2008. február 27. szerda

febr. 27
0:19
Haditudósítás (NLC)
„Nem, mama!” „Nem, daddy!” Nem, én, ededüj!” „Nem alszunk!” „Nem, Ani nénihez!” „Lola nem eszik!” „Az nem jó!” „Nem brümm, brümm, én sétájok!” „Mama, ide csüccs!” „Mama angojul beszéj!” „Daddy nem munkába!” Nem, nem és nem.
febr. 27
0:53
Sikk lett vetkőzni a hírességek körében? (NLC)
Meztelenül pózolni egy magazin címlapján még a nyolcvanas években is a pályafutás végét jelentette volna minden olyan színésznőnek, aki művészi hitelességről álmodik. Ezzel szemben ma már gyakran éppen a bájak felfedése ad lökést a karriereknek.
febr. 27
1:31
A krumplitól a burgonyáig - Tamással, sülve-főve (NLC)
De legalább nem árulunk zsákbamacskát! Mielőtt lecsaphatnánk az újkrumplira, ideje elhasználni a régi készleteket, és ha elolvassák Tamás ajánlatait, ez senkinek sem fog nehezére esni.
febr. 27
2:04
Büszke vagyok magamra! - Szeresd meg a tested! (NLC)
Elég makacs vagyok, rosszul tűröm, ha beleszólnak a dolgaimba. Hadd mondjam meg én, mit csináljak a gyerekeimmel, ha már én szültem őket! - olvasd el nagy sikerű sorozatunk új részét.
febr. 27
2:36
Anyával, bölcsődében, bébiszitterrel? - Nők Lapja-vita (NLC)
Néhány hete feltettük a kérdést: meddig marad(jon) otthon az anya a kisgyerekkel? Ezúttal – a Nők Lapja Cafén fórumozó olvasóink segítségével – azt nézzük meg, mi a helyzet a hazai bölcsődékkel.
febr. 27
3:09
A fiatalok házasodni vágynak (NLC)
Szerelem, szeretet, hűség és gyerekek – ezt várják a mai tizenhét-huszonegy évesek a házasságtól. Legalábbis ez derült ki abból a kis felmérésből, amelyet 84 fős mintán, három különböző középiskolában végeztünk.
febr. 27
3:42
Mindennek eljön az ideje… - Szulák Andrea az e heti Nők Lapja címoldalán (NLC)
Iszonyúan hiányzik, hogy valaki időnként azt mondja: lányom, ezt jól csinálod, vagy rosszul. De sajnos, sem az én anyukám, sem a páromé nem él már… Most sokszor a gyerekem segít.
febr. 27
5:18
Micsoda születésnap: 180 forintot megjátszva kétmilliót nyert (Infostart)
Hatvanadik születésnapján lett milliomos az a férfi, aki lóversenyre fogadva egy vagyont nyert 50 penny (180 forint) megjátszásával.
febr. 27
5:29
Sharon Stone és a vetkőzés: "már úgyis láttak mindent" (Infostart)
Különös felajánlást tett az Oscar-gálát követő immár hagyományos partiján Elton John. Az énekes ugyanis saját nadrágját ajánlotta fel jótékonysági célokra, és arra kérte a jelenlévőket, hogy csatlakozzanak hozzá. Sharon Stone színésznő a felkérést sajátos humorral hárította el.
febr. 27
5:42
Húszéves ruhában parádézott az Oscar-díjas színésznő (Infostart)
Az Oscar-gála nem csupán a film-, de legalább annyira a divatvilág seregszemléje is, hiszen a legnevesebb tervezők tülekednek azért, hogy a sztárok az ő kreációjukat viseljék. Éppen ezért egyedi Jane Russell színésznő esete, aki saját bevallása szerint egy először húsz éve viselt ruhájában jelent meg.
febr. 27
5:48
Hol folyik a világ legízletesebb csapvize? (Infostart)
Kaliforniában és Kanadában folyik a világ legfinomabb csapvize, legalábbis ezt állapította meg a zsűri azon a nemzetközi vízfesztiválon, amelyet az Egyesült Államokban rendeztek meg.
febr. 27
5:58
A színésznő meglepő vallomása: "a rasszizmusnak köszönhetem a sikereim" (Infostart)
Vanessa Williams szerint a rasszizmusnak köszönheti színészi és énekesi sikereit. Az afroamerikai művésznő egy interjúban azt mondta: gyerekkorában annyi méltánytalanság érte, hogy később az akkor felgyülemlett lendületből táplálkozott.
