2008. február 6. szerda

febr. 6
6:18
Vasszigor vár az angol válogatottra (Blikk)
Capellónál vége lesz az angol játékosok aranyéletének
febr. 6
6:20
Cseh: Jöhet az olimpia! (Blikk)
Két aranyérmet nyert a világbajnok úszó a pekingi előversenyen
febr. 6
6:22
Csúcsra törnek a németek (Blikk)
Hegymászóként pózoltak az EB-re válogatott tagjai
febr. 6
6:24
FTC: Első osztályú foci (Blikk)
Zöld-fehér siker a szlovák élvonal negyedik helyezettje ellen
febr. 6
7:23
Don Fabio szigorú házirendje: se feleségek, se mobiltelefonok (Infostart)
Fabio Capello eddig is vasszigoráról volt ismert, és az angol válogatott új szövetségi kapitánya a Háromoroszlánosok élén is keménykezű intézkedéseket hozott. A játékosok például nem használhatják nyilvánosan mobiltelefonjaikat, és le kell mondaniuk a videojátékokról is az edzőtáborban.
febr. 6
8:28
Vasas: két szerb légióst tesztelhet Mészöly Géza (She)
A Vasas vezetőedzője, Mészöly Géza két szerb labdarúgót tesztelhet. Hogy milyen képességű játékosokról van szó, az szerdán, csütörtökön és szombaton kiderül; a Vasas mindhárom napon edzőmeccset játszik.
febr. 6
8:33
Megemlékezés: II. Bánka Kristóf-futballtorna a Körcsarnokban (She)
Az MTK, a REAC, a Nyíregyháza, a BKV Előre, az Újpest és a Vác részvetelével rendezik vasárnap a II. Bánka Kristóf-futballtornát. A két éve tragikus hirtelenséggel elhunyt játékos összes volt klubja indul az eseményen, s hozzájuk csatlakozik a Vác, amely halála előtt szerette volna szerződtetni Bánka Kristófot.
febr. 6
8:38
Siófok: Kanta Szabolcs súlyos sérülése, műteni kell (She)
Kanta Szabolcs az ősszel a BFC Siófok valamennyi bajnoki mérkőzésén pályára lépett, a házi góllövőlistán három találattal második lett (a hatgólos támadó, Fülöp Zoltán előzte meg), és mert rendre a csapat húzóembere volt, kijelenthető, sokat tett azért, hogy az újonc a tizedik helyen zárja a bajnokság első felét. A folytatásban, azonban úgy tetszik: a ballábas középpályás számára előbb véget ért a…
febr. 6
8:40
Svédország: Berg és Lindgren a törökök ellen debütálhat (She)
Isztambulban mérkőzik meg egymással Törökország és Svédország válogatottja. Lars Lagerbäck, az északiak szövetségi kapitánya több fiatalt is behívott a barátságos találkozóra, így néhány kulcsjátékos pihenhet.
febr. 6
8:44
Románia: Piturca erős kerettel várja az Izrael elleni mérkőzést (She)
Victor Piturca román szövetségi kapitány komolyan veszi a csapat első idei felkészülési mérkőzését, ezért a rendelkezésére álló legerősebb kerettel vág neki az Izrael elleni barátságos találkozónak.
febr. 6
9:15
Megint az oroszok lógnak ki a sorból (Infostart)
A nyári labdarúgó Európa-bajnokság tizenhat résztvevőjéből 15 pályára lép ma. Hat olyan találkozót is rendeznek, amelynek mindkét szereplője ott lesz az Ausztriában és Svájcban rendezendő tornán. Csak az oroszok lógnak ki a sorból. A meccsek közül kiemelkedik az Olaszország-Portugália, az Ausztria-Németország és a Spanyolország-Franciaország összecsapás, és nagy érdeklődés kíséri a svájciak…
febr. 6
9:37
Dzsudzsák Balázs kimarad a kezdő tizenegyből (Infostart)
A magyar válogatott szerda este hat órától Cipruson a szlovák válogatott ellen játssza idei első mérkőzését. Visszatér a csapatba az ősszel eltiltott Huszti Szabolcs.
