2008. március 5. szerda

márc. 5
1:04
Korszerű életmentő eszközöket kapott az Országos Mentőszolgálat (Vital)
tovább
márc. 5
1:08
Kockázat alapú cukorbetegszűrés indul Magyarországon (Vital)
tovább
márc. 5
5:32
Mellei mentették meg a modellt a börtöntől (Infostart)
Hatalmas kebleinek köszönhetően menekült meg a börtöntől egy japán modell. A bíróság ugyanis kénytelen volt elismerni: ilyen mértekkel képtelenség lett volna átfurakodni egy kicsiny lyukon.
márc. 5
5:38
Unjátok a szexet? Próbáljátok ki az orált! (Életforma)
Több év elteltével a párkapcsolatok kezdenek ellaposodni. Elmúlik az újdonság ereje, kiismerjük kedvesünk rigolyáit, szexuális szokásait, és annak megfelelően, rutinszerűen éljük minden napjainkat. Pedig az újításokra nagyon is szükség van egy kapcsolatban, de legfőképpen az ágyban!
márc. 5
5:49
Hat nap börtön - könyvtári késésért (Infostart)
Hat napig ült börtönben egy nő az Egyesült Államokban - mert nem vitte vissza időben a könyvtárba a kikölcsönzött könyveket.
márc. 5
6:00
Kocsonya és teknősvér - szépüljön evés közben! (Infostart)
Iható kocsonya, disznóláb, teknőchús és -vér - a kollagénben gazdag ételek egyre népszerűbben Japánban, ahonnan már külföldre is szállítják a bőrt szépítő, kollagénes kiegészítőket és kozmetikumokat. Már New Yorkban is megnyílt az első japán csülökétterem.
márc. 5
6:22
Szép lányok, formás autók (Blikk)
Megnyílt a 78. Genfi Nemzetközi Autószalon
márc. 5
6:22
Praktikus jó tanácsok szülőknek - a szexuális felvilágosításról (Infostart)
Nincs olyan szülő, aki ne rettegne attól, hogy fel kell világosítania kamasz gyermekét a szexről, sem pedig olyan tinédzser, akit ne törne ki a frász, mikor az örege bejelenti, hogy "ideje lenne megbeszélnünk valamit". Kedves szülők, van egy jó hírünk - és egy rossz.
márc. 5
6:33
Kopernikuszi fordulat a Vatikánban (Infostart)
Csaknem négy évszázaddal azután, hogy eretnekség vádjával a Vatikán bíróság elé állította a neves tudóst, Galileit, most azt tervezi, hogy a csillagász-matematikus-fizikus tudományos munkájához méltóan zárja le a rehabilitálását: egy emlékművet állít számára a Vatikán falain belül.
márc. 5
6:38
Táplálkozásunk indikátora: a bőr (Életforma)
Az emberiség történelme során a bőr szépségének megőrzésére a mézes szamártejben fürdő ókori uralkodónő - Kleopátra - óta számtalan praktikát lejegyeztek már. Az újabbnál újabb kozmetikumok, szépítő kezelések és beavatkozások alkalmazásának népszerűsége napjainkban is töretlen.
márc. 5
7:32
"Heréljétek ki a taxisofőröket!" (Infostart)
Több száz dél-afrikai nő tüntetett az egyik johannesburgi művészeti galéria előtt, hogy tüntessen a miniszoknya és a nők jogai mellett.
márc. 5
7:38
A sok munka árt a szexuális életnek (Életforma)
Ötből egy amerikai elvesztette érdeklődését a szex iránt, és nem azért, mert fáj a fejük - derült ki egy hétfőn közzétett kutatásból. A Nemzeti Alvás Alapítvány szerint a libidó elvesztésének hátterében a túl sok munka és túlóra miatti alváshiány áll.
