2008. március 27. csütörtök

márc. 27
2:17
Cannavaro lassan a kést keresi, ha Villát látja (Infostart)
Kikapott a világbajnoki címvédő olasz válogatott, veszített az angol gárda Beckham "ünnepi" mérkőzésén, szenzációs hajrával fordítottak a hollandok Bécsben, s idén már másodszor kapott ki az Európa-bajnokság "titkos" esélyese, a portugál válogatott. Csak néhány, az Európa-bajnokság, illetve a keretkijelölések előtti utolsó "válogatottas szerda" történéseiből.
márc. 27
4:57
Figo nem akar edző lenni (Infostart)
Áprilistól az egyik magyar ásványvízmárka reklámarca lesz Luis Figo, az Inter futballistája. A portugál középpályás budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a mostani szezon után még nem szeretne visszavonulni.
márc. 27
6:09
Miért reklámoz Figo egy magyar terméket? (Blikk)
Interjú az Internazionale portugál sztárjával
márc. 27
6:11
A Sheffieldnek drukkolt az FTC új tulajdonosa (Blikk)
Kevin McCabe célja: Bajnokok Ligája a Ferencvárossal
márc. 27
6:13
Szepesit limuzinnal várták (Blikk)
Különleges ajándék fogadta a reptéren az EB-bronzérmest
márc. 27
7:06
NHL: fontos rangadón győzött a Colorado a Vancouver ellen (She)
Az NHL 167. játéknapján csak nyugati csapatok léptek pályára. A rájátszásba jutás szempontjából a legérdekesebb találkozót a hetedik Colorado, és a nyolcadik Vancouver vívta. A mérkőzést a hazai Avalanche nyerte.
márc. 27
9:21
Gary Neville már csak a következő idényben játszik (Behaviour)
Ebben az idényben valószínűleg már nem lép pályára Gary Neville, a Manchester United labdarúgója. A válogatott védő közel egy éve nem játszott tétmérkőzésen, miután tavaly márciusban, a Bolton Wanderers elleni bajnokin bokasérülést szenvedett, emellett a lágyékával is voltak problémái. "Ilyen hosszú kihagyás után sok időre van szükség ahhoz, hogy ismét formába lendüljek. Szívesen játszanék egy…
márc. 27
9:30
Botrányos formában „játszott” a szlovénok ellen válogatottunk Zalaegerszegen (Behaviour)
Ha a tegnapi meccset látva is azt meri valaki mondani – mondjuk Kisteleki István –, hogy ennek a magyar válogatottnak van esélye kijutni csoportjából a 2010-es világbajnokságra, az sürgősen forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez. A valamivel több mint 90 perces „bénázásra” még az sem lehet magyarázat, hogy ezúttal nem égett a többiekkel Gera, Halmosi, Hajnal és Dzsudzsák, ugyanis a pályán…
márc. 27
9:50
Tenisz: Key Biscayne-ben elkezdték a tornát (She)
Key Biscayne-ben mind a férfiaknál, mind a nőknél elkezdődött a 3,77 millió dollár összdíjazású tenisztorna. Az egyetlen magyar, Szávay Ágnes pénteken az orosz Jelena Vesznyina ellen kezdi meg szereplését.
márc. 27
9:52
Mexikói siker Londonban (Behaviour)
A mexikói labdarúgó-válogatott a hajrában fordítva nyert az Afrika Kupán bronzérmes ghánaiak ellen Londonban, barátságos mérkőzésen.
márc. 27
10:26
MLSZ: pénteken fogják kisorsolni az elődöntők párosításait (She)
A Magyar Kupa elődöntőinek, valamint Liga Kupa további programjának sorsolására 2008. március 28-án, pénteken 10 órakor kerül sor az MLSZ székházában ? adta hírül az mlsz.hu
márc. 27
10:37
Sarapova hamarosan visszatér (Behaviour)
A most zajló miami tornát vállsérülése miatt ugyan kihagyja, de hamarosan szeretne visszatérni a teniszpályára Marija Sarapova, az Australian Open bajnoka. A világranglistán ötödik helyezett klasszis úgy tervezi, hogy az április 7-én rajtoló, Amelia Island-i vagy legkésőbb az egy héttel később kezdődő, charlestoni viadalon ismét ütőt ragad.
márc. 27
10:50
Sullivan világcsúcsa 50 m gyorson (Metropol)
Eamon Sullivan 21.41 másodperccel világcsúcsot úszott 50 m férfi gyorson az ausztrálok országos bajnokságán, egyben olimpiai válogatóján. A 22 éves versenyző kilenc századot javított ezzel Alain Bernard friss rekordján, amelyet a francia vasárnap állított fel az eindhoveni Európa-bajnokságon.
márc. 27
10:56
Barátságos mérkőzések: Ecuador kétgólos győzelme Haiti ellen (She)
Ecuador hazai pályán 3-1-s győzelmet aratott Haiti válogatottja ellen, míg Bolívia Venezuelában diadalmaskodott 1-0-ra.
márc. 27
11:05
Az olimpiai bajnok gátfutó „nem ér rá” meggyújtani a lángot (Metropol)
Valószínűleg nem Liu Hsziang, a házigazdák olimpiai és világbajnok gátfutója lobbantja majd fel a lángot a pekingi játékok augusztus 8-ai megnyitóján, edzője és édesapja szerint ugyanis „nem ér rá”.
