2008. február 16. szombat

febr. 16
0:16
A szexualitás és a társadalom (HáziPatika)
A nemi ösztön mindenkivel együtt születik, alakul ki, de ember módjára kezelni, szocializálni csak tanulási folyamat útján lehet.
febr. 16
0:18
Az autoimmun betegségből ki lehet gyógyulni (NLCafé)
Pártos Csilla eszik. Nem volna ez különleges mondat, ha nem tudnánk, hogy három hónapja nem fordult elő, hogy a negyvenéves táncos-koreográfus, Pécsi Ildikó menye jóízűen egyen.
febr. 16
6:18
Süss te is pizzát otthon! (Blikk)
A könnyen és gyorsan tálalható étellel biztos a siker
febr. 16
6:45
A szellemek és a szörnyek is tiltólistára kerültek (Infostart)
Megtiltották a serdülőkorúakra veszélyes kép- és hangfelvételek előállítását és terjesztését Kínában, így a szellemek, démonok és más ijesztő lények is feketelistára kerültek a pekingi olimpiára készülő országban.
febr. 16
7:18
Felakasztotta magát a kisfiú, aki lány akart lenni (Infostart)
Újabb rejtélyes öngyilkossági eset történt Nagy-Britanniában: szobájában felakasztotta magát egy tízéves fiú, aki korábban azt mondta, hogy lány szeretne lenni.
febr. 16
8:19
Szombati horoszkóp 2008-02-16 (HarmoNet)
Ma fontosabb lehet számunkra a szexualitás!
febr. 16
8:19
Megválasztották a világ legszexibb modelljeit - nézze meg őket! (Infostart)
Heidi Klumot választotta a világ legszexibb modelljévé a models.com honlap szakmai zsűrije. A német szupermodell megelőzte többek között Naomi Cambellt és Kate Mosst is.
febr. 16
8:21
Heti Style-Art-Party horoszkóp 2008. február 16-tól 22-ig (HarmoNet)
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
febr. 16
9:19
Csipetnyi Nox, nagy kanál munka? (NLCafé)
A Nox együttes énekesnője ismert arról, hogy sosem ijedt még meg egy kis pluszmunkától, és ha szükséges, ő is segít az együttes tagjainak. Péter Szabó Szilvia most igazán új dologba kezdett!
febr. 16
9:25
Szétzúzták az összeesküvés-elméletet Diana halála ügyében (Infostart)
Kénytelen volt elismerni a bizonyítékok hiányát és korábbi hazugságát John McNamara, aki Mohamed Al-Fayed saját vizsgálatát vezette Diana walesi hercegnő és Dodi Al-Fayed 1997-es halála ügyében. A férfi a tragédia körülményeit feltáró hivatalos esküdtszék előtt tett vallomást.
febr. 16
9:48
Cékla-répa télire! (Édenkert)
Méltatlan mellőzöttség árnyéka borul a cékla előnyös tulajdonságaira, holott tud annyit, mint a nála sokkal népszerűbb zöldségek és gyümölcsök.
febr. 16
10:03
A gyógyszer-mellékhatás veszélyesebb, mint a nátha (MaHu)
Az Egyesült Államokban évente hétezernél több kisgyerek kerül sürgős kórházi felvételre, köhögéscsillapítók vagy nátha kezelésére reklámozott gyógyszerek bevétele következtében. Hiba, ha a kezelés életveszélyes helyzetet teremt, amikor a panasz egyszerűbben is gyógyítható volna - írják a Pediatrics tudományos folyóiratban a kutatók.
febr. 16
10:19
Britney megházasodott? (NLCafé)
Amerikai sajtóértesülések szerint Britney Spears újabb őrültségbe keveredett. Úgy tűnik, nem hiába viselte többször is a régi menyasszonyi ruháját: az énekesnő harmadszorra is az oltár elé állt.
febr. 16
10:33
HIV-vakcina: ott tartunk, ahol húsz évvel ezelőtt (HVG)
Nincsenek közelebb a kutatók a HIV (humán immundeficiencia vírus) elleni védőoltás kifejlesztéséhez, mint húsz éve - jelentette ki David Baltimore Nobel-díjas biológus, az Amerikai Tudományfejlesztési Szövetség (AAAS) éves konferenciáján Bostonban.
febr. 16
10:33
Bugyi a melltartón (Borsa)
Nagy mellel rendelkező nőtársaink pontosan ismerik azt a szituációt, amikor a férfi nem vele, hanem melleivel beszélget. Itt a jó hír: lehet tenni ellene, igaz, egy elsőre kicsit furcsának tűnő dologgal...
febr. 16
10:35
Gyurcsány: Megkezdődött a beteg magyar egészségügy terápiája (MaHu)
Gyurcsány Ferenc a budapest Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben 460 új betegágy átadásakor azt nyilatkozta, hogy az egészségügy reformját már nem lehetett tovább halogatni.
febr. 16
11:14
Miért tökéletes a sztárok frizurája? 3. (NLCafé)
A csillogó, ápolt haj és az aktuális trendnek megfelelő frizura elvárás a hírességekkel szemben. A tökéletes hajkoronáért olykor meg kell szenvedni, és nem csak az elismerő pillantások miatt éri meg. Loknik, fürtök és műhajak!
febr. 16
11:19
Kutyák öltek meg egy egri férfit (Infostart)
Kutyák marcangoltak halálra egy férfit Egerben - közölte a rendőrség.
