2008. március 10. hétfő

márc. 10
0:29
Hamarosan beoltathatjuk magunkat magas vérnyomás ellen (Vital)
tovább
márc. 10
1:02
Száz éve nem volt ilyen az angol futballban! (Infostart)
Angliában mindössze egy élvonalbeli csapat került az FA-kupa elődöntőjébe, míg a bajnokságban az Arsenal folytatta rossz sorozatát, Fernando Torres ellenben a jót. A spanyol öt nap alatt négy bajnoki gólt szerzett. Olaszországban nyert a négy nagy, az Inter, a Roma, a Juve és a Milan is. Spanyolországban ismét nyolc pont a Real Madrid előnye, miután a Barcelona otthon kikapott a Villarrealtól.…
márc. 10
1:20
Az elektonikai kütyük már az ágyunkba is beférkőztek (Vital)
tovább
márc. 10
1:26
Horn Gábor: "Azt mondták Feri, menj a p...ba, valljuk be" (hvg.hu)
A HÍR TV árulkodó felvételén Horn Gábor Kóka Jánosnak kommentálja Gyurcsány Ferencnek az MSZP választási központjában elmondott magyarázatát, hogyan kell értelmezni a népszavazás eredményét. Horn véleménye finoman szólva eltért a a kormányfő álláspontjától.
márc. 10
4:27
Növelte előnyét a listavezető MTK, a Tatabánya szokás szerint kikapott (Behaviour)
A hét közepén még azon viccelődtek néhányan, hogy mi lesz akkor, ha Tisza Tibor öt gólt lő az MTK-nak, mert akkor a klubvezetéssel jól ki lesz tolva, a támadónak egy luxusautót kell vennie, s ki tudja, a fiatalember milyen igényekkel rukkol majd elő. Mármost Tisza nemhogy új kocsit nem fog kapni, örülhet, ha megússza néhány irgum-burgummal: csapatát igen csúnya verésben részesítette a listavezető…
márc. 10
4:32
Gyurcsány rendkívüli eljárást kér (Alternatív Energia)
A vasárnapi ügydöntő népszavazáson hozott döntés végrehajtásáról, a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörléséről szóló törvényjavaslat általános és részletes vitáját március 11-én, kedden együttesen folytassa le a parlament - indítványozta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Szili Katalinnak, az Országgyűlés elnökének küldött levelében.
márc. 10
4:38
A világbajnok prímán versenyzett, ám egy technikai malőr miatt a 12. lett (Behaviour)
Katarban minden más, mint a szezon többi helyszínén. Az egyetlen (!) lelátón annyian voltak, mint egy magyar foci meccsen, jó ha, kétezer néző összegyűlt a losail-i pályán. A több milliárdos fejlesztéssel kivilágított nagydíjon kevesebben voltak, mint egy évvel ezelőtt, amikor sima nappali futamot rendezett az arab állam. Érdekes látvány nyújtott, amikor a futam alatt a pálya szélén lévő bírók…
márc. 10
4:43
Egy közös frakcióülésen még megpróbálják a lehetetlent a megegyezésre (Alternatív Energia)
Kétséges, hogy lesz-e idei költségvetése Budapestnek, miután az ennek feltételeként felmerült egészségügy-átalakítási koncepcióról - az elmúlt időszak egyeztetései ellenére - élesen ellentétes a koalíciós partnerek, az MSZP és az SZDSZ álláspontja. A szocialisták a mai rendkívüli testületi ülésre saját, eredeti koncepciójulat nyújtják be, miután a szabad demokraták érdemi kompromisszumos…
márc. 10
4:53
Borzalmas titkot cipelt a sztárénekesnő (Infostart)
Drámai történetet mesélt gyermekkoráról a Nolan Sisters egyik tagja. Anne Nolan szerint kiskorában az apja rendszeresen molesztálta, ám ezt a családból senki sem vette észre. Az énekesnő szerint a házasságát is ez a nehéz titok tette tönkre.
márc. 10
4:54
A január 1-i változtatás csak tovább növelte a káoszt a sofőrök körében (Adó1százalék)
Nem kell láthatósági mellényt tartani az autókban az általános téveszmével ellentétben. De ha a kocsiból kiszáll a vezető, akkor már rajta kell, hogy legyen a fényvisszaverő ruha. Pontosabban a "fényvisszaverő felület".
márc. 10
5:04
Ahogy öregszik az ember, úgy lesz egyre liberálisabb (Infostart)
Az általános véleménnyel ellentétben az emberek egyre liberálisabbak és toleránsabbak lesznek, ahogy öregszenek, nem pedig egyre konzervatívabbak és merevebbek - derült ki egy amerikai kutatásból.