febr. 27
6:31
Többmilliárdos ékszerrablás az Oscar-gála örve alatt (Infostart)
Filmbe illő módon raboltak ki egy milánói ékszerészetet, miközben a tulajdonosok Los Angelesben adtak Oscar-partit filmsztároknak. A rablók közel 3,5 milliárd forint értékben vittek magukkal ékszereket.
febr. 27
7:00
Győzike José Armandóként, Nóci Piroskabőrben mulatott - Vicces képek! (MaHu)
Exkluzív farsangi "celebrity-party"-val nyitotta meg kapuit a Symbol Budapest legújabb tagja, a Symbol Club - A nívós hely rengeteg hírességgel és jelmezversennyel kedveskedett vendégeinek.
febr. 27
7:10
Brazíliában elkapták a szuperbűnözőt (Infostart)
A brazil szövetségi rendőrség elfogta a latin-amerikai ország története eddigi legnagyobb, 2005 augusztusában végrehajtott bankrablásának fő gyanúsítottját.
febr. 27
7:16
Spirálgimnasztika - Gyógyír a lábnak (MaHu)
Ameddig nem okoznak panaszokat lábaink, nem is gondolunk arra, hogy milyen komoly szolgálatot végeznek számunkra. Amikor azonban baj éri, rájövünk, hogy nélkülük nem megyünk semmire.
febr. 27
7:21
Mi áll a hajhullás hátterében? (HVG)
Egy újonnan felfedezett gén lehetővé teszi, hogy jobban megértsük a hajnövekedést, és új utakat nyit a hatékony kezelés felé.
febr. 27
7:32
Javaslat készül a gyógyszertári ügyeletről (MaHu)
A napokban készül el a Magyar Gyógyszerészi Kamara azzal a dokumentummal, amely a gyógyszertári ügyelet áttekintésének szempontjait összegzi. A javaslattal a héten ismerkedhet meg az Egészségügyi Minisztérium - írta a szerdai Magyar Hírlap.
febr. 27
7:37
Vége a házhoz szállított nápolyi pizzának? (Infostart)
Olaszország azzal a kéréssel fordult az Európai Unióhoz, hogy nyilvánítsa a nápolyi pizzát "garantáltan hagyományos specialitásnak". Ha Brüsszel rábólint a kérésre, az azt is jelenti, hogy a nápolyi pizzát csak készítése helyszínén lehet elfogyasztani.
febr. 27
7:43
Mutasd meg hajad, megmondom hol élsz! (MaHu)
Egyetlen hajszálból megállapítható egy amerikai kutatók által kifejlesztett új eszközzel, hogy tulajdonosa az Egyesült Államokban hol él, vagy élt.
febr. 27
7:48
Imád meztelenkedni a sztárszínésznő (Infostart)
Imád meztelenül mászkálni Kate Hudson. Az amerikai színésznő szerint eme szokását anyjától, Goldie Hawntól és mostohaapjától, Kurt Russelltől örökölte, ám azt hangsúlyozza, hogy ez csak a saját lakásában történhet meg...
febr. 27
7:59
Féltékeny volt feleségére, ezért megölte gyermekét az apa (Infostart)
Egy féltékeny férfi azért ölte meg négyéves fiát, hogy így álljon bosszút feleségén, aki megcsalta és elhagyta őt. Christopher Hawkins leszúrta a négyéves Ryant, és meg akarta ölni 14 éves lányát, Donnát is.
febr. 27
8:10
Saját márkát indít Amy Winehouse (Infostart)
Saját márka indításáról döntött az ötszörös Grammy-győztes Amy Winehouse. A zavaros magánéletéről és különc öltözködéséről is ismert énekesnő a jelek szerint nem csupán a lemezeladások terén szeretné kihasználni sikerét.
febr. 27
8:21
A mozihálózat ellen indul harcba Rambo (Infostart)
Kis híján megbukott a legújabb Rambo-film Nagy-Britanniában és Írországban, hiszen az általában legerősebbnek számító nyitóhétvégét csak a harmadik helyen zárta a Hipervándor és a Be Kind Rewind mögött. Az okok azonban nem mindennapiak...
