2008. február 2. szombat

febr. 2
0:24
10 évvel öregít az ülő életmód (Vital)
tovább
febr. 2
6:16
Ez igen! Megtette első lépéseit Nina (Blikk)
Megtette első önálló lépéseit a mi babánk
febr. 2
6:27
Egy apa megerőszakolta a 13 éves lányát (Életforma)
Saját kiskorú lányát erőszakolta meg, az erről készült videofelvételt pedig feltette a világhálóra az Egyesült Államok egyik legkeresettebb szexuális bűnelkövetője, akit Hongkongban fogtak el.
febr. 2
8:31
A szexuális gyönyör ősi praktikái. Próbáld ki te is! (Életforma)
Már az ókori Egyiptomban is felfigyeltek arra a kellemes jelenségre, hogy bizonyos ételek, italok, fűszerek hatására feléled a szerelem tüze és magasra csapnak a szexuális gyönyör hullámai.
febr. 2
9:08
Utcát kap a lélekbúvár rendező (Infostart)
Utcát és teret neveznek el Stockholm szívében a tavaly nyáron 89 éves korában elhunyt világhírű svéd rendezőről, Ingmar Bergmanról.
febr. 2
9:30
Van, aki forrón szereti...! (Életforma)
A bőr ápolásában, szépítésében régóta hasznosítjuk a hő és a hideg fiziológiai hatását. Gondoljunk csak a váltózuhany, a szauna vagy a hideg borogatás előnyös élettani hatásaira.
febr. 2
9:30
Szájon át lélegeztetett egy tigrist (Infostart)
Szájból szájba lélegeztetéssel mentett meg egy orvostanhallgató egy tigriskölyköt a hallei állatkertben, Németországban.
febr. 2
10:14
Téli növénygond: szegény pára a lakásban (Édenkert)
Ha kevés a pára, elszáradnak a növények és fulladnak az emberek, míg ha sok, akkor mindenki jól van, beleértve ebbe a penészgombákat is. Keressünk kompromisszumot!
febr. 2
10:30
Unalmas az ágyban? Akkor próbáljátok ki a rossz szexet! (Életforma)
Németország egyik vezető szexuálterapeutája szokatlan terápiás módszert javasol pácienseinek: rossz szexet. Az egymásra ráunt párokat ezenkívül titkos vágyaik felfedésére és röpke találkákra buzdítja.
febr. 2
11:13
Miről árulkodik a nagy női mell? (Életforma)
Egy kanadai kutatók által vezetett és a Canadian Medical Association Journal című folyóiratban ismertetett kutatás szerint a fiatal nők mellmérete alapján következtetni lehet arra, hogy a későbbi életük során mekkora az esélyük a 2-es típusú cukorbetegségre.
febr. 2
12:40
Tizenöt éves fiú késelt Nagykanizsán (Infostart)
Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba Nagykanizsán egy 20 éves fiatalembert, akit hasba szúrt egy 15 éves fiú. Az elkövetőt hajnalban egy somogyi faluban fogták el - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
febr. 2
13:29
Tavaszváró körtés csirke pillanatok alatt (Életforma)
Gyorsan, egyszerűen elkészíthető a nagy bevásárlás után is, takarítás közben is, és ha vendéget várunk, akkor sem ronthatjuk el.
febr. 2
14:29
Hihetetlen! Büntetlen csecsemőgyilkosság (Életforma)
A McMaster Egyetem kutatásai szerint a terhesség alatt dohányzó, illetve dohányfüstnek passzívan kitett anyák gyermekeinél nagyobb eséllyel alakul ki hirtelen csecsemőhalál, mint a füstmentes életet élő kismamák gyermekeinek esetében.
febr. 2
15:07
Szeret a rúd mellett vetkőzni az új Bond-lány (Infostart)
Kedveli a meztelen filmjeleneteket és a rúdtáncot a következő James Bond-film női főszereplője. Olga Kurilenko az FHM férfimagazin brit kiadásának nyilatkozott és mutatta meg bájait.
febr. 2
15:28
Megdöbbentő! Véletlenül 77-szer sokkoltak egy gyereket (Életforma)
Egy telefonbetyár - becsapva az iskola személyzetét - egy diák 77 alkalommal történő sokkolását rendelte el.
febr. 2
15:50
Autóbaleset a fővárosban - képriport (Infostart)
Két személyautó ütközött a főváros X. kerületében, a sérülteket kórházba vitték.
febr. 2
16:28
A csokoládé, mint afrodiziákum (Életforma)
Régi elképzelés, hogy a csokoládé fokozza a szerelmi vágyat. Vizsgáljuk csak meg, van-e igazság ebben az állításban. Valóban szerelmes kedvünkben leszünk a csokoládétól? Bár csábító a gondolat, mégis úgy tűnik, hogy a csoki szerelmi varázsszerként csak mítosz.
febr. 2
17:28
Érzéki illatok érzéki éjszakákhoz (Életforma)
A világ legszexisebb asszonyainak egyike, Marilyn Monroe éjszakára hálóing helyett csupán néhány csepp Chanel Nr5 parfümöt viselt.
febr. 2
18:18
Magzata után barátját siratja a pop üdvöskéje (Infostart)
Szakított Lily Allennel Ed Simons, a Chemical Brothers tagja. A kapcsolatnak mindössze néhány héttel azután lett vége, hogy az énekesnő elvetélt.
febr. 2
19:12
Bosszúból szúrt a 13 éves fiú (Infostart)
Megkéselte iskolatársát egy 13 éves fiú egy leeds-i iskolában, az áldozat nem szenvedett súlyos sérülést. Idén ez már a második iskolai késelés Nagy-Britanniában.
febr. 2
20:22
Az ötös lottó 5. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó 5. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 3, 18, 20, 71, 81.
febr. 2
21:05
Hatan megsérültek egy fővárosi balesetben (Infostart)
Hatan megsérültek egy közlekedési balesetben szombaton este a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese.

Keresés