2008. március 29. szombat

márc. 29
0:09
Pályakerékpáros-vb: Cilinszkaja bukott és kórházba került (She)
Bukott és fejsérüléseket szenvedett a manchesteri páklyakerékpáros-világbajnokság pénteki versenynapján Natalja Cilinszkaja, a fehéroroszok nyolcszoros vb-aranyérmese.
márc. 29
0:52
Argentin-rali: Loeb áll az élen az első nap után (She)
Bár a kilencből csak egy szakaszt nyert meg, kiegyensúlyozott versenyzésének köszönhetően a citroenes Sebastian Loeb vezet az Argentin-ralin az első nap után.
márc. 29
6:10
Kisteleki három kívánsága (Blikk)
Sikeres válogatott, új főtitkár, 1,5 milliárdos kölcsön
márc. 29
6:12
Szombaton holland bajnok lehet Dzsudzsák (Blikk)
Az aranyérem 32, az UEFA-kupa-győzelem 19,5 milliót ér
márc. 29
6:14
Szávay lett 2007. felfedezettje (Blikk)
Kikapott Miamiban, de díjat nyert
márc. 29
6:16
Nem bántják csapattársai az öngólt lövő Duricát (Blikk)
"Legszívesebben emberek közé sem mennék" - mondja a hatalmas öngól szerzője
márc. 29
7:01
NHL: a keleti és nyugati élcsapatok is megszenvedetek a játéknapon (She)
A 169. játéknapon a Nyugati főcsoportot vezető Detroit kikapott hazai pályán a St. Blues ellen, míg a keleti első Montreal a Buffalót verte meg hosszabbításban. A New Jersey Devils szétlövésben nyert, a bajnok Anaheim viszont kikapott.
márc. 29
7:22
NBA: a Los Angles Lakers hazai pályán kapott ki a Memphistől (She)
A Los Angeles Lakers egymás után már a második hazai vereségét szenvedte el a héten. A keleti első Boston nyert a nyugati éllovas New Orleans ellen, a Phoenix idegenben győzte le könnyedén a Philadelphiát, míg a Spurs a Minnesotát verte meg.
márc. 29
8:34
Buffon húsz nap pihenőt kér (Behaviour)
Gianluigi Buffon húsz napot szeretne pihenni a június 7-én kezdődő svájci-osztrák közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság előtt. A világbajnok olasz válogatott kapusa hónapok óta hátfájásra panaszkodik. "Elfáradtam, a teljes felfrissüléshez húsz nap pihenésre lenne szükségem" - mondta a Juventus 30 éves kapusa. Buffon fájós háta miatt ebben a szezonban három bajnokit hagyott ki.
márc. 29
8:47
A Chelsea júliusban Ázsiába megy (Behaviour)
A Chelsea labdarúgócsapata júliusban Kínában, majd Malajziában vendégszerepel. Legalább is erről szólnak a tervek, melyek még módosulhatnak, amennyiben a londoni klub alkalmazásában álló Avram Grant vezetőedző és Tal Ben Haim védő nem kap beutazási engedély Malajziába. Izrael és Malajzia között nincsen diplomáciai kapcsolat, így izraeli állampolgároknak minden esetben különleges engedély szükséges…
márc. 29
9:54
Chelsea: Malajziába utazhat a nyáron Roman Abramovics csapata (She)
A Chelsea labdarúgócsapata júliusban Kínában, majd Malajziában vendégszerepel. Legalább is erről szólnak a tervek, melyek még módosulhatnak, amennyiben a londoni klub alkalmazásában álló Avram Grant vezetőedző és Tal Ben Haim védő nem kap beutazási engedély Malajziába.
márc. 29
10:11
Liga Kupa: az MTK a Győrrel, a Debrecen a Siófokkal találkozik (She)
Az MLSZ-ben elkészítették a Liga Kupa tavaszi menetrendjét. A nagydöntőre május 14-én és 21-én kerül sor.
