2008. február 2. szombat

febr. 2
0:16
Az önkielégítés tudománya - a férfi oldal (HáziPatika)
Szerencsére manapság sokkal több szó esik az önkielégítés hasznáról, mint elítéléséről. A saját örömök felfedezését akár kamatoztathatjuk a nemi élet más területein is.
febr. 2
6:16
Ez igen! Megtette első lépéseit Nina (Blikk)
Megtette első önálló lépéseit a mi babánk
febr. 2
8:42
A zenélés csodákat művel a depressziós embereknél (MaHu)
Ha valaki mostanában a thaiföldi Nonthaburi tartományi kórházába látogat, kellemes zongoraszó fogadja. Nem gépzene, ahogy az ember sokfelé már megszokta, hanem igazi élő muzsika.
febr. 2
9:08
Utcát kap a lélekbúvár rendező (Infostart)
Utcát és teret neveznek el Stockholm szívében a tavaly nyáron 89 éves korában elhunyt világhírű svéd rendezőről, Ingmar Bergmanról.
febr. 2
9:11
Sztárok és elképesztő kívánságaik! 1. (NLC)
A befutott sztárok kiváltságai közé tartozik a gyakran elképesztő és agyament kéréseik teljesítése is, legyen szó egyszerű fellépésről vagy akár szállodai tartózkodásról.
febr. 2
9:30
Szájon át lélegeztetett egy tigrist (Infostart)
Szájból szájba lélegeztetéssel mentett meg egy orvostanhallgató egy tigriskölyköt a hallei állatkertben, Németországban.
febr. 2
10:11
Britney tényleg jobban van? (NLC)
Állítólag önszántából ment kórházba csütörtök hajnalban Los Angelesben Britney Spears. A People magazin szerint az énekesnő beletörődött a kezelésébe, és sokkal jobban viseli a kórházi létet, mint azt az orvosai feltételezték.
febr. 2
10:31
Egészséges tájképek (Borsa)
A művészet és az egészség nem feltétlenül kéz a kézben járó fogalmak. Azonban most, az interneten való kapirgálás közepette rábbukkantunk valamire, ami pont rácáfol erre. Nem is tartjuk magunkban...
febr. 2
11:11
Azurák Csaba lányos apuka (NLC)
A Napló műsorvezetőjének hamarosan megszületik a második kislánya. Azurák Csaba és párja ragaszkodik az apás szüléshez. A műsorvezető – bevallása szerint – azokhoz a lányos apukákhoz tartozik, akiket kenyérre kenhet a kislányuk.
febr. 2
11:13
Örömteli élet - örömteli szexualitás (MaHu)
Kívülről semmi sem látszik. Lehetünk fiatalok, sportosak, jól ápoltak. Az elcseppenő vizeletet pedig felszívja a betét, az örömtelen szexuális életről nem beszélünk, a hüvelyi orgazmusról csak könyvekben olvasunk, és óvakodunk a hirtelen mozdulatoktól, hogy a távozó szelek ne hozzanak kellemetlen helyzetbe. Az intim izmok sorvadása nem természetes állapot - megelőzhető és helyrehozható!
febr. 2
12:11
Miért tökéletes a sztárok frizurája? 2. (NLC)
A sztároknak szinte kötelező kifogástalan sminkkel, állandóan frissen mosott és ondolált hajkölteménnyel megjelenni. A tökéletes frizura hosszas kísérletezés eredménye.
febr. 2
12:40
Tizenöt éves fiú késelt Nagykanizsán (Infostart)
Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba Nagykanizsán egy 20 éves fiatalembert, akit hasba szúrt egy 15 éves fiú. Az elkövetőt hajnalban egy somogyi faluban fogták el - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
febr. 2
13:11
Botrányba fulladt az első Operabál (NLC)
Az osztrák fővárosban hetvenhárom évvel ezelőtt tartották az első hivatalos állami Operabált, amely akkor hatalmas botránnyal zárult.
febr. 2
13:23
Rossz a pszichiátriai ellátás Nagy-Britanniában (orientpress)
Az idősebb, pszichiátriai kezelésre szoruló betegek Nagy-Britanniában gyakran nem kapják meg a számukra szükséges szakorvosi ellátást - derül ki egy felmérésből. Bár a szakorvosok hónapok óta felhívták a figyelmet a problémára, az csupán most került a figyelem központjába a rossz felmérési eredmények kapcsán.
febr. 2
15:07
Szeret a rúd mellett vetkőzni az új Bond-lány (Infostart)
Kedveli a meztelen filmjeleneteket és a rúdtáncot a következő James Bond-film női főszereplője. Olga Kurilenko az FHM férfimagazin brit kiadásának nyilatkozott és mutatta meg bájait.
febr. 2
15:50
Autóbaleset a fővárosban - képriport (Infostart)
Két személyautó ütközött a főváros X. kerületében, a sérülteket kórházba vitték.
febr. 2
18:18
Magzata után barátját siratja a pop üdvöskéje (Infostart)
Szakított Lily Allennel Ed Simons, a Chemical Brothers tagja. A kapcsolatnak mindössze néhány héttel azután lett vége, hogy az énekesnő elvetélt.
febr. 2
19:12
Bosszúból szúrt a 13 éves fiú (Infostart)
Megkéselte iskolatársát egy 13 éves fiú egy leeds-i iskolában, az áldozat nem szenvedett súlyos sérülést. Idén ez már a második iskolai késelés Nagy-Britanniában.
febr. 2
19:55
Édességgel meggátolható a fogszuvasodás (MaHu)
Jó hír az édesszájúaknak, hogy az Egyesült Államokban kifejlesztették a fogszuvasodást gátló édességet, amely nyalóka formájában kerül majd forgalomba.
febr. 2
20:22
Az ötös lottó 5. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó 5. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 3, 18, 20, 71, 81.
febr. 2
21:05
Hatan megsérültek egy fővárosi balesetben (Infostart)
Hatan megsérültek egy közlekedési balesetben szombaton este a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese.

Keresés