2008. március 31. hétfő

márc. 31
1:43
Cristiano Ronaldo csodagólja volt a futballhétvége fénypontja - videókkal (Infostart)
Angliában a Manchester United könnyedén, az Arsenal és a Chelsea nehezen nyert a hétvégi fordulóban. Olaszországban az első öt helyezettből négy ugyancsak nem tudott nyerni, a Juve mérkőzését egy szurkoló tragikus balesete miatt elhalasztották. Németországban ugyancsak győzelem nélkül maradt az első öt helyezett. Spanyolországban december eleje óta először nem a Madrid és a Barcelona áll az első…
márc. 31
1:43
Franciaország: idegenben nyert a Marseille (She)
Az Olympique Marseille idegenben verte 2?1-re a Lorient együttesét a francia bajnokság 31. fordulójában.
márc. 31
4:23
Talmácsi Gábor bízik benne, megszakad a rossz szériája (Behaviour)
Talmácsi Gábor szombat reggel, miután megreggelizett, úgy döntött, hogy melegítésként fut egyet a paddockban. Éppen a la­kó­ko­csi­er­dő­ből próbált kijutni, amikor találkozott néhány japán szurkolóval. Az ázsiai drukkerek nagyon megörültek a világbajnoknak, és megajándékozták egy pólóval és egy fejkendővel, amin az állt: „Nyerned kell”. Természetesen japán írásjelekkel. Talma úgy megörült a…
márc. 31
6:04
Rémálom Szolnokon (Blikk)
Kikapott a Fradi, elúszik a feljutás?
márc. 31
6:06
Szégyenkezik a Barcelona (Blikk)
A bajnoki címbe is kerülhet a Betis elleni bukás
márc. 31
6:08
Bajban a világbajnok (Blikk)
Megint a motor állt le a futamon
márc. 31
6:10
Így kevésbé fáj a törött állcsontom (Blikk)
Felföldi megszerezte a WCFA profi EB-övét
márc. 31
7:04
Ancelotti nem akar Donadoni utódja lenni (Behaviour)
Nem akar Roberto Donadoni utódja lenni az olasz labdarúgó-válogatott kispadján Carlo Ancelotti, az AC Milan trénere. A 48 éves szakember azt mondta: mindképpen mostani csapatánál marad. "Hogy a nemzeti együtteshez kerüljek, az ki van zárva" - fogalmazott, hozzátéve, hogy reméli, 2010-ig Donadoni marad a kapitány.
márc. 31
7:15
Mattha:us izraeli elsőosztályú csapattal tárgyal (Behaviour)
Elképzelhető, hogy Lothar Mattha:us izraeli labdarúgócsapat vezetőedzője lesz. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya az élvonalbeli Maccabi Netanya vezetőivel tárgyal. "Egyeztetünk, de még nem állapodtunk meg semmiben" - mondta Mattha:us a Bild című lapnak.
márc. 31
7:35
NBA: LeBron James hajrában szerzett pontjaival nyert a Cavaliers (She)
A Cleveland Cavaliers 91?88-ra győzte le a Philadelphia 76erst, LeBron James 20 másodperccel a mérkőzés vége előtt, 88?88-as állásnál szerzett két pontot, ami elég volt a sikerhez.
márc. 31
7:52
NHL: az Anaheim Ducks 27-edszer nyert hazai pályán (She)
Az Anaheim Ducks a Dallas Stars ellen diadalmaskodott hazai környezetben, a mérkőzés csak a szétlövésben dőlt el. A ?kacsák? ezzel megdöntötték saját, a 2005-06-os idényben felállított rekordjukat, 27 alkalommal nyertek idén hazai pályán.
márc. 31
8:20
Hajdu: Nemzeti ügynek tartottuk, hogy a csapat kint legyen a olimpián (Infostart)
Kijutott a pekingi olimpiára a magyar női kézilabda-válogatott. Görbicz Anitáék a bukaresti selejtezőcsoportot a második helyen zárták a házigazda románok mögött, miután legyőzték a japánokat. Hajdu János szövetségi kapitány az InfoRádiónak elmondta: az ötkarikás játékokig a védekezésen és a lerohanások hatékonyságán kell javítani.