márc. 10
5:04
A kormány javaslatot tesz a díjak visszavonására, de nem pótolja a forrásokat (Alternatív Energia)
A kormány már elkészítette azt a törvénymódosítást, amely a referendum, eredményessége nyomán szükségessé váló intézkedéseket tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy április elsejétől megszűnne a kórházi napidíj, a vizitdíj és a tandíj is. Gyurcsány Ferenc azonban azt is közölte, a kieső összegeket a kormány senkinek sem tudja pótolni.
márc. 10
5:15
Akkor most veletek vagyok, vagy ellenem? (Életforma)
Miért változtatják meg véleményüket a magukat kisebbségben érző emberek a többség véleményének javára? Ennek két fő oka lehet. ..
márc. 10
5:15
Új házat kell vennie a sztárfocistának, hogy visszafogadja felesége (Infostart)
Új házat kell vennie a Chelsea angol válogatott futballistájának, Ashley Cole-nak, mert felesége azt gyanítja, hogy a labdarúgó hitvesi ágyukban is megcsalta őt.
márc. 10
5:24
Krízishelyzet: súlyos ápolóhiány a kórházak jelentős részében (Infostart)
Krízishelyzet van az ápolói pályán, amellyel már a kormánynak is foglalkoznia kell - állítja a Semmelweis Egyetem vezetése. Az intézményből csaknem 800 segéd- és szakápoló hiányzik, de súlyos nővérhiánnyal küzd az összes klinika és megyei kórház is.
márc. 10
5:25
Optimistább lett az üzleti szektor (hirado.hu)
A GKI femérése szerint javulnak az üzleti várakozások
márc. 10
5:30
Böjte atya Magyarország egyik új példaképe (Infostart)
Egy sportiskola alapítója, szótárat készítő rádiós újságíró, valamint utcagyerekek és árvák önzetlen segítője van a Pannon Példakép Alapítvány kitüntetettjei között. Idén Kiss Lenke, Varga Ilona és Böjte Csaba nyerte el az elismerést.
márc. 10
5:30
Optimistábbak a gazdasági szereplők (Piac és Profit)
Februárban kissé, mínusz 19,7 százalékról mínusz 17,3 százalékra emelkedett a GKI konjunktúra-index szezonális hatásoktól megtisztított értéke - áll a GKI Gazdaságkutató Zrt.-nek az Európai Unió támogatásával készített felmérésében.
márc. 10
5:38
A szomszéd faluba nem költöznek a romák, pedig fürdőszobás házat kapnának (Alternatív Energia)
Hiába kap Zsámbok 30 millió forintot a romatelep felszámolására, a program meghiúsulhat. Öt-öt millió forint jut minden családra, ennyiből az önkormányzat a falu szélén álló két házban szeretett volna kialakítani négy család részére különálló lakrészeket. Ez a megoldás a pénzt utaló szociális minisztériumnak nem felelt meg. A másik lehetőség, hogy a szomszédos településeken vesznek ingatlant,…
márc. 10
5:42
Autót toló fiatalembert gázolt halálra az ittas sofőr (hirado.hu)
Ittas sofőr gázolt halálra egy műszaki hibás autót toló fiatalembert szombat éjszaka Szeged határában, az 5-ös főúton
márc. 10
5:43
Vagyonosodási vizsgálat: meg lehet-e úszni a bírságot? (Adózóna)
Ahogy az adóellenőrzés nem titkolt célja az eltitkolt bevételek feltárása -, úgy az adózóknak is van ilyen megfogalmazható ellenőrzési célja: a megállapítás nélküli, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az elviselhető mértékű megállapítással záruló eljárás. Az adózónak ehhez egy összpontosított, rendszerezett, erőforrásokkal bíró szellemi folyamatra van szüksége. A meglévő vagyon megőrzése érdekében…
márc. 10
5:44
Az új Volvo XC60 megkoronázza a Volvo biztonsági törekvéseinek történetét (hirado.hu)
"Az autókat emberek vezetik. Ezért minden cselekedetünk vezérelve mindenkor a biztonság"
márc. 10
5:45
Negyedik verzió adócsökkentésre (hvg.hu)
Az adószakértők többsége egy negyedik verziót gyúrna a kormányfő által feltálalt három közteher-csökkentési javaslatból. A társadalmi vitára váró elképzelésekről még a koalíciónak is egyezkednie kell.
márc. 10
5:45
A tengeri uborka megihlette az agykutatókat (Infostart)
A riadt tengeri uborka válaszreakciója adott ötletet a kutatóknak egy speciális anyag kifejlesztéséhez, amely egy napon implantátumként beépíthető lesz a Parkinson-kóros betegek agyába.
márc. 10
5:48
Talmácsi 12. lett Katarban (Frissítve!) (hirado.hu)
A viadalt Talmácsi csapattársa, a spanyol Sergio Gadea nyerte Talmácsi: "Nincs ok az elkeseredésre"
márc. 10
5:57
Gyerekkori álmát valósítja meg az Oscar-díjas rendező (Infostart)
Argentínában forgatja új filmjét Francis Ford Coppola, mert úgy érzi, eljött az idő fiatalkori álmainak megvalósítására.
