás miatt elítélt volt játékvezető és a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) peren kívül megállapodott a kártérítésről.
ápr. 4
13:49
Anglia: bundaügyet vizsgál a Labdarúgó Szövetség (She)
Az Angol Labdarúgó Szövetség nyomozást indít egy, korábban a Premier League-ben játszó futballista ügyében. A meg nem nevezett játékos egy alkalommal szándékosan kiállíttatta magát, és három csapattársát is rávette, hogy ?besárguljanak? a mérkőzésen.
ápr. 4
13:55
Mintegy 200 milliós kártérítést fizet a bundázás miatt elítélt focibíró (Infostart)
Robert Hoyzer bundázás miatt elítélt volt játékvezető és a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) peren kívül megállapodott a kártérítésről.
ápr. 4
14:00
Asztalitenisz olimpiai selejtező: Zwickl kiesett (She)
Zwickl Dániel elvesztette negyeddöntős mérkőzését az asztaliteniszezők Nantes-ban zajló európai olimpiai selejtezőjén, a főverseny első szakaszában, így elszállt az esélye arra, hogy pénteken kvótát szerezzen, szombaton azonban javíthat.
ápr. 4
14:17
Kosárlabda: Jao Ming otthon keres gyógymódot (She)
Jao Ming, a Houston Rockets kínai centere hazatért, hogy hagyományos gyógymódokat alkalmazó orvosokkal végezze a rehabilitációt. A kosaras korábban sikeres műtéten esett át, de szurkolóinak ígéri: ott lesz a pekingi olimpián ? addigra újra csúcsformában.
ápr. 4
15:51
Massa feladta a leckét a mezőnynek, Hamilton összetörte autóját (Infostart)
A Ferrari brazil versenyzője, Felipe Massa volt a leggyorsabb a Forma-1-es Bahreini Nagydíj mindkét pénteki szabadedzésén.
ápr. 4
16:46
Asztalitenisz, olimpiai selejtező: Lovas is kiesett, még nincs kvóta (She)
Lovas Petra a döntő szettben 12:10-re alulmaradva kikapott az elődöntőben az asztaliteniszezők Nantes-ban zajló európai olimpiai selejtezőjén, a főverseny első szakaszában, így - a korábban búcsúzott Póta Georginához és Zwickl Dánielhez hasonlóan - pénteken neki sem sikerült a kvótaszerzés.
ápr. 4
16:51
Súlyemelés: tizenegy görög sportoló doppingolt (She)
A görög súlyemelő-válogatott tizenegy tagjánál hozott pozitív eredményt a doppingvizsgálat ? jelentette be pénteken a görög szövetség Athénban.
ápr. 4
16:53
Jégkorong: a Volán ősztől is az osztrák ligában (She)
A magyar bajnok és múlt héten Szuperkupa-győztes Alba Volán jégkorongcsapata a következő idényben is elindul az osztrák pontvadászatban (EBEL).
ápr. 4
16:57
Barcelona: Ronaldinho számára vége a szezonnak (She)
Ronaldinho kihagyja a szezon hátralévő részét ? jelentette be az FC Barcelona hivatalos közleményben pénteken.
ápr. 4
17:02
Alonso rágyúrt a futamra (Blikk)
Duzzad az erőtől Fernando Alonso (26)
ápr. 4
17:08
Ronaldinho már csak ősszel játszhat (Infostart)
Ronaldinho ebben a szezonban már nem léphet pályára a Barcelona labdarúgócsapatában.
ápr. 4
17:35
Birkózás: Szabó Emese számára véget ért az Európa-bajnokság (She)
Szabó Emese a vigaszágon kikapott, ezzel befejezte szereplését a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokságon.
ápr. 4
19:19
Férfi röplabda NB I: magabiztos volt a Dunaferr (She)
A Dunaferr hazai környezetben magabiztos győzelmet aratott a MAFC ellen a férfi röplabda NB I-es ligabajnokság negyeddöntőjében zajló párharc első mérkőzésén. A Dág négy játszmában győzött a Kazincbarcika vendégeként.
ápr. 4
19:48
Férfi röplabda NB I: nyert a Kecskemét és a Kaposvár (Metropol)
A Kecskemét és a Kaposvár győzelemmel kezdte negyeddöntős szereplését a férfi röplabda NB I-es ligabajnokságban.
ápr. 4
20:29
Henry a legjobban kereső francia sportoló (Behaviour)
Az elmúlt évben 17,4 millió euróval Thierry Henry, az FC Barcelona labdarúgója kereste a legtöbb pénzt a francia sportolók közül. Őt Tony Parker, az NBA-bajnok San Antonio Spurs kosarasa követte 9,6 millió eurónak megfelelő összeggel, míg a harmadik Patrick Viera, az Internazionale futballistája lett 8 millióval.
ápr. 4
20:34
Birkózó Eb: Sastin Marianna bronzérmes (Behaviour)
A 63 kg-os súlycsoportban szereplő Sastin Marianna bronzérmet szerzett a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokságon.
ápr. 4
20:58
Újabb idegenbeli rangadót nyert az MTK (Infostart)
Újabb idegenbeli rangadót nyert a listavezető MTK a labdarúgó NB I-ben. A fővárosi csapat a 22. fordulóban 1-0-ra győzött Zalaegerszegen.
ápr. 4
21:07
Ronaldinho számára befejeződött a szezon (Behaviour)
Ronaldinho ebben a szezonban már nem léphet pályára az FC Barcelona labdarúgócsapatában. A klub közleménye szerint a brazil klasszis a csütörtöki edzésen sérült meg, s az alapos orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy izomszakadást szenvedett a jobb lábában, így legalább hat hétig nem léphet pályára.
ápr. 4
21:48
A Marca olvasóinak 77 százaléka szerint Ronaldinho már nem tér vissza a Barcába (Infostart)
Ronaldinho sérülése tartja lázban Spanyolországot, miközben az olasz lapok szerint a bátyja Adriano Gallianival, a Milan ügyvezetőjével találkozott, miután a múlt héten az Inter elnökével vacsorázott. Angliában folytatódik az Arsenal-Liverpool trilógia, Olaszországban Spalletti alighanem már inkább a bajnokságra fókuszál.

Keresés