2008. február 8. péntek

febr. 8
3:28
A tűzpiros dögös száj (Életforma)
Egy vörös rúzsnak minden nő fegyvertárában szerepelnie kellene. A vérvörös ajak szexis, életteli, csókra csábít és úgy tűnik, soha nem megy ki a divatból.
febr. 8
5:05
A szerelme neve helyett azt tetoválták rá kínaiul: "szupermarket" (Infostart)
Kellemetlen meglepetés ért egy brit tinédzsert, amikor szerelme nevét akarta magára tetováltatni. Ehelyett azonban kiderült, hogy az ismeretlen "művész" a szupermarket szót véste fel a lány hasára.
febr. 8
5:26
Péniszéről készített képekkel udvarolt (Infostart)
Pornográf tartalmú üzenet közvetítése miatt pénzbírságra ítélték azt a német férfit, aki mobiltelefonjával fényképet készített péniszéről, és a képet elküldte egy nőnek.
febr. 8
5:37
A drogos sztárénekesnő miatt sikertelen lehet a Grammy-gála (Infostart)
Vasárnap rendezik meg az Egyesült Államokban a zenei élet egyik legfontosabb rendezvényét, a Grammy-díjak kiosztóját. A hat díjra is jelölt Amy Winheouse brit énekesnő azonban drogproblémái miatt nem kapta meg az amerikai vízumot. Erre azért lett volna szüksége (ellentétben honfitársaival), mert tavaly októberben kitiltották az Egyesült Államokból, miután Norvégiában kábítószer birtoklása miatt…
febr. 8
5:43
Mariah Carey és a borzalmas csúnyaság (Infostart)
Kis híján otthagyta legújabb filmje forgatását Mariah Carey, amikor meglátta, hogy a rendező milyen műorrot szánt neki. Az egyébként gyönyörű énekesnő szinte sokkot kapott, amikor kiderült, hogy mennyire el akarják csúnyítani.
febr. 8
6:04
Brad Pitt kiborult (Infostart)
Alaposan kiborult Brad Pitt az egyik amerikai lapra, amely cikket írt arról, hogy a színész és párja, Angelina Jolie hamis halálos fenyegetést kapott. A sztár perrel fenyegetőzik.
febr. 8
6:15
Az UFO-k kedvenc nyaralóhelye (Infostart)
A jelek szerint a földönkívüliek megkedvelték Nagy-Britanniát: tavaly a korábbinál sokkal többen tettek bejelentést azonosítatlan repülő tárgyakról, azaz UFO-król. Az észlelők szerint időnként egy csoportban akár száz különös, fehér fényt sugárzó, háromszög alakú objektumot lehet megfigyelni az égen.
febr. 8
6:32
Ne izgulj, a te zsákod is megtalálja a foltját! (Életforma)
Azt szokták mondani a párkapcsolatokra, hogy megtalálja zsák a foltját. Ez lefordítva annyit jelent, hogy megtalálja azt, akire szüksége van, akivel együtt egészet alkothat. De milyen is a foltunk valójában?
febr. 8
6:48
Természeti katasztrófákat, tőzsdeviharokat hozhat a Patkány éve (Infostart)
Nemzetközi válságok, természeti katasztrófák, tőzsdeviharok: a patkány éve, amely csütörtökön kezdődött, veszélyesnek ígérkezik - figyelmeztetnek a kínai feng shui szakértői és mesterei.
febr. 8
7:04
Kockánként szedik össze a forgatás költségeit (Infostart)
Sok kicsi, sokra megy: egy kanadai filmes kockánként árulja tervezett filmjét az interneten, hogy így szedje össze a gyártáshoz szükséges költséget.
febr. 8
7:32
Prostituált, utcalány vagy úrihölgy? (Életforma)
Önnek mi jut eszébe a gésákról? Utcalány? Háziasszony? Szertartásmesternő? Vagy csak egy fehérre kikent, furcsa ruhában parádézó japán hölgy, akik fura, kis léptekkel járnak-kelnek? Lerántjuk a leplet erről a titokzatos világról!
febr. 8
7:37
Kiegészített gyanú a móri ügyben (Infostart)
Újabb minősítő körülményt illesztett a Nemzeti Nyomozó Iroda a nyolc emberéletet követelő móri bankrablás egyik feltételezett elkövetője, W. Róbert elleni gyanúhoz - mondta el az Inforadio.hu-nak a férfi ügyvédje.
febr. 8
8:09
A hagyományos évszakok már nem léteznek (Infostart)
A hideg telet, a márciusban beköszöntő tavaszt és a júniusi nyarat el lehet felejteni - mondják brit kutatók, akik rámutattak arra: a növények ciklusa már teljesen felborult a klímaváltozás miatt.
febr. 8
8:20
Viagrával fokozzák a vadászpilóták harckészségét (Infostart)
Viagrát kaphatnak hamarosan az izraeli légierő pilótái, a gyógyszer ugyanis segíthet abban, hogy növekedjék a teljesítményük nagy magasságban - ez derült ki egy tanulmányból, amelyet a hadsereg kutatói állítottak össze.
