2008. január 31. csütörtök

jan. 31
6:15
Hogyan kösd össze a számítógépet a mobillal? (Blikk)
Megtudhatod, melyiknek mi az előnye és a hátránya
jan. 31
6:17
Képriport: hárman fulladtak a jéghideg Dunába (Infostart)
Három fiatalember meghalt, amikor négy társukkal a Kis-Dunán egy csónakkal felborultak a Pest megyei Ráckevénél. Hármukat kimentették, egy másik férfit még búvárok keresnek.
jan. 31
6:22
Dráma a levegőben: "Engedjetek, Istennel akarok beszélni!" (Infostart)
Kényszerleszállást hajtott végre Írországban az Air Canada légitársaság Torontóból Londonba tartó repülőgépe, miután az első tisztnek - az utasok beszámolói szerint - "mentális problémái" támadtak; egyebek mellett azt ordibálta, hogy Istennel van beszélnivalója.
jan. 31
6:38
Hat hónap után szóltak az anyukáknak, hogy más csecsemőjét kapták (Infostart)
Szerencsés véget ért egy tragikus eset a németországi Saarbrückenben: egy többhónapos viszontagság után immár valódi otthonára talált az a két csecsemő, akiket az elmúlt év nyarán cseréltek el egy saar-vidéki klinikán.
jan. 31
7:43
Az év ajánlata: repüljön meztelenül! (Infostart)
Eljött a Paradicsom a német nudistáknak. A könnyed kiruccanásra vágyó utasok már a repülőn megszabadulhatnak ruháiktól, nem kell kivárniuk, amíg megérkeznek a nudista strandra.
jan. 31
7:59
Sokat árthat magának a futballszurkoló (Infostart)
A focirajongó férfiak háromszoros eséllyel kapnak szívrohamot azokon a napokon, amikor nemzeti csapatuk fontos meccset játszik.
jan. 31
8:15
Szcientológus nyeregben (Infostart)
Tom Cruise vásárolja meg a Ducati legújabb szupermotorját, amely titán-, magnézium- és szénszálas technológiával készült, és végsebessége óránként 322 kilométer.
jan. 31
8:20
Időt kértek a szakmai szervezetek a kórházi várólistákra (Metropol)
A Népszabadság értesülése szerint a kórházak azt állítják, hogy képtelenek eleget tenni a legújabb várólista-rendeletnek. Ezért a jogszabály átmeneti felfüggesztésére kérte levélben a minisztert a Magyar Kórház Szövetség, az Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesülete és a Medicina 2000 Szakorvosi Szövetség.
jan. 31
8:55
Hogyan segít a rágógumi húgyhólyag-eltávolítás után? (Vital)
tovább
jan. 31
9:21
Szeretnél kardvirágmezőt a kertedbe? (Édenkert)
Virágágyi dísznek vagy vágott virágnak is kiváló növények a változatos kardvirágok. Megmutatjuk hogyan neveld őket!
jan. 31
9:26
Célprémium az olcsóbb gyógyszert felíró orvosoknak (Infostart)
Egyik amerikai irányított betegellátó rendszer által tavaly elindított program 100 dollárral jutalmazza betegenként azt az orvost, aki a drága innovatív gyógyszer helyett betegét átállítja egy lényegesen olcsóbb "gyógyszermásolatra", generikus készítményre. Az Amerikai Kardiológus Kollégium folyóirata szerint ez a kezdeményezés az angol egészségügyi hatóságok érdeklődését is felkeltette.
jan. 31
9:31
A középkorúak is meggondolatlanok, ha a szexről van szó (Infostart)
Egy friss kutatás szerint nem csak a fiatalok hajlamosak megfeledkezni a védekezésről, a szexuális életük során. A középkorúak is veszélyeztetik egészségüket és egyre nagyobb fertőzésveszélynek teszik ki magukat.
jan. 31
9:42
Speciális, nőknek kifejlesztett biztonsági övet tesztelnek (Infostart)
Nagy-Britanniában milliók sodorják veszélybe az életüket azzal, hogy nem használják a biztonsági övet az autóban.
