2008. február 13. szerda

febr. 13
0:17
Hogyan lesz a hajból bőr? (HáziPatika)
Új reményt jelenthet a krónikus, nem gyógyuló sebekkel élő betegek számára az Euroderm cég és a lipcsei Fraunhofer Sejtterápiás és Immunológiai Intézet (IZI) legújabb fejlesztése.
febr. 13
0:17
Lolakacsa fürdőországban (NLCafé)
Amikor utoljára ott jártam, a nyaralók turnusokban mentek ebédelni és a pincérek alpakkatálcán hordták ki a húslevest. Volt nagyvíz meg kisvíz, de csakis nyáron, amikor a Balaton kellemesen langyos volt. Télen bezárt a SZOT-bazár.
febr. 13
0:21
A maga szíve sose fáj? (HáziPatika)
Bizony, fájhat! Természetesen most nem a slágerekben szereplő összetört, vérző, megszakadt stb. szerelmes szívekre gondolunk, hanem az igazira, életünk motorjára, amelynek tűrőképességével bizony gyakorta visszaélünk.
febr. 13
0:49
Bálint-napi meglepetés receptek - Tamással, sülve-főve (NLCafé)
Tamás ezúttal arra gondolt, hogy Bálint-napon mindenki azt főzze, amit a kedvese, párja, férje, felesége (bizony!) a legjobban szeret. Próbáljátok ki, meglátjátok, mennyire igaza van!
febr. 13
1:28
Az ezotéria árnyoldalai - Hogyan szúrjuk ki a sarlatánokat? (NLCafé)
„Aki valóban ezoterikus képességekkel rendelkezik, tudását nem pénzért árulja. Az ezotéria ugyanis nem az anyagi javakról szól, hanem a létezés mélyebb összefüggéseinek feltárásáról.”
febr. 13
2:00
Gondolkodjunk pozitívan! - 10 gyakorlat a sikerességhez (NLCafé)
Ezen a héten minden olvasónk frissítő, tavaszi jókedvre derítő, tél végi fáradságot elűző praktikákat, jó tanácsokat kap tőlünk ajándékba - egy kisfüzet formájában. Olvassatok bele!
febr. 13
2:32
A szerelem egy csöpögős dolog, tök izé... - Beszélgetés anya és lánya között (NLCafé)
„Nem ismertem senkit az új osztályomban, csak őt, a volt óvodástársamat, hát lehuppantam mellé, hogy „hello, emlékszel rám? Én voltam a feleséged az oviban”.
febr. 13
3:04
Till Attilával arról, amit meg kell adni a nőnek - Az e heti Nők Lapja címoldalán (NLCafé)
„Amikor a feleségemet először megláttam, annyit éreztem, hogy minél gyorsabban nagyon közel kell kerülnöm hozzá, lehetőleg ruha nélkül. Nyaggattam, jöjjön el velem valahová.”
febr. 13
3:42
Mit tanultunk előző kapcsolatainkból? (NLCafé)
Egyre kevesebben vannak, akik egyetlen házasságban élik le az életét. Botladozunk a kapcsolatainkban, és valahányszor lezárul egy, az az érzésünk, tanultunk belőle. Vajon igaz ez?
febr. 13
4:14
Valentin napi pasi teszt (NLCafé)
Miért nem talál rád az igazi? Nincs egy normális pasi a Földön? Biztos, hogy velük van a baj? Lehet, hogy te döntesz rosszul, és pont azt választod, aki fehér lovas hercegnek tűnik, ám hamarosan kiderül róla, hogy ő is csak egy fiú, aki a bányában dolgozik...
febr. 13
5:06
Dús keblei miatt kénytelen elhalasztani turnéját az énekesnő (Infostart)
Komoly hátfájással küszködik Dolly Parton, aki meglepő módon legendásan dús kebleit okolja a fájdalomért. Az énekesnő orvosai azt tanácsolták neki, hogy pár hétig pihenjen, mielőtt koncertezni kezd.
febr. 13
5:17
Meghalt Elvis Presley bálványa (Infostart)
Rákbetegségben 76 éves korában elhunyt Freddie Bell, a Las Vegas-i szórakoztatóipar sztárja, Elvis Presley egyik közeli barátja és példaképe. Az énekes ráadásul színpadi mozgásával is inspirálta a XX. század egyik legjelentősebb előadóművészét.