márc. 27
11:34
Úszás: Sullivan megdöntötte a 50 gyors világrekordját (She)
Eamon Sullivan megdöntötte a férfi 50 méteres gyorsúszás világrekordját az ausztrálok országos bajnokságán.
márc. 27
12:29
Schuster akkor is maradhat, ha nem lesz bajnok a csapata (Behaviour)
Ramón Calderón klubelnök azt mondta Bernd Schusternek, hogy akkor is ő marad a Real Madrid vezetőedzője, ha esetleg nem nyerik meg a spanyol labdarúgó-bajnokságot. "A közelmúltban arról tájékoztatott, hogy mindenképpen maradhatok, mivel hosszú távra gondolkodik, és a projekt célja, hogy felépítsünk egy csapatot - nyilatkozott a Marca rádiónak a német szakember. - Ennek a folyamatnak egy része még…
márc. 27
14:00
A vereségnél, csak a mutatott játék volt fájóbb (Behaviour)
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a szlovénok elleni szerdai 1-0-s vereség főként annak tudható be, hogy több kulcsjátékos hiányzott, akiket nem sikerült megfelelően pótolni. "A mai magyar válogatott Gera és Hajnal nélkül nehezen létezik" - kezdte értékelését a mérkőzés után a szakember.
márc. 27
14:27
Várhidi: "Nem tudtuk hozni a kellő szintet" (Infostart)
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a szlovénok elleni szerdai 1-0-s vereség főként annak tudható be, hogy több kulcsjátékos hiányzott, akiket nem sikerült megfelelően pótolni.
márc. 27
14:32
Német Kupa: 184 ezer jegyigénylés dortmundi oldalon a döntőre (She)
A Borussia Dortmundnál határtalan az érdeklődés a Bayern München elleni labdarúgó Német Kupa-döntő iránt, de ez nem is csoda, hiszen a csapat 19 év után először jutott be a sorozat fináléjába.
márc. 27
14:40
Dakar-rali: 2012-ben újra Afrikában rendezhetik meg a versenyt (She)
A Dakar-rali szervezői bejelentették, hogy négy év múlva ismér a fekete kontinens adhat otthon a világ regrangosabb tereprali-versenyének.
márc. 27
14:42
Mindenképpen Schuster marad a Real Madrid edzője (Infostart)
A Real Madrid elnöke arról biztosította Bernd Schustert, hogy akkor is marad a csapat vezetőedzője, ha esetleg nem nyerik meg a spanyol labdarúgó-bajnokságot.
márc. 27
15:22
A Fenomén eldobta mankóit (Infostart)
A kétszeres világbajnok Ronaldo a február 13-án végrehajtott térdműtétje óta először sétált mankók nélkül - adta hírül a brazil játékos honlapja.
márc. 27
16:11
Görögország: Otto Rehhagel szerződéshosszabbítás előtt (She)
A helyi sajtó egybehangzó állítása szerint már csak napok kérdése, hogy 2012-ig meghosszabbítsa szerződését Otto Rehhagel, az Európa-bajnoki címvédő görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 27
16:27
Németország: Altintop sérülése miatt idén már nem játszik (She)
Súlyos sérülése miatt véget ért a Bundesliga-idény Hamit Altintop, a Bayern München török labdarúgója számára.
márc. 27
16:43
Spanyolország: Pires 2009-ig hosszabbított a Villarreallal (She)
Robert Pires 2009. június 30-ig hosszabbította meg szerződését a Villarrealnál.
márc. 27
18:41
Atlétika: kétéves eltiltást kapott Jolanda Ceplak (She)
A Szlovén Atlétikai Szövetség fegyelmi bizottsága a várakozásoknak megfelelően két évre eltiltotta Jolanda Ceplakot, a női 800 méteres síkfutás fedettpályás világcsúcstartóját, miután bizonyítottnak látta, hogy a sportoló doppingolt ? adta hírül az MTI.
márc. 27
19:52
Amber sakktorna: Lékó Péter a második helyen végzett (Metropol)
Lékó Péter összetettben a második helyen végzett holtversenyben a nizzai rapid és vak sakktornán.
márc. 27
20:35
Vívás: a férfi kardcsapat a MOL támogatását is kivívta (She)
Az elmúlt esztendőben világbajnoki címet szerzett férfi kardválogatottunk ? Nemcsik Zsolt, Decsi Tamás, Lontay Balázs, Szilágyi Áron ? az elmúlt hétvégén ismét bizonyított.
márc. 27
21:54
Francia labdarúgás: egy pontot levontak a Metz-től (She)
Szurkolója rasszista megnyilvánulása miatt 1 pontot levont a Metz csapatától a Francia Professzionális Labdarúgó Liga (LFP).
márc. 27
22:09
Tenisz: Szafin már az első fordulóban elbúcsúzott (She)
Marat Szafin már az első fordulóban kikapott a Key Biscayne-i szupertornán.
márc. 27
22:56
Premier League: Cahill hosszú időre kidőlt (She)
Könnyen lehet, hogy sérülés miatt Tim Cahill már nem játszhat ebben az idényben.
márc. 27
23:56
Tenisz: Fish ezúttal az első körben kiesett (She)
Az Indian Wells-i torna meglepetésembere, az ott döntőt játszó Mardy Fish a Key Biscayne-i viadalon nem fogja megismételni múlt heti bravúrját, mivel már az első fordulóban elbúcsúzott.

Keresés