jan. 31
9:46
Gyakoribb az ekcéma a gyenge bélflórájú csecsemőknél (Vital)
tovább
jan. 31
10:53
A tanítónő sokkot kapott, amikor belépett az osztályba (Infostart)
Egy brit kistelepülés általános iskolájának első osztályába a csodával határos módon csak fiúgyermekek jelentkeztek. Amikor a tanítónő belépett az osztályba, nem hitt a szemének: 20 kisfiú nézett vele szembe.
jan. 31
13:59
Képek: teljesen szétrocsolódott a színművész autója (Infostart)
Autóbalesetben elhunyt Selmeczi Roland színművész - közölte a szolnoki Szigligeti Színház.
jan. 31
15:36
Egészséges fejbőr a szép haj titka (Blikk)
Frizuránk csak akkor lehet trendi, ha a fejbőr is egészséges
jan. 31
15:38
Előkerült az eltűnt pénzespostás (Infostart)
Feladta magát csütörtökön a gyöngyösi rendőrkapitányságon az a kiszombori postás, aki a múlt héten tűnt el a kézbesítendő levelekkel és több mint egymillió forinttal együtt - mondta az InfoRádiónak Tuczakov Szilvána, a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
jan. 31
16:19
Fitneszeledel jó áron: érdemes fejes salátát (v)enni (Édenkert)
Jó hír a böjtölőknek, hogy 2008-ban olcsóbb a fejessaláta. A nagy árzuhanása viszont csak április elején kezdődik. Piaci árles 2008. 5. hét.
jan. 31
16:50
Május elején törvényi szabályozás lehet az otthon szülésről (Metropol)
Május elején hatályba léphet az otthon szülés törvényi szabályozása - mondta az egészségügyi miniszter csütörtökön Budapesten, azt követően, hogy szülész-nőgyógyász szakorvosokkal, szülésznőkkel, bábákkal, dúlákkal és védőnőkkel egyeztetett a mindenki számára megfelelő megoldás megtalálásáról az otthon szüléssel kapcsolatban.
jan. 31
17:06
Horváth Ágnes: fontos, hogy legyen várólista (Metropol)
Az egészségügyi miniszter fontosnak tartja, hogy legyen kórházi várólista és azt minden intézmény vezesse. „Ne az orvosok zsebében lévő kis füzetke határozza meg, hogy ki mikor jut ellátáshoz végre Magyarországon, hanem minden nyilvánosan történjék” - fogalmazott újságírói kérdésre csütörtökön. Kiemelte, a törvénymódosítás tavaly július 1-ével született meg, tehát a kórházak előtt azóta ismert ez…
jan. 31
17:56
Cseppekkel az influenza ellen (Metropol)
Sokakat elriaszt az influenzaelleni védőoltással járó kellemetlen tűszúrás, ezen segíthet egy újfajta, cseppekben nyelv alá adagolható vakcina, amelyet dél-koreai kutatók fejlesztettek ki. Eddig számos próbálkozás történt arra, hogy kikísérletezzék az immunizálás valamilyen kevésbé kellemetlen módját. A szájon át szedhető szerektől az inhalációig többféle módszert dolgoztak ki a tudósok, ám…
jan. 31
20:19
Emberi maradványok a tartályban: "belenyúlt, és nyálkás anyagot érzett" (Infostart)
Egy ausztrál férfi 23 éven keresztül egy tartályban tartotta felesége maradványait, miközben azt állította, hogy a nő elhagyta őt. A gyilkossággal vádolt férfi tárgyalása szerdán kezdődött.
jan. 31
20:36
Harci kutyákkal védi házát a sztárfocista (Infostart)
Két kutyát vett Frank Lampard, a Chelsea angol válogatott labdarúgója, hogy védjék a házát.
jan. 31
20:47
Nagylelkű a YouTube: bárki meggazdagodhat a feltöltésből (Infostart)
Részesülhetnek a YouTube reklámbevételeiből azok, akik feltöltik felvételeiket a népszerű videómegosztó oldalra.
jan. 31
21:02
Hősként viselkedett az autista kisfiú (Infostart)
Valódi hősként viselkedett az a kilencéves autista fiú, aki átvette a kormányt, miután anyja vezetés közben rosszul lett.

Keresés