2008. március 10. hétfő

márc. 10
1:02
Száz éve nem volt ilyen az angol futballban! (Infostart)
Angliában mindössze egy élvonalbeli csapat került az FA-kupa elődöntőjébe, míg a bajnokságban az Arsenal folytatta rossz sorozatát, Fernando Torres ellenben a jót. A spanyol öt nap alatt négy bajnoki gólt szerzett. Olaszországban nyert a négy nagy, az Inter, a Roma, a Juve és a Milan is. Spanyolországban ismét nyolc pont a Real Madrid előnye, miután a Barcelona otthon kikapott a Villarrealtól.…
márc. 10
4:27
Növelte előnyét a listavezető MTK, a Tatabánya szokás szerint kikapott (Behaviour)
A hét közepén még azon viccelődtek néhányan, hogy mi lesz akkor, ha Tisza Tibor öt gólt lő az MTK-nak, mert akkor a klubvezetéssel jól ki lesz tolva, a támadónak egy luxusautót kell vennie, s ki tudja, a fiatalember milyen igényekkel rukkol majd elő. Mármost Tisza nemhogy új kocsit nem fog kapni, örülhet, ha megússza néhány irgum-burgummal: csapatát igen csúnya verésben részesítette a listavezető…
márc. 10
4:38
A világbajnok prímán versenyzett, ám egy technikai malőr miatt a 12. lett (Behaviour)
Katarban minden más, mint a szezon többi helyszínén. Az egyetlen (!) lelátón annyian voltak, mint egy magyar foci meccsen, jó ha, kétezer néző összegyűlt a losail-i pályán. A több milliárdos fejlesztéssel kivilágított nagydíjon kevesebben voltak, mint egy évvel ezelőtt, amikor sima nappali futamot rendezett az arab állam. Érdekes látvány nyújtott, amikor a futam alatt a pálya szélén lévő bírók…
márc. 10
6:03
Talma újra száguld (Blikk)
Betartotta ígéretét világbajnokunk
márc. 10
6:05
Weisz, a legerősebb magyar (Blikk)
A 100 kilós izomemberé volt a 7. arany
márc. 10
6:07
Micsoda Shaw! (Blikk)
Első hazai meccsén sztár lett a Fradiban
márc. 10
6:09
Urbányi fejét követelik (Blikk)
Rendőröknek kellett megvédeniük a szurkolók haragjától
márc. 10
7:39
NBA: nyert a Suns, O?Neal végre elfogadható teljesítményt nyújtott (She)
Shaquille O?Neal végre megrázta magát és jó teljesítménnyel járult hozzá a Phoenix Suns győzelméhez a Spurs elleni rangadón. A játékos 14 ponttal és 16 lepattanóval vette ki a részét csapata sikeréből.
márc. 10
7:58
Bayern München: Hoeness egy évig marad (Behaviour)
Uli Hoeness nem hosszabbítja meg 2009. június 30-án lejáró menedzseri szerződését a Bayern München labdarúgócsapatánál. Ezt a sportvezető jelentette be a DSF német sporttelevízió Bundesliga-magazinműsorában. Elmondta, kontraktusa lejárta után tervei szerint Franz Beckenbauer helyét venné át a klubelnöki pozícióban.
márc. 10
8:01
NHL: Sidney Crosby két góljával nyert a Pittsburgh Penguins (She)
A Pittsburgh Penguins a sérüléséből nemrég visszatért Sidney Crosby vezetésével verte idegenben a Washington Capitalst. Az Edmonton Oilers csak a hosszabbításban tudta legyőzni a Chicago Blackhawkst.
márc. 10
8:14
Tóth Adrienn öttusázó kilencedik Mexikóvárosban (Metropol)
A négy magyar induló közül Tóth Adrienn szerepelt a legjobban az öttusázók mexikóvárosi Világkupa-versenyén: a 33 fős mezőnyben kilencedik lett.
márc. 10
9:23
Ferencziék kiverték a Chelsea-t (Blikk)
Hajnalig ünnepelték a diadalt Barnsley-ban
márc. 10
10:04
Jöhet a fivérek, no nem együtt! (Behaviour)
Samuel Peter, a Boksz Világtanács (WBC) vadonatúj nehézsúlyú világbajnoka a címegyesítés érdekében kész akár mindkét Klicsko fivérrel összecsapni. A nigériai születésű, de Las Vegasban élő öklöző azután nyilatkozott erről, hogy magyar idő szerint vasárnap hajnalban a 6. menetben technikai KO-val legyőzte, s ezzel elvette a WBC vb-övét a kazah születésű orosz, de már az amerikai állampolgárságot is…
márc. 10
10:53
Kuhárszky: Legyenek türelmesek Szávay Ágival! (Infostart)
Edzője szerint Szávay Ágnes idén is képes lesz a tavalyihoz hasonló sikereket elérni. Kuhárszky Zoltán az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában arról is beszélt, hogy mi vezetett az elmúlt bő két hónap kudarcaihoz, és miért tudott tanítványa sikeresen szerepelni a párizsi tenisztornán. Az alábbiakban az interjú szerkesztett változatát közöljük.
