2008. február 6. szerda

febr. 6
6:18
Vasszigor vár az angol válogatottra (Blikk)
Capellónál vége lesz az angol játékosok aranyéletének
febr. 6
6:20
Cseh: Jöhet az olimpia! (Blikk)
Két aranyérmet nyert a világbajnok úszó a pekingi előversenyen
febr. 6
6:22
Csúcsra törnek a németek (Blikk)
Hegymászóként pózoltak az EB-re válogatott tagjai
febr. 6
6:24
FTC: Első osztályú foci (Blikk)
Zöld-fehér siker a szlovák élvonal negyedik helyezettje ellen
febr. 6
7:23
Don Fabio szigorú házirendje: se feleségek, se mobiltelefonok (Infostart)
Fabio Capello eddig is vasszigoráról volt ismert, és az angol válogatott új szövetségi kapitánya a Háromoroszlánosok élén is keménykezű intézkedéseket hozott. A játékosok például nem használhatják nyilvánosan mobiltelefonjaikat, és le kell mondaniuk a videojátékokról is az edzőtáborban.
febr. 6
9:15
Megint az oroszok lógnak ki a sorból (Infostart)
A nyári labdarúgó Európa-bajnokság tizenhat résztvevőjéből 15 pályára lép ma. Hat olyan találkozót is rendeznek, amelynek mindkét szereplője ott lesz az Ausztriában és Svájcban rendezendő tornán. Csak az oroszok lógnak ki a sorból. A meccsek közül kiemelkedik az Olaszország-Portugália, az Ausztria-Németország és a Spanyolország-Franciaország összecsapás, és nagy érdeklődés kíséri a svájciak…
febr. 6
9:37
Dzsudzsák Balázs kimarad a kezdő tizenegyből (Infostart)
A magyar válogatott szerda este hat órától Cipruson a szlovák válogatott ellen játssza idei első mérkőzését. Visszatér a csapatba az ősszel eltiltott Huszti Szabolcs.
febr. 6
9:58
Miért kerülhettek volna Puskásék a Manchester Unitedbe? (Infostart)
Anglia gyászol: ötven éve, 1958. február 6-án zuhant le a Manchester United repülőgépe Münchennél. Huszonhárom áldozatot követelt a tragédia. A túlélők és az ország emlékezik. A válogatott mérkőzés előtt gyászszünetet tartanak. Egy különleges történet, amelynek a magyar aranycsapat három tagja is részese lehetett volna.
febr. 6
11:20
Talma marad a tévésztár (Blikk)
A szurkolók idén sem maradnak le a motoros futamairól
febr. 6
11:25
Várhidi kezdőcsapata (Blikk)
Dzsudzsák Balázs nem lesz kezdő a szlovákok ellen
febr. 6
14:10
Gerevich-Kovács-Kárpáti kard GP: erős mezőny, magyar remények (Metropol)
Pénteken és szombaton rendezik a férfi kardozók idei budapesti Grand Prix-viadalát, melyen a nevezések alapján 26 ország 140 versenyzője - köztük 12 magyar vívó - lép pástra.
febr. 6
14:21
Férfi röplabda NB I-es ligabajnokság: kecskeméti siker a rangadón (Metropol)
A Kecskemét 3-1-re nyert a MAFC otthonában a férfi röplabda NB I-es ligabajnokság rangadóján.
febr. 6
14:23
Férfi párbajtőr Vk: kilencedik a magyar csapat Legnanóban (Metropol)
A kilencedik helyen végzett a magyar férfi párbajtőr-válogatott az olaszországi Legnanóban rendezett Világkupa-versenyen.
febr. 6
14:25
A Super Bowl minden idők második legnézettebb műsora lett Amerikában (Metropol)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezett nagydöntője, a 42. Super Bowl minden idők második legnézettebb televíziós műsora lett az Egyesült Államokban.
febr. 6
14:27
Gerevich-Kovács-Kárpáti kard GP: erős mezőny, magyar remények (Metropol)
Pénteken és szombaton rendezik a férfi kardozók idei budapesti Grand Prix-viadalát, melyen a nevezések alapján 26 ország 140 versenyzője - köztük 12 magyar vívó - lép pástra.
febr. 6
15:49
Red Bull Air Race: három új helyszín (Metropol)
Három új helyszíne lesz a 2008-as Red Bull Air Race műrepülő versenysorozatnak, amelyen a tavaly bronzérmes Besenyei Péter is indul. Az első versenyt áprilisban rendezik.
febr. 6
16:17
Lovasverseny a Hősök terén (Behaviour)
Többségi szavazással ismét ingyenes közterület-használati engedélyt adott szerdán a Fővárosi Közgyűlés városképvédelmi bizottsága a Vágta Kft.-nek a május végén, június elején a Hősök terére tervezett lovasversenyéhez - közölte a testület elnöke.
febr. 6
18:28
Magyar síelőt ért baleset Franciaországban: kómában van (Behaviour)
Agysérüléssel kómás állapotban ápolnak egy síbalesetben megsérült magyar fiatalembert a franciaországi Briancon kórházában - értesült szerdán az MTI. A család tájékoztatása szerint a 23 éves fiatalember január 29-én a francia Alpokban található Villeneuve-la-Salle-i snowboard pályán szenvedett balesetet, amikor nekiment az egyik legnagyobb ugratónak. Annak ellenére, hogy talpra esett, a koponyát…
febr. 6
20:06
Hét év, tizenkét világverseny Debrecenben (Behaviour)
Hét év, tizenkét világverseny címmel tartott a helyi sportélet kiemelkedő sporteseményeire visszaemlékező rendezvényt a Debreceni Sportcentrum Szolgáltató Kht. A szerdai összejövetelre valamennyi korábbi közreműködőt meghívták.
febr. 6
20:13
Döntetlen a szlovákok ellen Cipruson (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent ért el a Szlovákia elleni felkészülési találkozón a ciprusi Limasszolban. A magyar együttes az 54. percben Gera Zoltán fejesgóljával szerzett vezetést, de a szlovák csapat tíz perccel később egyenlített Sestak révén.
febr. 6
20:56
Magyar-szlovák: döntetlen Cipruson (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott idei első barátságos mérkőzésén döntetlent játszott Szlovákiával. A találkozót Limasszolban rendezték.
febr. 6
21:40
Peking 2008: 4500 doppingellenőrzés lesz (Behaviour)
Az athéni játékokon végzett 3500-nál lényegesen több, közel 4500 doppingellenőrzés lesz az idei pekingi olimpián - jelentette ki Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke. "A vizsgálatok Pekingben sokkal szigorúbbak lesznek mint korábban voltak mert csak így lehet sportszerűbb körülményeket biztosítani a versenyzők számára" - mondta a NOB vezetője szerdán egy bakui konferencián.…
febr. 6
21:50
Gólkamerát akarnak a játékvezetők (Behaviour)
Gólkamerát akarnak a bírók, hangzott el Európa 51 legjobb labdarúgó-játékvezetőjének limasszoli szakmai találkozóján. A sípmesterek az európai szövetség (UEFA) segítségét kérik a mielőbbi bevezetés érdekében. A dán Bo Larsen a klubvilágbajnokság tapasztalatait értékelve kiemelte, nagyon megkönnyítette a munkáját a gólkamera.

Keresés