2008. április 15. kedd

ápr. 15
6:03
Görbicz egy hónapra kidőlt (Blikk)
Egy hónapig nem játszhat a szalagszakadása miatt
ápr. 15
6:05
Kezükben a magyar foci (Blikk)
Profi licences edzők jártak a Blikkben
ápr. 15
6:07
Bin Ladennel bokszol Kovács (Blikk)
Hátára tetováltatta a terroristavezért az ökölvívó
ápr. 15
7:18
Olaszország: Francesco Tottit 1000 euróra megbüntették (She)
Az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 1000 euróra megbüntette Francesco Tottit, amiért sértegette a játékvezetőt a vasárnapi bajnoki mérkőzésen.
ápr. 15
7:29
NBA: mindkét főcsoportban elkeltek a rájátszást érő helyek (She)
A Phoenix Suns legyőzte a Golden State Warriorst, így a vesztes csapat már biztosan nem éri utol a Nyugati főcsoport nyolcadik helyén álló Denver Nuggetst. Az Indiana Pacers a Washington Wizards ellen szenvedett vereséget, ezzel a Keleti főcsoportban utolsóként az Atlanta Hawks helye is biztossá vált a playoffban.
ápr. 15
7:45
NHL: a Penguins már csak egy győzelemre van a továbbjutástól (She)
A Pittsburgh Penguins harmadik alkalommal is győzött az Ottawa Senators ellen, így már csak egy meccset kell megnyernie a továbbjutáshoz. A Colorado Avalanche?Minnesota Wild párosítás harmadik találkozóján megint csak a hosszabbításban dőlt el a győzelem. Ezúttal a Minnesota örülhetett.
ápr. 15
8:29
Gerát vinnék az angol élvonalba (Blikk)
Újra Gera Zoltánért (29) versenyeznek az angol klubok
ápr. 15
8:57
Súlyemelő olimpiai selejtező Eb: török győzelem női 48 kilóban (She)
Az olimpiai bajnok török Nurcan Tylan nyerte a női 48 kg-os súlycsoport versenyét a súlyemelők olimpiára selejtező Európa-bajnokságán, az olaszországi Lignano Sabbiadoróban.
ápr. 15
9:18
Papp László első aranyérme (Blikk)
Vízbe ugrott miatta a csapatvezető
ápr. 15
9:40
Tenisz: Zvonarjova nyert, és ott van a második fordulóban (She)
Az 1,34 dollár összdíjazású charlestoni női tenisztorna első fordulójából a papírformának megfelelően továbbjutott az orosz Vera Zvonarjova, miután 6:2, 6:2 arányban legyőzte a tajvani Csuangot.
ápr. 15
10:40
Elúszott az NB I a Fradinak? (Blikk)
Csank János állásába kerül az újabb Fradi-szégyen
ápr. 15
11:35
Tenisz: Szávay Ágnes kedden párosban is bemutatkozik (She)
A charlestoni női tenisztornán magyar idő szerint kedd éjszaka párosban is pályára lép Szávay Ágnes az orosz Dinara Szafina oldalán. Az ötödik helyen kiemelt duó ellenfele a szabadkártyával induló amerikai Alexa Glatch és Varvara Lepchenko lesz.
ápr. 15
12:10
Romário elköszön a labdától (Behaviour)
Romário, a brazilok veterán futballklasszisa bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a szöges cipőit.
ápr. 15
12:25
Szerbia: egy ember meghalt, többen megsérültek (She)
Egy halálos áldozatot és számos sérültet követelt Újvidéken a Vojvodina?Partizan Beograd bajnoki mérkőzést követő szurkolói rendbontás.
ápr. 15
12:42
Már utalják az olimpiai pénzeket (Metropol)
Az olimpiai és paralimpiai felkészülés és részvétel állami támogatásának átutalása folyamatban van - derült ki az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának keddi ülésén.