febr. 13
5:28
Megválasztották az év legszexibb videóit - nézze meg Ön is! (Infostart)
Shakira és Beyoncé Knowles Beautiful Liar című videóját választották a tavalyi év legszexibb klipjének a Playboy szavazói. A két énekes együttműködése Rihanna és Justin Timberlake filmjeit utasította maga mögé.
febr. 13
5:44
Támadják az ötszörös Grammy-győztest: "ez a keményen dolgozók arculcsapása" (Infostart)
Alaposan felkavarta a kedélyeket Amy Winehouse öt Grammy-díja. A legkeményebb szavak azonban nem várt helyről érkeztek: attól a Natalie Cole-tól, aki bejelentette, hogy a brit énekesnő nyert Az év felvétele díjat. Az amerikai énekesnő ugyanis közölte: helyteleníti, hogy az elismerésekkel tulajdonképpen szentesítik Amy Winehouse kábítószeres botrányait.
febr. 13
5:55
Jack Nicholson: "Nem szexszimbólum vagyok, hanem az ördög" (Infostart)
Nehezen viseli a média által rákényszerített képet Jack Nicholson. Az amerikai színész állítja: nőknél aratott sikerei ellenére ő nem szexszimbólum, sokkal inkább az ördögöt látja reggelente a tükörben.
febr. 13
6:06
Egymásnak estek a sztárszínészek (Infostart)
Beperelte Nicolas Cage Kathleen Turnert, azzal vádolva a színésznőt, hogy az hamarosan megjelenő könyvében valótlanságokat állít róla. A két színész az 1986-os Előre a múltba című film forgatásán dolgozott együtt, erről az időszakról is ír Kathleen Turner az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában ezen a héten megjelenő önéletrajzában.
febr. 13
6:22
Éljük túl a szakítást (Blikk)
Mozdulj ki otthonról, és legyél kicsit merészebb!
febr. 13
6:32
Jó tanács bigámistának: ne hívjon egy vendéget két esküvőre! (Infostart)
Két nőt is feleségül vett egy brit férfi - miközben az elsőtől elfelejtett elválni -, aki úgy bukott le, hogy egyik barátját tévedésből mindkét esküvőjére meghívta.
febr. 13
6:49
Nyerünk vagy veszítünk a felmelegedésen? (Infostart)
Az elkövetkezendő öt évben komoly veszélyt jelenthet Nagy-Britanniában, de a világ többi részén is a hatalmas hőség. A szakemberek szerint azonban kevesebben halnak majd meg a hőség miatt, mint ahányan a hideg tél miatt veszítették életüket korábban.
febr. 13
6:54
Csodára vársz? Inkább gyógyítsd magad! (HarmoNet)
Amit általában betegségnek nevezünk, az nem a tulajdonképpeni kór, csupán a betegség tünete, testi kifejeződése. Maga a betegség sokkal inkább az emberi tudatban létrejött diszharmónia, annak a jelzése, hogy az ember kizökkent természetes rendjéből.
febr. 13
6:56
Müzliszelet (HarmoNet)
Változatosan elkészíthető, így mindig más és más ízesítésűt csomagolhatunk a gyerekeknek!A kislányom kedvence a mazsolás-mogyorós-fahéjas!
febr. 13
6:58
Erotikus nyalánkságok Valentin napra (HarmoNet)
Közeleg Bálint napja, a szerelmesek ünnepe. Sokan vallják képtelenség és nem is szabad egyetlen napra összpontosítani a szerelemmel, azonban a boldog párok gyakran megragadják az alkalmat, hogy ekkor is egymás kedvébe járjanak, sokan előre megegyeznek ebben.
febr. 13
7:01
Hogyan legyünk egészségesek? A sztárok elárulják! (MaHu)
Szeretne olyan fitt és csinos lenni, mint egy hollywoodi híresség, de nem tudja hogyan? Alábbi összeállításunk ad pár tuti tippet, ami a sztároknál bevált.
febr. 13
7:06
Forgalmas utcán erőszakolták meg a fiatal nőt (Infostart)
Egy kivilágított, forgalmas úton próbáltak megerőszakolni egy fiatal nőt, akinek senki nem sietett a segítségére, pedig több autó is centikre ment el mellette, miközben kétségbeesetten harcolt a támadójával.
