2008. március 10. hétfő

márc. 10
0:02
Mire figyeljen, ha nagy trauma érte? (HáziPatika)
A súlyos traumákat követő ún. poszttraumás stressz zavarok későbbi betegségekre is hajlamosítanak - állítják vietnámi háborús veteránok vizsgálata alapján amerikai kutatók a The Journal of Nervous and Mental Disease-ben megjelent...
márc. 10
0:06
Kampánycsendet sértett a HáziPatika.com? (HáziPatika)
Tegnap volt a vizit- és napidíj ügyében döntő népszavazás. Reggelre Budapest szinte minden szegletében plakátok jelentek meg a következő felirattal: "Ne várjon arra, hogy más törődjön az Ön egészségével". Valóban kampánycsendet...
márc. 10
0:10
Az Ön szívügye a mi szívügyünk (HáziPatika)
A szív- és érrendszeri betegségek száma szerte a világon növekvő tendenciát mutat, de ami nekünk magyaroknak talán a legijesztőbb, hogy hazánkban vezető helyen áll a halálozást okozó betegségek sorában.
márc. 10
1:02
Száz éve nem volt ilyen az angol futballban! (Infostart)
Angliában mindössze egy élvonalbeli csapat került az FA-kupa elődöntőjébe, míg a bajnokságban az Arsenal folytatta rossz sorozatát, Fernando Torres ellenben a jót. A spanyol öt nap alatt négy bajnoki gólt szerzett. Olaszországban nyert a négy nagy, az Inter, a Roma, a Juve és a Milan is. Spanyolországban ismét nyolc pont a Real Madrid előnye, miután a Barcelona otthon kikapott a Villarrealtól.…
márc. 10
3:36
Tojásos gévagomba leves (Brünnhilde konyhája)
Hóhahóóó, az ártéri erdőben megjelentek az első sárga gévagombák. Még nagyon kicsik, de zsengék, puhák, lédúsak, isteni tojásos gévagomba leves készíthető belőlük. Ezt a laktató, enyhén savanykás levest kivételesen nem én találtam ki, hanem egy barátnőm. Méghozzá egy olyan barátnőm, akinek a szakácstudománya a csiberopogós megsütésén és a zacskós, főzés nélkül készíthető krémleves forró vízzel…
márc. 10
4:53
Borzalmas titkot cipelt a sztárénekesnő (Infostart)
Drámai történetet mesélt gyermekkoráról a Nolan Sisters egyik tagja. Anne Nolan szerint kiskorában az apja rendszeresen molesztálta, ám ezt a családból senki sem vette észre. Az énekesnő szerint a házasságát is ez a nehéz titok tette tönkre.
márc. 10
5:04
Ahogy öregszik az ember, úgy lesz egyre liberálisabb (Infostart)
Az általános véleménnyel ellentétben az emberek egyre liberálisabbak és toleránsabbak lesznek, ahogy öregszenek, nem pedig egyre konzervatívabbak és merevebbek - derült ki egy amerikai kutatásból.
márc. 10
5:15
Akkor most veletek vagyok, vagy ellenem? (Életforma)
Miért változtatják meg véleményüket a magukat kisebbségben érző emberek a többség véleményének javára? Ennek két fő oka lehet. ..
márc. 10
5:15
Új házat kell vennie a sztárfocistának, hogy visszafogadja felesége (Infostart)
Új házat kell vennie a Chelsea angol válogatott futballistájának, Ashley Cole-nak, mert felesége azt gyanítja, hogy a labdarúgó hitvesi ágyukban is megcsalta őt.
márc. 10
5:24
Krízishelyzet: súlyos ápolóhiány a kórházak jelentős részében (Infostart)
Krízishelyzet van az ápolói pályán, amellyel már a kormánynak is foglalkoznia kell - állítja a Semmelweis Egyetem vezetése. Az intézményből csaknem 800 segéd- és szakápoló hiányzik, de súlyos nővérhiánnyal küzd az összes klinika és megyei kórház is.
márc. 10
5:30
Böjte atya Magyarország egyik új példaképe (Infostart)
Egy sportiskola alapítója, szótárat készítő rádiós újságíró, valamint utcagyerekek és árvák önzetlen segítője van a Pannon Példakép Alapítvány kitüntetettjei között. Idén Kiss Lenke, Varga Ilona és Böjte Csaba nyerte el az elismerést.
márc. 10
5:30
Optimistábbak a gazdasági szereplők (Piac és Profit)
Februárban kissé, mínusz 19,7 százalékról mínusz 17,3 százalékra emelkedett a GKI konjunktúra-index szezonális hatásoktól megtisztított értéke - áll a GKI Gazdaságkutató Zrt.-nek az Európai Unió támogatásával készített felmérésében.
