2008. február 22. péntek

febr. 22
6:22
Messi megmentette Rijkaardot (Blikk)
Frank Rijkaard (45) hálát rebeghet Lionel Messinek
febr. 22
6:24
Kemény dilemmák (Blikk)
Megnyerte idei első meccsét a férfi vízilabda-válogatott
febr. 22
6:26
Andjelkovics a Pick sztárja (Blikk)
Hamarosan beköltözik az otthonainkba Daniel Andjelkovics
febr. 22
6:28
Hóhér hoppon maradt (Blikk)
BUDAPEST – Lemaradt élete egyik nagy lehetőségéről Nagy József (32). A Profibox Promotion színeiben szereplő, Hóhér becenevű egykori nagyközépsúlyú IBF interkontinentális bajnok március 11én Halléban bokszolt volna a brit Herbie Hide-dal (36) a WBC cirkálósúlyú nemzetközi bajnoki címéért.
febr. 22
7:55
NBA: egy ponttal nyert a címvédő San Antonio Minneapolisban (She)
Idegenben nyert a címvédő San Antonio Spurs az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 107. játéknapján.
febr. 22
8:15
Még kérdéses, hol játssza hazai meccseit a Tatabánya (Behaviour)
Túlzás volna azt állítani, hogy futball-lázban égne az ország a magyar élvonalbeli bajnokság ma kezdődő tavaszi szakasza előtt. Érthetetlen ez a nihil! A drukkerek az évszaknyi hosszúságú téli szünettel idén is alaposan ki lettek éheztetve a mi kis NB I-ünkre, szokás szerint történtek hangulatjavító edzőváltások, a Fehérvár kis híján, a Sopron végérvényesen becsődölt, nem beszélve az újabb állandó…
febr. 22
9:15
Visszatért a vetkőzős bíró (Blikk)
Meztelen képei miatt tiltották el
febr. 22
9:15
Tenisz, San José: Roddick és Blake is bejutott a negyeddöntőbe (She)
Az első helyen kiemelt Andy Roddick és a második helyen rangsorolt James Blake is továbbjutott a 436 ezer dollár összdíjazású San Jose-i tenisztorna nyolcaddöntőjéből.
febr. 22
10:59
Műugrás: Barta Nóra kvótát szerzett az olimpiai selejtezőn (She)
Olimpiai kvótát szerzett Barta Nóra a pekingi műugró olimpiai selejtezőn.
febr. 22
12:17
Huszonöt milliós HM-támogatás a Magyar Futballakadémiának (She)
A Budapest Honvédhoz tartozó Magyar Futballakadémia támogatási megállapodást kötött a Honvédelmi Minisztériummal, mely egy éven át 25 millió forinttal segíti az utánpótlás-nevelő intézetet.
febr. 22
13:51
Sílövő-vb: ártalmatlannak bizonyultak a gyanús tasakok (She)
Ártalmatlannak bizonyultak azok a doppinghasználatra utaló eszközök, amelyeket kedden, két nappal a sílövő-világbajnokság után találtak a viadalnak otthont adó svédországi Östersund közelében.
febr. 22
16:01
Peking 2008: Linford Christie nem lesz lángvivő Londonban (She)
Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem viszi az olimpiai lángot Londonban Linford Christie (képünkön), a britek korábbi ötkarikás bajnoka.
febr. 22
16:03
Atlétika: Carolina Klüft nem indul a fedett pályás vébén (She)
Nem indul a márciusi, fedett pályás atlétikai világbajnokságon a svédek olimpiai bajnok hétpróbázónője, Carolina Klüft. A 25 éves klasszisnak egy stockholmi nemzetközi versenyen megsérült a jobb combja, és péntekre kiderült, hogy vissza kell lépnie a vb-től.
febr. 22
16:06
Birkózás: 33 aranyérmes a szombathelyi szőnyegeken (She)
Huszonnyolc ország kötöttfogású birkózói szereztek olimpiai kvótát a tavalyi bakui világbajnokságon, nagyjából ők alkotják az élmezőnyt. Közülük csupán a bolgárok, a kubaiak, a törökök és az ukránok nem vesznek részt a jövő héten a fogásnem szombathelyi sztárparádéján. A mezőny jelentős része már együtt van Tatán, ahol csaknem százan készülnek fel nemzetközi edzőtáborban.
