2008. április 7. hétfő

ápr. 7
0:04
Röplabda: a Perugia nyerte a női Bajnokok Ligáját (She)
Az olasz Colussi Perugia együttese nyerte a női röplabda Bajnokok Ligája 2007?2008-as szezonjának kiírását, miután a döntőben 3:1-re verte meg az orosz Ogyincovót.
ápr. 7
1:21
Sergio Ramos néha többet árt, mint használ (Infostart)
Spanyolországban az első három, Angliában az első négyből három csapat nem tudott győzni - nem ment a két liga legjobb csapatainak. A Real Madrid növelte előnyét a második helyezettel szemben, a Manchester unitedot már csak három pont választja el a Chelsea-től. Az Inter őrzi négypontos előnyét. Alighanem eldőlt a német bajnokság. A hétvége futball-összefoglalója.
ápr. 7
6:05
Tököli, a paksi atomcsapás (Blikk)
Három gólt lőtt a csatár a Tatabányának
ápr. 7
6:07
Gólt kapott a vészkapus (Blikk)
„Még soha nem védtem”
ápr. 7
6:09
Csankról az angolok döntenek (Blikk)
Szerdáig nem lesz edzőváltás a Fradinál
ápr. 7
6:11
Priskin góllal búcsúzott (Blikk)
Szívesen fociztam volna itt tovább
ápr. 7
8:27
Megérkezett Párizsba az olimpiai láng (Metropol)
Megérkezett Londonból Párizsba vasárnap az olimpiai láng. A fáklya kedden hagyta el Pekinget, hogy öt kontinens 19 országának 19 városát érintve a játékok előtt visszatérjen Kínába.
ápr. 7
8:59
NHL All Star-gála: jövőre a jubiláló Montreal a házigazda (She)
A helyi Canadiens fennállásának 100. évfordulóját ünneplő Montreal kapta meg az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 2009-es All Star-gálájának rendezési jogát.
ápr. 7
9:54
Curling ob: Ádám Boglárka és Sárdi Péter aranyérmes (She)
ápr. 7
10:05
Manchester United: kérdéses Ferdinand szerdai játéka (She)
A tegnapi, Middlesbrough elleni döntetlen már önmagában sem javított a MU-drukkerek hangulatán, ráadásul a mérkőzésen megsérült Rio Ferdinand nem biztos, hogy egészséges lesz a Roma elleni BL-visszavágóra.
ápr. 7
10:22
Peking 2008: Párizsban a láng, Rogge aggódik (She)
London után a francia fővárosba érkezett az olimpiai láng, és valószínűleg itt is Tibet melletti tüntetések fogadják. A NOB elnöke, Jacques Rogge szerint a helyzet aggasztó.
ápr. 7
10:33
Németh legyőzte az izomhegyeket (Blikk)
A kalapácsvető a 35. magyar olimpiai bajnok
ápr. 7
10:55
Tenisz, Amelia Island: Czink Melinda főtáblás, Szávay erőnyerő (She)
Czink Melinda a selejtezőben aratott második győzelmével feljutott a 600 ezer dollár összdíjazású Long Island-i női tenisztorna főtáblájára.
ápr. 7
11:06
Mosley rendelte a náci szexet (Blikk)
Nyilatkozott az öt örömlány a FIA-elnökről
ápr. 7
11:50
Peking 2008: mind a 205 nemzeti olimpiai bizottság részt vesz (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) által elismert mind a 205 nemzeti ötkarikás bizottság megerősítette részvételét a pekingi játékokon.
ápr. 7
12:17
EB-aranyat nyert Bácsi Péter (Blikk)
A 74 kg-os birkózó minden ellenfelét legyőzte
ápr. 7
13:19
NB II: korábban játszik vasárnap a Ferencváros (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottságának határozata alapján változik a Makó?Ferencváros NB II-es mérkőzés időpontja.
ápr. 7
13:35
Ökölvívás: kedvező sorsolás, Bedák jó ágon az olimpiai selejtezőn (She)
Magyar szempontból jól sikerült az athéni olimpiai kvalifikációs ökölvívótorna nyitánya, legalábbis ami a hétfő délelőtti sorsolást illeti, hiszen a hét magyar túlnyomó többsége nem kapott legyőzhetetlen ellenfelet első meccsén, s a várható későbbi riválisokra sem lehet panasz. A hétfői programban három bokszoló lesz érdekelt.
