2008. március 24. hétfő

márc. 24
0:42
Aerobik: ideális eszköz a klimax veszélyei ellen (Vital)
tovább
márc. 24
0:46
Mitől igazi férfi a férfi? (Vital)
tovább
márc. 24
5:17
Gyönyörű üzenet jött! Csak neked! (Életforma)
Nyugalmat és békességet üzennek a most válogatott versek és idézetek. Remélhetően így gondolják azok is, akik olvassák, miközben egy-egy sor, vagy akár egyetlen szó is segítséget nyújthat,- így a tavaszi megújulás idején.
márc. 24
6:07
Fektess be élelmiszerbe! (Blikk)
Egyre többet eszünk, emiatt nő a kereslet
márc. 24
6:18
Most eláruljuk, hogy mi a legjobb a prosztatádra! (Életforma)
Szimpla vérvétellel könnyen kimutatható a betegség, a prosztatarák. Általában műtéti, sugárterápiás vagy gyógyszeres úton kezelik. Ám léteznek olyan természetes anyagok, amikkel megelőzhető, vagy enyhíthető a baj. Ilyen például a tökmag, vagy a legyezőpálma magja.
márc. 24
6:20
"Elolvadok, ahányszor csak hozzám ér!" (Életforma)
Nélküle nem lehet, nem érdemes élni. Életünk során meghatározó a legelső, de megnyugtató lehet a legutolsó is. Mindennap kívánjuk és mindig jól esik attól, akit szeretünk: az érintés.
márc. 24
7:18
Mi vár ránk a horoszkóp szerint húsvét után? (Életforma)
Bár az idő nem éppen tavaszi, a locsolkodástól bizonyára jó hangulatba kerülhetünk ma. Vajon lesz minek örülnünkezen a héten is? Nézzük mit ír a horoszkóp!
márc. 24
8:19
Jobb, ha ma csak a vöröset kóstolgatod...! (Életforma)
A bibliai idők óta sokféle gyógyhatást tulajdonítanak a bornak. Ez persze nem jelenti azt, hogy naponta literszámra kellene innunk belőle. Húsvétkor kevesen tudják teljesen elkerülni. Gyógyászati szempontból a vörösbor rendelkezik a legkedvezőbb tulajdonságokkal.
márc. 24
8:21
Csak iszol vagy már alkoholista vagy?Teszteld! (Életforma)
A teszt tíz kérdésből áll, s annak önkéntes megválaszolása nyomán mindenki meg tudja állapítani, valójában mennyire is "iszákos".
márc. 24
9:01
Sonka mellé reggeli torma (Édenkert)
A torma a mi nemzeti étel-különlegességünk, a 21. század unikuma - állítják az országimázs szakértői. Ugyanolyan ismert lehetne a világban, mint a dijoni mustár vagy a kínai szójaszósz. Vajon van erre remény?
márc. 24
9:04
Hatalmas különbség: csoki vagy bevonómassza? (Infostart)
A húsvéti bevásárlókosár fontos része a csokinyúl és csokitojás. Sokszor előfordul azonban, hogy csalódás éri a vásárlót, amikor megkóstolja az édességet, ugyanis nem csokoládét kap, csak tejbevonó masszát. A kettő között pedig hatalmas különbség van.
márc. 24
9:16
Mire jók rituális szokásaink? (Életforma)
Az ünnepekre, a különleges pillanatokra szükségünk van. Rituálék ezek, amik segítenek kiszakadni a hétköznapokból. Mindegy, hogy épp szinglik vagyunk, szülők, vagy gyerekek.
márc. 24
9:58
Balesetben meghalt egy taxisofőr Vácon (Infostart)
Vácott meghalt egy taxisofőr, három utasa pedig megsérült, amikor járművük megcsúszott a síkos úton és egy villanyoszlopnak ütközött - közölte a Pest Megyei Rendőrkapitányság sajtóügyeletese.
márc. 24
10:15
Jótékony a tojás,- és nem csak húsvétkor! (Életforma)
Mind Európa, mind Amerika rehabilitálta a tojást 1990-ben, sőt azóta, annak táplálkozás- és egészségtani előnyeit hangsúlyozza. Magyarországon azonban a lakosság még mindig kevés információhoz jut a tojás modern táplálkozásban elfoglalt helyéről.
márc. 24
11:02
"Akinek viszket, nem elég, ha megvakarja!" (Életforma)
Mindent elárul rólad, akár akarod, akár nem. Átforrósodhat az örömtől vagy jéghidegre hűlhet a pániktól. Amikor elpirulsz zavarodban, elsápadsz a rémülettől, vagy éppen libabőrös vagy az ijedtségtől, akkor is érzelmeidet tükrözi vissza. Egyszerre véd téged, és "pletykál el" mindent a külvilág felé tested takarója, - a bőröd.
márc. 24
12:16
"Naponta követek el merényletet magam ellen!" (Életforma)
Vajon lustaságból, nemtörődömségből vagy hiúsági okokból tesszük - a végeredmény szempontjából egyre megy: önnön szépségünk, egészségünk ellen dolgozunk. Apró merényleteinket nap mint nap, újra meg újra elkövetjük.
márc. 24
13:17
A legolcsóbb és leghatásosabb szépségápolási trükkök (Életforma)
A legtöbb nő egy hónapban egyszer kozmetikushoz megy, hogy arcbőrét szakszerűen kezeltesse. Azonban nem feledkezhetünk el a jól bevált és könnyen elérhető háziszerekről sem, melyekkel tökéletesen ápolhatjuk bőrünket.
márc. 24
14:16
Milyen volt hat hónapig egy luxushajón dolgozni? II. (Életforma)
Első lépésem a hajóra, olyan volt, mint egykoron a Holdra szállás eseménye lehetett, csak fordítva. Ez most nekem volt nagy lépés vagy inkább óriási.
