2008. március 7. péntek

márc. 7
6:07
Kétszer győzött 50 yardon az 1904-es olimpia magyar hőse (Blikk)
Megismételtették Halmay Zoltán döntőjét
márc. 7
6:09
Hétesélyes a bajnokság (Blikk)
Csak a kiesők sorsa dőlt el, az élmezőnyben még nagy a verseny
márc. 7
6:11
Forma–1-es verseny az Eiffel-torony alatt (Blikk)
Párizsba viszik a Francia Nagydíjat
márc. 7
6:13
Kiss Gergő, a meglepetésvendég (Blikk)
Dobozból lépett elő az olimpiai bajnok pólós
márc. 7
7:34
NBA: Dallasban tudott 15 ponttal győzni a Houston Rockets (She)
Három mérkőzést játszottak le az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság legutóbbi játéknapján. A Nyugati Konferencia listavezetője, a San Antonio magabiztosan verte az Indianát, míg némi meglepetésre, a nap egyetlen idegenbeli sikerét a Houston Rockets aratta, amely Dallasban győzött.
márc. 7
7:50
NHL: visszavágott a Rangers az Islandersnek a keddi vereségért (She)
Kilenc mérkőzést játszottak le az észak-amerikai jégkorong bajnokság legutóbbi játéknapján. Három nap alatt most másodszor csapott össze egymással a két New Yorki csapat, az Islanders és a Rangers. Az előző meccset az Islanders nyerte büntetőkkel, most azonban a Rangers alaposan visszavágott?
márc. 7
7:56
Mégsem vonul vissza Paolo Maldini? (Infostart)
Könnyen elképzelhető, hogy Paolo Maldini, az AC Milan legendás labdarúgója korábbi terveivel ellentétben mégsem vonul vissza az idény végén. A júniusban 40. születésnapját ünneplő klasszis szerint Silvio Berlusconi klubelnök is a folytatásra bíztatja.
márc. 7
8:38
Átvert minket Argentína! (Blikk)
A belépőket már árulják, de az argentinok nem jönnek
márc. 7
8:55
Mourinho: "Szívesen visszamennék a Chelsea-hez!" (Infostart)
Szenzációs bejelentést tett José Mourinho, aki nem zárta ki, hogy visszatér a Chelsea csapatához. A portugál szakember az idény elején távozott a londoni labdarúgóklub menedzseri posztjáról, ám most azt nyilatkozta: természetesen szívesen visszatérne.
márc. 7
9:07
Kerékpár: Contador az olimpiára és a Vueltára összpontosít (She)
Mivel nem indulhat az idei Tour de France-on, ezért inkább az olimpiára és a Vuelta a Espanára összpontosít Alberto Contador, a spanyolok klasszis kerékpárosa.
márc. 7
9:20
AC Milan: Maldini folytatja? (Behaviour)
Könnyen elképzelhető, hogy Paolo Maldini, az AC Milan legendás labdarúgója még egy évet ráhúz fantasztikus karrierjére. "Imádom a futballt. A környezet olyan körülöttem, ami folytatásra ösztökél" - mondta az olasz Sky televíziónak a klasszis, aki júniusban tölti be 40. életévét és a mostani szezon közben már bejelentette, hogy "biztosan" a mostani lesz az utolsó idénye.
márc. 7
9:24
Gyorskorcsolya-vb: kanadai aranyak a távonkénti vb-n (She)
A női 3000 és a férfi 500 méteres távot rendezték ma a naganói távonkénti gyorskorcsolya világbajnokság második napján.
márc. 7
9:53
Beckham fittnek érzi magát (Behaviour)
David Beckham fittnek érzi magát, és szeretne ott lenni március 26-án a franciák elleni barátságos mérkőzésen, amikor is 100. alkalommal szerepelhet az angol labdarúgó-válogatottban.
márc. 7
10:21
Blatter örökös eltiltást javasol a szándékos sérülés okozásáért (Behaviour)
Örökös eltiltással sújtaná azokat a labdarúgókat Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke, akik szándékosan sérülést okoznak ellenfelüknek. "A veszélyes becsúszó szerelések, belemenések okozzák jelenleg a legnagyobb problémát a játékban. Akik szándékosan sérülést okoznak az ellenfelüknek, nincs többé helyük a pályán! Nem lehet minden áron nyerni!" - mondta Blatter.
