2008. február 6. szerda

febr. 6
0:15
Mennyire veszélyes a síelés és a snowboard? (HáziPatika)
A statisztikák szerint eléggé veszélyesek, de kevés sporttevékenység mozgat meg ilyen jól, ráadásul tiszta levegőn, gyönyörű tájakon. Lebeszélés helyett - hiszen nagyon egészséges - inkább rábeszélés a baleset-megelőzésre.
febr. 6
0:16
Mama, nem dark! (NLCafé)
Három- és hatéves korom között hetente kétszer átmenekültem valamelyik felnőtt felmenőm ágyába. Ez volt az egyetlen esély a túlélésre. Rémálmaim voltak, és rettenetesen éreztem magam… Mostanában Lola is hasonló gondokkal küzd.
febr. 6
0:48
Itt van a fánk, tele a szánk! - Tamással, sülve-főve (NLCafé)
Séfünk, Tamás ezúttal három egészen elképesztően finom fánk-recepttel ajándékoz meg minket, melyek egymástól sokban különböznek, valami nagyon lényegesben hasonlítanak: isteniek!
febr. 6
1:26
Írországban sincs kolbászból a kerítés - Megéri külföldön dolgozni? (NLCafé)
„Elmegyek Nyugatra” – valami különös romantika veszi körül ezt a mondatot. A kaland, a jólét ígérete, a kitörés lehetősége. Mi van a romantika mögött? Írországban jártunk, és kinti magyarokkal beszélgettünk. Azokkal, akik kimentek, és kint is maradtak
febr. 6
1:59
Rajzold oda apát is! - Mentsük meg a férfiakat! (NLCafé)
A férjem nemrég egy baráti vacsorán büszkén mondta: másfél évembe került, míg visszakerültem a lányom rajzára… és tényleg visszakerült. Ahogy családba is. Így mentette meg az édesapját – a lányom.
febr. 6
2:32
Kell-e választani karrier és anyaság között? (NLCafé)
Régen azt mondták, hogy a gyereknek – hároméves koráig – az anyja mellett a helye. Ma egyre többször hallani, hogy a „minőség” nem a mennyiség számít... Vajon hol az „igazság”? Létezik esetleg arany középút?
febr. 6
3:04
Marsi Anikó: Rohanós az élet, de boldog vagyok - Az e heti Nők Lapja címloldalán (NLCafé)
Nemrég egy anyuka így panaszkodott: könnyű a sztároknak összeegyeztetni a karriert és a kismamaságot, neki bezzeg választania kellett. Úgy gondoltuk, alaposabban körbejárjuk a témát
febr. 6
5:15
Náci tudós nevét kapta a német iskola (Infostart)
Komoly felháborodást keltett, hogy egy német kisváros egy olyan náci tudósról nevezte el iskoláját, aki segített kifejleszteni a V2 ballisztikus rakétát.
febr. 6
5:26
Nem tartják tovább a gyertyát a kínaiaknak (Infostart)
Kikelt magából az Európai Gyertyaöntők Szövetsége: a főként német és holland gyertyagyártókat tömörítő szervezet azt kérte Brüsszeltől, indítson eljárást a dömpingáron Európába özönlő kínai gyertya ellen.
febr. 6
5:53
Ötszáz éves gyilkosságra derült fény (Infostart)
Megmérgezték Polizianót és Pico della Mirandolát, az 1494-ben rejtélyes körülmények között elhunyt két reneszánsz filozófust - erre a következtetésre jutott a hét hónappal ezelőtt exhumált holttesteket vizsgáló kutatócsoport.
febr. 6
6:15
Kifakadt a kebelcsoda: "Utálom a testemet!" - képekkel (Infostart)
Nincs megelégedve a legújabb plasztikai műtétek eredményével a csak Jordanként ismert brit kebelcsoda, Katie Price. A modell ezért már most újabb szépészeti operációkat tervez: tovább akarja kisebbíttetni a melleit.
febr. 6
6:26
Beckhamék is Afrikából fogadnának örökbe (Infostart)
Egy kislányt szeretne örökbe fogadni a Beckham házaspár. A világhírű focista az UNICEF jószolgálati nagyköveteként négy napot töltött Sierra Leonéban - ekkor érett meg benne az elhatározás, hogy Afrikából fogadna örökbe egy kisgyereket.
