2008. február 1. péntek

febr. 1
6:14
Fradista vízifoci (Blikk)
Sportágat váltottak tegnap a Fradi focistái
febr. 1
6:16
Feczesin négy gólja (Blikk)
Mesternégyest rúgott Feczesin Róbert (21) a Bresciában
febr. 1
6:18
Hajdu a női kézisek kapitánya (Blikk)
BUDAPEST – Hajdu János (55) a női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya. A szakember a másfél hete távozó Németh Andrást (54) váltja a kispadon. Hajdura komoly feladat vár: a jövő hónap végi franciaországi olimpiai selejtezőn csapatának ki kell vívnia a pekingi részvétel jogát.
febr. 1
6:20
Dzsudzsák sztár lett (Blikk)
Dzsudzsák mindenkit ámulatba ejtett produkciójával
febr. 1
6:22
Világbajnok leszek! (Blikk)
Fernando Alonso a Blikk kérdéseire is válaszolt
febr. 1
6:24
Daumot is csábította Kisteleki (Blikk)
KÖLN – Christoph Daumot (54) is megkeresték, hogy legyen szövetségi kapitány, a szakember erről számolt be. Kisteleki István, a magyar futballszövetség elnöke vele is tárgyalt, ez a Kickerből derült ki.
febr. 1
8:28
Csapatuk nincs ott a kontinens viadalon, szurkolóik mégis félelmetesek (Behaviour)
Bár az angol válogatott nem is kvalifikálta magát a június 7-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra, a társrendező osztrákok mégis a szigetországi szurkolók rendbontásaitól tartanak a leginkább.
febr. 1
9:47
Fradista vízifoci (Blikk)
Medencében csaptak össze a Fradi futballistái és pólósai
febr. 1
11:31
Hétmilliárdot ér a magyarok ellen készülő három szlovák sztár (Infostart)
A szlovák válogatott három hellyel a magyar mögött állva 31. az európai ranglistán, játékosai mégis erősebb klubokban játszanak, és jóval magasabban árfolyamon jegyzettek, mint a magyarok. Három kulcsjátékosuk az utóbbi nyolc hónapban összesen több mint hétmilliárd forintért cserélt klubot.
febr. 1
12:21
La Liga: kétséges Ruud Van Nistelrooy játéka a hétvégén (She)
A Real Madrid támadója, Ruud van Nistelrooy nem biztos, hogy pályára lép a szombati, Almería elleni spanyol bajnoki mérkőzésen.
febr. 1
12:43
Felkészülési mérkőzés: nem játszanak a skótok Angliával (She)
Skócia labdarúgó-válogatottja lemondta az Anglia elleni barátságos mérkőzést, mert úgy érzi a szövetségi kapitány, hogy csapata nem tudná felvenni a versenyt a nagy riválissal.
febr. 1
12:45
Alves elhagyja a Heerenveent (Behaviour)
A téli átigazolási időszak utolsó pillanataiban sikerült tovább erősítenie keretét az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspurnek és a Middlesbroughnak. A Hotspur vezetői azok után állapodtak meg a német Hertha BSC elöljáróival a brazil védő, Gilberto átigazolásáról, hogy csütörtök délelőtt még azt nyilatkozták, egészségügyi problémák miatt a szerződés kútba esett.
febr. 1
13:07
Werder megvette a Schalke tehetségét (Behaviour)
A német labdarúgó Bundesligában szereplő Werder Bremen szerződtette Mesut Özilt, a rivális Schalke 04 fiatal játékosát. A mindössze 19 éves, utánpótlás-válogatott futballista három és fél évre szóló megállapodást írt alá a brémaiakhoz.
febr. 1
13:11
Király-kupa: Barcelona-Valencia rangadó az elődöntőben (She)
A Barcelona a Valenciával, míg a Getafe a Racing Santanderrel találkozik a spanyol Király-kupa elődöntőjében.
febr. 1
14:00
Championship: dél-koreai játékossal erősített a West Brom (She)
Az angol másodosztályban szereplő West Bromwich Albion együttese megszerezte kölcsönben a dél-koreai Kim Do-Heont.
febr. 1
14:17
Felkészülési mérkőzés: keretet hirdetett a szlovák kapitány (She)
A szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Jan Kocián megnevezte azokat a játékosokat, akikre számít a limasszoli felkészülési mérkőzésen Magyarország ellen.