márc. 7
10:46
Kosárlabda: Jao Ming üzeni, játszani fog a pekingi olimpián (She)
A sikeres lábműtéten átesett kosaras sztár, Jao Ming (Yao Ming) azt üzente a kínai szurkolóknak: ne aggódjanak, játszani fog a pekingi olimpián.
márc. 7
11:45
Három év múlva vonulna vissza Sir Alex Ferguson (Infostart)
Még három évet vállal a Manchester United labdarúgó-csapatának menedzsereként Sir Alex Ferguson, aztán visszavonul.
márc. 7
11:51
Nagyvárad és Debrecen: együtt a 2010-es vízilabda Eb-ért (She)
2010-es vízilabda Európa-bajnokság közös ügy, amelynek sikeréért mindkét fél kész megtenni mindent, hogy Debrecen és Nagyvárad közösen rendezhesse meg a kontinensviadalt - mindezt a magyar és román fél képviselői fogalmazták meg azon a csütörtöki, nagyváradi munkamegbeszélésen, amely az Eb-prezentáció előkészítését célozta.
márc. 7
12:16
A Ferencváros a 86. legnépszerűbb klub Európában (Behaviour)
A Ferencváros a 86. helyet foglalja el az európai labdarúgócsapatok népszerűségi listáján. A Sport+Markt nevű kölni ügynökség által elvégzett vizsgálat során 16 ország 9600 futballkedvelő lakosát kérdezték meg. A felmérés alapján a zöld-fehérek 600 ezer szurkolóval rendelkeznek, a magyar mezőnyben őket az Újpest (300 ezer) és a Debrecen (200 ezer) követi.
márc. 7
12:24
Tenisz: González és Bagdatisz kiesett Las Vegasban (She)
Az első helyen kiemelt chilei Fernando Gonzalez két játszmában kikapott az orosz Jevgenyij Koroljovtól, így kiesett a 436 ezer dollár összdíjazású Las Vegas-i férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében. Szintén búcsúzott a harmadik helyen kiemelt ciprusi Markosz Bagdatisz, őt az amerikai Robby Ginepri verte meg.
márc. 7
12:26
Premier League: Diaby és Walcott nem játszik a Wigan ellen (She)
Az Arsenal együttese nem számíthat Abou Diabyra és Theo Walcottra a vasárnapi, Wigan elleni Premier League mérkőzésen.
márc. 7
12:29
Franciaország, PSG: Pauleta játszhat, Rothen harcképtelen (She)
Vírusfertőzés miatt kihagyja a szombaton 17.10 órakor kezdődő, Rennes elleni idegenbeli bajnokit a PSG 29 éves középpályása, Jerome Rothen.
márc. 7
13:04
Mourinho a Real Madriddal "gázolna át" a Chelsea-n? (Behaviour)
José Mourinho, a Chelsea korábbi vezetőedzője a következő szezonban új csapata szakvezetőjeként szeretne találkozni a pályán a londoniakkal. "Remélem, összefutunk az új idényben a Bajnokok Ligájában, és ha ott leszek, át akarok gázolni rajtuk. Ezt üzenem" - nyilatkozta a portugál szakember.
márc. 7
13:35
Ferencváros: megérkezett az afrikai labdarúgók játékengedélye (She)
Kedden érkezett meg a Ferencvároshoz a Sheffield United által csapatunkhoz irányított három afrikai légiós. Tidiane és Moussa már be is mutatkozott az együttesben, Dramane betegség miatt kihagyta a szerdai győztes edzőmeccset. Amennyiben Csank János vezetőedző is úgy gondolja, a játékosok már hétvégén pályára léphetnének, mert a játékengedélyük már a Ferencvárosnál van.
márc. 7
14:29
Rövidpályás gyorskorcsolya vb: Darázs Péter elődöntőbe jutott (She)
A magyarok közül Darázs Péter szerepelt a legjobban a dél-koreai Gangneungban zajló rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokság első napján, miután 1500 méteren az elődöntőig jutott, és összesítésben a 15. lett.
márc. 7
15:34
"Elevenen megeszem, jól összeverem" (Infostart)
A szorítón kívüli súlycsatát simán nyerte Oleg Maszkajev ellen Samuel Peter, amennyiben a nigériai nehézsúlyú bokszoló több mint 3 kilogrammal nehezebbnek bizonyult riválisánál a pénteki mérlegelésen.
márc. 7
15:45
Tenisz: Feliciano López már a döntőben a dubaji tornán (She)
Elsőként a spanyol Feliciano Lopez jutott be az 1,4 millió dollár összdíjazású dubaji férfi tenisztorna fináléjába, miután az elődöntőben három játszmában legyőzte az ötödik helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenkót.