márc. 10
5:45
A tengeri uborka megihlette az agykutatókat (Infostart)
A riadt tengeri uborka válaszreakciója adott ötletet a kutatóknak egy speciális anyag kifejlesztéséhez, amely egy napon implantátumként beépíthető lesz a Parkinson-kóros betegek agyába.
márc. 10
5:57
Gyerekkori álmát valósítja meg az Oscar-díjas rendező (Infostart)
Argentínában forgatja új filmjét Francis Ford Coppola, mert úgy érzi, eljött az idő fiatalkori álmainak megvalósítására.
márc. 10
6:01
Orbán: Magyarország győzött! (Privátbankár)
A rendszerváltás óta nem volt ilyen összefogás, a mai győzelem a magyarok önbecsülésének diadala is - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a párt budapesti központjában. Hozzátette: nem a pártok, nem a politikusok, hanem Magyarország győzött.
márc. 10
6:03
Talma újra száguld (Blikk)
Betartotta ígéretét világbajnokunk
márc. 10
6:05
Weisz, a legerősebb magyar (Blikk)
A 100 kilós izomemberé volt a 7. arany
márc. 10
6:07
Tolószékes macsó! (Blikk)
Rablókat tanít Clooney a Széftörőkben
márc. 10
6:07
Micsoda Shaw! (Blikk)
Első hazai meccsén sztár lett a Fradiban
márc. 10
6:08
Férje dobta fel a tolvajt (Infostart)
A férje buktatott le egy tolvaj bankpénztárosnőt, aki 1,1 millió euróval (270 millió forinttal) rövidítette meg volt munkáltatóját.
márc. 10
6:08
Mennyire egészségesek a magyarok? (Blikk)
Gyakori a szív- és érrendszeri betegség
márc. 10
6:09
Veszélyezteti a magzatát Nicole Kidman (Blikk)
Hat hónapos terhesen is fut Nicole Kidman
márc. 10
6:09
Urbányi fejét követelik (Blikk)
Rendőröknek kellett megvédeniük a szurkolók haragjától
márc. 10
6:10
Tízperces a jó szex (Blikk)
A hét percnél rövidebb aktus is kielégítő lehet még
márc. 10
6:11
Klárika nem eladó! (Blikk)
Tevéket kínáltak Korda György feleségéért
márc. 10
6:13
Megmenti a Magyar Televíziót? (Blikk)
Friderikusz titokban tárgyal a Szabadság téren
márc. 10
6:15
Micsoda nő Ungár Anikó! (Blikk)
Fantasztikus formában van Ungár Anikó
márc. 10
6:17
Egészséget hirdet a lemezlovas (Blikk)
A videó a világon először egy 24 órás spinningversenyt mutat be
márc. 10
6:18
Lisa Marie Presley állapotos (Habostorta)
Elvis Presley lánya megelégelte, hogy a bulvársajtó az elmúlt héten csípős megjegyzéseket tett arra, mennyire elhízott mostanában...
márc. 10
6:19
Vigyázat! Ettől is lehet merevedési zavarod (Életforma)
Valóban merevedési zavarokkal küzdenek a cukorbeteg férfiak? Vagy más tényező miatt marad el az élvezet? Van segítség ...!
márc. 10
6:30
Hol vannak a traffipaxok? Íme a lista! (Piac és Profit)
A rendőrség közzétette, hogy márciusban Budapesten, illetve 13 megyében hol méri az autósok sebességét.
márc. 10
6:30
Kósa leírta a szocialistákat: "Kiugrottak a tizedikről Gyurcsánnyal" (Infostart)
A Fidesz alelnöke szerint az Albert-házaspár több-biztosítós egészségügyi rendszerrel összefüggő kérdéséről még idén ősszel népszavazás várható. Kósa Lajos az InfoRádiónak azt mondta: a mostani referendum eredménye nem sok jóval biztatja a kormányt.
márc. 10
6:53
Lauda: Fisichella veszélyes lehet Sutilra (Formula)
Ausztrál Nagydíj: megkezdődött a visszaszámlálás
márc. 10
7:05
Pokolgép egy virágágyásban (HírTV)
Egy ember meghalt, hatan pedig megsebesültek, amikor bomba robbant Sri Lanka fővárosában - közölte az AFP hétfőn. A pokolgép akkor robbant fel, amikor valaki hozzá akart nyúlni a gazdátlan csomaghoz.