febr. 6
6:37
Genetikai vizsgálattal azonosították az 54 éves tetemet (Infostart)
Genetikai vizsgálat révén azonosították annak a francia hegymászónak a holttestét, aki 54 évvel ezelőtt tűnt el a Mont Blanc környékén.
febr. 6
6:42
Drágul a temetés, kelendő a papírkoporsó (Infostart)
Most már meghalni is drága - mondják a csehek azt követően, hogy a Mirek Topolánek vezette jobbközép kormány pénzügyi reformja keretében a kormány január elsejével megszüntette a temetések eddigi 5000 koronás, azaz mintegy 50 ezer forintos, állami támogatását.
febr. 6
6:53
Soha ne hátrálj meg a harcban! (HarmoNet)
A Taekwondo viszonylag új modern harcművészet, a mai technikáinak a túlnyomó többségét a XX. század 50-es 60-as éveiben alakították ki a koreai mesterek. Mivel egy dinamikus, fejlődő képes harcművészeti ágazatról van szó, a mai napig is folyamatosan változik, fejlődik.
febr. 6
6:53
Hatvanötmilliárd forint hever az utcán (Infostart)
A britek évente és személyenként 3,80 fontot (1319 forintot) szedegetnek össze a járdán heverő apróból, ami azt jelenti, hogy őfelsége II. Erzsébet alattvalói 186 millió fontot, azaz csaknem 65 milliárd forintot szórnak szét az utcán - derül ki egy brit internetes közvélemény-kutató legújabb felméréséből.
febr. 6
6:55
Most fogj hozzá! Mert ideje van a böjtnek! (HarmoNet)
A hideg téli napok után szívünk-lelkünk mulatságra vágyik. Nevezzük farsangnak avagy karneválnak, jó dolog megszabadulni megszokott egyéniségünktől, és álmaink ruháit magunkra ölteni. A vidám tömegben, táncban kedvesünk is új oldaláról mutatkozhat be. Aztán elmúlik a bohóckodás ideje, és lassan megtisztul a lelkünk a bohóságoktól, testünk a sok hústól és édességtől.
febr. 6
6:59
A magassarkútól jobb a szex (MaHu)
A legalább öt centis magassarkú cipő viselése erősíti a gátizomzatot, s ezáltal a szeretkezés is jobb lehet tőle - olvasható a BBC News honlapján.
febr. 6
7:09
"Feltűnő és élvhajhász" - sokkolta a hercegnő a bulvársajtót (Infostart)
Felháborítja "feltűnősködő és élvhajhász" viselkedésével a japán bulvársajtót Maszakó hercegnő. A trónörökös felségének nagy a "bűne": az utóbbi időben többször is étteremben vacsorázott a barátaival.
febr. 6
7:15
Hol a kulcsom? - Az asztrológus megmondja a választ (HarmoNet)
Manapság, ha az asztrológia szót meghalljuk, méltánytalanul legyintünk egyet, és a napilapokban, ill. a hetilapokban megjelenő 'butaságokra' gondolunk. Pedig ha egy kicsit belesnénk ennek a tudománynak a mélyebb bugyraiba, rájönnénk, hogy abszolút nem arról szól, mint amit ezek az újságok asztrológia címén elénk tárnak.
febr. 6
7:17
Csábítsd el a titkos szerelmi nyelv segítségével! (HarmoNet)
Régen, mikor még szigorú erkölcsök uralkodtak a társadalmakban, az ifjú szerelmesek kénytelenek voltak egy saját titkos nyelvet kialakítani egymás között, hogy az idősebbek számára észrevétlenül tudassák szándékaikat, érzelmeiket kiválasztottjukkal.
febr. 6
7:36
A szingli istennő nyomában: az Artemisz csajok (HarmoNet)
Független, szűzies, határozott és lázadó. Ők lennének azok a nők, akikben Artemisz - a vadászat és a Hold Istennője - dominál. Te közéjük tartozol?
febr. 6
7:38
Paprikáskrumpli (HarmoNet)
Egy sokak álltal lenézett ételről van szó, pedig nagyon finom és laktató! Nálunk nagy kedvenc, mint minden burgonyás étel. A fűszerezés nálam majorannás, isteni!