febr. 13
7:15
Madarat tolláról- avagy ott potyázunk, ahol lehet (HarmoNet)
Semmi gondom nincs azzal, ha valaki talál magának társat, aki eltartja. Én is éltem egy fél évig anyósom nyakán ötödmagammal. Meg kellett szokni, hogy vastag kenyeret vékony zsírral kenünk meg, a teát kétszer is kifőzzük, a citromot benne hagyjuk, és krumpliból százféle ételt tudott - ma már én is tudok - készíteni. Szóval, van időszak az ember éltében, amikor csak elfogad, és nem ad semmit. És ha…
febr. 13
7:17
Tíz tipp: hogyan éljünk egészségesen? (HVG)
Az atlantai Betegségellenőrző és Prevenciós Központ nevű civil szervezet szakértői segítségével összegyűjtött néhány egyszerű szempontot, tanácsot, amelyek betartásával egészségesebbé tehetjük mindennapjainkat.
febr. 13
7:17
Johnny Deppről álmodozik a Született feleségek sztárja (Infostart)
Eva Longoria Parker minden vágya, hogy egyszer közös szerelmi jelenetben játszhasson Johnny Deppel. A Született feleségek sztárja nem tétovázott, amikor neme egyszerűséggel kijelentette, hogy színésztársát gyönyörűnek tartja.
febr. 13
7:17
A szívdöglesztő pasi hű asszonya: az Athéné hölgyek (HarmoNet)
A férfiakhoz való hűsége kikezdhetetlen, és jó érzékkel választja ki a győztes hímegyedet. Számára a szex csak egy kapcsolati kötelesség. Athéné és huszadik századi reinkarnációi.
febr. 13
7:38
Itt a Gyűrűk Ura-botrány: 27 milliárd a tét! (Infostart)
Hatalmas pert akasztott a Gyűrűk Ura-trilógia forgalmazója, a New Line Cinema nyakába az író JRR Tolkien örökségét kezelő alapítvány. A szervezet azt állítja, hogy a stúdió a 6 milliárd dolláros bevétel után elmulasztott jogdíjat fizetni nekik, ezért most 150 millió dollárt (mintegy 27 milliárd forintot) követelnek.
febr. 13
7:44
Mesékkel tanítják a biztonságos nethasználatra a gyerekeket - próbálja ki Ön is! (Infostart)
Immár magyarul is elérhető az az Európa Tanács megbízásából kifejlesztett játék, mely a gyermekeket próbálja megtanítani az internet biztonságos használatára.
febr. 13
8:16
Szerdai horoszkóp 2008-02-13 (HarmoNet)
Ma sokkal több szabadságra tartunk igényt!
febr. 13
8:18
Heti vagyonhoroszkóp február 13-tól 19-ig (HarmoNet)
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
febr. 13
8:27
"Az egérláb speciális adalék a konzervben" (Infostart)
Egeret talált a kenyerébe sütve egy nő Csehországban.
febr. 13
9:16
Puha kezek és talpak télen is (MaHu)
A hidegben gyorsan száraz és repedezett lesz a kezed és lábad bőre. Mindennapos ápolással, kis idő-ráfordítással mindezt megelőzheted.
febr. 13
9:20
Paris Hilton keresi önmagát? (NLCafé)
Paris Hilton boldogtalan, ha nem róla szólnak a hírek. Az is köztudott, hogy a botrányhősnő nem szeret unatkozni: most saját cipőkollekcióval állt elő. Egy Paris-féle magas sarkúban áttáncolt éj után nem fáj a bulizók lába.
febr. 13
9:22
Éljen a szerelem! - A tavasz uralkodó bolygója a Vénusz (NLCafé)
Az igazi tavasz asztrológiailag 2008. március 20-án, 6 óra 54 perckor kezdődik, de természetesen az emberek ettől függetlenül előbb vagy később is szerelmesek lehetnek. Lássuk, mit hoz a tavasz!
febr. 13
9:33
Mentás másként: mentolos receptek teának, koktélnak (Édenkert)
Kinek mi jut eszébe róla: zöld cigi, rágógumi, mojito koktél vagy gyógytea? A menta a kezdő kertészek hálás növénye, amely ha megveti gyökerét a kertben, kiirtani sem hagyja magát.
febr. 13
9:47
Hajtogass dizájntárgyat! (Borsa)
Amikor a gyerekjátékok bája és az átgondolt dizájnművészet egyesül, abból jó eséllyel szerethető dolog születik. De vajon mi lehet a közös pont egy pár cipőben és egy madáretetőben?