ápr. 15
13:19
NBA: Carmelo Anthony ittasan vezetett, ezért letartóztatták (She)
Alig néhány órával azt követően, hogy az idei szezonban legrosszabb teljesítményét nyújtotta Carmelo Anthony, a rendőrség ittas vezetésen kapta, ezért letartóztatta. A Denver Nuggets kosárlabdázóját a vérvétel után szabadon engedték a rend őrei, a játékos máris elnézést kért szurkolóitól.
ápr. 15
13:54
Megint pokoli szerencséje volt Schuminak (Behaviour)
Német lapértesülés szerint a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher, aki újabban motorozásra adta a fejét, túlságosan sokat kockáztat és már harmadik bukását szenvedte el.
ápr. 15
14:09
Sportlövő vk, Peking: Gerebics 14., Bognár 18. dupla trapban (She)
Gerebics Roland a 14., Bognár Richárd pedig a 18. helyen végzett dupla trapban a pekingi sportlövő Világkupa-versenyen.
ápr. 15
14:36
Manchester United: ügynöke szerint hosszabbított Ferdinand (She)
Rio Ferdinand ügynöke, Pini Zahavi szerint védence öt évvel meghosszabbította kontraktusát a Manchester Unitednél, heti 130 ezer fontért.
ápr. 15
14:38
Franciaország: Ben Arfa még nem döntötte el marad-e Lyonban (She)
Hatem Ben Arfa, a francia Lyon futballistája kijelentette, a nyári átigazolási időszakig nem dönt jövőjéről.
ápr. 15
14:47
MTK: feltehetően vége Pál András szezonjának (She)
A kék-fehérek hivatalos honlapja szerint valószínűleg ebben az évben már nem léphet pályára a szélső, aki az ETO elleni mérkőzésen, Supics belépője nyomán sérült meg.
ápr. 15
15:15
Autósport: Jacques Villeneuve a DTM-ben? (She)
Ralf Schumacher után újabb volt Formula?1-es sztárpilóta szerződhet a német túraautó-bajnokságba.
ápr. 15
15:17
Arsenal: a Bayern München is szeretné leigazolni Flaminit (She)
A Bayern München is szeretné megszerezni az Arsenal játékosát, Mathieu Flaminit, akiért korábban már a Juventus és a Milan is bejelentkezett.
ápr. 15
16:05
Mégis NB I-es lehet a Fradi (Blikk)
Zöld asztal mellett kerülhet vissza az élvonalba az Üllői úti csapat
ápr. 15
16:06
Kerékpár: ezúttal otthon tartották a KSI-kupát (She)
Több mint három évtizede adják át a KSI-kupát az országúti kerékpárosok, ami ezúttal azonban az ? egyben szervező ? címvédőknél maradt. A Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület kerékpáros szakosztálya az április 12-i hétvégén rendezte meg a 31. Decathlon-KSI-kupát, melynek előzetes rajtlistáján négy kategóriában összesen 84 bringás szerepelt. A kerékpárversenyt a szlovákok tették nemzetközivé.
ápr. 15
16:11
Kézilabda: a Veszprém hazai pályán kezdi a KEK-döntőt (She)
Bécsben elkészítették a férfi európai kézilabda kupák döntőinek beosztását: a KEK-ben az MKB Veszprém hazai pályán kezd a német Rhein-Neckar Löwen ellen.
ápr. 15
16:28
Floorball: elmaradt a várt nagy küzdelem a rangadón (She)
A BLAST férfi OB I 15. fordulójában az esélyesek győztek, de két esetben alaposan meg kellett izzadniuk a győzelemért. Az ARES HC/TopFloor csapata a vártnál sokkal könnyebben fektette két vállra örök riválisát, ezzel a Krokodilok hullámvasutazása tovább tart.
ápr. 15
16:50
Soproni Liga: Gaman távozik a Siófoktól, Kanta viszont marad (She)
A Siófok felbontotta román légiósa, Dan Adrian Gaman szerződését, aki nem fért bele a vezetőedző Aldo Dolcetti elképzeléseibe. Nem így Kanta Szabolcs, akivel annak ellenére szerződést hosszabbított a klub, hogy jelenleg sérülés miatt nem számíthat rá az olasz szakember.
