2008. március 4. kedd

márc. 4
0:24
Természetes hátsó gondolatok (HáziPatika)
Számos bélbetegség, altesti panasz gyógyításához a természet patikája hívható segítségül. A megoldáshoz gyakran csak belső harmóniára van szükség.
márc. 4
0:28
Lila gyümölcs a hízás ellen (HáziPatika)
Arkansasi kutatók szerint bizonyos gyümölcsök és zöldségek természetes lila színanyagai megelőzik az elhízást - írja a Journal of Agricultural and Food Chemistry februári száma. Ilyen színanyagot találhatunk a szőlőhéjban, az...
márc. 4
5:20
Fej-fej mellett várja a sorsdöntő fordulót Obama és Clinton (Infostart)
Hillary Clinton és Barack Omaba fej-fej mellett várja a mai texasi és ohiói előválasztást. A volt first ladynek létfontosságú a győzelem, ha életben akarja tartani az esélyeit.
márc. 4
5:29
Mily meglepő: hazugságban világbajnokok a nők (Infostart)
A legtöbb nő ügyesebben és sikeresebben hazudik, mint a férfiak, méghozzá mindenben - ezt a régi igazságot támasztja alá egy új könyv, amelyet az Egyesült Államokban adtak ki.
márc. 4
5:34
Ne szégyeld,ha vad szexre vágysz -Próbáld ki! (Életforma)
"Tanulmányok bizonyítják, hogy a magabiztosság a legtöbb ember számára vonzóbb, mint egy tökéletes test. Ha ellenállhatatlannak érezzük magunkat a bőrünkben, akkor szexuális vonzerőnk is nagyobb." - Mondta Sadie Nardini, a Union Square mellett lévő East West Joga igazgatója, aki kidolgozott egy jóga gyakorlatsort, mely mindenkit formába hoz. A jó szex érdekében a következő gyakorlatokat kell…
márc. 4
5:39
Kétszer annyi férfinak van orgazmusa, mint nőnek (Infostart)
A görögök, a brazilok és az oroszok szexelnek a legtöbbet, a legkevesebbet pedig az ausztrálok, az amerikaiak és a britek - derült ki a Durex óvszergyártó legújabb globális felméréséből.
márc. 4
5:50
Tízezrek fertőződhettek meg egyetlen kórházban hepatitisszel (Infostart)
Bezárták Las Vegasban azt a klinikát, ahol akár 40 ezer ember is megfertőződhetett HIV, illetve hepatitis C vírussal a többször használatos fecskendőktől.
márc. 4
6:01
"A cápa összekapcsolja az embert az élelemmel" (Infostart)
Nem hajlandó abbahagyni a cápák közé vezető turistautakról annak az amerikai irodának a vezetője, amelynek egyik utasát halálos cápatámadás érte a Bahamáknál. A 49 éves osztrákok hiába mentették ki a ragadozóktól hemzsegő vízből, belehalt a vérveszteségbe.
márc. 4
6:09
A franciák garantálják: nem lesz pezsgőhiány (Infostart)
Hamarosan kiterjesztik azt a területet, ahol a francia gazdák pezsgőnek való szőlőt termeszthetnek. A lépésre azért van szükség, mert lassan képtelenek lesznek kielégíteni a keresletet.
márc. 4
6:22
Előzd meg az allergiát! (Blikk)
Kezdődik a tüsszentések szezonja, készülj fel minél hamarabb
márc. 4
6:23
Születése előtt akart végezni gyermekével a rettegő apa (Infostart)
Kisebb csoda, hogy Matan Abraham egyáltalán megszülethetett: a kicsi édesapja annyira tartott a rá háruló felelősségtől, hogy még anyja méhében megpróbálta megölni utódját. A férfinak tettéért három évet és kilenc hónapot kell rács mögött töltenie.
márc. 4
6:23
Halálos buli (Blikk)
Bence lezuhanta harmadikról, társai elhallgatták, Bence meghalt
márc. 4
6:24
Kamarás szemét ember! (Blikk)
A kis Tormás nagyija nem érti, miért hozta magát ilyen helyzetbe a szívtipró színész
márc. 4
6:25
Tekintetével gyógyít a guru? (Blikk)
Újabb hókuszpókuszokkal operáló varázsló tűnt fel a színen
márc. 4
6:26
Kakától retteg az Arsenal (Blikk)
Az esti BL-meccsen a brazil aranylabdás lehet a főszereplő
márc. 4
6:26
Szerednyey a Balatonra esküszik (Blikk)
A színművész a tavat népszerűsítésére vállalkozott
márc. 4
6:27
Zsanett találkozott a megvádolt zsarukkal (Blikk)
Biztonsági szolgálat szállította a lányt a bírósági tárgyalásra
márc. 4
6:28
Majd egy év után kikapott az Inter (Blikk)
319 napos veretlenséget szakított meg a Nápoly
márc. 4
6:28
Párja egyengeti Csézy útját (Blikk)
A producere egyben szerelme is az énekesnőnek
márc. 4
6:30
A Ferencváros nyerő párosa (Blikk)
Ndjodonak és Lisztesnek köszönhetik a győzelmet
márc. 4
6:30
Meg akarták ölni Jaggert (Blikk)
Egy motorosbanda szerette volna megölni az énekest
márc. 4
6:33
A pirítóssütő fontosabb, mint a lakás? (Infostart)
A lakás- vagy házvásárlás az emberek életében általában a legfontosabb döntések egyike. Ennek ellenére egy brit kutatás szerint az emberek sokkal gondosabbak, amikor háztartási gépeket vásárolnak, mint amikor ingatlant.
