2008. március 25. kedd

márc. 25
6:04
Raikkönnen újra a csúcson (Blikk)
Borzalmas előjelek után nyert a finn pilóta
márc. 25
6:06
Szíven ütötte a bokszolókat a film (Blikk)
Miló Vikinek tetszett A millió dolláros bébi
márc. 25
6:08
Pofon másfél év után (Blikk)
Véget ért a Loki hazai veretlenségi sorozata
márc. 25
6:10
Dzsudzsákék kicsit lazítottak (Blikk)
Olvastak, moziztak a válogatottak
márc. 25
6:35
Kiss: Gyurta Dani továbbra is olimpiai éremesélyes (Infostart)
Összesen nyolc érmet nyertek a magyar úszók az Eindhovenben rendezett Európa-bajnokságon. Cseh László 200 és 400 vegyesen is megvédte címét, többen pedig pályafutásuk eddigi legnagyobb sikerét aratták a hollandiai kontinensviadalon.
márc. 25
7:20
NBA: hazai pályán szenvedett meglepő vereséget a Boston Celtics (She)
A keleti listavezető Boston egymásután már a második vereségét szenvedte el. A Celtics hazai pályán kapott ki a Philadelphiától. Kiélezett meccsen nyert a Detroit a Phoenix ellen, míg a Los Angeles Lakers a Golden State Warriors otthonában győzött öt ponttal.
márc. 25
7:36
NHL: 12 gólos meccsen nyert hazai jégen a Montreal Canadiens (She)
Az NHL 165. játéknapjának négy találkozója közül a legjobban Montrealban szórakozhatott a nagyérdemű, ugyanis a hazai győzelem mellett 12 gólt láthattak a nézők. A másik három összecsapáson szintén hazai siker született.
márc. 25
10:15
U-21-es válogatott: változások történtek Sisa Tibor keretében (She)
U21-es válogatottunk szerdán barátságos mérkőzést játszik Horvátország ellen, Cakovecben. A keret tagjai hétfő találkoztak, és Sisa Tibor szövetségi edző délután már a tatai edzőtáborban tartott foglakozást a játékosoknak - adta hírül az mlsz.hu.
márc. 25
10:30
Profi boksz: Erdei súlycsoportjában visszavonul a WBA-világbajnok (She)
Nagy meglepetésre bejelentette visszavonulását Danny Green, a Boksz Világszervezet (WBA) félnehézsúlyú világbajnoka.
márc. 25
10:32
Peking 2008: szabadlábon az olümpiai tiltakozók (Metropol)
Szabadlábra helyezték azt a három francia tiltakozót, akik hétfőn megzavarták az olimpiai lánggyújtási szertartást a görögországi Olümpiában.
márc. 25
11:32
Tour de France, Landis-ügy: júniusra várható az ítélethozatal (She)
Eredménytelenül zárult New Yorkban a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) tárgyalása Floyd Landis amerikai kerékpáros ügyében, aki azért fellebbezett, mert doppingvétség miatt megfosztották 2006-os Tour de France-elsőségétől.
márc. 25
11:56
Spanyolország: Heitinga az Atlético Madridban folytatja (She)
Az Atlético Madridban folytatja pályafutását John Heitinga, az Ajax Amsterdam holland válogatott labdarúgója.
márc. 25
12:03
Oroszország: Guus Hiddink szerződést hosszabbított (She)
Guus Hiddink, az orosz válogatott szövetségi kapitánya és az Orosz Labdarúgó-szövetség 2010-ig meghosszabbította a holland szakember szerződését.
márc. 25
12:19
MLSZ: a fegyelmi bizottság eltiltotta Füzi Ákost és Tóth Andrást (She)
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a hétvégi bajnoki mérkőzések miatt két Vasas-játékos ügyét tárgyalta meg.
márc. 25
12:57
Beckham "százados" lesz - de csapatkapitány nem (Infostart)
Századszor játszik szerdán Anglia labdarúgó válogatottjában az immár az Egyesült Államokba szerződött David Beckham, de nem ő lesz a csapatkapitány.