márc. 10
11:12
Bajnokok Ligája: egy nyolcaddöntő keddre maradt (Behaviour)
Kedden rendezik az Internazionale-FC Liverpool nyolcaddöntős párharc visszavágóját a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
márc. 10
11:17
Tenisz: Querrey megszerezte első ATP címét Las Vegasban (She)
Sam Querrey karrierje során először nyert ATP-tornát, a Las Vegasban rendezett verseny döntőjében a dél-afrikai Kevin Andersont verte három játszmában.
márc. 10
11:34
Játékostársai vennék meg a bajban levő Cole házát (Blikk)
Anelka mentené meg Ashley házasságát
márc. 10
13:51
Peking 2008: Gebrselassie fél a légszennyezettségtől (Metropol)
Tart a levegőszennyezéstől, ezért nem kíván indulni a pekingi olimpia maratoni számában Haile Gebrselassie, az etiópok világcsúcstartója.
márc. 10
14:04
Március 25-én Ferencváros-Sheffield United (Behaviour)
Március 25-én megmérkőzik egymással az Üllői úti Albert stadionban az egyaránt a brit Kevin McCabe érdekeltségébe tartozó Ferencváros és Sheffield United labdarúgócsapata.
márc. 10
14:10
Hivatalosan rendezvényekről is száműznék a füstöt (Behaviour)
Kínában egyes képviselők szeretnék, ha a kormány tagjai élen járnának a dohányzás mérséklésében, ezért például szükségesnek látják, hogy ne gyújtsanak rá hivatalos rendezvényeken.
márc. 10
14:12
Beckham már nem nézőcsalogató Kínában (Behaviour)
Úgy tűnik, elmúlt az az idő, amikor David Beckham miatt futballstadionok teltek meg Kínában. Az angol sztár csapatával, a Los Angeles Galaxyval a közelmúltban a távol-keleti országban turnézott, de Sanghajban és Hongkongban is csupán bő tízezer néző váltott jegyet az összecsapásokra, a két stadion ülőhelyeinek nagy része így üresen maradt. Ezúttal már korántsem volt tolongás, lökdösődés, küzdelem…
márc. 10
14:25
Labdarúgás: ghánai játékost támadtak meg Szerbiában a szurkolók (She)
A Borac Cacak csapatánál próbajátékon lévő Solomon Opaku-ra a klub ?szurkolói? rontottak rá, miközben a szállodába tartott hazafelé két barátjával egy bajnoki meccs után.
márc. 10
15:30
Vádalkut kötnének Jan Ullrichhal (Metropol)
A bonni főügyészség vádalkut ajánl a doppingvétséggel vádolt Jan Ullrich visszavonult német kerékpárosnak.
márc. 10
15:56
FA-kupa: Ferencziék a Cardiff, Geráék a Portsmouth ellen játszanak (She)
Magyar-magyar elleni küzdelemre is sor kerülhet idén az FA-kupa döntőjében, miután az elődöntő sorsolásánál elkerülte egymást a Barnsley és a West Bromwich.
márc. 10
18:16
Bajnokok Ligája: Mancini a szurkolók segítségében bízik (She)
Roberto Mancini, az Internazionale vezetőedzője szerint sokat segítene csapatának, ha telt ház előtt játszhatnák a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágót.
márc. 10
18:54
Férfi kézilabda: Lackovic előszerződése a Hamburggal (She)
A horvát kézilabda-válogatott 27 éves átlövője, Blazenko Lackovic (Flensburg) hároméves szerződést kötött a HSV Hamburggal, amelyben a 2009?2010-es idényben mutatkozhat be.
márc. 10
18:56
NHL: Rangers-meccsel búcsúzhat a Yankee Stadion (She)
Könnyen elképzelhető, hogy egy jégkorongmérkőzés lesz az utolsó sportesemény a legendás New York-i stadionban.
márc. 10
19:36
Jégkorong ob I: hosszabbítás után döntős a HC Csíkszereda (She)
A HC Csíkszereda lesz a címvédő Alba Volán ellenfele az élvonalbeli jégkorong-bajnokság döntőjében, miután a negyedik mérkőzésén hosszabbításban legyőzte a Dunaújvárost, és 3-1-es összesítéssel megnyerte a párharcot. A mindent eldöntő gólt Szabó István a ráadás harmadik percében.
márc. 10
19:36
Jégkorong ob I: hosszabbítás után döntős a HC Csíkszereda (Metropol)
A HC Csíkszereda lesz a címvédő Alba Volán ellenfele a jégkorong ob I fináléjában, miután az elődöntő negyedik mérkőzésén hosszabbításban legyőzte a Dunaújváros együttesét, így 3-1-es összesítéssel megnyerte a párharcot.
márc. 10
20:53
Minden idők legnagyobb sokkjai - nézze meg! (Infostart)
Több mint 100 éve először fordul elő, hogy az angol labdarúgó FA kupa elődöntőjében csak egy élvonalbeli együttes szerepel, a Manchester Unitedet búcsúztató Portsmouth. A Chelsea-t legyőző Barnsley, a Middlesbrough-t búcsúztató Cardiff City és a Bristol Rovers ellenében a legjobb négy közé jutó West Bromwich Albion mind a másodosztályban vitézkedik. A Daily Telegraph összegyűjtötte az utóbbi évek…

Keresés