febr. 27
8:43
Az időskori foltok eltüntethetők! (MaHu)
Az időskori foltok a bőrön kozmetikai problémának számítanak, és mivel az idő múlását jelzik, nemkívánatosak. Ahogy a ráncainkat is próbáljuk kendőzni, ezekkel az elváltozásokkal sem illik megjelenni...
febr. 27
9:04
Amikor utoljára látták, a lábánál fogva vonszolta a mélybe a cápa (Infostart)
Sohasem találták meg annak a fiatal kutatónak a holttestét, akit még 2005-ben támadott meg egy nagy fehér cápa. A férfi társa azt mondta: volt náluk cápariasztó eszköz, de nem viselték, mert zavarta volna őket a munkában.
febr. 27
9:17
Lady Diana fiának sem egyszerű az élet (NLC)
Vilmos herceg kapcsolata több válságot is megért már. Most legalább egy évre „jegelte” kapcsolatát a brit trónörökös és polgári származású kedvese, Kate Middleton.
febr. 27
9:19
D. Tóth Kriszta: Haditudósítás (NLC)
„Nem, mama!” „Nem, daddy!” Nem, én, ededüj!” „Nem alszunk!” „Nem, Ani nénihez!” „Lola nem eszik!” „Az nem jó!” „Nem brümm, brümm, én sétájok!” „Mama, ide csüccs!” „Mama angojul beszéj!” „Daddy nem munkába!” Nem, nem, és nem.
febr. 27
9:27
Gyerekjóga (HáziPatika)
Mindannyiunk meglepetésére énekelni kezdett. Gyönyörű hangjával elkápráztatott, és csodák csodája a gyakorlat is sikerült. A jóga, valami olyan tudás is, ami segít megszabadítani a stressztől, feloldja a rejtőző akarást, erősíti a...
febr. 27
9:32
A koffein vetélést okozhat! (MaHu)
Egy új felmérés megerősítette azt a régóta hangoztatott és vizsgált feltételezést, hogy várandós nőknél a koffeinfogyasztás növelheti a vetélés kockázatát.
febr. 27
9:34
Olvadó ékszerek (Borsa)
Egy fiatal, német dizájner úgy gondolta, hogy kiterjeszti az ékszerek funkcióját, mégpedig úgy, hogy viselőjükön egy idő után önálló életre kelhessenek. Egy biztos, senki nem köt majd rájuk biztosítást!
febr. 27
9:48
Ma már elsősorban a fejlődő világ dohányzik (MaHu)
A világ 1,3 milliárd dohányosának csaknem fele Kínában, Indiában és Indonéziában él, abban a három országban, ahol a legtöbb dohányáru fogy - derült ki az Egészségügy Világszervezet (WHO) friss jelentéséből, amelyet a The New York Times ismertetett.
febr. 27
10:15
Tavaszi autós nagytakarítás (Blikk)
Olcsóbban megússza, aki a profikra bízza
febr. 27
10:17
Nagyobb és könnyebb az új Mazda6 kombi (Blikk)
RAPALLO – Újjászületett a Mazda6-os kombija is: hosszabb és magasabb lett, ami a belső térben és a csomagtartó méretén is meglátszik. A növés ellenére a megújult modell 50 kilóval könnyebb elődjénél.
febr. 27
10:19
Mindennek eljön az ideje… - Szulák Andrea az e heti Nők Lapja címoldalán (NLC)
Iszonyúan hiányzik, hogy valaki időnként azt mondja: lányom, ezt jól csinálod, vagy roszzul. De sajnos, sem az én anyukám, sem a páromé nem él már… Az a csodálatos, hogy sokszor a gyerekem segít.
febr. 27
10:19
Mopedautó: ez lesz a kispénzűek járműve? (Blikk)
Kis távolságokra elég volna a 45 km/órás sebességű, 2-3 literes üzemanyag-fogyasztású négykerekű járművel közlekedni, ami után nem kell se súlyadót, se parkolási díjat fizetni, és a kötelező biztosítás csak évi négyezer forint.
febr. 27
10:21
Egy legenda a porondon (NLC)
A Uriah Heep dalait mindennap hallani a zenei csatornákon. A zenei élet színes palettáját tekintve szíveket melengető tavaszi hír, hogy a banda hazánkba látogat.
febr. 27
10:23
Sikk lett vetkőzni a hírességek körében? (NLC)
Meztelenül pózolni egy magazin címlapján még a nyolcvanas években is a pályafutás végét jelentette volna minden olyan színésznőnek, aki művészi hitelességről álmodik. Ezzel szemben ma már gyakran éppen a bájak felfedése ad lökést a karriereknek.
