2008. március 4. kedd

márc. 4
0:40
Soványabbak leszünk, ha minden nap reggelizünk (Vital)
tovább
márc. 4
5:29
Mily meglepő: hazugságban világbajnokok a nők (Infostart)
A legtöbb nő ügyesebben és sikeresebben hazudik, mint a férfiak, méghozzá mindenben - ezt a régi igazságot támasztja alá egy új könyv, amelyet az Egyesült Államokban adtak ki.
márc. 4
5:34
Ne szégyeld,ha vad szexre vágysz -Próbáld ki! (Életforma)
"Tanulmányok bizonyítják, hogy a magabiztosság a legtöbb ember számára vonzóbb, mint egy tökéletes test. Ha ellenállhatatlannak érezzük magunkat a bőrünkben, akkor szexuális vonzerőnk is nagyobb." - Mondta Sadie Nardini, a Union Square mellett lévő East West Joga igazgatója, aki kidolgozott egy jóga gyakorlatsort, mely mindenkit formába hoz. A jó szex érdekében a következő gyakorlatokat kell…
márc. 4
5:39
Kétszer annyi férfinak van orgazmusa, mint nőnek (Infostart)
A görögök, a brazilok és az oroszok szexelnek a legtöbbet, a legkevesebbet pedig az ausztrálok, az amerikaiak és a britek - derült ki a Durex óvszergyártó legújabb globális felméréséből.
márc. 4
5:50
Tízezrek fertőződhettek meg egyetlen kórházban hepatitisszel (Infostart)
Bezárták Las Vegasban azt a klinikát, ahol akár 40 ezer ember is megfertőződhetett HIV, illetve hepatitis C vírussal a többször használatos fecskendőktől.
márc. 4
6:01
"A cápa összekapcsolja az embert az élelemmel" (Infostart)
Nem hajlandó abbahagyni a cápák közé vezető turistautakról annak az amerikai irodának a vezetője, amelynek egyik utasát halálos cápatámadás érte a Bahamáknál. A 49 éves osztrákok hiába mentették ki a ragadozóktól hemzsegő vízből, belehalt a vérveszteségbe.
márc. 4
6:22
Előzd meg az allergiát! (Blikk)
Kezdődik a tüsszentések szezonja, készülj fel minél hamarabb
márc. 4
6:23
Születése előtt akart végezni gyermekével a rettegő apa (Infostart)
Kisebb csoda, hogy Matan Abraham egyáltalán megszülethetett: a kicsi édesapja annyira tartott a rá háruló felelősségtől, hogy még anyja méhében megpróbálta megölni utódját. A férfinak tettéért három évet és kilenc hónapot kell rács mögött töltenie.
márc. 4
6:33
A pirítóssütő fontosabb, mint a lakás? (Infostart)
A lakás- vagy házvásárlás az emberek életében általában a legfontosabb döntések egyike. Ennek ellenére egy brit kutatás szerint az emberek sokkal gondosabbak, amikor háztartási gépeket vásárolnak, mint amikor ingatlant.
márc. 4
6:33
A legtöbb férfi félelme: A puha pénisz! (Életforma)
A szexuális életben bekövetkezett forradalmi változás rádöbbentette a nőket, hogy joguk van kifejezni testi vágyaikat nyíltan és szabadon. A férfiak elvesztették hosszú ideje tartó szexuális hatalmukat a nők fölött. A szexuális forradalom mindkét nem előnyére vált, de ugyanakkor sajnos, a férfiakban nőtt a szorongás a teljesítőképesség miatt.
márc. 4
6:39
Egerben sütik Közép-Európa legjobb kenyerét (Infostart)
Egerben készül Közép-Európa legjobb kenyere, legalábbis az UKBA Nemzetközi Sütő- és Cukrászipari Kiállítás versenyének zsűrije szerint. A februárban Budapesten rendezett megmérettetésen ugyanis Őzse Zoltán egri péktanuló nyerte az első díjat a Kenyér kategóriában erdélyi krumplis kenyerével.