márc. 4
6:33
A legtöbb férfi félelme: A puha pénisz! (Életforma)
A szexuális életben bekövetkezett forradalmi változás rádöbbentette a nőket, hogy joguk van kifejezni testi vágyaikat nyíltan és szabadon. A férfiak elvesztették hosszú ideje tartó szexuális hatalmukat a nők fölött. A szexuális forradalom mindkét nem előnyére vált, de ugyanakkor sajnos, a férfiakban nőtt a szorongás a teljesítőképesség miatt.
márc. 4
6:39
Egerben sütik Közép-Európa legjobb kenyerét (Infostart)
Egerben készül Közép-Európa legjobb kenyere, legalábbis az UKBA Nemzetközi Sütő- és Cukrászipari Kiállítás versenyének zsűrije szerint. A februárban Budapesten rendezett megmérettetésen ugyanis Őzse Zoltán egri péktanuló nyerte az első díjat a Kenyér kategóriában erdélyi krumplis kenyerével.
márc. 4
6:41
Horn: a koalíció vállalja a döntés összes konzekvenciáját (Infostart)
Az SZDSZ ügyvivője szerint, ha az igenek lesznek többségben a népszavazáson, akkor a parlamentnek minél hamarabb dönteni kell arról, hogy 2009-től miként szüntesse meg a tandíjat, a vizitdíjat és a kórházi napidíjat.
márc. 4
6:51
Kapkodhatnak értünk a bankok (Napi)
márc. 4
6:51
Káosz a banktisztviselő-képzésben (Napi)
márc. 4
6:51
Minőségellenőrzött vírusok (Piac és Profit)
A Panda Security jelentése szerint egyre többször fordul elő, hogy a vírusírók komoly tesztelésnek vetik alá a vírusaikat, mielőtt "piacra dobnák" őket.
márc. 4
6:52
A Harvard Egyetem igazodik a muszlimokhoz (Infostart)
Néhány női muzulmán hallgató kifogására a Harvard Egyetem bizonyos órákban kizárólag nőket enged be az egyik sportközpontjába.
márc. 4
6:53
Több őssejtbankra lenne szükség (Napi)
márc. 4
7:00
Szupermarketben rendel a háziorvos (Infostart)
Nagy-Britannia egyik nagyvárosának szupermarketében újabban nemcsak a bevásárlást, hanem a háziorvosi vizitet is elintézhetik az emberek a munkaidő után. A boltban ugyanis kialakítottak egy rendelőt.
márc. 4
7:13
Nyugtázza: változik az áfatörvény (Privátbankár)
A január elsejétől hatályos új áfatörvényhez benyújtott pénzügyminisztériumi módosító javaslat egyebek között változtatna az ingatlanok bérbeadására és az ingatlanokhoz köthető fordított adózásra vonatkozó szabályokon
márc. 4
7:22
Ótvaros, de sikeres a sztárénekesnő (Infostart)
Pihenésre kényszerítik az orvosok Amy Winehouse-t, akinek a bőrén az ótvar egyik fertőző vállfaját fedezték fel. Közben a zűrzavaros magánéletű énekesnő újabb szakmai sikernek örülhet: első lemeze, a Back to Black deluxe kiadása ismét a slágerlisták élére repítette.
márc. 4
7:24
Nyakunkon az újabb forradalom (Privátbankár)
Az ötödik számítógépes forradalom előtt áll a világ, ez az átalakulás pedig forradalmasíthatja a tudományt is - mondta a Microsoft vezérigazgatója a világ legnagyobb információtechnológiai és telekommunikációs kiállításának megnyitóján
márc. 4
7:25
Gyurcsány ma újabb bejelentést tesz (Infostart)
A Népszabadság arról ír, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Hiller István oktatási és kulturális miniszter ma jelenti be a polgárosodás programjának közoktatást érintő pontjait. A kormányfő szerint a változtatásokra a Pisa-felmérés eredményei miatt van szükség.