márc. 10
6:01
Orbán: Magyarország győzött! (Privátbankár)
A rendszerváltás óta nem volt ilyen összefogás, a mai győzelem a magyarok önbecsülésének diadala is - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a párt budapesti központjában. Hozzátette: nem a pártok, nem a politikusok, hanem Magyarország győzött.
márc. 10
6:01
Ballmer: továbbléptünk, jön a Blu-ray (PCWorld)
A Microsoft vezére a Mix 08 konferencián megerősítette, hogy a Toshiba döntését követően a vállalat is továbblépett, és a jövőben a Blu-ray-t támogatja. A rendezvényen Steve Ballmer kommentála még az iPhone-hoz megjelent SDK hírét is, de nem mulasztotta el az őrült majomsrác figurájának felelevenítését sem.
márc. 10
6:03
Talma újra száguld (Blikk)
Betartotta ígéretét világbajnokunk
márc. 10
6:05
Weisz, a legerősebb magyar (Blikk)
A 100 kilós izomemberé volt a 7. arany
márc. 10
6:07
Tolószékes macsó! (Blikk)
Rablókat tanít Clooney a Széftörőkben
márc. 10
6:07
Micsoda Shaw! (Blikk)
Első hazai meccsén sztár lett a Fradiban
márc. 10
6:08
Férje dobta fel a tolvajt (Infostart)
A férje buktatott le egy tolvaj bankpénztárosnőt, aki 1,1 millió euróval (270 millió forinttal) rövidítette meg volt munkáltatóját.
márc. 10
6:08
Mennyire egészségesek a magyarok? (Blikk)
Gyakori a szív- és érrendszeri betegség
márc. 10
6:09
Peter az új nehézsúlyú bajnok (hirado.hu)
márc. 10
6:09
Veszélyezteti a magzatát Nicole Kidman (Blikk)
Hat hónapos terhesen is fut Nicole Kidman
márc. 10
6:09
Urbányi fejét követelik (Blikk)
Rendőröknek kellett megvédeniük a szurkolók haragjától
márc. 10
6:10
Tízperces a jó szex (Blikk)
A hét percnél rövidebb aktus is kielégítő lehet még
márc. 10
6:11
Horn: "A választók azt mondták, Feri, menj a ...csába!" (hirado.hu)
Önkritikus, kemény szavakkal kommentálta a koalíciós egyeztetésért felelős államtitkár a miniszterelnök tegnap esti szavait
márc. 10
6:11
Klárika nem eladó! (Blikk)
Tevéket kínáltak Korda György feleségéért
márc. 10
6:13
Megmenti a Magyar Televíziót? (Blikk)
Friderikusz titokban tárgyal a Szabadság téren
márc. 10
6:15
Micsoda nő Ungár Anikó! (Blikk)
Fantasztikus formában van Ungár Anikó
márc. 10
6:17
Egészséget hirdet a lemezlovas (Blikk)
A videó a világon először egy 24 órás spinningversenyt mutat be
márc. 10
6:18
Lisa Marie Presley állapotos (Habostorta)
Elvis Presley lánya megelégelte, hogy a bulvársajtó az elmúlt héten csípős megjegyzéseket tett arra, mennyire elhízott mostanában...
márc. 10
6:19
Vigyázat! Ettől is lehet merevedési zavarod (Életforma)
Valóban merevedési zavarokkal küzdenek a cukorbeteg férfiak? Vagy más tényező miatt marad el az élvezet? Van segítség ...!
márc. 10
6:20
Nincs változás az Újpest kispadján (hirado.hu)
Urbányi István folytatni kívánja a csapatépítést
márc. 10
6:22
Külföldi beszámolók a népszavazásról (hirado.hu)
A Fidesz új dimenzióval bővítette a hazai közéletet, a népszavazással való politizálással, ami egyben azzal is járhat, hogy a mindenkori kormány reformjai bármikor eltörölhetők egy referendummal
márc. 10
6:24
A tiltás ellenére autót vezetett egy szaúdi asszony nőnapon (hirado.hu)
Wajiha Huwaidar, aki azért kampányol, hogy a szaúdi királyságban nők is a volán mögé ülhessenek
márc. 10
6:26
Babarczy: van egy nagyon szegény réteg (hirado.hu)
Ma van egy olyan réteg Magyarországon, amelyik tényleg nagyon szegény, és a 300 forintos vizitdíj is komoly problémát jelent számára - véli a közíró
márc. 10
6:28
Az Új rend őre tilosban parkol (hirado.hu)
Kondorosi Ferenc a szabálysértésért pénzbírságra számíthat

Keresés