márc. 5
7:49
Maffiaellenes áruház nyílt Palermóban (Infostart)
Maffiaellenes áruház nyílt Palermóban: kizárólag olyan kereskedők termékekeit kínálják megvételre, akik fellázadtak a maffia ellen, és nem hajlandók védelmi pénzt fizetni.
márc. 5
7:51
Háborús felvételekkel sokkolt a sztárénekes - nézze meg Ön is! (Infostart)
Alaposan megdöbbentette rajongóit James Blunt, amikor hétfői, New York-i koncertjén a koszovói háború véres jeleneteiből összeállított filmmel illusztrálta No Bravery című dalát.
márc. 5
7:54
Hernyómentéssel az erőszak ellen (Infostart)
Bogárhetest nevezett ki egy tanárnő az Egyesült Államok egyik iskolájában: a gyerek arra ügyel, hogy senki se csapjon agyon egy rovart sem. Ugyancsak neki kell kijuttatni a tanterembe tévedt állatokat a szabadba.
márc. 5
8:00
John Lennon súlyos függő volt (Infostart)
John Lennon szinte a televízió rabja volt, naponta órákig ült a készülék előtt és kapcsolgatott a különböző csatornák között - állítja a néhai Beatle 1973-1975 közötti barátnője.
márc. 5
8:11
Hatalmasat bukott a Szex és New York sztárjának filmje (Infostart)
Alaposan megbukott Sarah Jessica Parker új filmje, olyannyira, hogy a Spinning Into Butter még a mozikba sem jutott el, miután nem sikerült forgalmazót találni a már leforgatott és dobozban lévő alkotásnak.
márc. 5
8:22
Csodatabletta, amellyel játék a fogyókúra (Infostart)
Egy új generációs tabletta olyan drámai hatást eredményezhet a fogyókúrázók számára, amelyre jelenleg csak egy kockázatos műtéti eljárás képes. A kutatók szerint a csodatablettát egy évtizeden belül sikerül kifejleszteni.
márc. 5
8:33
Katonák dobták le a kiskutyát a szikláról - sokkoló videó (Infostart)
Jelenleg is vizsgálja az amerikai haditengerészet azt a videófelvételt, amely valószínűleg a tengerészgyalogság hawaii bázisán készült. A felvételen katonák nevetve egy szikláról a mélybe hajítanak egy kiskutyát.
márc. 5
8:39
Börtön a vissza nem vitt könyvek miatt (Infostart)
Könyvtári késedelemért került börtönbe egy nő az Egyesült Államokban.
márc. 5
8:39
Így lehet emberkinézetű az újszülött (Életforma)
Végre vette valaki magának a fáradtságot és megpróbál segíteni abban, hogy az újszülött már az első percektől emberkinézetet kapjon, ami az öltözködést illeti, és ne kelljen úgy mutatnia, mintha most szedtem volna ki a Barbie házból.
márc. 5
8:56
Ezzel Dr. House sem tudna mit kezdeni (Infostart)
Allergiás a vízre egy 19 éves ausztrál nő, így aztán se úszni, se kádfürdőzni, se zuhanyozni nem tud, sőt, még saját verejtékétől is kiütéseket kap.
márc. 5
9:02
Mészárszékké változtatta a gyilkos a családi házat (Infostart)
Értetlenül állnak a rendőrök az előtt a mészárlás előtt, amelyben hat embert, köztük két gyermeket öltek Memphis városában.
márc. 5
9:19
Megházasodik a szupersztár (Infostart)
James Bond megformálója, Daniel Craig hamarosan feleségül veszi producer barátnőjét, Satsuki Mitchellt.
márc. 5
9:35
Ilyen a tavasz személyiségű ember (Életforma)
Legyenek akár barnák, akár vörösek vagy épp szőkék, soha nem illik rájuk a "sötét" vagy nehézkes jelző. Még akkor sem, ha történetesen van rajtuk néhány kilogramm súlyfelesleg, hiszen mindig könnyednek tűnnek.