márc. 24
14:18
Hidd el! Te sem tudnál élni nélküle! (Életforma)
Naponta megtisztulunk, mikor megfürdünk, feltöltődünk, mikor megiszunk egy pohár vizet. Spirituális szinten is jelentése van a víznek, a lélek is megtisztulhat általa. A víz a legfontosabb elemünk, nem létezik élet nélküle.A víz tisztító ereje közismert
márc. 24
15:18
Így öltöztessük divatszínekbe a kertet is! (Életforma)
Ne csak magunkat öltöztessük divatszínekbe? Legyünk trendik a kertben, teraszon is! A pompásnál, pompásabb virágok közül választhatunk. Íme néhány tipp!
márc. 24
15:34
A koszorúérbetegeknek is többet kellene mozogni (Metropol)
Az amerikai szívbetegeknek csak kis hányada mozog annyit, amennyit egészsége érdekében orvosai javasoltak, pedig számukra létfontosságú lenne a testmozgás.
márc. 24
15:36
Nyakon szúrta feleségét az egri férfi (Infostart)
Több alkalommal nyakon szúrta feleségét egy férfi Egerben, az asszony túlélte a támadást - közölte a rendőrség.
márc. 24
16:17
Még a halála után is küldött egy apró jelet... (Életforma)
Sok balladában, népmesében, egy gyönyörű szimbólum jelenik meg a halál után: a virágok, kizöldellő növények. Összecsavarodtak a szerelmespárok halála után, vagy egyszerűen a sírokon kivirulnak, vagy egy szeretett ember halála után életre kelnek.
márc. 24
16:26
Vérnyomok az eltűnt orosz származású amerikai milliomos villájában (Infostart)
Vérnyomokat talált a lett rendőrség a több mint egy hete eltűnt orosz származású amerikai milliomos, Leonid Rozhetskin jurmalai villájában.
márc. 24
17:16
Ha jó szexet akarsz, hajts fel egy-két pohárkával! (Életforma)
Egy-két pohár felhörpintése, még feszültségoldóként és hangulatfokozóként is jól jöhet. Ám mértéktelen fogyasztása, a szex halálához vezethet.
márc. 24
17:18
Most aztán kúrálhatod a "macskajajt"! (Életforma)
Titkos receptek: A sör és a préripolip mellett minden nagypapának van egy titkos receptje, íme egy a sok közül. A hozzávalók mind remek gyomornyugtatók a másnaposságra:...
márc. 24
17:40
Külön igazolványt a dohányosoknak? (Infostart)
Csak a pult alól lesz kapható bármilyen dohánytermék Angliában, ha törvény születik a brit kormány dohányzásellenes kampányának legújabb kezdeményezéséből.
márc. 24
18:13
Holtan találták a sztárénekesnő férjét (Infostart)
Holtan találták Corinne Bailey Rae brit rhythm and blues énekesnő férjét a hét végén. A szintén zenész Jason Rae halálának okát egyelőre nem ismeri a rendőrség, bár többen feltétezik, hogy kábítószer-túladagolásban hunyt el.
márc. 24
18:44
Négy cukorbetegségre derült fény a szűrő-roadshow veszprémi állomásán (Metropol)
Cukorbetegséget, látás- és hallásromlást, de több bőrrákos esetet is találtak a szakorvosok Veszprémben, a SZ.É.P. – Szűréssel az Életért Program utolsó vidéki állomásán, amelyen több ezren kerítettek sort régóta halogatott vizsgálatokra.
márc. 24
18:46
Pszichiátriára került az MTK és az Arsenal volt csillaga (Infostart)
Pszichiátriára küldték Glenn Heldert, az Arsenal és az MTK volt labdarúgóját.
márc. 24
19:10
Elaludt, így nem lett öngyilkos (Infostart)
Részegsége mentette meg az életét egy cseh fiatalembernek, aki a minap átmászott a Hranicka-szakadék mentén lévő biztonsági korláton, hogy a mélybe vesse magát. A meredély szélén azonban elaludt, mielőtt alázuhant volna.
márc. 24
19:18
"És bocsásd meg a mi vétkeinket..." (Életforma)
Miért is van annyi baj, probléma, betegség, katasztrófa? A legtöbb bölcselkedő szerint az ok az emberek bűneiben keresendő.
márc. 24
19:27
Ételundorral küzdött a sikeressé vált főszakács (Infostart)
Ételundora miatt szinte kizárólag kekszen és nápolyin nőtt fel egy brit férfi, mégis sikeres főszakács lett belőle.
márc. 24
20:01
A tetejére borult egy autó Zalában (Infostart)
A tetejére borult egy személyautó a Zala megyei Vindornyaszőlős és Kisgörbő között hétfőn, a két súlyos sérült egyikét mentőhelikopter vitte kórházba - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
márc. 24
20:41
Lopott kocsival zuhant a szakadékba (Infostart)
Egy férfi autót rabolt Szocsi közelében, de a rendőrség üldözte, így a hegyi útról kocsistól a szakadékba zuhant. A tolvaj túlélte a balesetet.
márc. 24
21:11
Nyugdíjba ment a balett sztárcsacsija (Infostart)
Egyik legrégebbi tagjától búcsúzott el a szentpétervári Mariinszkij színház balett-társulata: Monika, a csacsi 19 éven át hurcolta a színpadon Sancho Panzát, a búsképű lovag túlsúlyos szolgáját a Don Quijote című balett előadásain.
márc. 24
22:44
Továbbra is életveszélyben van az áramütött fiú (Infostart)
Továbbra is életveszélyes állapotban van az a 16 éves fiatal, akit vasárnap kora este áramütés ért a sajószentpéteri vasútállomáson.

Keresés