febr. 13
10:10
Nemsokára a sorozatfüggők is megérzik a sztrájk hatását (Infostart)
Száz nap után hivatalosan is véget ért Hollywoodban az Amerikai Írók Céhének sztrájkja. A legismertebb sorozatok feltehetően másfél hónapon belül visszatérnek az amerikai képernyőkre. A sztrájk hatását a magyar nézők jövőre érzékelhetik.
febr. 13
10:18
Bálint-napi meglepetés receptek - Tamással, sülve-főve (NLCafé)
Tamás ezúttal arra gondolt, hogy, hogy Bálint-napon mindenki azt főzze, amit a kedvese, párja, férje, felesége (bizony!) a legjobban szeret. Ugye, mennyire igaza van?
febr. 13
10:20
Lolakacsa fürdőországban (NLCafé)
Amikor utoljára ott jártam, a nyaralók turnusokban mentek ebédelni és a pincérek alpakka tálcán hordták ki a húslevest. Volt nagyvíz meg kisvíz, de csakis nyáron, amikor a Balaton kellemesen langyos volt. Télen bezárt a SZOT-bazár.
febr. 13
10:22
Mi a titka a gyönyörű modellnek? (NLCafé)
Vámosi Viktória több mint tíz évvel ezelőtt került a modellszakmába, pedig – ahogy már többször nyilatkozta – gyerekkorában egyenesen rettegett a szerepléstől, nem bírt kiállni az emberek elé.
febr. 13
10:24
Sztárpárok Valentinkor (NLCafé)
A szerelem ünnepe a sztárokat is megérinti. Így vagy úgy, de szinte mindannyian felköszöntik kedvesüket ezen a napon. Hazánk talán legismertebb sztárpárjait vonultatjuk most fel, néhányukról az is kiderül, hogyan ünnepelnek.
febr. 13
10:26
Az ezotéria árnyoldalai - Hogyan szúrjuk ki a sarlatánokat? (NLCafé)
„Aki valóban ezoterikus képességekkel rendelkezik, tudását nem pénzért árulja. Az ezotéria ugyanis nem az anyagi javakról szól, hanem a létezés mélyebb összefüggéseinek feltárásáról.”
febr. 13
11:05
Az akupunktúra segíti a mesterséges megtermékenyítést? (MaHu)
Az akupunktúrás kezelés növelheti a mesterséges megtermékenyítés, azaz az úgynevezett In Vitro Fertilizáció (IVF) sikerességének a valószínűségét, ha rögtön a megtermékenyítés előtt, vagy az után alkalmazzák - derül ki egy friss tanulmányból, mely hét, a témával foglalkozó kutatás eredményeit foglalja össze.
febr. 13
11:15
Látlelet közállapotainkról: csirke farhátat loptak az óvodából (Infostart)
A betörők a konyhából egy láda csirke farhátat és kávét loptak el a tiszajenői óvodából, illetve elvittek egy televíziót is - mondta el az InfoRádióban a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
febr. 13
11:15
Halálhoz vezethet, ha nem beszéljük meg problémáinkat a házastársunkkal (MaHu)
Hamarabb halnak meg azok, aki a haragjukat magukban tartják - legalábbis azok szerint a szakértők szerint, akik állítják: a hosszú házasság, és egyben a hosszú élet titka is a kommunikáció.
febr. 13
11:18
Gondolkodjunk pozitívan! - Alcím: 10 gyakorlat a sikerességhez (NLCafé)
Ezen a héten minden olvasónk frissítő, tavaszi jókedvre derítő, tél végi fáradságot elűző praktikákat kap ajándékba - egy kisfüzet formájában. Olvassatok bele!
febr. 13
11:20
Mit árulnak el a virágok a kapcsolatodról? (NLCafé)
Szeret, nem szeret, szívből, színből… Mivel a virág színe és fajtája sokat elárul a kapcsolatodról, érdemes odafigyelni, mit kaptál a párodtól! A virágok ugyanis nagyon beszédesek
febr. 13
11:22
A reggae királyáról forgat a hollywoodi legenda (NLCafé)
A Rolling Stonesról forgatott filmje után újabb zenei legendáról készít filmet Martin Scorsese. Az Oscar-díjas rendező ezúttal a reggae királyának, Bob Marley-nak szeretne emléket állítani.

Keresés