2008. február 2. szombat

febr. 2
6:17
Kikapott a Honvéd a Sturm Graztól (Blikk)
BELEK – Törökországban készül a tavaszi szezonra a Bp. Honvéd labdarúgócsapata. Supka Attila igencsak megterheli a bajnoki címre, de legalábbis a nemzetközi kupaszereplésre pályázó játékosait, de tegnap már meccset játszhattak a piros-feketék.
febr. 2
6:19
Ezzel a luxusbusszal jár a Fradi (Blikk)
A bajnoki győzelem már nem múlhat a kényelmetlen utazásokon
febr. 2
6:21
Dzsudzsák játékra jelentkezett (Blikk)
EINDHOVEN – Fellégeztek a Hollandiában villámkarriert befutó Dzsudzsák Balázs (21) rajongói, nem komoly a PSV Eindhoven futballistájának sérülése. A Debrecenből igazolt válogatott középpályás már szerda este, az Ajax elleni bajnoki után jelezte, hogy fáj a bokája, s a csütörtöki edzésen nem is gyakorolt.
febr. 2
6:23
Esküvői fotósnak állt Janics (Blikk)
Natasának van egy másik élete is, amely eddig rejtve maradt a szurkolók előtt?
febr. 2
6:25
Matthäus újra szingli (Blikk)
MÜNCHEN – Lothar Matthäus (46) szakított a nála 26 évvel fiatalabb fotómodell barátnőjével, és mint mondta, most már csak a tanulmányaira koncentrál. Nyilván így tesz Liliana (20) is, aki most készül az érettségire.
febr. 2
6:27
Elszabták Talma ruháját (Blikk)
Nem véletlenül a világ legjobbja Talmácsi Gábor
febr. 2
6:28
Két olasz kézilabdázó kábítószerezett (Behaviour)
Két olasz kézilabdázó is fennakadt a doppingvizsgálaton. Salvatore Ioppoli és Walter Giacalone szervezetében egyformán kannabisz nyomaira bukkantak. Az olasz szövetség (IHF) első fokon három hónapra tiltotta el a két játékost, aki ez idő alatt sem hazai, sem nemzetközi mérkőzésen nem szerepelhet.
febr. 2
6:50
Forsberg NHL-szerződésre vár (Behaviour)
Nem fogadta el a svéd MoDo csapatának ajánlatát, mivel NHL-es szerződésre vágyik Peter Forsberg, a svédek világklasszis jégkorongozója. Az elmúlt években sérülés miatt rengeteget kihagyó, 34 esztendős csatár már jól érzi magát, képes a játékra, és változatlanul a MoDo csapatával tréningezik, de nem hajlandó e klubhoz aláírni.
febr. 2
7:01
Nem örülnek a doppingbotrányban érintett versenyzők érkezésének (Behaviour)
A Portugál Kerékpáros Szövetség elnöke, Artur Lopes szerint káros, hogy a doppingbotrányban érintett spanyol versenyzők portugál csapatokhoz tartanak. "Nem szeretném, ha az érkezők kárt okoznának a portugál kerékpársportnak. Ha tisztán versenyeznek, akkor nincs baj" - jegyezte meg.
febr. 2
9:41
Kerékpár: portugál aggodalom a spanyol versenyzők miatt (She)
A Portugál Kerékpáros Szövetség elnöke, Artur Lopes szerint káros, hogy a doppingbotrányban érintett spanyol versenyzők portugál csapatokhoz tartanak.
febr. 2
12:02
MASZ: újra Schulek Ágoston a szövetség elnöke (She)
A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) rendkívüli tisztújító közgyűlésén Schulek Ágostont választotta elnöknek. A 65 küldött közül 51 támogatta a sportvezetőt.
febr. 2
12:21
Alonso: még sok a tennivaló (Behaviour)
Fernando Alonso, a Forma-1-es Renault spanyol pilótája azt mondta, hogy még sokat kell dolgozni az új, R28 jelzésű versenyautóval, ha sikeresek szeretnének lenni az idei világbajnoki sorozaton. "Tavaly, különböző okokból egy évet elvesztegetett a csapat, ezért egy kissé lemaradt a legjobbaktól, ezért még sok a tennivaló. Bízom abban, hogy februárban még lesz elég időnk arra, hogy elvégezzük a…
febr. 2
13:00
MASZ: újra Schulek Ágoston az elnök (Behaviour)
A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) rendkívüli tisztújító közgyűlésén Schulek Ágostont választotta elnöknek. A MASZ-t 1991 és 2001 között már irányító Schulek az egyedüli jelölt volt a posztra, amely azután ürült meg, hogy a tagság december 15-én megvonta a bizalmat Rábold Gusztávtól. A 65 küldött közül 51 támogatta Schuleket - aki Adamik Zoltánnal és Tölgyesi Balázzsal élte túl a másfél hónappal…
febr. 2
13:40
Meghalt a Győri ETO volt bajnoka (Infostart)
Autóvezetés közben rosszul lett és szívelégtelenség következtében életét vesztette Izsáki László, a Győri ETO labdarúgócsapatának korábbi hátvédje - közölte a rendőrség.