febr. 1
14:19
Tenisz, Fed Kupa: a svéd együttes bejutott az elődöntőbe (She)
Elsőként a svéd női teniszválogatott jutott be a szombati elődöntőbe a Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjában, a Syma Sport- és Rendezvényközpontban, Budapesten.
febr. 1
15:12
Újabb botrány készülődik a Fradi körül (Infostart)
A Ferencváros Üllői úti ingatlanjára korábban pályázó Neuchatel Financial Ltd. magyarországi képviselője szerint a cég már tavaly májusban megvette a klub részvényeit, így a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. szerinte jogtalanul írta ki az ingatlanra és a klub megvételére vonatkozó ötödik és hatodik pályázatot. A klub elnöke, Rieb György elismerte a szerződés megkötésének tényét, ám mint mondta, az…
febr. 1
15:39
Kuba: német szakvezető, Reinhold Fanz a nemzeti válogatott élén (She)
Reinhold Fanzot nevezték ki a kubai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. Az 57 éves szakember 2010-ig irányítja a nemzeti csapat szakmai munkáját.
febr. 1
16:17
EURO 2016: Olaszország kandidál az EURO 2016 megrendezésére (She)
Olaszország mindenképpen pályázik a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság rendezési jogáért.
febr. 1
16:19
Euro 2012: 9 elvesztegetett hónap után felpörögnének az ukránok (She)
Hrihorij Szurkisz, az Ukrán Labdarúgó-szövetség elnöke megígérte: mielőbb felpörögnek a 2012-es Eb előkészületi munkálataival.
febr. 1
17:08
Tenisz: Joachim Johansson visszavonul, pedig csak 25 éves (She)
Befejezi pályafutását Joachim Johansson, a svédek teniszezője. Az egykor a világranglista élmezőnyébe tartozó, mindössze 25 éves játékos állandósult vállsérülése miatt döntött a visszavonulás mellett.
febr. 1
17:53
Erdei ellenfélre vár (Blikk)
Akár egy Greennél nagyobb sztár is Erdei horgára akadhat
febr. 1
17:58
Tenisz, Fed-kupa: Arn Gréta nyert, vezetünk Svájc ellen (She)
A Budapesten zajló Fed-kupa euro-afrikai zónájának I. csoportjában, a B csoport harmadik fordulójában Magyarország az első egyest követően 1-0-ra vezet Svájc ellen, miután Arn Gréta (képünkön) két szoros játszmában verte Stephanie Voegelét.
febr. 1
18:26
Görögország: öt újoncot hívott be Otto Rehhagel (She)
Öt újoncot is meghívott a jövő heti, ciprusi tornára készülő keretébe Otto Rehhagel, az Európa-bajnok görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
febr. 1
18:31
Szlovákia: Jan Kocián kijelölte a magyarok elleni keretét (She)
Kijelölte keretét a magyarok elleni szerdai, limasszoli barátságos mérkőzésre Jan Kocián, a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
febr. 1
20:21
Ronaldinho bajnokin is visszatérhet a Barcelonába - minden a hétvége focijáról (Infostart)
Angliában az élcsapatok idegenben igyekeznek szaporítani pontjaik számát, mint ahogy vendégként lép pályára a Primera Divisiónban a Real Madrid is. A Barcelona ellenben a Nou Campban fogadja az Osasunát, elképzelhetően Ronaldinhóval kiegészülve. Olaszországban a Milan firenzei fellépése a sláger. Folytatódik a Bundesliga. Érdekességek a hétvégi futballmérkőzések elé.
febr. 1
20:54
Nem a játékosok döntöttek a szövetségi kapitányról (Infostart)
Nem a játékosok döntöttek a női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitányáról - hangsúlyozta a magyar szövetség elnöke az InfoRádiónak adott interjúban. Kiss István csütörtökön jelentette be, hogy Hajdu János, a szervezet szakmai igazgatója veszi át a lemondott Németh András helyét.
febr. 1
22:36
Fed Kupa: Szávayék kiestek (Behaviour)
A svájci válogatott 2-1-re nyert a magyar együttes ellen, ezzel a B csoportban az élen végzett és bejutott az elődöntőbe a tenisz Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjában a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban.

Keresés