márc. 25
14:31
A francia köztévé nem közvetíti az olimpiát? (Metropol)
Elképzelhető, hogy a francia közszolgálati televízió nem közvetíti majd a pekingi olimpiai játékokat, ha Kína akadályozni fogja a híradást az esetleges tüntetésekről. „Pillanatnyilag nem áll szándékunkban bojkottálni az olimpiát” – közölte Daniel Bilalian, a francia köztévé sportszerkesztőségének vezetője.
márc. 25
15:34
Manchester City: Giovani dos Santosra hajtanak a ?Kékek? (She)
Jövőre is komoly erősítésekre készülnek a City of Manchester stadionban, és Sven-Göran Eriksson már le is adta bevásárlólistáját: a névsor elején a Barcelona támadó középpályása, az ifjú Giovani áll. A katalánok állítólag 7 millió fontért lemondanának tehetségükről.
márc. 25
15:35
Balaton szupermaraton csütörtöktől (Metropol)
Idén első alkalommal kerül sor a BSI Balaton körül zajló ultramaratoni futóversenyére. A viadalon 61 egyéni induló és 80 csapat vesz részt, a négynapos megmérettetés össztávja 195,4 km.
márc. 25
16:30
Fogynak a kapitányjelöltek (Infostart)
Az év elején lehetséges magyar szövetségi kapitányként, illetve sportágfejlesztési igazgatóként emlegetett Trond Sollied a Heerenveen labdarúgócsapatának vezetőedzője lesz.
márc. 25
17:58
Portsmouth: Milan Baros szeretne végleg a Pompeynél maradni (She)
A jelek alapján jól érzi magát a cseh válogatott csatára a Fratton Parkban, és könnyen lehet, hogy kölcsönszerződésének lejárta után végleg a klub alkalmazottja lesz.
márc. 25
18:16
Emigráns tibetiek alternatív olimpiát terveznek (Metropol)
Emigráns tibetiek azt tervezik, hogy alternatív olimpiát rendeznek száműzetésben lévő kormányuk székhelyén, az indiai Dharmszalában május 15-25. között, hogy felhívják a világ figyelmét Tibet helyzetére. A tibeti emigránsok szervezte sporteseményhez kapcsolódó „olimpiai láng” kedden indult el Dharmszalából világkörüli útra, és a pekingi nyári játékok kezdetére, augusztus 8-ára ér Tibet fővárosába,…
márc. 25
18:20
Angol válogatott: McClaren szerint Capello remek választás (She)
A háromoroszlánosok volt szövetségi kapitánya a BBC egyik sportmagazinjában nyilatkozott olasz utódjáról, elmondva: a szövetség szerinte kifejezetten jó döntést hozott.
márc. 25
19:30
Válogatott: megvan a szlovénok elleni kezdőcsapat (She)
Várhidi Péter, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Nemzeti Sport munkatársainak elárulta kezdőcsapatát a holnapi, szlovénok elleni barátságos mérkőzésre.
márc. 25
20:00
Labdarúgás. Magyar Kupa: elődöntős a Kaposvár is (She)
Nem volt képes meglepetést okozni a lelkes Gyirmót a Rákóczi otthonában: a nagyobb tudásukat tökéletesen kihasználó zöld-fehérek könnyedén jutottak a legjobb négy közé a Magyar Kupában.
márc. 25
21:25
Grosics volt a legnagyobb sztár (Infostart)
Bár az angol másodosztályban szereplő Sheffield United 1-0-ra legyőzte az NB II-es Ferencvárost barátságos labdarúgó-mérkőzésen, de a hazai szurkolóknak mégis emlékezetes marad a találkozó, hiszen Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás kapusa is pályára lépett a magyar együttesben.
márc. 25
21:32
Tartalékos lesz Várhidi csapata (Infostart)
Tartalékos lesz Várhidi Péter kapitány csapata a szerdai szlovénok elleni labdarúgó mérkőzésen. Az már korábban eldőlt, hogy a válogatottban Gera Zoltán családi, Lőw Zsolt pedig szakmai okok miatt nem játszik, míg Hajnal Tamás és Halmosi Péter sérülés miatt esett ki a keretből.
márc. 25
22:55
NBA: egyre közelebb a Sonics oklahomai költözése (She)
Minden jel arra mutat, hogy már semmi nem akadályozhatja meg a Seattle SuperSonics Oklahoma City-be költözését, igaz, a csapatnevet a város fenntartaná egy jövőbeni NBA-franchise-nak.

Keresés