febr. 27
10:37
Borzalmas halál: apjuk dobta a kútba a tizenéves fiúkat (Infostart)
Két tizenéves fiú holttestére bukkantak egy kútban a dél-olaszországi Bari közelében. A gyerekek halála valószínűleg apjuk lelkén szárad. A nyomozók azt vizsgálják, éltek-e még a fiúk, amikor a kútba kerültek.
febr. 27
10:54
Sorban feneklenek meg a hajók a Dunán (Infostart)
Megfeneklett a Dunán egy román tolóhajó Dunaföldvár közelében.
febr. 27
10:59
Testsúly, vérnyomás, koleszterinszint... - mennyi az ideális? (MaHu)
Azt valószínűleg tudod, mennyi a testsúlyod, a vérnyomásod átlagos értékével is valószínűleg tisztában vagy, sőt, talán még a testtömeg-indexedet is ismered. Jó néhány szám van, mely nagyon sokat elárul egészségünkről, a TESZ Alapítvány most segít őket megfejteni.
febr. 27
11:10
Szinte minden esetben hatástalan az antidepresszáns (HVG)
A legsúlyosabb eseteket kivéve szinte hatástalanok a depressziós tünetek kezelésére felírt, világszerte tízmilliók által szedett gyógyszerek, köztük a vezető globális gyártók által előállított legismertebb világmárkák - erre a következtetésre jutottak kedden ismertetett, azonnal rendkívüli feltűnést keltő tanulmányukban brit, amerikai és kanadai kutatók.
febr. 27
11:19
A krumplitól a burgonyáig - Tamással, sülve-főve (NLC)
De legalább nem árulunk zsákbamacskát! Mielőtt lecsaphatnánk az újkrumplira, ideje elhasználni a régi készleteket, és ha elolvassák Tamás ajánlatait, ez senkinek sem fog nehezére esni.
febr. 27
11:21
Óriási káosz az M0-áson: az M5-östől a Dunáig tart a dugó (Infostart)
Kevéssel 11 óra előtt több kilométeres kocsisor alakult ki az M0-áson, miután egy kamion elmozdult rakománya miatt útzárat rendeltek el.
febr. 27
11:21
Tilda Swinton nem csak Oscar kedvence (NLC)
A különös szépségű színésznőt nemrég Tarr Béla fimjében, A londoni férfiban láthattuk. Akkor Tilda Swinton főszerepet játszott a magyar rendező alkotásában, most egy mellékszerep díjak sorát hozta számára.
febr. 27
11:52
Angliát elkapta az öko-divatláz (Borsa)
Angliában a hírességek megvesznek az öko-ruhákért, terjed a zölddivat. Az összképet azonban egy-két ellentmondás igencsak elrontja, ugyanis nem minden zöld, ami annak látszik. Londonból jelentjük.
febr. 27
12:00
Koraszülés és rendellenesség várhat a dohányzó kismamára! (MaHu)
Azok az anyák, akik preeclampsia, vagyis terhességi magas vérnyomás miatt veszélyeztetett terhesek, szignifikánsan kockáztatják még meg nem született gyermekük életét, ha a várandósság alatt tovább folytatják a dohányzást.
febr. 27
12:20
Büszke vagyok magamra! - Szeresd meg a tested! (NLC)
Elég makacs vagyok, rosszul tűröm, ha beleszólnak a dolgaimba. Hadd mondjam meg én, mit csináljak a gyerekeimmel, ha már én szültem őket! - olvasd el nagy sikerű sorozatunk új részét.
febr. 27
12:22
Csernus doki nem pihen (NLC)
A közkedvelt pszichológus legújabb kötete A nő címmel tavaly november végén jelent meg. Dr. Csernus Imre könyve óriási érdeklődést váltott ki, és elemi erővel hatott az olvasóira. A mű témája most illusztrációkon is megtekinthető.
febr. 27
12:32
Infarktus-lavinát indít el a banki csőd! (MaHu)
Ha egy fejlett országban beüt a banki csőd, az infarktusok száma átlagosan 6,4 százalékkal emelkedik - mutatták ki a Cambridge-i Egyetem szakemberei, akik elsők között vizsgálták ezt a fajta összefüggést.

Keresés