febr. 16
12:03
Egy agyi fehérje hiánya magyarázhatja az "esőember" képességeket (MaHu)
A Massachusetts Műszaki Egyetem vizsgálatának eredményei szerint az autista zsenik bizonyos feladatokat jobban teljesítenek, de gyorsabban is felejtenek.
febr. 16
12:16
Egy tragikus sors a filmvásznon (NLCafé)
A tragikus sorsú, mindmáig rajongásig szeretett osztrák színésznő, Romy Schneider életre kel a filmvásznon. Botrányoktól sem mentes életének megszemélyesítőjét nem volt könnyű megtalálni.
febr. 16
12:20
Miért maszturbálnak a nők? (MaHu)
Korábban feltettük a kérdést, miért maszturbálnak a férfiak. De nem csak ők végeznek önkielégítést, hanem mi, nők is. Most lássuk, miért tesszük.
febr. 16
12:48
Megnehezítik a nők életét a nemi vágy zavarai (MaHu)
A legújabb kutatások szerint a nemi vágy zavaraival küszködő nők hajlamosabbak társuló pszichológiai megbetegedésekre is. A nemi vágy zavara az ismeretlen okból tartósan felfokozott vágyakozást jelenti, mely nem enyhül egy vagy több orgazmus hatására sem.
febr. 16
12:54
Halottá nyilvánították a milliárdost (Infostart)
Az Egyesült Államokban 5 hónappal eltűnése után hivatalosan is halottá nyilvánították Steve Fossettet. Nevada állam bírósága a 63 éves üzletember feleségének kérésére döntött így.
febr. 16
13:05
Véres véget ért a mosómedve-mentés - képriport (Infostart)
Egy mosómedve miatt kellett kivonulniuk a tűzoltóknak a III. kerületbe, de végül a riadt állat magától leszaladt a fáról, befutott egy másik udvarba, ahol a kutyák széttépték - mondta el az Inforadio.hu-nak a Rex Alapítvány munkatársa.
febr. 16
13:17
Madonna gondtalanul lehet mocsok (NLCafé)
Madonna megnyugodott, láthatóan a ráncai is kisimultak, amit nem csak a plasztikai műtéteknek köszönhet. Az énekesnő első saját rendezésű filmje többségében pozitív kritikákat kapott a nemzetközi sajtótól.
febr. 16
15:17
"Szex tetszés szerint a nap 24 órájában" (Infostart)
A mesterséges intelligencia egyik szakértője szerint az évszázad közepére bevett dolognak számít majd egy robotnővel fenntartott viszony.
febr. 16
15:23
A robotok szexuális partnereinkké válhatnak a jövőben? (MaHu)
A mesterséges intelligencia egyik szakértője szerint az évszázad közepe felé már teljesen bevett dolognak számít majd egy elektronikus "végzet asszonyával" vagy robot-szupernővel fenntartott viszony.
febr. 16
15:36
Veszélyesek a náthára adott gyógyszerek? (HVG)
Az Egyesült Államokban évente hétezernél több kisgyerek kerül sürgős kórházi felvételre, köhögéscsillapítók vagy nátha kezelésére reklámozott gyógyszerek bevétele következtében. Súlyos hiba, ha a kezelés életveszélyes helyzetet teremt, amikor a panasz egyszerűbben is gyógyítható volna - írják a Pediatrics tudományos folyóiratban a kutatók.
febr. 16
17:18
Rákok pusztíthatják el az egyedülálló élővilágot (Infostart)
A tudósok attól tartanak, hogy a tenger vizének melegedése miatt megtelepedhetnek a rákok az Antarktiszi-félsziget körüli sekély tengerekben, ami végzetes lehet az ottani egyedülálló élővilág számára.
febr. 16
18:06
Vastagbélrák: korábban kell kezdeni a szűrést a dohányosoknál (HVG)
A Rochesteri Egyetem Egészségügyi Központjának nemrég közzé tett adatai szerint dohányosok esetében öt-tíz évvel hamarabb kellene kezdeni az általános vastagbélrák-szűrést, amelyet amúgy minden ötven év felettinek ajánlanak az orvosok.
febr. 16
18:30
Megállíthatatlan az öngyilkossági sorozat (Infostart)
Újabb két bridgendi fiatal akasztotta fel magát, sokkolva egész Nagy-Britanniát. A dél-walesi kisvárosban immár tizenhatra emelkedett az egy éven belül öngyilkosságot elkövetett fiatalok száma. Mindannyian 15 és 26 év közöttiek voltak.
febr. 16
19:26
Egy város, ahol minden nő kivillantotta (Infostart)
A nagy viking település, Birka hölgyei a IX-X. században sokkal ledérebben és színesebben öltözködtek, mint ahogyan ezt korábban feltételezték. Ez a szokás csak akkor változott meg, amikor egy évszázaddal később megjelentek a keresztény hittérítők.
febr. 16
19:54
Eladó az egyetlen Beatles-lakás (Infostart)
Eladó az egyetlen lakás, amelyben együtt lakott a Beatles mind a négy tagja. A brit főváros egyik luxusnegyedében található ingatlant mintegy 600 millió forintért árulják.
febr. 16
20:34
Az ötös lottó 7. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó 7. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 2, 24, 26, 34, 88.

Keresés