márc. 31
8:21
Megérkezett Pekingbe az olimpiai láng (Behaviour)
Szigorú biztonsági intézkedések közepette megérkezett az olimpiai láng hétfőn Pekingbe, hogy azután megkezdje világkörüli útját. A lángot egy kínai küldöttség repülőgépen, lámpásba zárva vitte Athénból a 2008-as olimpiai játékok városába. A gép közép-európai idő szerint hajnali három órakor érkezett meg a repülőtérre, ahol több száz iskolás gyerek fogadta. A fedélzetről az olimpia fő szervezője,…
márc. 31
8:42
Rg Garantiqa Óbuda Kupa: Vass aratott (Metropol)
Vass Dóra nemcsak összetettben, hanem valamennyi szeren megnyerte a ritmikus gimnasztikázók nemzetközi Garantiqa Óbuda Kupáját a budakalászi sportcsarnokban.
márc. 31
8:59
Megérkezett Pekingbe az olimpiai láng (Metropol)
Szigorú biztonsági intézkedések közepette megérkezett az olimpiai láng hétfőn Pekingbe, hogy azután megkezdje világkörüli útját.
márc. 31
9:21
Tenisz: Ivanovics és Mauresmo is búcsúzott a Key Biscayne-től (She)
Az amerikai Lindsay Davenport meglepetésre sima győzelmet aratott a második helyen kiemelt szerb Ana Ivanovic felett a Key Biscayne-i tenisztorna női versenyének harmadik fordulójában. A francia Amelie Mauresmót a kínai Cseng búcsúztatta.
márc. 31
9:38
Triatlon: Csomor Erika győzelmet aratott Kaliforniában (She)
Csomor Erika megnyerte a kaliforniai Oceanside-ban rendezett hosszú távú triatlonversenyt, melyen a sportág több kiemelkedő képviselője is részt vett.
márc. 31
9:44
Csomor Erika kaliforniai diadala (Metropol)
Csomor Erika megnyerte a kaliforniai Oceanside-ban rendezett hosszú távú triatlonversenyt, melyen a sportág több kiemelkedő képviselője is részt vett.
márc. 31
9:54
Peking 2008: megérkezett az olimpiai láng a kínai fővárosba (She)
Szigorú biztonsági intézkedések közepette megérkezett az olimpiai láng hétfőn Pekingbe, hogy azután megkezdje világkörüli útját.
márc. 31
10:28
Csomor Erika kaliforniai diadala (Behaviour)
Csomor Erika megnyerte a kaliforniai Oceanside-ban rendezett hosszú távú triatlonversenyt, melyen a sportág több kiemelkedő képviselője is részt vett. A hosszú távú duatlonban többszörös világbajnok magyar sportoló ezúttal sokkal jobban úszott, mint szokott, ezzel együtt a második nagyobb bollyal lépett partra, percekkel az elsők mögött. Az élcsoportban a sportág legkiválóbbjai közé tartozó…
márc. 31
11:26
Kiharcolták az olimpiai indulást a kézis lányok (Blikk)
Tíz góllal győztük le Japán válogatottját
márc. 31
11:48
Csank: "Nem cserélnék magammal, az biztos" (Infostart)
Az FTC labdarúgócsapata vasárnap az NB II Keleti csoportjában 2-1-es vereséget szenvedett a listavezető Szolnok vendégeként, és kilenc fordulóval a befejezés előtt hat pont választja el a feljutást jelentő első helytől. Csank János vezetőedző szerint már nem a saját kezükben van a sorsuk.
márc. 31
12:06
Horvátország: a Zadar szélsője kritikus állapotban (She)
márc. 31
12:33
Totti nem lesz ott a MU elleni BL meccsen (Behaviour)
Mondhatni, régi jó ismerősök találkoznak kedd este az olasz fővárosban, amikor kifut a Stadio Olimpico gyepére az AS Roma és a Manchester United, hogy összemérje erejét a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcának első mérkőzésén.
márc. 31
12:50
Csank: nem adottak a feltételek a normális szakmai munkához (Behaviour)
Az FTC labdarúgócsapata vasárnap az NB II Keleti csoportjában 2-1-es vereséget szenvedett a listavezető Szolnok vendégeként, és kilenc fordulóval a befejezés előtt hat pont választja el a feljutást jelentő első helytől. Pedig Kevin McCabe, az Üllői úti ingatlanokra kiírt pályázat angol nyertese három éven belül a Bajnokok Ligája-selejtező elérését tűzte ki célul.
márc. 31
13:12
Serie A: a Napoli is szerződtetni akarja Klaas-Jan Huntelaart (She)
Aurelio De Laurentiisnek, a Napoli elnökének nagyra törő tervei vannak csapatával. Az 1980-as évek sikereit szeretné megismételni, és ehhez keres most játékosokat. Az egyik kiszemeltje a több európai élcsapat által is csábított holland Huntelaar.