márc. 10
7:10
Horn beismerés: a kormányról is szavaztak az emberek (Infostart)
Nem érte meglepetésként a népszavazáson leadott igenek elsöprő száma a Szabad Demokraták Szövetségét. Horn Gábor kampányfőnök az InfoRádióban hozzátette: a nemek száma váratlanul sok volt.
márc. 10
7:16
Totális vereség: Gyurcsány utolsó megmérettetése? (Privátbankár)
Politológusok szerint a népszavazás eredménye a Fidesz megerősödését és Gyurcsány Ferenc gyengülését hozza. A szakértők szerint eldőlt: Gyurcsány már nem lehet Orbán kihívója
márc. 10
7:16
Horoszkóp március 10-16-ig! Igaz lesz vagy nem? (Életforma)
Mindig valami jobbra vágyunk! Lássuk, ezen a héten mi vár ránk, a csillagok szerint...is.
márc. 10
7:16
Külföldi visszhang: a Fidesz új dimenzióval bővítette a politikát (Infostart)
A népszavazás kezdeményezőinek elsöprő sikerét és a szokatlanul magas részvételi arányt emelték ki a külföldi hírügynökségek a vasárnapi, magyarországi népszavazásról írt tudósításaikban.
márc. 10
7:17
Más országokba mennek a befektetők (HírTV)
Romlott a magyar piac helyzete a kelet-közép-európai régión belül a magán- és kockázati tőkebefektetők szerint – derül ki a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület legfrissebb évkönyvéből, amely szerint a 2006-os évhez képest tavaly harmadával apadt a szektorból hazánkba beáramló befektetések összege. A beruházások új célpontjai és nyertesei Románia és Ukrajna lehetnek.
márc. 10
7:18
Mivel lehet havi 600 ezret keresni? (Privátbankár)
A versenyszférán belül továbbra is a pénzügyi terület fizet legjobban Magyarországon, az ott dolgozók bruttó alapbére ugyanis 2007-ben átlagosan 305 ezer forint volt, az átlagos rendszeres kereset ped...
márc. 10
7:22
Barrichello örül az új kihívásoknak (Formula)
Az első versenyen kiderül hol áll a Honda
márc. 10
7:23
Tankkal mentek vodkát venni, közben letaroltak egy házat (Blikk)
márc. 10
7:27
Mit gondolnak külföldön a népszavazásról? (Privátbankár)
A népszavazás kezdeményezőinek elsöprő sikerét és a szokatlanul magas részvételi arányt emelték ki külföldi hírügynökségek
márc. 10
7:28
Forráshoz jut a Terror Háza (Infostart)
Százötvenezer ember vett részt eddig szűrővizsgálaton a Szűréssel az Életért Program keretében - írja a Népszabadság. Az eddig érintett hét nagyvárosban ezrek keresték föl az országos szűrési roadshow vizsgálóhelyeit, több helyen háromszoros volt a túljelentkezés.
márc. 10
7:28
Természeti csapások közelítenek Nagy-Britannia felé (HírTV)
Viharos szél, esőzések és jégeső közeleg a brit szigetek felé - jelentette az AFP hétfőn. A Brit Meteorológiai Iroda az ország hét területére adta ki a legmagasabb riasztást.
márc. 10
7:28
Az olasz nők hazudhatnak (Blikk)
márc. 10
7:30
Török Gábor: "Ez egy lassú, fokozatos méreg is lehet" (Infostart)
Teljes kormánypárti vereség a népszavazás - mondta az InfoRádióban Török Gábor politológus. A Vision Consulting igazgatója kiemelte: a vereség hatására jelentősen meggyengülhet Gyurcsány Ferenc kormányfő legitimitása akár az MSZP-n belül is. Hozzátette: a Fidesz annyit tehet, hogy továbbra is nyomás alatt tartja a kormányoldalt.
márc. 10
7:32
Négyszer olyan gyorsan netezhetünk? (Piac és Profit)
A Wales-i egyetemen kidolgoztak egy olyan készüléket, amellyel megnégyszerezhető az optikai adatátvitel sebessége.
márc. 10
7:40
Űrutazásra készül Kína (HírTV)
Kína három űrhajóst küld fel a világűrbe az idén, közölte a csiucsüani űrközpont vezetője, Csang Jü-lin a hét végén. A három "tajkonauta" (űrhajós) szeptember végén vagy október elején indul a Sencsu-7 űrhajóval, és űrsétát is tesznek. Az űrutazás előkészületei már javában folynak.
márc. 10
7:45
Rosberg: Melbourne egy út az ismeretlenbe (Formula)
A rajt döntő lehet

Keresés