márc. 5
9:56
Mire kell vigyázni a tavasz első napjain? (Édenkert)
Az édenkert.hu főkertésze, Bálint gazda elmagyarázza, miért káros a hirtelen felmelegedés, ha azt újabb hideg követi. Tanácsokat kapunk a tavaszi palántaválasztással kapcsolatban is.
márc. 5
10:02
Kora tavaszi hagymások - nem a hóvirág az első! (Édenkert)
Legkorábban virágzó növényeink többsége a hagymások és gumósok közé tartozik. A legismertebb és legnépszerűbb közülük a hóvirág, amely azonban korántsem a legkorábbi, és - talán - nem is a legszebb.
márc. 5
10:34
Cápainvázió a spanyol partoknál (Infostart)
Spanyol kutatók jelentése szerint tavaly a mediterrán ország északkeleti strandjainak közelében tízszer annyi cápa jelent meg, mint egy évvel korábban.
márc. 5
10:34
Ez lesz 2008 tavaszi divatja - képekkel (Életforma)
Élénk színek, nagy minták, magas derék, 80-as évek és fehér nadrág jellemzi az idei tavaszi divatot.
márc. 5
10:36
Horror! Hat embert mészároltak le egy memphisi házban (Életforma)
A rendőrség lakossági bejelentés nyomán hétfő este találta meg a holttesteket, négy felnőttet és két gyereket.
márc. 5
11:34
Vigyázzon! Önre is veszélyes lehet ez a növény! (Életforma)
Újabb növénytől tarthatnak az allergiások! Olyan csalánféle terjedt el Magyarországon, amely a parlagfűhöz hasonló intenzitású allergiát okozhat. A falgyom nevű csalánféle eddig elsősorban a mediterrán vidékeken termett, ám az utóbbi években egyre több helyen lehet látni az ország dél-nyugati részén.
márc. 5
12:36
A friss fűszernövények csodát tesznek! (Életforma)
A levesek és egytálételek alfája és omegája a fűszerezés. Ezeknek a fogásoknak az elkészítéséhez a legalapvetőbb adalékanyagok a friss konyhai füvek és a szárított fűszerek.
márc. 5
13:35
Férfiak őszinte vallomásai a nőkről! (Életforma)
Valami igazán szépet és őszintét mondanál vagy írnál a nőnek, akit szeretsz? Így nőnap előtt segítünk néhány igaz gondolattal. Ezt is férfiak írták....
márc. 5
13:37
Hangulatjavító finom ételek (Életforma)
Amerikai kutatók szerint némely ételeknek lehet antidepresszáns hatásuk, vagyis kedvezően befolyásolhatják a közérzetünket, - bizonyos összetevőik miatt. Lássuk, mit együnk, ha rossz a kedvünk?
márc. 5
14:39
A szép nőnek szép férje lesz? (Életforma)
Egy új tanulmány szerint a szép emberek szép embereket választanak társukul, míg a kevésbé szépek kevésbé szépeket. Azok, akik külsőleg nem annyira mutatósak, más értékeket keresnek a partnerükben, például fontosnak tartják, hogy jó humoruk legyen.
márc. 5
14:50
Megtalálták az AIDS gyógymódját? (Életforma)
Az albertai egyetem kutatóinak egy csoportja ráakadt arra a génre, amely blokkolja a HIV-vírus terjedését és ezzel képes gátat szabni az AIDS-fertőzésnek.
márc. 5
15:37
Húsvét előtt: mit kell tudni a csokinyúlról? (Infostart)
A kis mennyiségben fogyasztott, magas kakaóvaj tartalmú csokoládé használ a szív- és érrendszeri panaszok megelőzésében - mondta a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének tagja. Horváth Gabriella szerint nem baj, ha az ünnepek alatt egy kicsivel többet fogyasztunk az ételekből, édességből, de mozogjuk le a többletkalóriát. Az Édességgyártók Szövetségének elnöke arról beszélt, hogy ma már többen…
márc. 5
15:37
A színes étkezés a szépség titka? (Életforma)
A napfényhiányt próbáljuk pótolni, remek módszer, ha kihasználjuk az ablakunk üvegház-hatását: anélkül, hogy kinyitnánk...