ápr. 7
13:37
A tüntetők miatt eloltották az olimpiai lángot Párizsban (Metropol)
Párizsban el kellett oltani az olimpiai lángot, és a szervezők megszakították a fáklyavivők váltófutását hétfőn, miután számos összetűzés volt a rendőrség és a Tibet-barát tüntetők között.
ápr. 7
13:43
El kellett oltani az olimpiai lángot (Behaviour)
Párizsban el kellett oltani az olimpiai lángot, és a szervezők megszakították a fáklyavivők váltófutását hétfőn, miután számos összetűzés volt a rendőrség és a Tibet-barát tüntetők között.
ápr. 7
13:51
Eloltották az olimpiai lángot (Blikk)
A demonstrálók miatt busszal viszik tovább a fáklyát
ápr. 7
13:52
Első fokon pert vesztett az MLSZ az FTC Pártolói Egyesületet ellen (She)
Első fokon pert vesztett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) az FTC Pártolói Egyesülete ellen. Utóbbi szervezet azért fordult bírósághoz, hogy a szövetség hozza nyilvánosságra a 2006 júliusában a Ferencváros licencét visszavonó fellebbviteli licencadó testület tagjainak nevét.
ápr. 7
14:05
Soros György fociklub-tulajdonos lenne (Behaviour)
Sajtóértesülés szerint megvásárolná az AS Roma labdarúgóklubot Soros György magyar származású amerikai milliárdos.
ápr. 7
14:24
Peking 2008: autóbuszban szállítják az olimpiai fáklyát Párizsban (She)
Párizsban a szervezők újraindították, majd néhány perccel később ismét megszakították az olimpiai fáklyavivők váltófutását hétfőn, miután számos összetűzés volt a rendőrség és a Tibet-barát tüntetők között.
ápr. 7
14:35
Hannover: három kulcsember is kidőlt a sorból a Wolfsburg ellen (She)
Komor arccal kelhetett fel a vezetőedző Dieter Hecking a Hannover Wolfsburg elleni 3?2-es veresége után, és orvosai jelentése csak tovább mélyítette ráncait.
ápr. 7
14:51
Kína kérésére megváltoztatták az olimpiai láng útvonalát Párizsban (Infostart)
A Tibet-barát tüntetők és a rendőrök rendszeres összecsapásai miatt többszöri megszakításokkal, rövidített útvonalon, egy biztonsági buszban szállítva ért célba hétfőn, 28 kilométeres párizsi körútja után az olimpiai láng a Charléty stadionban.
ápr. 7
14:59
FTC - MLSZ 1-0 (Metropol)
Első fokon pert vesztett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) az FTC Pártolói Egyesülete ellen. Utóbbi szervezet azért fordult bírósághoz, hogy a szövetség hozza nyilvánosságra a 2006 júliusában a Ferencváros licencét visszavonó fellebbviteli licencadó testület tagjainak nevét.
ápr. 7
16:05
A szexbotrányba keveredett FIA elnök lemondását követelik (Metropol)
Niki Lauda volt Forma-1-es világbajnok azt mondta, hogy Max Mosley-nak, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szexbotrányba keveredett elnökének le kell mondania tisztéről azután, hogy öt, náci kosztümbe öltözött prostituált társaságában szadomazo orgián vett részt. "Ha Max hideg fejjel átgondolja, hogy mi történt, akkor csak egy következtésre juthat: azonnal lemond" - nyilatkozta a háromszoros…
ápr. 7
16:21
Hollandia: Gertjan Verbeek irányítja nyártól a Feyenoordot (She)
A holland Feyenoord a klub honlapján közzétette, hogy Gertjan Verbeek lesz július 1-től a csapat vezetőedzője.
ápr. 7
16:26
Kézilabda: Dél-Korea, Románia és Dánia is a nyári ellenfelek között (She)
Remek ellenfelekkel találkozik a magyar kézilabda-válogatott a nyár folyamán. Az olimpiára készülő együttesünk nem csak az Európa-válogatottal, hanem Dél-Koreával, Romániával, Dániával, Németországgal és Norvégiával is találkozik az ötkarikás játékok megkezdése előtt.
