2008. április 19. szombat

ápr. 19
0:03
Szávay Ágnes kiesett Charlestone-ben (Infostart)
A negyeddöntőben búcsúzott Szávay Ágnes a charlestone-i női tenisztornán. A magyar játékos a legjobb négy közé jutásért két szettben, 7:5, 6:4-re kapott ki a francia Alize Cornet-tól.
ápr. 19
6:06
Gera beszólt Kistelekinek (Blikk)
A focista visszavágott, mert kritizálták kislánya születése miatt
ápr. 19
6:08
Mentőhelikopter-álbotrány a magyar Dakar előtt (Blikk)
Milliókat fizetnek a szervezők, mégis támadják őket
ápr. 19
6:10
Hazánkba jön Bebeto! (Blikk)
Pályára lép a Honvéd Champions ellen a brazil csodacsatár
ápr. 19
6:12
Ide lőjetek 253 millióért! (Blikk)
BUDAPEST – Egymillió eurót, azaz 253 millió forintot nyerhet a Blikk játékával az, aki 35 méterről egyetlen próbálkozásra telibe találja a felső kapufát (esetleg a két oldalsó léc felső 20 centis felületét) a labdával az április 26-i gálameccs előtt. Nem titkolt célunk, hogy gyakorlásra bírjuk hazánk amatőr futballistáit, tegyék próbára szerencséjüket és tudásukat.
ápr. 19
6:14
Száztizenkétezer forintot adtak a Fradi-tollért (Blikk)
A Ferencváros utánpótlása kapja a szép summát
ápr. 19
6:19
EURO 2008: szurkolói dal készül Slaven Bilic főszereplésével (Behaviour)
Slaven Bilic szövetségi kapitány és együttese lesz annak a hétvégén készülő videoklipnek a főszereplője, amelynek dallama és szövege a kezdeményezők szándéka szerint a horvát szurkolók himnusza lesz a nyári labdarúgó Európa-bajnokságon.
ápr. 19
6:35
Messi azt szeretné, ha Ronaldinho maradna (Behaviour)
Lionel Messi reménykedik abban, hogy Ronaldinho a következő szezonban is a Barcelona labdarúgócsapatát erősíti majd. Az utóbbi hónapokban sérülésekkel és formahanyatlással küzdő brazil sztár a hírek szerint már mindenben megegyezett az AC Milannal, s ha a két klub is egyezségre jut, az idény végén elhagyhatja a katalán gárdát.
ápr. 19
6:40
Ikrei miatt mérsékelt büntetés a gyorshajtó (Behaviour)
kergyermekeinek köszönheti Gerald Asamoah német válogatott labdarúgó, hogy 110 km/órás sebességtúllépéséért csak ezer eurós bírságot kell fizetnie.
ápr. 19
9:09
Jégkorong: Litvánia legyőzte Horvátországot (She)
A szapporói divízió I-es világbajnokságon a mai első meccsen Litvánia az utolsó harmadban fordított Horvátország ellen, és 4?3-as sikert aratott.
ápr. 19
10:06
Vasárnap délután egy kicsit a bringásoké a város (Metropol)
A vasárnap zajló kerékpáros demonstráció, a Critical Mass idején autózva érdemes elkerülni Budapest belvárosát, illetve a belvároson áthaladó trolik, és buszok helyett elsősorban a villamosokat, metrót és a földalattit használni. Tudnivalók, kerülőutak, zeneinfók, programajánló, szépségverseny drótszamaraknak.
ápr. 19
10:56
Kikaptunk a negyeddöntőben (Metropol)
Az első mérkőzését megnyerte, a negyeddöntőben viszont kikapott a magyar válogatott a pekingi női párbajtőr csapat-világbajnokságon, így a folytatásban a legjobb esetben az ötödik helyen végezhet.
ápr. 19
11:03
NBA: Oklahomába költözhet a Seattle SuperSonics (She)
Az amerikai profi kosárlabda-bajnokság klubtulajdonosaiból álló csapat rábólintott a seattle-iek költözési tervére, így a Sonics Oklahomában találhat új otthont magának.
ápr. 19
12:36
Maldini: itt a vége? (Behaviour)
Csípősérülés miatt véget ért az idény Paolo Maldini, az AC Milan veterán labdarúgója számára, aki még nem döntötte el, hogy vállal-e még egy szezont.
ápr. 19
12:54
Chelsea: a Napoli középpályására hajtanak a londoni "kékek" (She)
Angol lapértesülések szerint a Chelsea szeretné leigazolni a Napoli csapatának egyik legnagyobb erősségét, Marek Hamsikot.
ápr. 19
12:59
Soros ajánlatának duplájáért kelhet el a Roma (Infostart)
Soros György magyar származású amerikai milliárdos ajánlatának a kétszeresét kapta egy másik vevőjelölttől a csődhelyzetbe került AS Roma labdarúgóklub.