márc. 7
16:01
UEFA-kupa: száz euróba került Ribéry gólja Van Bommelnek (She)
Franck Ribéry és Mark van Bommel, a Bayern München játékosai az Anderlecht ellen kötöttek fogadást, miszerint ha a francia a kapuba csavarja a 86. percben megítélt szabadrúgást, akkor a holland száz eurót fizet neki. És becsavarta!
márc. 7
16:34
Rövidpályás gyorskorcsolya vb: Darázs Péter elődöntőig jutott 1500 méteren (Metropol)
A magyarok közül Darázs Péter szerepelt a legjobban a dél-koreai Gangneungban zajló rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokság első napján, miután 1500 méteren az elődöntőig jutott, és összesítésben a 15. lett.
márc. 7
17:06
Férfi röplabda Magyar Kupa: a Kecskemété a harmadik hely (Metropol)
A Kecskemét szerezte meg a bronzérmet a férfi röplabda Magyar Kupában, miután a dunaújvárosi négyes döntő pénteki helyosztóján simán legyőzte a MAFC csapatát.
márc. 7
17:22
Vívás: negyedikként végzett a magyar női tőrválogatott (She)
Az már a múlt hét végén, a gdanski négy közé kerüléssel biztossá vált, hogy a csapat ott lesz az olimpián, a mostani szereplés pedig - Bernát Zoltán szövetségi kapitány szerint - azt jelenti, hogy az együttes az oroszok mögött valószínűleg másodikként zárja a kvalifikációs sorozatot. Jelentősége ugyanakkor innentől kezdve annak lesz, hogy a további Világkupa-viadalokon tudja-e tartani pozícióját,…
márc. 7
17:23
Női tőr Vk, Szentpétervár: negyedik a magyar csapat (Metropol)
A negyedik helyen végzett a magyar női tőrválogatott a szentpétervári Világkupa-versenyen. Az már a múlt hét végén, a gdanski négy közé kerüléssel biztossá vált, hogy a csapat ott lesz az olimpián.
márc. 7
18:13
Kerékpár: eljárás a francia szövetség és annak elnöke ellen (She)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) fegyelmi eljárást indít a francia szövetség, illetve annak elnöke ellen.
márc. 7
19:54
Morelia-Linares: Lékó zárásként remizett (Metropol)
Lékó Péter világossal döntetlent játszott az örmény Levon Aronjannal a 25. linaresi sakk szupertorna 14., egyben utolsó fordulójában.
márc. 7
19:56
Férfi röplabda Magyar Kupa: megvédte címét a Kaposvár (Metropol)
Megvédte címét a Kométa-Kaposvár a férfi röplabda Magyar Kupában, miután a dunaújvárosi fináléban legyőzte a hazaiakat.
márc. 7
20:05
Női kosárlabda NB I: győzött a Zalaegerszeg és a Győr (She)
Zalaegerszeg és a Győr magabiztosan nyert az UNIQA női kosárlabda NB I pénteki játéknapján. A ZTE hazai pályán fektette két vállra a Szombathely csapatát, míg a Győr a Kanizsai Vadmacskák ellen nyert 26 ponttal.
márc. 7
20:07
Atlétikai vb: Takács Dávid kiesett Spanyolországban (She)
Takács Dávid előfutamában ötödik lett 800 méteren, így nem jutott be az elődöntőbe a valenciai fedettpályás atlétikai világbajnokság első napján.
márc. 7
20:16
Röplabda: megvédte címét a Kaposvár a Magyar Kupában (She)
Megvédte címét a Kométa-Kaposvár a férfi röplabda Magyar Kupában, miután a dunaújvárosi fináléban legyőzte a hazaiakat.
márc. 7
20:38
Síugró Vk: Gregor Schlierenzauer sikere Lillehammerben (She)
Az osztrák Gregor Schlierenzauer nyerte a síugrók Világkupa-sorozatának norvégiai versenyét, Lillehammerben.
márc. 7
22:50
Fedettpályás atlétikai vb: férfi 60-on nigériai győzelem született (She)
A nőknél az amerikai Angela Williams, a férfiaknál pedig a nigériai Olusoji Fasuba nyerte a 60 méteres síkfutást a valenciai fedettpályás atlétikai világbajnokságon, amelyen a belga magasugró Európa-bajnok, Tia Hellebaut győzött ötpróbában.

Keresés