febr. 8
9:08
A csodával határos módon élte túl a tornádót a kisgyermek (Infostart)
A csodával határos módon élte túl egy tornádó pusztítását egy kisgyermek, akinek az édesanyja belehalt a katasztrófába, a házuk pedig romokban hever.
febr. 8
9:17
Előzze meg az étkezés utáni anyagcserezavart! (Vital)
tovább
febr. 8
9:17
Spenóttal grillezett tőkehal. Kaldeneker kitálal - videórecept (Édenkert)
Kaldeneker spenótra tűzte a halait. Vagy fordítva? Az eredmény szempontjából teljesen mindegy, ugyanis az étel mesésen finom lett. Nézd meg az édenkert.hu videóreceptjét!
febr. 8
9:19
Veszélyei miatt szigorítanák a szoláriumhasználatot az EU-ban (Vital)
tovább
febr. 8
9:30
Vannak ellenségeid? Akkor szerencsés vagy...! (Életforma)
Akkor úgy indultam, hogy kikaparom a szemét, és forrt bennem az indulat, hogy kíméletlenül megmondom neki végre a magamét. Aztán az utolsó előtti pillanatban meggondoltam magam. Vajon jól tettem...?
febr. 8
9:35
A sofőr csak abban a megállóban áll meg, ahol neki tetszik? (Infostart)
Bepanaszolta a helyi busztársaság egyik sofőrjét Nagy-Britannia egyik városkájának lakója, ugyanis többször előfordult, hogy a járművezető nem vette fel őt a megállóban. A társaság válasza azonban meglepte az utast: valószínűleg rosszul integetett.
febr. 8
10:19
Naponta hatszor eszik, mégsem hízik egy grammot sem (Infostart)
Mint a legtöbb tizenkétéves kislány, az angol Ellie Wiseman is szereti a csokoládét vagy a halrudacskákat. Eszik is ezekből rendesen, mégsem hízik tőlük egy grammot sem.
febr. 8
10:28
Mi a közös az Amerikai Egyesült Államokban és Iránban? (Életforma)
Mi a közös az Amerikai Egyesült Államokban, Iránban, Litvániában és Zimbabwe-ban? Első blikkre ugyan semmi, ám egy jól tájékozott apuka biztosan tudja, milyen előjoguk van az itt élő családfőknek, ami a magyar papáknak például nincs.
febr. 8
11:07
Betegszállító karambolozott a villamossínen - képekkel (Infostart)
Egy vonalon nem járt az 52-es villamos Budapesten a XX. kerületben pénteken délelőtt, miután egy betegszállító mentőautó és egy másik jármű ütközött össze a villamos sínen.
febr. 8
11:28
A nővérek ordítottak, a mama nyomott (Életforma)
Csak harminc perccel azelőtt folyt el a magzatvíz, és a baba máris megszületett. A kocsiban minden csupa vér volt.
febr. 8
11:48
Egymilliárd embert ölhet meg a dohányzás (Metropol)
A kórházakban és az iskolákban is rá lehet gyújtani 74 országban, és az emberiség kétharmada olyan államokban él, amelyek nem tiltják a munkahelyi dohányzást.
febr. 8
12:01
Mellnél szorít, nyaknál fojt (Blikk)
Végre feltalálták a nőknek kifejlesztett biztonsági övet
febr. 8
12:01
Kerítésen landolt az autó a karambol után - galéria (Infostart)
Két autó karambolozott Budapest XX. kerületében péntek délelőtt.
febr. 8
12:28
Egy új inzulin, amely kevésbé hízlal (Életforma)
Újabb klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a hosszú hatástartamú inzulinok közül a detemir inzulin testsúlyra gyakorolt hatása egyedülállóan kedvező. A fokozott testsúlygyarapodás tehát nem szükségszerű velejárója a kezelésnek.
febr. 8
12:30
Csőben sütve- Sajttal, sonkával töltött pulykamell (Életforma)
Gyors, jól előkészíthető - szóval ideális családi, vagy vendégváró ebéd. De mi is az a csőben sütés?
febr. 8
13:17
Értéktelen ócskaságok voltak a vagyonokért vett sportrelikviák (Infostart)
Hamis sportrelikviákkal kereskedett az a férfi, aki csalás vádjával áll a bíróság előtt. A brit férfi több tízezer fontot csalt ki hamis autogramokkal ellátott mezekért és fényképekért.
febr. 8
13:28
Madonna inkább macska, mint tigris az ágyban (Életforma)
Madonna korunk legismertebb nőalakjainak egyike. A popkultúra kaméleonja, ám az vitathatatlan, hogy a könnyűzene királynője, és sokak számára az elmúlt két évtized szórakoztatóiparának legnagyobb női sztárja is.
febr. 8
14:28
Áttörés a digitális rádiózásban: megoldódott a legnagyobb probléma (Infostart)
A digitális rádiózásra történő átállás egyik legnagyobb problémájának a készülékek kompatibilitását tartják. Szakemberek szerint ugyanis nehezen elképzelhető például, hogy több millió autórádiót a tulajdonosok a határidőként tervezett 2014-es dátumig digitális készülékre cserélnének. Pedig a jelek szerint van megoldás.