ápr. 19
13:04
Birkózás, olimpiai selejtező: Wöller és Ritter a vigaszágon (She)
ápr. 19
13:53
Nincs pénz, nincs foci (Behaviour)
A Boavista labdarúgói sztrájk miatt nem állnak ki vasárnap a Nacional Madeira elleni bajnokira Portugáliában. A klub ugyanis nem fizette ki a februári és márciusi béreket, továbbá a decemberi járandóságok 60 százalékát, így és a játékosok - a szakszervezet támogatásával - a munkabeszüntetés mellett döntöttek.
ápr. 19
14:26
A felét, a fenét! (Behaviour)
Soros György magyar származású amerikai milliárdos ajánlatának a kétszeresét kapta egy másik vevőjelölttől a csődhelyzetbe került AS Roma labdarúgóklub. A 77 éves Soros - aki lapértesülések szerint már megkezdte a tárgyalásokat Franco Sensi egyesületi elnökkel - 250-300 millió eurót kínál a tabella második helyén álló Farkasokért, új riválisa azonban a dupláját ígéri. Az egyelőre ismeretlen…
ápr. 19
14:38
FIFA: Bolívia nem játszhat vb-selejtezőket La Pazban (She)
Bár a tiltakozási procedúra még folyamatban van, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) nem engedi, hogy Bolívia a 3577 m-en található La Pazban játssza világbajnoki selejtezőit.
ápr. 19
14:44
Labdarúgás: Kaká olimpiai bajnok akar lenni (She)
Kaká, az AC Milan csapatának játékosa szeretne résztvenni az olimpiai játékokon Pekingben.
ápr. 19
15:11
Feljutott a legjobbak közé a magyar válogatott! (Infostart)
Feljutott az A csoportba a magyar jégkorong-válogatott. Pat Cortina szövetségi kapitány együttese a szapporói divízió I-es világbajnokság utolsó napján 4-2-re nyert Ukrajna ellen.
ápr. 19
15:16
Bolívia nem játszhat La Pazban (Behaviour)
Bár a tiltakozási procedúra még folyamatban van, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) nem engedi, hogy Bolívia a 3577 m-en található La Pazban játssza világbajnoki selejtezőit. Az ország szövetsége (FBF) egy hónapja fordult a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) a FIFA magassági korlátozó szabályozása miatt.
ápr. 19
15:44
Premier League: két góllal nyert az Arsenal a Reading ellen (She)
Az Arsenal 2?0-ra verte a Readinget Adebayor és Gilberto Silva góljaival a Premier League 35. fordulójában.
ápr. 19
15:46
Torna-ob: Hetrovics Marcell és Gombás Laura címvédése (She)
A címvédők győztek a tornászok egyéni összetett országos bajnokságán a Tornacsarnokban: a nőknél Gombás Laura, a férfiaknál Hetrovics Marcell lett első.
ápr. 19
16:04
Történelmet írt a magyar jégkorong válogatott! (Blikk)
Sporttörténelmi sikert ért el a magyar jégkorong-válogatott azzal, hogy legyőzte Ukrajna csapatát, megnyerte a szapporói divízió I-es világbajnokságot, és jövőre a világ legjobbjai között szerepelhet. A világelitben még soha sem szereplő magyarok ezt megelőzően csak egyszer, 2002. április 20-án játszottak döntőnek beillő meccset a divízió I-ben, akkor Székesfehérváron 6-2-re kikaptak a dánoktól.
ápr. 19
16:16
Nyolcadik a magyar párbajtőrcsapat (Infostart)
A nyolcadik helyen végzett a magyar válogatott a női párbajtőrözők pekingi csapat-világbajnokságán.
ápr. 19
16:49
Estoril: orosz-cseh döntő a nőknél (Behaviour)
Az orosz Marija Kirilenko és a cseh Iveta Benesova jutott a döntőbe a portugáliai Estorilban zajló salakpályás tenisztorna 145 ezer dollár összdíjazású női versenyében. Eredmény: nők, elődöntő:Kirilenko (orosz, 2.)-Zakopalova (cseh, 6.) 2:6, 6:3, 7:5Benesova (cseh)-Ani (észt) 6:2, 6:1
ápr. 19
16:54
Kézilabda: elsőként a Veszprém jutott a döntőbe (She)
Szoros első félidő után az MKB Veszprém 33-29?re győzte le a Dunaferrt, így bejutott a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnapi fináléjába.
ápr. 19
17:56
Tenisz: Ferrer Robredo legyőzésével jutott a döntőbe (She)
A spanyol David Ferrer 2:6, 6:2, 6:3-ra verte honfitársát, Tommy Robredót a Valenciában zajló salakpályás férfi torna elődöntőjében.
ápr. 19
18:20
Közép-Európa-rali: zajlik a gépátvétel (Behaviour)
A gépátvétellel megkezdődött a Magyarországon és Romániában sorra kerülő Közép-Európa-rali, a tereprali Dakar-széria első versenye. A Dakar utáni legnagyobb viadal hivatalosan vasárnap, a budapesti Hősök teréről indul az ünnepélyes rajtceremóniával és jövő szombaton Balatonfüreden fejeződik be.