ápr. 15
17:01
Manchester United: Rio Ferdinand szerződését meghosszabbították (She)
Két héttel ezelőtt kezdeményezett tárgyalásokat Rio Ferdinand a Manchester United vezetőivel, hogy hosszabbítsák meg a 2009 nyarán lejáró szerződését. A megállapodás most megszületett, a 29 éves védő 2014-ig kötelezte el magát.
ápr. 15
19:02
MLSZ: súlyos büntetést fizet Csertői Aurél (She)
Nem úszta meg szárazon a Haladás vezetőedzője a Barcs elleni mérkőzés után tett nyilatkozatát: a szakvezető 200 ezer forintot fizet az MLSZ kasszájába.
ápr. 15
19:04
Futsal: az oroszok, a spanyolok és a csehek már révbe értek (She)
A hat európai pótselejtezős párharc közül három már lezárult, így Oroszország, Spanyolország és Csehország biztosan indulhat az őszi, brazíliai futsal-világbajnokságon.
ápr. 15
19:06
U19: változások a válogatott keretében (She)
Debreceni András betegsége, Gál András pedig sérülése miatt nem tudott megjelenni a 19 éven aluli korosztályos labdarúgó-válogatott edzőtáborában.
ápr. 15
20:01
A legnagyobb sztárok is rajthoz állnak a Közép-Európa-ralin (Infostart)
Összesen 268 autó, motor, kamion és quad indul az április 20-án rajtoló Közép-Európa-ralin. A tereprali Dakar-sorozat első versenye magyarországi és romániai szakaszokon halad; a résztvevőknek több mint kétezer kilométert kell teljesíteniük.
ápr. 15
20:53
Kézilabda: a várt ütemben gyógyul Görbicz Anita bokája (She)
ápr. 15
20:55
Kosárlabda: győzött az Albacomp, óvás alatt a meccs (She)
ápr. 15
21:27
Ökölvívás: Balzsay Károly litván ellenféllel küzd (She)
Balzsay Károly, a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú interkontinentális bajnoka, a litván Mantas Tarvydas ellen védheti meg címet, az április 26-i, drezdai profiboksz gálán.
ápr. 15
21:33
Elzárásra ítélték a Nyíregyháza-DVTK meccs garázda szurkolóit (She)
Harminc és ötven nap közötti elzárásra ítélte a múlt szombati Nyíregyháza-Diósgyőr NB I-es labdarúgó-mérkőzésen és utána garázdálkodó hat vendégszurkolót a Nyíregyházi Városi Bíróság kedden.
ápr. 15
21:35
Tenisz: Federer játszmaveszteség után fordított Rochus ellen (She)
Hiába nyerte meg az első szettet a belga Olivier Rochus Roger Federer ellen, a svájci világelső a következő két játszmában esélyeshez méltóan hozta a mérkőzést, és jutott be a portugáliai Estorilban zajló férfi torna 2. fordulójába.
ápr. 15
21:55
Tenisz: Szafin megverte Ferrerót Valenciában (She)
Bejutott a valenciai salakpályás férfi tenisztorna második fordulójába Marat Szafin, az orosz sportoló három játszmában verte meg a negyedik helyen kiemelt spanyol Juan Carlos Ferrerót.
ápr. 15
22:06
Németország: Szabicséknak ezúttal nem ment a játék (She)
A Mainz elleni hétvégi siker után a szezonban immár tizenharmadszor maradt pont nélkül az Augsburg a német másodosztályban.
ápr. 15
23:00
Kézilabda: Ivano Balicot szerződtetné a Croatia Zagreb (She)
A pamplonai Ivano Balicot (kivásárlási ára 800 ezer euró, valamint a legalább 200 ezer euróra becsült évi fizetés) és a leóni Tonci Valcicot is szerződtetné a jövő évadra legalább a BL-elődöntőbe jutást célul kitűző Croatia osiguranje Zagreb.

Keresés