febr. 2
13:40
Győr: elhunyt Izsáki László, az ETO egykori labdarúgója (She)
Autóvezetés közben rosszul lett és szívelégtelenség miatt életét vesztette a 65 éves Izsáki László, a Győri ETO labdarúgócsapatának egykori hátvédje szombaton Győrött - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
febr. 2
13:57
Tenisz, Fed Kupa, Világcsoport: vezetnek a kínaiak (She)
A kínai csapat 2-0-ás vezetést szerzett a vendég franciák ellen az első nap után a női tenisz Fed Kupa Világcsoport I. negyeddöntőjében. Az elődöntős összecsapásokat április 26-27-én rendezik, a fináléra szeptember 13-14-én kerül sor.
febr. 2
14:49
Casey Stoner az Év Fiatalembere Ausztráliában (Behaviour)
Casey Stonert, a gyorsaságimotoros-világbajnokság elit kategóriájának, a MotoGP-nek tavalyi bajnokát választották meg az Év Fiatalemberének, Ausztráliában.
febr. 2
14:59
Magyar edző és magyar tanítványa a leeds-i egyetemen (Behaviour)
Egy sikeres ösztöndíjprogram révén Sóvágó Lajos személyében magyar edző készíti fel a jövő nagy magyar tornászreménységei között számon tartott Hídvégi Videt a Leeds Metropolitan Egyetemen.
febr. 2
15:44
Megszűnhet a szegedi foci (Behaviour)
Szombaton délelőtt Szegeden sajtótájékoztatót tartott az "Együtt a Szegedi Labdarúgásért" elnevezésű társaság: az eseményen a főszervezők - akiknek a soraiban egykori NB I-es futballisták, utánpótlásedzők, és a város szurkolói csoportjának vezetői találhatók - a város futballjával kapcsolatos aggodalmaikról és terveikről fejtették ki véleményüket.
febr. 2
16:01
Győzött az Arsenal Manchesterben! (Infostart)
Az Arsenal 3-1-re győzött a Manchester City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.
febr. 2
16:45
Alpesi sí: elhalasztották a férfi lesiklást Val d?Esére-ben (She)
Elmarad a férfi alpesi sízők 2007?2008-as Világkupa-sorozatának szombatra tervezett futama a franciaországi Val d?Isere-ben, ahol az erős havazás teszi lehetetlenné a viadal megrendezését.
febr. 2
17:18
Asztalitenisz, Európa Top 12: Tóth negyeddöntős, Póta kiesett (She)
Tóth Krisztina egy-egy győzelemmel és vereséggel továbblépett a csoportjából a negyeddöntőbe, Póta Georgina viszont kétszer is kikapott, így búcsúzott a további küzdelmektől az asztaliteniszezők Frankfurtban zajló Európa TOP 12-bajnokságán.
febr. 2
17:51
Egy pontot ért Huszti idei első gólja (Infostart)
Huszti Szabolcs együttese, a Hannover 1-1-es döntetlent játszott a Hamburg otthonában a német labdarúgó Bundesliga első tavaszi fordulójában.
febr. 2
18:08
Női kézilabda NB I: tíz góllal verte a Ferencváros a Derecskét (She)
Hazai pályán tíz góllal verte meg a Ferencváros együttese a Derecskét a női kézilabda NB I-es bajnokság 13. fordulójában.
febr. 2
18:13
Botlott a Manchester United, élen maradt az Arsenal (Infostart)
A címvédő Manchester United 1-1-es döntetlent játszott a Tottenham otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.
febr. 2
18:25
Premier League: magabiztos Arsenal-siker (Behaviour)
A második helyen álló Arsenal kétgólos sikert aratott a hazai pályán eddig veretlen Manchester City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának nyitómérkőzésén.
febr. 2
18:30
Afrika: Kanoute az év játékosa (Behaviour)
A mali válogatott és az FC Sevilla csatárát, Frederic Kanoutét választották az év legjobb labdarúgójának Afrikában. A kontinens 53 tagországának szövetségi kapitányai körében elvégzett szavazáson a 30 éves támadó a Chelsea két sztárját, a tavaly győztes elefántcsontparti Didier Drogbát és a ghánai Michael Essient előzte meg.
febr. 2
18:51
Férfi vízilabda ob I: két góllal verte meg a BVSC a PSVK-t (She)
A BVSC 7-5-re verte a PSVK-Füszért együttesét a férfi vízilabda ob I-es bajnokságban.
febr. 2
19:07
Vívás, férfi kard GP: Nemcsik Zsolt bronzérmes Athénban (She)
Nemcsik Zsolt bronzérmet szerzett az athéni kard Grand Prix-viadalon.
febr. 2
19:13
Férfi kézilabda NB I: öt góllal nyert Komlón a címvédő Szeged (She)
Öt góllal győzött a címvédő Pick-Szeged együttese Komlón a férfi kézilabda NB I-es bajnokság rájátszásában.
febr. 2
19:32
Erdeinek még mindig nincs ellenfele az április 26-i gálára (Behaviour)
Továbbra sincs ellenfele Erdei Zsoltnak, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnokának az április 26-i gálára, ugyanis kudarccal végződtek a Boksz Világszervezet (WBA) világbajnoki övét birtokló Danny Greennel (25-3-0) folytatott tárgyalások.