febr. 6
7:52
Kiváltotta az igazságszolgáltatás haragját a meztelen fenék (Infostart)
Gyermekpornográfiának találta a lett Állami Operaház egyik plakátját a balti ország igazságszolgáltatása.
febr. 6
8:14
Mosógépbe szorult egy kisfiú (Infostart)
Tűzoltók szabadítottak ki a mosógépből egy belepottyant és beleszorult négyéves kisfiút az egyesült államokbeli Doverben.
febr. 6
9:07
Nem tudod fizetni a hitelt? (Blikk)
Hasznos tippeket olvashatsz, miként kerüld el a csődöt
febr. 6
9:12
Virágküldés világszerte - a legtrendibb Valentin csokrok képei (HarmoNet)
Rendkívül kedvelt lett - elsősorban a fiatalok körében - a Bálint nap, vagy inkább a Valentin nap megünneplése. Trendi dolog virággal vagy édességgel kifejezni érzéseinket szívünk hölgye vagy a szeretett férfiú iránt ezen a napon, ám mivel február 14-e hétköznapra esik az idén, bizonyára sokaknak fejtörést okoz, hogyan és mikor találkozzanak kedvesükkel.
febr. 6
9:14
Szerdai horoszkóp 2008-02-06 (HarmoNet)
Ma nagyon megviselnek minket az akadályok, korlátok! Felettesünk bírálatának és utasítgatásainak sem nagyon örülünk, ám kénytelenek vagyunk fejet hajtani az akarata előtt.
febr. 6
9:16
Michael Jackson gyermekei fátyol nélkül! – fotóval (NLCafé)
Amióta megszülettek, most először jelentek meg fátyol vagy sál nélkül Michael Jackson gyermekei, Prince Michael és húga, Paris.
febr. 6
9:18
D. Tóth Kriszta: Mama, nem dark! (NLCafé)
Három- és hatéves korom között hetente kétszer átmenekültem valamelyik felnőtt felmenőm ágyába. Ez volt az egyetlen esély a túlélésre. Rémálmaim voltak, és rettenetesen éreztem magam... Mostanában Lola is hasonló gondokkal küzd.
febr. 6
9:36
Hol tanulnak a kertészek, mezőgazdák és állatorvosok? (Édenkert)
Február 15-én éjfélig kell eldönteniük a főiskolára és egyetemre jelentkező diákoknak, hogy hol szeretnék folytatni tanulmányaikat. Az édenkert.hu összegyűjtötte a hazai lehetőségeket agrár-vonalon.
febr. 6
9:48
Dita von Teese fehérneműi (Borsa)
Ha már egy celeb mindenképpen divattervezésre vetemedik, akkor jól teszi, ha nem rugaszkodik el a tőle megszokott stílustól és attól, amit egyébként csinál. Íme egy dicséretes példa erre.
febr. 6
10:00
... minden más lenne az ágyban is! (MaHu)
Gyengéd partner = minden szempontból kielégítõ szexuális élet! A nõk nagy részének ez az álláspontja. Mi rejtõzik e kívánság mögött? Elsõsorban kritika a partner erotikus "eszköztár"-ával kapcsolatban, továbbá az a meggyõzõdés, hogy semmi probléma sem lenne a szexszel, ha a másik több idõt és fantáziát szánna a szerelmi játékra...
febr. 6
10:16
Varnus Xaver meglepő vallomása! (NLCafé)
Az ismert orgonaművész bevallotta: csak DVD-nézésre használja tévékészülékét. Varnus Xaver egyáltalán nem néz tévét, ezért minden információ új a számára, hiszen kicsit mindig le is marad az aktuális hírekről.
febr. 6
10:18
Itt van a fánk, tele a szánk! - Tamással, sülve-főve (NLCafé)
Séfünk, Tamás ezúttal három egészen elképesztően finom fánk-recepttel ajándékoz meg minket, melyek egymástól sokban különböznek, valami nagyon lényegesben hasonlítanak: isteniek!
febr. 6
10:20
Laár András: Nem hiszem, hogy fura lennék (NLCafé)
Laár András rendkívül sokoldalú és bölcs ember, sokkal többet tud a világról, mint amennyit vélni róla. Szelídségről, filozófiáról, életszemléletről és életvezetésről beszélgettünk.
