2008. február 16. szombat

febr. 16
6:18
Süss te is pizzát otthon! (Blikk)
A könnyen és gyorsan tálalható étellel biztos a siker
febr. 16
6:45
A szellemek és a szörnyek is tiltólistára kerültek (Infostart)
Megtiltották a serdülőkorúakra veszélyes kép- és hangfelvételek előállítását és terjesztését Kínában, így a szellemek, démonok és más ijesztő lények is feketelistára kerültek a pekingi olimpiára készülő országban.
febr. 16
7:18
Felakasztotta magát a kisfiú, aki lány akart lenni (Infostart)
Újabb rejtélyes öngyilkossági eset történt Nagy-Britanniában: szobájában felakasztotta magát egy tízéves fiú, aki korábban azt mondta, hogy lány szeretne lenni.
febr. 16
8:19
Megválasztották a világ legszexibb modelljeit - nézze meg őket! (Infostart)
Heidi Klumot választotta a világ legszexibb modelljévé a models.com honlap szakmai zsűrije. A német szupermodell megelőzte többek között Naomi Cambellt és Kate Mosst is.
febr. 16
9:25
Szétzúzták az összeesküvés-elméletet Diana halála ügyében (Infostart)
Kénytelen volt elismerni a bizonyítékok hiányát és korábbi hazugságát John McNamara, aki Mohamed Al-Fayed saját vizsgálatát vezette Diana walesi hercegnő és Dodi Al-Fayed 1997-es halála ügyében. A férfi a tragédia körülményeit feltáró hivatalos esküdtszék előtt tett vallomást.
febr. 16
9:48
Cékla-répa télire! (Édenkert)
Méltatlan mellőzöttség árnyéka borul a cékla előnyös tulajdonságaira, holott tud annyit, mint a nála sokkal népszerűbb zöldségek és gyümölcsök.
febr. 16
11:19
Kutyák öltek meg egy egri férfit (Infostart)
Kutyák marcangoltak halálra egy férfit Egerben - közölte a rendőrség.
febr. 16
12:54
Halottá nyilvánították a milliárdost (Infostart)
Az Egyesült Államokban 5 hónappal eltűnése után hivatalosan is halottá nyilvánították Steve Fossettet. Nevada állam bírósága a 63 éves üzletember feleségének kérésére döntött így.
febr. 16
13:05
Véres véget ért a mosómedve-mentés - képriport (Infostart)
Egy mosómedve miatt kellett kivonulniuk a tűzoltóknak a III. kerületbe, de végül a riadt állat magától leszaladt a fáról, befutott egy másik udvarba, ahol a kutyák széttépték - mondta el az Inforadio.hu-nak a Rex Alapítvány munkatársa.
febr. 16
15:17
"Szex tetszés szerint a nap 24 órájában" (Infostart)
A mesterséges intelligencia egyik szakértője szerint az évszázad közepére bevett dolognak számít majd egy robotnővel fenntartott viszony.
febr. 16
17:18
Rákok pusztíthatják el az egyedülálló élővilágot (Infostart)
A tudósok attól tartanak, hogy a tenger vizének melegedése miatt megtelepedhetnek a rákok az Antarktiszi-félsziget körüli sekély tengerekben, ami végzetes lehet az ottani egyedülálló élővilág számára.
febr. 16
18:30
Megállíthatatlan az öngyilkossági sorozat (Infostart)
Újabb két bridgendi fiatal akasztotta fel magát, sokkolva egész Nagy-Britanniát. A dél-walesi kisvárosban immár tizenhatra emelkedett az egy éven belül öngyilkosságot elkövetett fiatalok száma. Mindannyian 15 és 26 év közöttiek voltak.
febr. 16
19:26
Egy város, ahol minden nő kivillantotta (Infostart)
A nagy viking település, Birka hölgyei a IX-X. században sokkal ledérebben és színesebben öltözködtek, mint ahogyan ezt korábban feltételezték. Ez a szokás csak akkor változott meg, amikor egy évszázaddal később megjelentek a keresztény hittérítők.
febr. 16
19:54
Eladó az egyetlen Beatles-lakás (Infostart)
Eladó az egyetlen lakás, amelyben együtt lakott a Beatles mind a négy tagja. A brit főváros egyik luxusnegyedében található ingatlant mintegy 600 millió forintért árulják.
febr. 16
20:34
Az ötös lottó 7. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó 7. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 2, 24, 26, 34, 88.
febr. 16
21:04
Stabilizálódott az első magyarországi műszíves állapota (Metropol)
Fokozatosan stabilizálódott a műtétet követő 24 órában az első magyarországi műszíves állapota, már felébredt, kezet szorít, de még lélegeztető gépen van - mondta az MTI-nek Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem Ér- és Szívsebészeti Klinika Kardiológiai Intenzív Osztályának vezetője szombaton.

Keresés