ápr. 7
17:13
Olimpiai selejtező boksztorna: káosz a szervezésben (She)
Káosz és fejetlenség jellemezte az athéni olimpiai kvalifikációs ökölvívótorna első napját: a számítógépes rendszer leállása az eredetileg 14 órára tervezett program másfél órás csúszását eredményezte. Ezzel felborult a lebonyolítási rend, s a három helyett csupán egy magyar, a 91 kilós Darmos József lép szorítóba hétfőn.
ápr. 7
17:25
Ökölvívás: Sturm harmadszor is megmérkőzhet Castillejo ellen (She)
Harmadik alkalommal is megvédte a WBA-nál birtokolt világbajnoki övét Felix Sturm (29 győzelem ? 2 vereség ? 1 döntötlen, 13 KO), az Universum Box Promotion középsúlyú bunyósa. A bosnyák származású német ökölvívó a 7. menetben, kiütéssel döntötte el az ausztrál Jamie Pittman (16-1-0, 13KO) elleni meglehetősen egyoldalú mérkőzést.
ápr. 7
18:22
Bajnokok Ligája: Totti a visszavágón sem játszik (Behaviour)
Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya a negyeddöntő visszavágóján sem játszik a Manchester United ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az olasz gárda játékmestere a múlt heti, 2-0-s angol győzelmet hozott első felvonás alkalmával sem lépett pályára combizom-sérülése miatt.
ápr. 7
18:49
Röplabda: elődöntős a Vasas és a BSE is (She)
A női röplabda NB I-es ligabajnokságban:
ápr. 7
19:29
Tenisz: Szávay következő ellenfele Jekatyerina Makarova (She)
Az amelia island-i tenisztornán a 8. helyen kiemelt Szávay Ágnes, a világranglistán hétfőtől - pályafutása legjobbjaként - 15. játékos az első körben erőnyerő, a másodikban pedig Jekatyerina Makarovával játszik.
ápr. 7
21:46
Jó úton a Fradi? (Behaviour)
Az FTC elnöksége hétfői rendkívüli ülésén jóváhagyta annak a szerződésnek a tervezetét, amelyet szerdán ír alá a klub az angol befektetővel és felhatalmazta Rieb György elnököt, hogy ellássa kézjegyével a kontraktust - erről a Ferencváros tájékoztatta az MTI-t.
ápr. 7
21:54
NBA: Ewing és Olajuwon a Hírességek Csarnokában (She)
Öt másik kiváló sportember társaságában Patrick Ewingot és Hakeem Olajuwont is beválaszották az észak-amerikai profi kosárlabdaliga, az NBA Hírességek csarnokába.
ápr. 7
22:05
Manchester United: nem törött el Ferdinand lába (She)
Az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy nem törött el a bal lába Rio Ferdinandnak, a Manchester United válogatott védőjének.
ápr. 7
22:08
Rudolf Roland olimpiai A szintet úszott 200 m háton (Behaviour)
Olimpiai A szinten (1:59.72 p) belüli idővel, 1:59.00 perc alatt ért célba Rudolf Roland 200 m háton az egyesült államokbeli Columbusban rendezett nemzetközi versenyen. A hírt Kiss László szövetségi kapitány tudatta az MTI-vel hétfő este. Rudolf teljesítménye - amellyel a pekingi ötkarikás játékokon indítandó csapathoz csatlakozott - a második helyhez volt elegendő a viadalon. A columbusi…
ápr. 7
22:44
Barca: még nem érkezett ajánlat Milánóból Ronaldinhóért (She)
Napok óta folyik a találgatás Ronaldinho jövőjéről, a brazil zseni iránt különösen az AC Milan érdeklődik. A Barcelona szerint azonban hivatalos megkeresés még nem érkezett Olaszországból.
ápr. 7
22:55
Hiába követelik távozását, Max Mosley nem hajlandó lemondani (She)
A szexbotrányba keveredett Max Mosley közölte, nem távozik a Nemzetközi Autómobil Szövetség (FIA) éléről. Egykori világbajnokok és a sorozatban szereplő csapatok is felszólították Mosleyt a lemondásra, holott mandátuma 2009-ig érvényes.

Keresés