márc. 29
10:20
MLSZ: a Szőnyi úton zárt kapuk mögött játszik a Tatabánya (She)
Az MLSZ Versenybizottsága nem engedélyezte, hogy a 2008. március 29-re kisorsolt Tatabánya - Fehérvár bajnoki mérkőzés Fehérváron, a Sóstói Stadionban kerüljön megrendezésre.
márc. 29
10:28
Új világcsúcs Sydneyben 50 méter gyorson (Metropol)
Két nappal 100 m-en felállított világcsúcsa után Libby Trickett 50 m gyorson is rekordot úszott az ausztrálok országos bajnokságán, egyben olimpiai válogatóján.
márc. 29
10:45
Úszás: Libby Trickett újabb világcsúcsa, ezúttal 50 m gyorson (She)
Két nappal 100 m-en felállított világcsúcsa után Libby Trickett női 50 m gyorson is rekordot úszott az ausztrálok országos bajnokságán, egyben olimpiai válogatóján.
márc. 29
11:32
A katalánok a Real Madrid kezét sejtik a hátrányos döntésben (Infostart)
A Betis mégis saját pályáján fogadhatja a Barcelonát - s ebben a Real erősködését sejtik a katalán klub hívei. Egyébként a királyi klub tagjai is sevillai ellenféllel szemben lépnek pályára - alkalmasint a forduló záró mérkőzése igazi csattanó lesz. Olaszországban az Inter a Lazio vendége lesz - az az AS Roma leggyűlöltebb riválisától kellene, hogy segítséget kapjon. Angliában a vasárnap a 178.…
márc. 29
12:14
Libby Trickett világcsúcsa 50 m gyorson (Behaviour)
Két nappal 100 m-en felállított világcsúcsa után Libby Trickett 50 m gyorson is rekordot úszott az ausztrálok országos bajnokságán, egyben olimpiai válogatóján. A házasságkötése előtt Libby Lentonként ismert, 23 éves klasszis 23.97 mp alatt teljesítette a távot, ezzel a holland Marleen Veldhuis csúcsát (24.09) adta át a múltnak, aki múlt hétfőn, az eindhoveni Eb-n lett rekorder. Ez volt a…
márc. 29
12:23
Motorsport: Michael Schumacher biztosan motorversenyző lesz (She)
Első hivatalos motorversenyén vesz részt vasárnap Michael Schumacher, a Forma-1 hétszeres világbajnoka.
márc. 29
13:21
Tour de France: a címvédő Albero Contador nem szerződik máshova (She)
Nem vált istállót azért, hogy megvédhesse címét az idei Tour de France-on Alberto Contador, a spanyolok klasszis kerékpárosa.
márc. 29
13:32
Mourinho az Interrel tárgyal (Behaviour)
Az olasz bajnok Internazionaléval tárgyal José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője. A portugál szakember pénteken érkezett Milánóba, a klub megerősítette a hírt, de további részleteket nem közölt.
márc. 29
13:47
Románia: szurkolói miatt bezárták a Rapid Bucuresti stadionját (She)
A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) keményen megbüntette a Rapid Bucurestit, melynek egyik szurkolója múlt héten kővel fejbe dobta a játékvezetőt, ezért félbeszakadt a Steaua Bucuresti elleni rangadó.
márc. 29
13:56
Spanyol Nagydíj: Talmácsi a negyedik helyről rajtolhat (She)
Talmácsi Gábor a negyedik helyről vághat neki a holnapi, jerezi versenynek. Az időmérőt Bradley Smith nyerte.
márc. 29
14:03
Talmácsi a negyedik helyről rajtol (Infostart)
A címvédő Talmácsi Gábor a negyedik helyről rajtol a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futamán vasárnap Jerezben.
márc. 29
15:41
Bayern München: Hamit Altintop két hónapra kidőlt a sorból (She)
Hamit Altintop, az FC Bayern München középpályása a Törökország?Fehéroroszország barátságos mérkőzésen szenvedett sérülést Minszkben. Azóta kiderült, hogy a játékosnak eltört a lábközépcsontja.