febr. 6
9:58
Miért kerülhettek volna Puskásék a Manchester Unitedbe? (Infostart)
Anglia gyászol: ötven éve, 1958. február 6-án zuhant le a Manchester United repülőgépe Münchennél. Huszonhárom áldozatot követelt a tragédia. A túlélők és az ország emlékezik. A válogatott mérkőzés előtt gyászszünetet tartanak. Egy különleges történet, amelynek a magyar aranycsapat három tagja is részese lehetett volna.
febr. 6
10:04
Kosárlabda: Iványi ismét meghívást kapott az Euroliga All Star-gálájára (She)
Iványi Dalma (képünkön) ismét meghívást kapott a női Euroliga All Star-gálájára, amelyet március 13-án rendeznek Moszkvában. A MiZo Pécs 2010 csapatkapitánya már harmadszor szerepel az elitsorozat csúcseseményén, hiszen két éve Pécsett, tavaly pedig Valenciában is tagja volt az európai válogatottnak.
febr. 6
10:09
Vízilabda: a versenybírósághoz megérkezett a pécsiek óvása (She)
A pécsiek szerint a bírók műhibát követtek el a BVSC elleni, szombati élvonalbeli vízilabda-mérkőzésükön, s döntően befolyásolták annak eredményét. Subasitz Mihálytól, a versenybíróság elnökétől megtudtuk, a szövetségbe megérkezett a pécsiek óvása, befizették az óvási díjat is (150 ezer forint), és ettől kezdve a versenykiírásban foglaltak szerint zajlik az ügy.
febr. 6
10:11
Jégkorong: az SC Csíkszereda javára döntött a versenybíróság (She)
Ami várható volt, bekövetkezett: az elhalasztott (elmaradt) SC Csíkszereda?FTC-Érsekújvár ob I-es meccsek mindegyikét 5?0-val írta jóvá a Magyar Jégkorongszövetség versenybírósága, azaz az SC egycsapásra kilenc ponttal gazdagodott, s fellépett a táblázat második helyére.
febr. 6
10:58
Magyarország-Szlovákia: Várhidi Péter kijelölte kezdőcsapatát (She)
Várhidi Péter a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a Szlovákia elleni barátságos mérkőzésre. Az összecsapást Limasszolban rendezik, 18:00 órai kezdettel.
febr. 6
11:20
Talma marad a tévésztár (Blikk)
A szurkolók idén sem maradnak le a motoros futamairól
febr. 6
11:25
Várhidi kezdőcsapata (Blikk)
Dzsudzsák Balázs nem lesz kezdő a szlovákok ellen
febr. 6
12:19
Evezés, dopping: újabb két orosz evezőst tiltottak el (She)
Újabb két orosz evezőst tiltottak el két évre doppingvétség miatt. A tavalyi világbajnokságon Anasztaszja Fatina és Anasztaszja Karabelscsikova tiltott intravénás injekciót használt, így 2009. augusztus 26-ig nem versenyezhetnek.
febr. 6
12:21
Labdarúgás: Grosics Gyula elhagyta az intenzív osztályt (She)
Tovább javult Grosics Gyula állapota, így az Aranycsapat legendás kapusa elhagyhatta az intenzív osztályt. Pénzes István professzor a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapjának elmondta, ha a 82 éves sportember állapota ilyen ütemben javul tovább, néhány napon belül hazatérhet.
febr. 6
12:24
Vízilabda, Alpok Adria Liga: ötgólos UTE-siker Ljubljanában (She)
Sikeresen zárta ljubljanai fellépését az Újpest férfi vízilabdacsapata, amely kedd késő este öt góllal verte a Slovan Olimpija együttesét az Alpok Adria Ligában.
febr. 6
12:26
Vb-selejtezők: Ausztrália 3-0-ra legyőzte Katar válogatottját (She)
Ausztrália labdarúgó-válogatottja elkezdte szereplését a 2010-es világbajnokság selejtező-sorozatának ázsiai zónájában. A ?socceroos? Melbourne-ben 3-0-ra legyőzte a vendég Katar nemzeti tizenegyét.