márc. 4
7:00
Szupermarketben rendel a háziorvos (Infostart)
Nagy-Britannia egyik nagyvárosának szupermarketében újabban nemcsak a bevásárlást, hanem a háziorvosi vizitet is elintézhetik az emberek a munkaidő után. A boltban ugyanis kialakítottak egy rendelőt.
márc. 4
7:22
Ótvaros, de sikeres a sztárénekesnő (Infostart)
Pihenésre kényszerítik az orvosok Amy Winehouse-t, akinek a bőrén az ótvar egyik fertőző vállfaját fedezték fel. Közben a zűrzavaros magánéletű énekesnő újabb szakmai sikernek örülhet: első lemeze, a Back to Black deluxe kiadása ismét a slágerlisták élére repítette.
márc. 4
7:38
"Rajtakaptam a nagyiékat, miközben szexeltek" (Életforma)
Tudjuk jól, hogy a menstruáció befejeződése csupán azt jelenti, hogy már nem lehet a későbbiekben saját gyermeke, de attól még nő marad, kívánja társát, kielégülhet, tehát nem kell visszahúzódni.
márc. 4
7:49
Tízszer szúrta meg az anyukát 15 éves lány (Infostart)
Életfogytiglani börtönbüntetés vár arra a 15 éves brit lányra, aki ittasan és bekábítószerezve megölt egy kisgyermekes anyát.
márc. 4
8:05
Egyre nehezebben jutnak be a piacra az új gyógyszerek (Infostart)
Jelenleg 1.425 lehetséges új készítménnyel foglalkozik a gyógyszeripar, ami csaknem ötven százalékkal haladja meg az egy évtizeddel ezelőttit.
márc. 4
8:16
Rájár a rúd Napóleon éttermére (Infostart)
Elvesztette harmadik csillagát a gasztronómia bibliájának számító Michelin útikönyvben a Le Grand Véfour étterem, amelynek vendégei között egykor olyan illusztris emberek voltak, mint Napóleon császár és Victor Hugo író.
márc. 4
8:33
A reggelivel megőrizhető a testsúly (Infostart)
Azok a kamaszok, akik rendszeresen reggeliznek, kevésbé híznak meg, többet mozognak, egészségesebb az étrendjük, mint a reggelit kihagyó társaiké - közölték amerikai kutatók.
márc. 4
8:38
Nem bánja a kiscsaj, hogy orgiát szervezett a ház összes helyiségében (Infostart)
Nem érez bűntudatot az a brit lány, aki családja durringtoni házába egy ártatlan összejövetelnek induló, majd vad orgiába átcsapó bulit szervezett.
márc. 4
8:38
Segítség! Csomókban hullik a hajam! (Életforma)
A férfiak 50 százaléka élete során szembesül a hajhullás problémájával, sokan részlegesen megkopaszodnak.
márc. 4
8:59
Reggelivel tartják karcsúságukat az amerikai tinik (Metropol)
Azok a kamaszok, akik rendszeresen reggeliznek, kevésbé híznak meg, többet mozognak, egészségesebb az étrendjük, mint a reggelit kihagyó társaiké - közölték amerikai kutatók hétfőn.
márc. 4
9:23
Megmérgezte az időseket az ápoló, mert gyűlölte őket (Infostart)
Bűnösnek találták azt a brit ápolót, aki négy idős embert ölt meg a leedsi kórházban. A férfi azért gyilkolt, mert utálta az öregeket.
márc. 4
9:38
Örökölhető-e a szexi külső? (Életforma)
Amilyen az apa, olyan a fia - szexi apáktól szexi fiúk származhatnak a rovarvilágban. A kutatók azt állítják, ezek a megállapítások az emberekre is érvényesek lehetnek.
márc. 4
9:50
Mire kell vigyázni a tavasz első napjain? (Édenkert)
Az édenkert.hu főkertésze, Bálint gazda elmagyarázza, miért káros a hirtelen felmelegedés, ha azt újabb hideg követi. Tanácsokat kapunk a tavaszi palántaválasztással kapcsolatban is.