febr. 8
14:28
Anya kérlek szeress, ne bánts! (Életforma)
Gyakran elég, ha csak egy szót szólsz, csak kiejtesz egy véletlenek tűnő mondatot, és soha többé nem jut eszedbe. Ám a hangok, a hanglejtés és a mondatok értelme beléfúródnak, mélyen bevésődnek az agyába, a sejtjeibe, és évekig, évtizedekig őrizgeti őket.
febr. 8
15:12
Büntetik a hóvirágárust! (Édenkert)
Itt a hóvirágszezon, de idén már védettséget élvez e kedves koratavaszi hagymás. Ha utcán vesszük, orvgazdává válunk, úgyhogy inkább termesszük a kertben, mert azt szabad.
febr. 8
15:32
Ön tudja, hogy milyen a jó sör színe? (Életforma)
A világos sör színe a szalmasárgától a sötét méz-sárgáig bármilyen lehet, míg például az igazi ír Stout akkor kifogástalan, ha - s ezt kevesen tudják! - nem fekete, hanem egészen sötét bíborvörös. Milyen is tehát a jó sör színe?
febr. 8
16:32
A kölni bútorkiállítás sok-sok jó képpel! (Életforma)
2008 trendje az intelligens konyha, amely százszázalékosan illeszkedik a mindennapi élettérbe. Miután a nappalik idei trendszíne a fehér, így a konyhák között sem ritka a világos árnyalat. A standok tanúsága szerint nem csupán főzni és tálalni lehet művészi módon, de az ahhoz szükséges tér kialakítása is válhat művészetté.
febr. 8
17:32
Újdonság a Babavilágban (Életforma)
A megfázás még nem betegség, de a lehűlt szervezet immunrendszere védtelenebbé válik a télen és kora tavasszal a környezetünkben lévő kórokozókkal szemben. Többnyire gyermekünk megússza egy kis náthával, de a probléma lehet komolyabb is. Dr. Gelléri Hulianna fül-orr-gégész, homeopata, elárulja, mit is értünk komolyabb problémák alatt.
febr. 8
18:33
Életeket menthet az új CT-készülék (Vital)
tovább
febr. 8
19:04
Gázpisztolyos támadás a parkolóházban (Infostart)
A fővárosban garázdaság miatt eljárást indított a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki gázpisztollyal háromszor rálőtt egy másik férfira egy újpesti parkolóházban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
febr. 8
19:32
Csokis joghurtos süti - vasárnap délutánra (Életforma)
Sütéssel együtt kb. 40 perc alatt kész. Nem lehet elrontani, hiszen a mérőedény is a joghurtos pohár, ami lehet a kisebb, vagy a nagyobb fajta, attól függően mekkora sütit szeretnénk!
febr. 8
20:15
Kólásüveg alakú koporsóba temetkeznek (Infostart)
Egyedi áruválasztékkal hívja fel magára a figyelmet egy ghánai asztalosműhely: a cég szinte bármilyen alakú koporsót legyárt, igazodva a megrendelők igényeihez.
febr. 8
20:26
Bagóért házhoz jön a sztár (Infostart)
Száz fontért (mintegy 35 ezer forint) lépett fel egyik rajongója születésnapi partiján Pete Doherty. A Babyshambles anyagi gondokkal küzdő frontemberét azóta elárasztották a hasonló megkeresések.
febr. 8
20:38
A hollywoodi sztárokat is elérte a válság (Infostart)
Sokmillió dollárt veszítenek a Hollywoodban élő hírességek, mivel a reméltnél csak jóval olcsóbban tudják eladni ingatlanjukat. A leértékelődés oka részben az amerikai jelzálogpiaci válság.
febr. 8
21:05
Túlélte a lavinát a család kedvence (Infostart)
Szerencsésen életben maradt egy lavinaomlás után egy labrador, amely néhány nappal később vissza is került a gazdájához.
febr. 8
21:16
Kávét fakaszt az ima ereje (Infostart)
Pénz helyett imával is lehet fizetni egy egyházi fenntartású zágrábi kávéházban.
febr. 8
21:26
Sikerélmény a rendőröknek: elkapták a részeg rablót (Infostart)
Könnyű dolga volt a salzburgi rendőrségnek egy postarablást követően: az elkövető a sikeres akció után hullarészegre itta magát.
febr. 8
21:37
Fogak nélkül marad, aki sokat szív (Infostart)
A dohányzáshoz hasonlóan a füvezés is fokozza az ínybetegség és foghullás kockázatát - mutatták ki új-zélandi kutatók.
febr. 8
21:47
Nőből férfivá: sokmilliós kártérítés a tét (Infostart)
Pert nyert egy sebész ellen egy német asszony, akit tinédzser korában az orvos "jó szándékból" fiúvá operált.
febr. 8
22:03
Frontálisan ütközött két autós Üllőn - képek (Infostart)
Súlyos baleset történt a Pest megyei Üllőn. A karambolban egy ember megsérült.
febr. 8
22:09
Borzalmas tűz az idősek otthonában (Infostart)
Tizenegyen vesztették életüket egy ausztriai öregek otthonában kitört tűzvészben.

Keresés