márc. 5
15:39
Veszélyben az angol herceg kedvese? (Életforma)
Harryt előléptetik, de ő Chelsyt félti, pedig felbukkantak olyan üzenetek, amelyek az iszlám híveket a herceg lefejezésére buzdítják.
márc. 5
15:52
Mag vagy palánta? Tippek a veteményhez (Édenkert)
Lerántjuk a leplet a zöldségeskertet övező misztikumról: cikkünkből kiderül, mikor kell magot vetni és mikor jobb inkább palántát ültetni a házikertben.
márc. 5
16:18
Horváth Ágnes szerint jelentős javult a kórházi menü (Metropol)
A tavaly december 1-jével felemelt normatívának köszönhetően jelentős javulás állt be a kórházi ételek minőségében - jelentette ki Horváth Ágnes egészségügyi miniszter szerdai budapesti sajtótájékoztatóján az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálattal (ÁNTSZ) közösen 208 intézményben végzett kérdőíves felmérésre hivatkozva.
márc. 5
16:21
Olcsó autóbontók is léteznek (Blikk)
Egy csepeli regisztrált autóbontó tulajdonosa vagyok. 2008. február 20-i számukban olvastam cikküket „Hivatalos bontóba kell adni a roncsot” címmel, amelyben azt írják, hogy egy személygépkocsi bontóban történő leadása kb. 30 ezer forintba kerül.
márc. 5
16:23
Agroszex (Blikk)
Ha az extrém pozíció megvolt, jöhetnek az extrém helyek
márc. 5
16:37
Krónikus fáradtság - vegyük komolyan! (Életforma)
A bőséges zöldség- és gyümölcsfogyasztás az egészség és frissesség tartós biztosítéka. Ne sajnáljuk magunktól, főleg tavasszal ne!
márc. 5
16:59
Átváltoztat a Blikk! (Blikk)
Ki ne álmodozott volna arról, hogy szép ruhában, gyönyörű frizurával, meseszép sminkkel állhat egy profi fotós kamerája elé? Az álom most valósággá válhat! A Blikk és a Blikk.hu profi szakemberek segítségével megadja Neked ezt a lehetőséget!
márc. 5
17:19
Minden második embernek magas a koleszterinszintje (Metropol)
Nyolc nap alatt több mint háromezren ellenőriztették szívüket a SZ.É.P. Szűrőbuszon. A részt vevők 60%-ának magas a koleszterinszintje, minden 10. embernek magasabb a vércukra, mint az átlag. A busz további 8 településre látogat.
márc. 5
17:27
Robbanás a bevásárlóközpontban: nincs sérült - képgaléria (Infostart)
Robbanás történt egy budapesti bevásárlóközpont alagsori mosdójában - mondta az InfoRádiónak a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Kormos Endre hozzátetet: a detonációt három fiatal okozta.
márc. 5
17:32
Hogy ne sebesedjen a mellbimbó... (Életforma)
A mell ápolása akkor is fontos, ha a nő nem szoptat, vagy nem terhes. Mit tehetünk, hogy lehetőleg soha nem kelljen plasztikai sebészhez fordulnunk?
márc. 5
18:21
Ál-Lenin úszkált a Lánchídnál (Infostart)
Csak filmes kellék volt az a Lenin-szobor, mely szerdán úszott le a Dunán a Lánchíd és Margit híd között - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.
márc. 5
18:32
Tesztelje magát, milyen az ágyban! (Életforma)
Tűzrőlpattant lepedő-akrobata vagy hidegfejű csábító? Az alábbi teszt segítségével megtudhatja, hogy milyen hatással van másokra és ki és mi csigázza fel Önt igazán!

Keresés