febr. 6
12:57
Vívás, Gerevich-Kovács-Kárpáti kard GP: 140 fős a mezőny (She)
Pénteken és szombaton rendezik a férfi kardozók idei budapesti Grand Prix-viadalát, melyen a nevezések alapján 26 ország 140 versenyzője - köztük 12 magyar vívó - lép pástra.
febr. 6
12:59
Szerbia: három sikkasztó egykori sportvezetőt tartóztattak le (She)
Mintegy hatmillió eurót érő összeg elsikkasztásának gyanúja miatt őrizetbe vették a Crvena zvezda belgrádi futballcsapat három korábbi vezetőjét.
febr. 6
13:19
FTC, ingatlantender: a Neuchatel fenntartja vételi szándékát (She)
A Neuchatel Financial Ltd. még nem döntött, hogy indul-e a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő által a Ferencváros megvételére és Üllői úti ingatlanára hatodszor kiírt pályázaton.
febr. 6
14:10
Gerevich-Kovács-Kárpáti kard GP: erős mezőny, magyar remények (Metropol)
Pénteken és szombaton rendezik a férfi kardozók idei budapesti Grand Prix-viadalát, melyen a nevezések alapján 26 ország 140 versenyzője - köztük 12 magyar vívó - lép pástra.
febr. 6
14:20
Gyász: az Új Köztemetőben végső búcsút vettek Újvári Lászlótól (She)
Szerdán vettek végső búcsút Újvári Lászlótól, az első és eddig egyetlen magyar műugró Európa-bajnoktól, aki hosszantartó, súlyos betegség után, 74 éves korában, január közepén hunyt el.
febr. 6
14:21
Férfi röplabda NB I-es ligabajnokság: kecskeméti siker a rangadón (Metropol)
A Kecskemét 3-1-re nyert a MAFC otthonában a férfi röplabda NB I-es ligabajnokság rangadóján.
febr. 6
14:23
Férfi párbajtőr Vk: kilencedik a magyar csapat Legnanóban (Metropol)
A kilencedik helyen végzett a magyar férfi párbajtőr-válogatott az olaszországi Legnanóban rendezett Világkupa-versenyen.
febr. 6
14:25
A Super Bowl minden idők második legnézettebb műsora lett Amerikában (Metropol)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezett nagydöntője, a 42. Super Bowl minden idők második legnézettebb televíziós műsora lett az Egyesült Államokban.
febr. 6
14:27
Gerevich-Kovács-Kárpáti kard GP: erős mezőny, magyar remények (Metropol)
Pénteken és szombaton rendezik a férfi kardozók idei budapesti Grand Prix-viadalát, melyen a nevezések alapján 26 ország 140 versenyzője - köztük 12 magyar vívó - lép pástra.
febr. 6
15:48
Vb-selejtezők: Japán csapata magabiztosan győzte le Thaiföldet (She)
A japán labdarúgó-válogatott magabiztosan kezdte az ázsiai labdarúgó vb-selejtezőket, miután hazai pályán 4-1-re legyőzte Thaiföldet.
febr. 6
15:49
Red Bull Air Race: három új helyszín (Metropol)
Három új helyszíne lesz a 2008-as Red Bull Air Race műrepülő versenysorozatnak, amelyen a tavaly bronzérmes Besenyei Péter is indul. Az első versenyt áprilisban rendezik.
febr. 6
16:17
Lovasverseny a Hősök terén (Behaviour)
Többségi szavazással ismét ingyenes közterület-használati engedélyt adott szerdán a Fővárosi Közgyűlés városképvédelmi bizottsága a Vágta Kft.-nek a május végén, június elején a Hősök terére tervezett lovasversenyéhez - közölte a testület elnöke.
febr. 6
17:42
Internazionale: Patrick Vieira kétmeccses eltiltást kapott (She)
Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) fegyelmi bizottsága két mérkőzésre eltiltotta Patrick Vieirát, az Internazionale francia játékosát.