márc. 4
7:28
Lauda: Rosberg egy kincs a Williamsnél (Formula)
Ausztrál Nagydíj: megkezdődött a visszaszámlálás
márc. 4
7:28
Fű alatt átadott reklámfelületek (HírTV)
Közbeszerzés nélkül, titokban adta át tíz évre Nyíregyháza összes közterületi reklámhelyét egy baloldali kötődésű vállalkozásnak a város médiacége. – A félmilliárdos szerződés törvényellenes, követeljük annak felfüggesztését – jelentette ki a Magyar Nemzetnek Vinnai Győző, a nyíregyházi közgyűlés ellenzéki frakcióvezetője.
márc. 4
7:33
Bevezethetik a természetismereti vizsgát az érettségin (HírTV)
Várhatóan kötelező lesz érettségit tenni legalább egy természettudományos tárgyból. Pálinkás József, a Fidesz egykori oktatási minisztere erre irányuló javaslatát egyhangúlag támogatta az Országgyűlés oktatási bizottsága.
márc. 4
7:38
"Rajtakaptam a nagyiékat, miközben szexeltek" (Életforma)
Tudjuk jól, hogy a menstruáció befejeződése csupán azt jelenti, hogy már nem lehet a későbbiekben saját gyermeke, de attól még nő marad, kívánja társát, kielégülhet, tehát nem kell visszahúzódni.
márc. 4
7:44
A reggeliző kamaszok kevésbé híznak (Blikk)
márc. 4
7:44
Népszavazási értesítőket égetett el a postás (HírTV)
Csaknem 1400 népszavazási értesítőt égetett el egy kecskeméti postás - tudta meg a Magyar Nemzet. A férfi állítólag „megrettent” a feladattól. Egyre többen tettek panaszt a helyi választási irodánál, így derült ki, mi történt. A posta feljelentést tett az ügyben.
márc. 4
7:46
Az Unió nehéz napjai: gondban a pénzügyminiszterek (Privátbankár)
Aggódnak az euróövezet pénzügyminiszterei országaik közös pénzének a dollárhoz viszonyított magas árfolyama miatt - felveszik a harcot az adócsalókkal
márc. 4
7:49
Tízszer szúrta meg az anyukát 15 éves lány (Infostart)
Életfogytiglani börtönbüntetés vár arra a 15 éves brit lányra, aki ittasan és bekábítószerezve megölt egy kisgyermekes anyát.
márc. 4
7:52
Többé nem tévedünk el! (Piac és Profit)
Többet nem tévedünk el, és a közeljövőben talán már arra sem hivatkozhatunk, hogy a dugó miatt késtünk egy órát. A műholdas helymeghatározó segítségével pontosan tudjuk, hol vagyunk, és merre megyünk, s ha mégsem, egy kellemes női (vagy férfi-) hang időben figyelmeztet. A GPS már ma is dollármilliárdos üzlet, és a továbbiakban még nagyobb lesz: a térképen ugyanis az összes fontos és nem fontos…
márc. 4
7:56
Haderőfejlesztésbe kezdett Kína - Amerika aggódik (HírTV)
Kína 17,6 százalékkal növelte idei hadikiadásait kedden. Mindezt alig egy nappal azután, hogy az Egyesült Államok aggodalmának adott hangot, amiért az ázsiai országnak egyre nagyobb a katonai ereje.
márc. 4
8:01
Halálos baleset Fejérben (Blikk)
márc. 4
8:01
Mali: "Jánosunk megint elvétette az ívet" (+videó) (HírTV)
Saját megyéjén kívül Borsodból, Komárom-Esztergomból és Budapestről is egyre többen keresik meg Drávapiski polgármesterét, hogy induljon a pártelnöki tisztségért Kóka Jánossal szemben, egy esetleges rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésen.
márc. 4
8:01
Hűséges típus az új cár, Medvegyev (Blikk)
Kisgyerekként ismerte meg feleségét, aki miatt sokat lógott
márc. 4
8:05
Egyre nehezebben jutnak be a piacra az új gyógyszerek (Infostart)
Jelenleg 1.425 lehetséges új készítménnyel foglalkozik a gyógyszeripar, ami csaknem ötven százalékkal haladja meg az egy évtizeddel ezelőttit.
márc. 4
8:09
Dől a pénz a kínai hadseregbe - Amerika kezd félni (Privátbankár)
Kína 17,6 százalékkal növeli idén katonai költségvetését a múlt évhez képest - jelentette be keddi sajtóértekezletén a pekingi parlament szóvivője. Amerika aggódik a kínai fegyverkezés miatt

Keresés