febr. 2
19:35
Felkészülési mérkőzések: kikapott a Pápa a győri tartaléktól (She)
febr. 2
20:02
Férfi vízilabda ob I: hat góllal nyert az FTC Szolnokon (She)
Hat góllal nyert az FTC-Aprilia együttese a Szolnoki Főiskola vendégeként a férfi vízilabda ob I-es bajnokságban.
febr. 2
20:12
Budapest Bank férfi kézilabda Liga: Győrben nyert a Tatabánya (She)
Négy góllal győzött a Tatabánya-Carbonex együttese a Győr otthonában a Budapest Bank férfi kézilabda bajnokság alsóházi rájátszásában.
febr. 2
20:18
Budapest Bank férfi kézilabda liga: magabiztos Veszprém-siker (She)
Tizenöt góllal nyert a Veszprém a Százhalombatta ellen, míg a PLER idegenben győzte le a Békés együttesét a Budapest Bank férfi kézilabda ligában.
febr. 2
20:23
Serie A: Fabrizio Miccoli góljával nyert a Palermo csapata (She)
Hazai pályán győzött a Palermo együttese az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának nyitómérkőzésén.
febr. 2
20:29
Kosárlabda, női NB I: a Cegléd legyőzte a vendég Szombathelyet (She)
Az alsóház és a felsőház közötti szűk mezsgyén mozgó Cegléd 70-58-ra legyőzte a sereghajtó Szombathely együttesét a női kosárlabda NB I 17. fordulójában. A Savaria BC ezzel továbbra is nyeretlenül áll a táblázat alján.
febr. 2
20:45
Vízilabda, férfi ob I: hat góllal nyert a Szeged Székesfehérváron (She)
Hat góllal győzött a Fehérvár otthonában a Szeged együttese a férfi vízilabda ob I 18., előre hozott fordulójában.
febr. 2
20:51
Kosárlabda, férfi Magyar Kupa: magabiztos körmendi továbbjutás (She)
Kettős győzelemmel jutott tovább a negyeddöntőbe a Körmend a MAFC ellen a férfi kosárlabda Magyar Kupában, miután szombaton 77-69-re legyőzte a vendég MAFC-ot a nyolcaddöntő visszavágóján.
febr. 2
20:53
Kosárlabda, Uniqa férfi NB I: otthon nyert a Nyíregyháza (She)
Tizennégy ponttal verte a Nyíregyháza együttese a vendég Hódmezővásárhelyt az Uniqa férfi kosárlabda NB I-es bajnokság elhalasztott mérkőzésén.
febr. 2
21:01
Kosárlabda, férfi Magyar Kupa: kiesett a Szolnok Dombóváron (She)
A bajnok Szolnok kataszrofális teljesítményt nyújtva, az első mérkőzésen megszerzett húszpontos előnyét tízpontos hátránnyá változtatva kiesett a nyolcaddöntőben a férfi kosárlabda Magyar Kupában. A Dombóvár 148-138-as összesítéssel jutott tovább a szombati, 81-51-es győzelme után.
febr. 2
21:12
Vízilabda, férfi ob I: kétgólos egri siker a Komjádi uszodában (She)
Két góllal nyert a Brendon Eger együttese a Vasas ellen a férfi vízilabda ob I-es bajnokság 18. fordulójában.
febr. 2
21:14
Kosárlabda, férfi Magyar Kupa: a Falco jutott tovább Egerszegen (She)
A bajnokságban listavezető Falco KC 71-71-es döntetlent ért el a Zalaegerszeg otthonában a férfi kosárlabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, azonban az első mérkőzésen aratott 87-58-as győzelme után így is biztosan jutott tovább a következő fordulóba.
febr. 2
21:52
Az Arsenal az élen (Behaviour)
A címvédő és a szombati játéknap előtt még listavezető Manchester United csak egy 93. percben esett öngóllal tudott pontot szerezni a Tottenham Hotspur otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.
febr. 2
22:07
Újabb idegenbeli rangadót nyertek Dzsudzsákék (Infostart)
Dzsudzsák Balázs csapata, a címvédő Eindhoven 2-0-ra nyert az Alkmaar pályáján a holland labdarúgó-bajnokságban.
febr. 2
22:13
Vége a sorozatnak - Az újonctól kapott ki a Real! (Infostart)
A címvédő és listavezető Real Madrid meglepetésre 2-0-ra kikapott az újonc Almeria otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 2
22:25
Várhidi: Buzsáky gólt lőtt és gólpasszt adott Vaskóék ellen (Behaviour)
Buzsáky Ákos a magyar válogatott középpályása gólpasszt adott és gólt is szerzett az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, amikor csapata, a Queens Park Rangers hazai pályán 3-0-ra nyert a Bristol City ellen.
febr. 2
22:46
Serie A: két góllal verte a Napoli az Udinese együttesét (She)
Hazai pályán verte az újonc Napoli együttese az Udinesét az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.

Keresés