márc. 31
13:51
Spanyolország: az Atlético Madrid megvenné Gerard Piquét (She)
márc. 31
15:03
Úszás: egy ausztrál úszó maradhat le az olimpiáról verekedés miatt (She)
Nick D?Arcy, ausztrál úszó egy szórakozóhelyen támadta meg honfitársát, a szintén úszó Simon Cowley-t.
márc. 31
15:14
Arsenal: Arsene Wenger Matias Delgadóval erősítene (She)
Az Arsenal menedzsere Arsene Wenger 5 millió fontot fizetne a török Besiktasnak az argentin Matias Delgado játékjogáért.
márc. 31
15:19
Vitorlázás: Wossalát harmadszor is európai elnökké választották (She)
Az Európai Vitorlás-szövetség az elmúlt hétvégén (március 28?30.) tartotta tisztújító közgyűlését a balatonalmádi Ramada Hotelben. A közgyűlésen Európa 29 nemzeti szövetségének elnökei jelentek meg, míg a Nemzetközi Vitorlás-szövetséget Goran Petersson, a szervezet elnöke képviselte.
márc. 31
16:15
Gera Zoltán, a focizó matróz (Blikk)
Ismét reklámkampányban kapott szerepet a sztárfocista
márc. 31
16:32
Argentína: élre állt a River, de szurkolói egymást verték (She)
Komoly lelátói rendbontásokra került sor a River Plate ? Arsenal de Sarandí mérkőzésen az argentin bajnokság záró szakaszában. A River ugyan győzött, de a sikert beárnyékolja, hogy hét drukkert is kórházba kellett vinni.
márc. 31
17:06
Celtic: nem indít fegyelmit az UEFA a skótok ellen (She)
Elégséges bizonyíték hiányában nem indul fegyelmi eljárás a glasgow-i zöld-fehérek ellen. Az Európai Labdarúgó Szövetség videofelvételek alapján kezdett vizsgálódni, miután a Celtic drukkereinek néhány csoportja IRÁ-t éltető és királynőellenes dalokat énekelt a Barcelona elleni, idegenbeli BL-nyolcaddöntőn.
márc. 31
17:28
Manchester United: Ferdinand hosszabbítana a ?vörös ördögöknél? (She)
Legszívesebben pályafutása végéig az MU mezét viselné Rio Ferdinand, legalábbis a BBC leedsi regionális adásának erről nyilatkozott.
márc. 31
17:30
Newcastle: Ameobit kölcsönadták a másodosztályú Stoke Citynek (She)
Shola Ameobit az idény végéig kölcsönadta Kevin Keegan, a Newcastle menedzsere a Championshipben második helyen álló Stoke Citynek.
márc. 31
17:51
Empoli: menesztették Malesanit, ismét Cagni az edző (She)
Régi-új edző ül az olasz bajnokság sereghajtójának kispadjára: a Sampdoria elleni vereség után kirúgott Alberto Malesanit Luigi Cagni váltja.
márc. 31
18:18
NBA: kész a visszatérésre Jermaine O?Neal (She)
Térdsérülése miatt a szezon felét kihagyta az Indiana Pacers centere, de az alapszakasz utolsó mérkőzéseire már harcra kész lesz: csapatának szüksége is van rá, hisz még van esélyük elérni a Keleti Főcsoport utolsó rájátszást érő helyét.
márc. 31
18:40
Everton: ügynöke szerint Arteta túl jó a csapatnak (She)
Inaki Ibanez szerint Mikel Artetának el kellene igazolnia az Evertontól, hogy kiteljesíthesse pályafutását.
márc. 31
19:02
Bayern: Podolski megsérült, kérdéses játéka (She)
A bajorok orvosi stábja szerint bokasérülés miatt Lukas Podolski lemaradhat a csütörtöki, Getafe elleni UEFA-kupa negyeddöntőről.
márc. 31
19:19
Formula?1: Montezemolo szerint biztos Massa helye (She)
A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo szerint Felipe Massának nincs miért félnie, ugyanis rossz idénykezdete ellenére sem került veszélybe állása a csapatnál.
márc. 31
19:52
Birkózó Eb: kegyetlen sorsolást kaptak a mieink (She)
A szabadfogás holnap rajtoló négy súlycsoportjában rendkívül nehéz a magyarok sorsolása Tamperében, az Eb finn rendező városában.
márc. 31
21:16
Franciaország: otthon bukott a Monaco a Rennes ellen (She)
A francia bajnokság 31. fordulójának hétfő esti mérkőzésén hiába támadott többet hazai pályán az AS Monaco a Rennes ellen, Pagis 90. percben szerzett góljával mégis a bretonok szerezték meg a három pontot.

Keresés