2008. március 16. vasárnap

márc. 16
0:13
Sutil a boxutcából indul (Formula)
A tartalékautóval kell pályára lépnie
márc. 16
0:13
Az alvászavarok jobban megviselik a nőket (Vital)
tovább
márc. 16
0:16
Portugál labdarúgás: idegenben nyert a Porto (She)
Az FC Porto egygólos győzelmet aratott a Leixoes otthonában a portugál bajnokság 23. fordulójában.
márc. 16
0:30
Szervezett csoportok már nincsenek az utcán (Alternatív Energia)
Az operatív törzs este 11 óra után berekesztette működését, mert meghallgatva az egyes szervezetek jelentését, már nem volt indokolt, hogy a testület tovább folytassa munkáját- közölte Budai Bernadett kormányszóvivő az MTI-vel szombaton.
márc. 16
0:35
A József körút egy szakaszát lezárták az üvegtörmelékek miatt (Alternatív Energia)
Lezárták a József körút Corvin köz és Baross utca közötti, a Blaha Lujza tér felé tartó szakaszát a szombat esti rendbontások miatt ott maradt üvegtörmelékek miatt - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója. A rendőrség az útszakasz takarításának idejére nem engedi a forgalmat a körútnak erre a részére.
márc. 16
0:40
Megszüntették a rendbontást a rendőrök a fővárosban (Alternatív Energia)
Megszüntették szombat késő estére a rendbontást rendőrök a fővárosban; az MTI tudósítója a Rákóczi térről azt jelentette: három, rendőrökkel teli autóbusz és hat-nyolc ugyancsak rendőröket szállító teherautó vonult el a helyszínről. A környék felgyújtott kukákkal, kitört jelzőtáblákkal, összetört üvegekkel és szétdobált sörösdobozokkal van tele. A Rákóczi téren még maradt néhány rendőr, akik…
márc. 16
0:46
A BRFK 21 embert állított elő (Alternatív Energia)
Újabb embereket állított elő a rendőrség a fővárosi rendbontások során, így már 21-re emelkedett a nap folyamán előállítottak száma - tájékoztatta az MTI-t a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap este. Tafferner Éva hozzátette: a nagyobb csoportokból kisebbekbe verődtek a rendbontók, és szétszéledtek az Üllői út mentén a kisebb mellékutcákban, ahol folyamatosak a rendőri…
márc. 16
0:52
Kubica jól rajtolna az évadnyitón (Formula)
Az első sor nagy lehetőség
márc. 16
0:52
A mentők három rendőrt láttak el (Alternatív Energia)
Három rendőrt vizsgáltak meg a mentők az esti rendbontás során, de egyiküket sem kellett kórházba szállítani - mondta el az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál az MTI-nek vasárnap este tíz óra után. Rendbontókhoz még nem hívták a mentőket - tette hozzá. Juhász Gábor, az operatív törzs irányítója korábban elmondta, a nap folyamán a Március 15. téren két rendőr megsérült, egyiküknek a…
márc. 16
1:19
Dennis: még nincs pontos kép az erőviszonyokról (Formula)
A BMW váratlanul erős
márc. 16
5:50
Havi 62 ezer forinttal több lehet a nyugdíjunk (Adózóna)
Nagyságrendekkel magasabb a nyugdíjcélú megtakarítási hajlandóság a negyven felettiek körében, az önkéntes nyugdíjpénztári tagságot vizsgálva több mint négyszer nagyobb ennek a korcsoportnak az aránya a huszonévesekhez képest
márc. 16
6:04
Nincs időm a szerelemre... (Blikk)
Paparazzók lesik minden lépését, régi filmjeiből meztelenjelenetekre vadásznak
márc. 16
6:05
Az ünnepi beszédektől a rendbontásig - ez történt március 15-én (Infostart)
A reformkor tartalmát és a mának szóló tanulságait elemezték szombaton a szónokok a nemzeti ünnep alkalmából rendezett megemlékezéseken, amelyeket incidensek követtek Budapesten.