márc. 4
10:33
Bátorságáért kapott kitüntetést a gyáva rendőr (Infostart)
Kitüntetést kapott az afganisztáni bevetésén tanúsított bátorságáért egy skót rendőr, aki korábban azért indított munkaügyi pert felettese ellen, mert félt egyedül járőrözni a skóciai Dundee utcáin.
márc. 4
10:38
Szexi képek: ilyen a 2008-as fehérnemű divat! (Életforma)
Tudni szeretné, hogy a nagy divattervezők szerint mivel kellene csábítanunk idén tavasszal? Vajon még mindig divat a csipke, vagy az egyszerűbb anyagokat válasszuk? Most választ kaphatunk minden kérdésünkre!
márc. 4
10:49
A horoszkópot is be akarta vetni Hitler ellen a "magyar sarlatán" (Infostart)
Egy magát magyar nemesi származásúnak valló férfi megpróbálta meggyőzni a brit titkosszolgálatot, hogy Adolf Hitler horoszkópjának megfejtésével kiszámíthatók lesznek a diktátor lépései - derült ki a szigetországi levéltárban őrzött iratokból.
márc. 4
11:00
Exhumálták a negyven éve eltemetett szentet (Infostart)
Exhumálták Pio atya, az olaszok kedvenc szentjének testét: a Vatikán a hívek új generációinak is meg akarja mutatni az 1968-ban elhunyt szerzetest, hogy közvetlenül is fohászkodhassanak hozzá.
márc. 4
11:39
Így élheti túl a nyugdíjkorhatárt! (Életforma)
A hideg téli napok után talán gyengébbnek érezzük magunkat, mint valaha. Néhány egyszerű trükkel visszaszerezhetjük az energiáinkat, ráadásul ha kitartunk mellettük, akár évekkel tovább is élhetünk.
márc. 4
11:44
Tömegkarambol az óvatlan őz miatt Heves megyében (Infostart)
Négy autó összeütközött egy az útra kiugró őz miatt Heves megyében, az Egert Mezőkövesddel összekötő úton. A balesetben senki nem sérült meg.
márc. 4
12:37
Maximálisan ötletes minifürdő (Életforma)
Adott egy kicsi, ablaktalan fürdő, melynek néhány szellemes ötlet és egy kis merészség bevetése után mindenki a csodájára járhat.
márc. 4
13:38
Szuper finom hagymás ételek - Ki ne hagyd ma! (Életforma)
Az alábbi hagymás finomságokat Hippolytnak nem, de a Schneider úrhoz hasonló hagymaimádóknak bátran ajánljuk. Ma azért is hagymát eszünk - hagymával!
márc. 4
14:07
Vakságot okoz a tudatlanság – Glaukóma világnap 2008. március 6-án (Vital)
tovább
márc. 4
14:38
Egy nőtípus, aki kudarcra van ítélve (Életforma)
Bizonyára ön is ismer olyan nőt, akivel leülni egy kávéra vagy összefutni a sarki zöldségesnél annyit tesz: meghallgatni a panaszáradatát. Mert neki mintha sosem zöldellne a fű, sosem sütne a nap. Az árnyékos oldalon ragadt.
márc. 4
15:22
Egy ápoló megölt négy beteget (Életforma)
Négy gyenge, idős beteg meggyilkolása miatt a bíróság hétfőn elítélt egy brit kórházi ápolót. Az ápoló a cukorbetegek gondozásban használatos inzulint adagolta túl a betegeknél.
márc. 4
15:32
Már támad a napallergia! (Blikk)
márc. 4
15:38
"Nappal jó kislány, éjjel brutális szexőrült vagyok..." (Életforma)
Léteznek különböző vércsoportok, A-, B-, AB, és nullás. Vannak különböző bőrtípusok, azaz zsíros, száraz, vegyes, és léteznek különböző szexuális nőtípusok is, akiknek sajátosak a gondolkodásmódjuk a szexről. Te vajon melyik szexuális típusba sorolnád magad?