febr. 6
18:19
Tenisz, Párizs: Razzano és Dechy a negyeddöntőben (She)
A hazai közönség előtt szereplő Virginie Razzano a nyolcadik helyen kiemelt ukrán Aljona Bondarenkót, míg honfitársa, Natalie Dechy a kínai Peng Suajt (Peng Shuai) búcsúztatta a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
febr. 6
18:25
Felkészülési mérkőzések: nyert a Diósgyőr és a Tatabánya (She)
Egy góllal nyert a Tatabánya és a Diósgyőr labdarúgócsapata is másodosztályú ellenfele ellen felkészülési mérkőzésen. Octavio Zambrano együttese az Integrál-DAC együttesét győzte le 3-2-re, míg a DVTK 2-1-gyel bizonyult jobbnak a Jászberénynél.
febr. 6
18:28
Magyar síelőt ért baleset Franciaországban: kómában van (Behaviour)
Agysérüléssel kómás állapotban ápolnak egy síbalesetben megsérült magyar fiatalembert a franciaországi Briancon kórházában - értesült szerdán az MTI. A család tájékoztatása szerint a 23 éves fiatalember január 29-én a francia Alpokban található Villeneuve-la-Salle-i snowboard pályán szenvedett balesetet, amikor nekiment az egyik legnagyobb ugratónak. Annak ellenére, hogy talpra esett, a koponyát…
febr. 6
20:06
Hét év, tizenkét világverseny Debrecenben (Behaviour)
Hét év, tizenkét világverseny címmel tartott a helyi sportélet kiemelkedő sporteseményeire visszaemlékező rendezvényt a Debreceni Sportcentrum Szolgáltató Kht. A szerdai összejövetelre valamennyi korábbi közreműködőt meghívták.
febr. 6
20:13
Döntetlen a szlovákok ellen Cipruson (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent ért el a Szlovákia elleni felkészülési találkozón a ciprusi Limasszolban. A magyar együttes az 54. percben Gera Zoltán fejesgóljával szerzett vezetést, de a szlovák csapat tíz perccel később egyenlített Sestak révén.
febr. 6
20:24
Kosárlabda, női Magyar Kupa: idegenben győzött a Zala-Volán (She)
A Vasas Pasaréti út csarnokában női kosárlabda Magyar Kupa-negyeddöntő mérkőzést játszottak. A Zala-Volán ZTE csapata idegnben is hat ponttal győzni tudott a piros-kékek ellen, így komoly eséllyel pályázik a továbbjutásra.
febr. 6
20:29
Férfi kosárlabda NB I: nyert a Szombathely, a Szolnok és a Pécs (She)
A listavezető Szombathely, a címvédő Szolnok, illetve a Pécs is rangadót tudott nyerni az UNIQA férfi kosárlabda NB I szerdai játéknapján.
febr. 6
20:56
Magyar-szlovák: döntetlen Cipruson (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott idei első barátságos mérkőzésén döntetlent játszott Szlovákiával. A találkozót Limasszolban rendezték.
febr. 6
21:40
Peking 2008: 4500 doppingellenőrzés lesz (Behaviour)
Az athéni játékokon végzett 3500-nál lényegesen több, közel 4500 doppingellenőrzés lesz az idei pekingi olimpián - jelentette ki Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke. "A vizsgálatok Pekingben sokkal szigorúbbak lesznek mint korábban voltak mert csak így lehet sportszerűbb körülményeket biztosítani a versenyzők számára" - mondta a NOB vezetője szerdán egy bakui konferencián.…
febr. 6
21:50
Gólkamerát akarnak a játékvezetők (Behaviour)
Gólkamerát akarnak a bírók, hangzott el Európa 51 legjobb labdarúgó-játékvezetőjének limasszoli szakmai találkozóján. A sípmesterek az európai szövetség (UEFA) segítségét kérik a mielőbbi bevezetés érdekében. A dán Bo Larsen a klubvilágbajnokság tapasztalatait értékelve kiemelte, nagyon megkönnyítette a munkáját a gólkamera.
febr. 6
22:01
Felkészülési mérkőzés: Izrael együttese legyőzte Romániát (She)
Izrael 1-0-ra legyőzte Románia együttesét felkészülési mérkőzésen, míg Svédország gólnélküli döntetlent ért el Törökországgal.
febr. 6
22:12
Felkészülési mérkőzés: Dánia egy góllal verte meg Szlovéniát (She)
A dán labdarúgó-válogatott 2-1-re verte Szlovéniát felkészülési mérkőzésen.

Keresés