márc. 16
6:05
Robog a Loki (Blikk)
A DVSC labdarúgócsapata rangadót nyerve tartja a lépést az éllovas MTK-val
márc. 16
6:06
Helyreigazítás (Blikk)
márc. 16
6:06
Pécsi Ildikó lágyszívű főnök (Blikk)
A színésznő hozzáfogott a munkához
márc. 16
6:07
Gera Zoltánnak kislánya született (Blikk)
Hatalmas a boldogság a Gera családban
márc. 16
6:08
Mi vagyunk az új márciusi ifjak (Blikk)
Márciusi Ifjak Díjat alapított a kormány
márc. 16
6:08
Clooney visszatér a Vészhelyzetbe (Blikk)
108 epizód után búcsúzott George Clooney
márc. 16
6:09
Dzsudzsák: Jöhet a Fiorentina! (Blikk)
Ismét megbolondíthatja az olasz védőket Dzsudzsák
márc. 16
6:10
Fodor Gábor: Üzenet volt a népszavazás (Blikk)
Szakminiszterként büszke a környezetvédelmi sikereire
márc. 16
6:10
Vizsgálat Jakupcsek műsora miatt (Blikk)
Több határt átlépett már a TV2 szuperprodukciója
márc. 16
6:11
Szegedi kézicsoda (Blikk)
A magyar bajnok a Barcelona otthonában nyert
márc. 16
6:12
Ahol a 12 pont született (Blikk)
A Pilvax elődjét Privorsky Ferenc alapította 1838-ban, Café Renaissance néven az akkori Úri utcában (ma: Petőfi Sándor utca). Nevét későbbi tulajdonosáról, Pilvax (eredetileg Pillwax) Károlyról kapta, aki az 1840-es években működtette a kávéházat a pesti belvárosban, amely a reformkor vége felé a fiatalok törzshelyévé vált.
márc. 16
6:12
Cikizték Hajós András új frizuráját (Blikk)
BUDAPEST – Lezárult az 1 és 2 forintosok gyűjtése: 11 378 220 forintot szedtek össze a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára, de froclizásból sem volt hiány a Heti hetes felvételén.
márc. 16
6:14
Tibetben elszabadult az erőszak (Blikk)
DHARAMSZALA – Az Indiában működő tibeti emigráns kormány szerint a pénteki lhászai erőszakos cselekményeknek legalább 100 halottja volt.
márc. 16
6:14
Kaszás ma lenne 48 éves (Blikk)
BUDAPEST – Kaszás Attila ma lenne 48 éves. Majd’ egy év telt el azóta, hogy itthagyta közönségét a holdbéli csónakos. Családja, barátai, tisztelői emlékeznek rá. – Amikor Attila elment, a barátai megállapodtak abban, hogy a családját nem hagyjuk támasz nélkül – meséli Szarvas József színművész.
márc. 16
6:15
Tűztől tartott a Hooligans (Habostorta)
Egy év kihagyás után ismét koncertet adott a Hooligans a főváros legnagyobb rock klubjában. Csipáék régi dalokkal és új színpadképpel igyekeztek a rajongóik kedvében járni
márc. 16
6:16
Fantom gyújtogat a vegyesboltban (Blikk)
SOMOGYCSICSÓ – Rejtélyes, krimibe illő történések zavarják meg a csendes kis somogyi zsáktelepülés életét. Tizenhárom alkalommal törtek be a falu egyetlen ABC-jébe, három alkalommal fel is gyújtották a berendezést a kétszáz lelkes falu főterén.
márc. 16
6:16
Albert herceg egyedül ünnepelt (Blikk)
márc. 16
6:18
Hétszer tért vissza a halálból László (Blikk)
GYŐR – Kétes értékű rekord Németh Lászlóé, az sem biztos, hogy bekerülne vele a híres könyvbe: a férfi hétszer tért vissza a halálból. Orvos barátjának köszönheti, hogy infarktusával egyáltalán élve jutott be a kórházba, ahol aztán több mint fél tucat alkalommal került a klinikai halál állapotába. László ma már úgy fest, mint akinek az égvilágon semmi baja nincs, két hét múlva haza is engedik a…
márc. 16
6:20
Szex és Budapest (Blikk)
BUDAPEST – Örömlányok bujálkodásának hangjai vegyülnek a főváros egyik legkedveltebb része, a Liszt Ferenc tér zsongásába. Egy német férfi rejtett kamerával indult tanulmányútra a budapesti éjszakába: bordélyházat szeretne nyitni odahaza, és úgy gondolta, nálunk tudhat meg a legtöbbet a műfajról. Míg a téren kávézgattak az elegáns vendégek, a bérházak falai közt útjára indult a gyönyör.
márc. 16
7:10
Hamilton győzött, a Ferrari leégett (Infostart)
A McLaren-Mercedes angol pilótája, Lewis Hamilton nyerte a Forma-1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat.
márc. 16
7:10
Hamilton győzött a kaotikus Ausztrál Nagydíjon! (Formula)
A brit versenyző mögött Nick Heidfeld és Nico Rosberg ért célba az első három helyen.
márc. 16
7:11
Hamilton fölényes győzelmet aratott a drámai szezonnyitón (F1világ)
A McLaren Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton fantasztikus teljesítményt nyújtva, fölényes győzelmet aratott a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon, ahol mindössze hét versenyző ért csak célba. A Ferrari borzalmasan szerepelt, mind Massa, mind Raikkönen kiesett.