febr. 6
10:22
Áldozata vérbe fagyott holttestével szexelt a séf (Infostart)
Megölt, majd megerőszakolt egy fiatal modellt egy brit séf. A férfi tagadja a gyilkosságot, azt azonban elismerte, hogy a saját vértócsájában heverő lány holttestével volt szexuális kapcsolata.
febr. 6
11:16
Chris Rea Budapesten koncertezik (NLCafé)
A füstös hangú gitárvirtuóz - aki már több mint 30 millió lemezt adott el világszerte - március 3-án koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában.
febr. 6
11:18
Sharon Stone ismét jó formában? (NLCafé)
Az Elemi ösztön sztárja mintha éveket fiatalodott volna. Elképesztő, hogy a szőke színésznő, Sharon Stone milyen változásokon megy keresztül időről időre.
febr. 6
11:20
Írországban sincs kolbászból van a kerítés - Megéri külföldön dolgozni? (NLCafé)
„Elmegyek Nyugatra” – valami különös romantika veszi körül ezt a mondatot. A kaland, a jólét ígérete, a kitörés lehetősége. Mióta beléptünk az Európai Unióba, hét régi tagállam nyitotta meg előttünk a lehetőséget, hogy komoly akadályok nélkül munkát vállaljunk bennük. De megéri-e elmenni? Mi van a romantika mögött? Egyáltalán, valójában mi történik, ha mindent újrakezdünk külföldön? Írországban…
febr. 6
11:27
Távirányítású fogamzásgátló (Blikk)
LONDON – Távirányítású, beültetett billentyű szabályozhatja hamarosan a férfiak nemzőképességét. Brit tudósok fejlesztése az elmés szerkezet, amely az ondóvezetékbe ültetve elzárja a spermiumok útját a hímvesszőn át, ám egyetlen rádiójelre kinyílik, és újra szabad utat enged az ivarsejteknek.
febr. 6
11:32
Lusta Dick a pasim (Borsa)
Vannak csajok, akik meló után rohannak a gyerekért, a boltba, főzni, vasalni, macskát etetni, a nap végére pedig saját hobbijukra már nem is marad idejük. És vannak pasik, akik nem csinálnak semmit.
febr. 6
11:40
Csak a mély alvás javítja a memóriát (HVG)
A szunyókálás növelte ugyan a teljesítőképességet a memóriateszten, de csak azoknál volt jelentős különbség, akik elég komolyan vették a tesztet és elég mélyen tudtak aludni a negyvenöt perc alatt.
febr. 6
12:16
Hisztissé teszi a terhesség a sztárt! (NLCafé)
Jessica Albának a pocakja növekedésével arányosan fogy a türelme. Gyakori hangulatváltozásai miatt kapcsolata Chris Warrennel nem éppen felhőtlen – a színésznő ugyanis nem engedte be közös házukba a párját.
febr. 6
12:18
Rajzold oda apát is! - Mentsük meg a férfiakat! (NLCafé)
A férjem nemrég egy baráti vacsorán büszkén mondta: másfél évembe került, míg visszakerültem a lányom rajzára… és tényleg visszakerült. Ahogy családba is. Így mentette meg az édesapját – a lányom.
febr. 6
12:19
Egymilliót is spórolhatsz autóvásárláskor! (Blikk)
A bevált típusok áraiból inkább engednek a gyártók
febr. 6
12:25
Az EüM megdöbbent a haláleseten (orientpress)
Az Egészségügyi Minisztérium megdöbbentőnek tartja, ha igazolódik az a gyanú, hogy diagnosztikai hibák miatt egy beteg meghalhat egy gyomorvérzésben - tudta meg az OrientPress.
febr. 6
12:31
A gyalugépben halt meg a fiatalember (Infostart)
Munkahelyi balesetben meghalt egy férfi Tuzséron - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
febr. 6
12:32
Fogyókúrás leves (Borsa)
Nemisbéka munkatársunk, reagálva a fogyókúrát illető célzásainkra, egy reformkonyha csokorral lepett meg bennünket, ami ránk is fér, miután teleettük magunkat édességgel. Diétás menü I. rész: a leves.
febr. 6
12:51
A súlyemelés is kiváló zsírégető módszer (HVG)
A súlyemelés éppolyan jó zsírégető módszer lehet, mint az állóképességi sportok, például a futás - olvasható a BBC News honlapján.

Keresés