ápr. 19
18:23
Tenisz: Almagro a másik valenciai döntős (She)
Spanyol házidöntőre kerül sor Valenciában, mivel David Ferrer után a szintén spanyol Nicolas Almagro is nyert az elődöntőben.
ápr. 19
18:47
Biztosan nyert a címvédő Debrecen (Behaviour)
A címvédő Debrecen három góllal legyőzte a szomszédvár Nyíregyházát a labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójában.
ápr. 19
19:06
Kézilabda: a Pick Szeged követte a Veszprémet a fináléba (She)
A Veszprém után a Pick Szeged is esélyeshez méltóan nyert a Magyar Kupa elődöntőjében, így Szeged?Veszprém döntőre kerül sor vasárnap.
ápr. 19
19:17
NB II: magabiztos kecskeméti győzelem Cegléden (She)
Magabiztos győzelmet aratott a Kecskemét a Cegléd otthonában az NB II Keleti csoportjának 23. fordulójában.
ápr. 19
19:39
Férfi vízilabda ob I: az Újpest megverte a Ferencvárost (She)
Az Újpest az 5. helyért zajló rájátszás első mérkőzésén két góllal megverte a Ferencváros együttesét, így előnyt szerzett az egyik fél második győzelméig tartó párharcban.
ápr. 19
19:41
Férfi vízilabda ob I: Szolnokon nyert az OSC (She)
Az OSC a 11. helyért zajló rájátszás első mérkőzésén két góllal megverte a Szolnokot a férfi vízilabda-bajnokságban, így előnyt szerzett az egyik fél második győzelméig tartó párharcban.
ápr. 19
19:48
Bolívia nem focizhat La Pazban (Infostart)
Bár a tiltakozási procedúra még folyamatban van, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) nem engedi, hogy Bolívia a 3577 méteren található La Pazban játssza világbajnoki selejtezőit.
ápr. 19
19:56
Vízilabda: az OSC kikapott a női LEN-kupa négyes döntőjében (She)
ápr. 19
20:01
Szabadfogású olimpiai selejtező: Ritter és Wöller is búcsúzott (Metropol)
A 84 kg-os Ritter Árpádnak és a 60 kilós Wöller Gergőnek sem sikerült ötkarikás kvótát szereznie a svájci Martignyban zajló szabadfogású birkózó olimpiai selejtezőviadalon.
ápr. 19
20:03
Horváth Viktor győzött (Metropol)
Horváth Viktor nyerte a francia nemzetközi öttusabajnokságot Párizsban. A magyar szövetségtől származó információ szerint Marosi Ádám hetedik, Kasza Róbert pedig 24. lett.
ápr. 19
20:04
Az edzőváltás után nyert a Fradi (Infostart)
A tabella harmadik helyén álló Ferencváros 1-0-ra nyert a vendég Bőcs ellen a labdarúgó NB II-ben.
ápr. 19
20:59
Kis híján elbukott a Manchester United (Infostart)
A listavezető Manchester United 1-1-es döntetlent játszott a Blackburn otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában.
ápr. 19
21:05
A Győr bajnoki címébe kerülhet idei első veresége (Infostart)
A Győr 1-0-ra kikapott a Fehérvár otthonában a labdarúgó NB I 24. fordulójában.
ápr. 19
21:06
Nyolcadik a magyar együttes (Metropol)
A nyolcadik helyen végzett a magyar válogatott a női párbajtőrözők pekingi csapat világbajnokságán. Az észtek legyőzése, majd a negyeddöntőben a németektől hosszabbításban elszenvedett vereség után a Szász Emese, Mincza-Nébald Ildikó, Nagy Tímea, Hormay Adrien kvartett a további két összecsapásán is alulmaradt.
ápr. 19
21:38
Serie A: csak döntetlen Rómában (Behaviour)
A második helyezett AS Roma nagy meglepetésre csak döntetlent játszott hazai pályán a sereghajtó Livornóval az olasz labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában. Eredmény:AS Roma-Livorno 1-1
ápr. 19
21:59
Négy gólt szerzett a REAC Újpesten! (Infostart)
A Rákospalota 4-4-es döntetlent játszott az Újpest ellen a Szusza Ferenc Stadionban a labdarúgó NB I 24. fordulójában.
ápr. 19
22:09
Ismét nem tudott győzni a Barcelona (Infostart)
A Barcelona gólnélküli döntetlent játszott városi riválisával, az Espanyollal a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A meccs legjobbja Kameni, a vendégek kapusa volt.
ápr. 19
22:44
Olaszország: otthon győzött a Fiorentina a Palermo ellen (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában, az otthon játszó Fiorentina 1-0-ra legyőzte a Palermót. A hazaiak gólját Marco Donadel szerezte a 29. percben.

Keresés