márc. 29
16:15
Vívó Vk: Imre Géza aranyérmes Heidenheimben (Metropol)
Imre Géza nyerte meg a németországi Heidenheimben rendezett férfi párbajtőr egyéni Világkupa-versenyt.
márc. 29
16:29
Vívó Vk: Imre Géza aranyérmes Heidenheimben (Metropol)
Imre Géza nyerte meg a németországi Heidenheimben rendezett férfi párbajtőr egyéni Világkupa-versenyt. A magyar vívó a döntőben 15-14-re verte az olasz Francesco Martinellit.
márc. 29
16:30
Schumacher motorversenyző lesz (Behaviour)
Első hivatalos motorversenyén vesz részt vasárnap Michael Schumacher, a Forma-1 hétszeres világbajnoka. A 39 éves német sztár az olaszországi Misanóban mutatkozik be új szerepkörben, ahol egy 990 köbcentis KTM Super Duke nyergében próbál szerencsét a KTM Trophy elnevezésű tízkörös viadalon.
márc. 29
16:36
Kézilabda: váratlan japán-siker az olimpiai selejtezőn (She)
A japán válogatott nagy meglepetésre legyőzte a lengyel csapatot a női kézilabda olimpiai selejtező bukaresti csoportjának 2. fordulójában. A lengyelek ezzel elszenvedték második vereségüket a tornán, s gyakorlatilag minimálisra csökkent esélyük a Pekingbe való kijutásra.
márc. 29
16:38
Vívó Vk: Imre Géza aranyérmet nyert Heidenheimben (She)
Imre Géza nyerte meg a németországi Heidenheimben rendezett férfi párbajtőr egyéni Világkupa-versenyt.
márc. 29
16:45
Tenisz: Szávay Ágnes párosban továbbjutott Miamiban (She)
Az egyesben a második körben kiesett Szávay Ágnes és az orosz Dinara Szafina két játszmában nyert a 3,77 millió dollár összdíjazású miami tenisztorna női párosának első fordulójában.
márc. 29
17:01
Az MTK simán legyőzte fiókcsapatát (Infostart)
A listavezető MTK 3-0-ra győzött a vendég Siófok ellen a labdarúgó NB I 21. fordulójában.
márc. 29
17:35
Görbiczék kikaptak a románoktól (Infostart)
Az olimpiai selejtezőtorna utolsó napján dől el, hogy a magyar női kézilabda-válogatott részt vehet-e az augusztusi pekingi játékokon.
márc. 29
17:43
Csak döntetlent ért el a Bayern (Infostart)
A Bayern München 1-1-es döntetlent játszott a Nürnberg otthonában a német labdarúgó Bundesligában.
márc. 29
18:01
Az Arsenal kétgólos hátrányból 10 emberrel fordított! (Infostart)
Véget ért az Arsenel nyeretlenségi sorozata az angol labdarúgó-bajnokságban.
márc. 29
18:50
Szinkronkorcsolya-vb: 14. lett a magyar csapat (Metropol)
A 20 fős magyar válogatott nem tudott javítani a pénteki rövidprogram után elfoglalt pozícióján és a 14.helyen végzett Papp László Sportarénában rendezett szinkronkorcsolya-világbajnokságon.
márc. 29
19:17
Kézilabda: a Szeged megverte a Dunaferrt a rájátszás első meccsén (She)
A Pick Szeged megverte a Dunaferrt a Budapest Bank Férfiliga rájátszásában az 1-4. helyért folytatott harcban. Így 1?0 az állás a Szeged javára a három győzelemig tartó harcban.
márc. 29
19:17
Az SZDSZ nem enged - a nap hírei (Infostart)
Elutasítja a kormányfő Horváth Ágnes egészségügyi miniszter leváltására vonatkozó javaslatát az SZDSZ. Elfogadta a Fidesz Országos Választmánya a párt tavaly bemutatott Erős Magyarország nevű programját. Miskolcon 15 lakóházból 60 embert kellett kiköltöztetni egy robbanás miatt. A nap hírei 2008. március 29-én. szombaton.