márc. 16
7:15
Fertőző női nyavalyákról...Csak férfiaknak! (Életforma)
Az óvszer nélküli szeretkezésnek számos maradandó és súlyos következménye lehet. A szexuális úton terjedő betegségek megelőzése mindkét fél feladata. De vajon mi mindent "szedhetünk össze" egymástól?
márc. 16
7:21
Ron Dennis nem teljesen elégedett (Formula)
Nem lett kettős győzelem
márc. 16
7:31
Hujber havi 150 ezerből tartja el családját (BorsOnline)
Hujber Feri a saját bevallása szerint havonta 150 ezer forintot keres. Legalábbis a színész ezt állította a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon vádlottként. A színész menedzsere azt mondja, ez butaság. Hujbernek valóban havi 150 ezerből kell majd eltartania nemsokára gyarapodó családját?
márc. 16
7:37
Heidfeld boldog a második hellyel (Formula)
A rajt nem sikerült túl jól a német számára.
márc. 16
7:47
Tüntető taps fogadta Sas Józsefet (BorsOnline)
Bár Sas József tegnap nem vehette át Kossuth-díjat, a Mikroszkóp Színpad társulata csütörtök este ünnepélyesen felköszöntötte direktorát. A színészek szerint Sas József megérdemli a kitüntetést, ezért a Le vagytok szavazva című kabaré után a közönséggel együtt vastapssal, és hatalmas ovációval ünnepelték könnyekig meghatott igazgatójukat.
márc. 16
7:55
Coulthard Massát hibáztatja a balesetért (F1világ)
David Coulthard úgy gondolja, hogy Felipe Massa hibája miatt ütköztek össze a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon, melyet egyikük sem fejezett be. A Red Bull Racing skót versenyzője bocsánatkérésre vár.
márc. 16
8:05
Hamilton egy pillanatig sem aggódott a Ferrarik miatt (F1világ)
A McLaren Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton úgy gondolja, hogy tökéletes győzelmet aratott a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon, ahol drámai pillanatokból, és biztonsági autós periódusokból sem volt hiány.
márc. 16
8:10
Blaskó Péter nem kért a Kossuth-díjból (BorsOnline)
Idén a hazai művészeti élet huszonegy kiemelkedő teljesítményt nyújtó képviselője részesült Kossuth-díjban. Az újdonsült díjazottak közül Lukács Gyöngyi operaénekes, Rába György író, költő, műfordító, valamint Ránki Dezső zongoraművész nem volt jelen az ünnepségen. Lukács Gyöngyi helyett lánya, Ránki Dezső helyett fia vette át a kitüntetést, Rába György pedig később kapja meg az elismerést. A…
márc. 16
8:10
A halálos beteg Patrick Swayze még mindig cigizik (Infostart)
Annak ellenére, hogy hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála, a hollywoodi sztár Patrick Swayze még mindig nem tette le a cigarettát.
márc. 16
8:10
A Real ismét elbukott La Corunában (Infostart)
A listavezető Real Madrid Pepe öngóljával 1-0-ra kikapott a Deportivo La Coruna otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
márc. 16
8:11
Huszonnégy embert állítottak elő a fővárosban (Alternatív Energia)
Huszonnégy embert állítottak elő a rendőrök a fővárosban a március 15-ei rendezvények, illetve az esti zavargások helyszíneiről - derül ki a rendőrség honlapján vasárnap, nem sokkal fél egy előtt közzétett adatokból. Kilenc embert a szombat esti rendbontások miatt, garázda magatartásuk miatt állítottak elő.
márc. 16
8:12
Kevesebb külföldi akar munkát vállalni Magyarországon (Adó1százalék)
Elkészült az Állami Foglalkoztatási Szolgálatnál a külföldiek múlt évi magyarországi munkavállalásának összesítése, ezek szerint 2007-ben 37.590 munkavállalási engedélyt adtak ki külföldieknek, ez körülbelül 15.000-rel kevesebb, mint a 2006-ban, amikor 52.500 volt.
márc. 16
8:15
Ezzel bárkit lefegyverezhetsz! Próbáld ki! (Életforma)
Egyetlen lefegyverző mosollyal gyakran többet elérhetünk, mint érvekkel, vitával vagy akár erőszakkal. A mosoly megszépít, és jókedvre derít ...
márc. 16
8:16
Barrichellót kizárták, Räikkönen egy pontot kapott (Formula)
Hibák után a nyolcadik a finn versenyző
márc. 16
8:17
Kaszás Attilára emlékeznek ma a Nemzeti Színházban (Spa Trend Online)
Kaszás Attilára emlékeznek ma a Nemzeti Színházban: a tavaly tavasszal elhunyt színész születésnapján jótékonysági gálát rendeznek, átadják a róla elnevezett díjat, és ettől a naptól kezdve a teátrum Háziszínpada is az ő nevét viseli.

Keresés