márc. 4
15:53
Almafa metszése: karcsú orsó koronaforma - videón (Édenkert)
A sűrűn álló fák összefüggő falat alkotnak, tulajdonképpen gyümölcssövénynek is nevezhetnénk. Megmutatjuk, hogyank kell metszeni.
márc. 4
16:04
A létező répatorta (Blikk)
A nyuszikás vicc tárgya végül életre kelt
márc. 4
17:37
A rossz szextől romlik meg a házasság (Blikk)
Ha fogy az aktusok száma, közelebb kerül az ügyvéd
márc. 4
17:37
10 üzenet, melyet el kell olvasnod! (Életforma)
Itt a tavasz, a megújulás időszaka. Sokunkra ilyenkor tör rá a depresszió, a szomorúság, ezért összegyűjtöttem 10 idézetet, mely melegséget visz a szívünkbe.
márc. 4
17:37
Vigyázzunk a feltűnősen olcsó hústermékekkel! (Infostart)
Mintegy nyolc tonna élelmiszert foglaltak le a hatóságok az élelmiszerbiztonsági ellenőrző akció, a Kikelet hadművelet első 10 napjában - közölte az országos főállatorvos.
márc. 4
17:47
A NET szerint több pénz kellene a népegészségügyi szűrésekre (Metropol)
A Nemzeti Egészségügyi Tanács (NET) véleménye szerint több pénzt kellene biztosítani a népegészségügyi szűrésekre – mondta el Papp Zoltán, a NET elnöke a testület keddi ülése után.
márc. 4
17:49
Az alvásproblémákat vizsgálják (Metropol)
A tartós alvászavarok is eredményesen gyógyíthatóak a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma (DEOEC) Neurológiai Klinikájának európai akkreditációval rendelkező alváslaboratóriumában – közölte Csiba László professzor, a klinika igazgatója kedden sajtótájékoztatón Debrecenben.
márc. 4
17:54
Képriport a fővárosi bankrablásról (Infostart)
Kiraboltak egy bankot délután a főváros XV. kerületében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A rabló a fegyverét nem használta, így senki sem sérült meg.
márc. 4
18:39
Én a szexszel manipulálom a férfiakat. És te? (Életforma)
Sokan hajlamosak azt hinni, hogy az emberek legtöbbször olyan egyszerű és nyilvánvaló okokból szeretkeznek, mint az utódnemzés vagy az örömszerzés. A Texasi Egyetem által nemrég végzett kutatás eredményei szerint a helyzet azonban közel sem ilyen egyszerű, és a szeretkezés mögött sokszor összetett okok rejtőznek.
márc. 4
20:29
Döntött a bíró: "Vegyen a feleségének rózsát!" (Infostart)
Arra kötelezett egy iráni bíróság egy férfit, hogy 124 ezer szál rózsát vegyen a feleségének hozományként - ahogyan megígérte, de elfelejtette teljesíteni.
márc. 4
20:40
Megszületett a megoldás az elveszett mobilok problémájára (Infostart)
Elveszítette tollát, mobiltelefonját, esetleg pénztárcáját? A megoldást egy japán "csodaszemüveg" jelentheti, mely mindenről felvételt készít, ami használója szeme elé kerül.
márc. 4
21:13
Kirúgták a nagyotmondó szakácsot (Infostart)
Elbocsátották az Amerikai Főzőcsatorna egyik legsikeresebb műsorának szakácsát, John Irvine-t. A brit séf önéletrajzában a többi között az áll, hogy a brit királyi család, illetve a Fehér Ház konyhájában is forgatta fakanalát, de állításait nem tudta igazolni.
márc. 4
21:18
Magáról mintázta a mesterdetektívet Conan Doyle? (Infostart)
Sherlock Holmes megálmodója maga is több bűnügy megoldásában vett részt - állítja Peter Costello, aki "Conan Doyle, a detektív" című könyvében tíz ilyen esetet gyűjtött össze.

Keresés