márc. 29
19:24
Női kosárlabda, UNIQA NB I, A-csoport: a Pécs legyőzte a Vasast (She)
A Vasas hazai pályán kapott ki az NB I A-csoportjában a Mizo Pécstől. A vendégek nagyarányú győzelmet arattak, 94?52-re nyertek a Vasas ellen.
márc. 29
19:32
Kézilabda: hetesekkel nyert a Komló a Debrecen ellen a rájátszásban (She)
A Komló legyőzte a Debrecent a Budapest Bank Férfiliga 5-8. helyéért vívott rájátszásban. A komlóiak hétméteresekkel verték meg a DKSE-t, így 1?0-ra vezetnek a két nyert meccsig tartó párharcban.
márc. 29
19:33
Női kézilabda olimpiai selejtező: Románia-Magyarország 31-29 (Behaviour)
A magyar női kézilabda-válogatott 31-29-re kikapott a házigazda román csapattól a bukaresti olimpiai selejtezőtorna második fordulójában, így a vasárnapi játéknapon, a japánok ellen dől el, hogy indulhat-e a pekingi játékokon.
márc. 29
19:40
Vízilabda: a Pécs és az Újpest sikerét hozták az első meccsek (She)
Az alapszakaszban gyengélkedő Pécs a Népligetben győzte le 9-8-ra a Ferencváros együttesét a vízilabda-bajnokság rájátszásában, az 5-8. helyért folyatott párharc első mérkőzésén. A másik mérkőzésen az Újpest a Szentesnél bizonyult jobbnak.
márc. 29
20:20
Parádézott a Manchester United (Infostart)
A címvédő és listavezető Manchester United 4-0-ra kiütötte a vendég Aston Villát az angol labdarúgó Premier League 32. fordulójában.
márc. 29
20:31
Kézilabda: simán nyert a Százhalombatta a Békési FKC ellen (She)
A Budapest Bank Férfiliga 5-8. helyéért vívott rájátszásában simán győzte le a Százhalombatta 35?22-re az Erste Békési FKC-t. A Balaton KC 37?28-ra verte meg idegenben a Nyíregyházát, a Hort SE otthon kapott ki a Gyöngyöstől. Tatán a Mezőkövesd diadalmaskodott 27?22-re.
márc. 29
20:33
Vízilabda: kiütötte a TEVA-VasasPlaket a Domino Honvédot (She)
A Honvéd vendégeként fellépő Vasas fölényes, 6 gólos győzelmével indult a férfi vízilabda ob I rájátszása a fővárosi élcsapatok elődöntős párharcában.
márc. 29
20:54
Női kosárlabda, UNIQA NB I, A-csoport: otthon nyert a Zala Volán (She)
A Zala Volán hazai pályán győzte le a Győrt 81?70-re. Az Atomerőmű a Szekszárdot fogadta, a vendégcsapat 63?50-re győzött a találkozón.
márc. 29
21:37
Női kosárlabda, UNIQA NB I, A-csoport: hazai pályán nyert a BEAC (She)
A BEAC-Újbuda hazai pályán verte meg 70?50-re a Szombathelyt.
márc. 29
21:58
Kétgólos előnye ellenére kikapott a Barca (Infostart)
A tabella második helyén álló Barcelona 3-2-re kikapott a Betis otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
márc. 29
22:25
2-0-ról kapott ki a Barcelona (Behaviour)
Az FC Barcelona a 16. percben már 2-0-ra vezetett, végül meglepetésre mégis kikapott a Real Betis otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának első mérkőzésén.
márc. 29
22:34
Nem nyert sem a Roma, sem az Inter (Infostart)
A szombati játéknap után is négy pont a különbség az olasz labdarúgó-bajnokság két élcsapata, az Inter és a Roma között.
márc. 29
22:45
PSV-döntetlen (Behaviour)
Dzsudzsák Balázs csapata, a listavezető PSV Eindhoven gólnélküli döntetlent játszott a Babos Gábort és Vadócz Krisztiánt foglalkoztató NEC Nijmegen vendégeként a holland labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában. Mindhárom magyar kezdő volt, Dzsudzsákot a 61. percben lecserélték.

Keresés