febr. 22
16:11
Tour de France: az Astana nem engedi el a címvédő Contadort (She)
Az Astana nem engedi el másik kerékpároscsapathoz Alberto Contadort (képünkön), hogy a spanyol versenyző megvédhesse a tavalyi Tour de France-on szerzett elsőségét.
febr. 22
16:51
Jégkorong: hódít a retró, CCCP-mezben az oroszok a vb-n (She)
A Nemzetközi Jégkorong-szövetség (IIHF) száz éves fennállásának tiszteletére nosztalgikus szerelésben mutatkoznak majd a májusi, kanadai világbajnokság résztvevői.
febr. 22
17:14
Kammerer Zoltán viszi a magyar zászlót a pekingi olimpia megnyitóján (Infostart)
A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Kammerer Zoltán viszi a magyar zászlót a pekingi ötkarikás játékok augusztus 8-ai megnyitó-ünnepségén - döntött a Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége tatai kihelyezett ülésén.
febr. 22
17:20
Kosárlabda: nem halaszthat, utazik a Kaposvár Zalaegerszegre (She)
Páratlan beteséghullám söpör végig a Kaposvári KK férfi élvonalbeli kosárlabda csapatnál, amelynél veszélybe került még az is, hogy egyáltalán ki tudnak-e állni a hétvégi, soros bajnokira. Miután azonban a halasztáshoz sem a szövetség, sem az ellenfél nem járult hozzá, a kaposváriaknak el kell utazniuk Zalaegerszegre.
febr. 22
17:31
Supersport, Doha: Talmácsi Gergő úgy érzi, maradt benne (She)
Pozitív élményekkel zárta a katari futamhétvége második időmérő edzését a Factory Racing mindkét versenyzője. A kezdeti nehézségek, csúszások miatt sajnos nem tudott tesztelni a két pilóta, így az első szabadedzésen, élesben próbálhatták csak ki a 2008-as versenymotorokat. Ennek ellenére minden edzésen egyre jobb és jobb időket futottak és az időmérőn, ha nem akadt volna némi technikai probléma,…
febr. 22
18:18
Vb-2010: a FIFA elégedett a dél-afrikai stadionokkal (She)
A szervezőbizottság tájékoztatása szerint elégedett volt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a 2010-es dél-afrikai világbajnokság tervezett stadionjainak jelenlegi állapotával.
febr. 22
18:24
A rendőrség csal zártkapus meccset engedélyez a Szőnyi úton (She)
A Budapesti Rendőr-főkapitányság csak akkor járul hozzá a szombati Tatabánya-Vasas labdarúgó Soproni Liga-találkozó megrendezéséhez a BVSC Szőnyi úti pályáján, ha erre zárt kapuk mögött, nézők nélkül kerül sor.
febr. 22
18:47
Kammerer viszi a zászlót Pekingben (Metropol)
A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Kammerer Zoltán viszi a magyar zászlót a pekingi játékok augusztus 8-ai megnyitóján, az április 26-án esedékes ünnepélyes fogadalomtételen pedig az Athénban aranyérmes sportlövő, Igaly Diána, valamint egy, a jövő héten kijelölendő vízilabdázó mondja majd az esküt.
febr. 22
19:07
Ronaldo még nem tudja, visszatér-e a pályára (Infostart)
Ronaldo még nem döntött arról, hogy folytatja-e pályafutását azt követően, hogy múlt héten ismét súlyos sérülést szenvedett. A Milan labdarúgója szerint elképzelhető, hogy többet nem léphet pályára.
febr. 22
19:20
Bundesliga 2: Torghelle Sándor nem fellebbez eltiltása ellen (She)
Torghelle Sándor, a német másodosztályú bajnokságban szereplő FC Carl Zeiss Jena labdarúgója nem nyújt be fellebbezést négy meccsre szóló eltiltása ellen, így a határozat jogerőre emelkedett - áll a klub honlapján.
febr. 22
19:32
Sírepülő-vb,Oberstdorf: Björn Einar Romören áll az élen (She)
Az első nap, azaz két ugrás után a norvég Romören áll az élen a németországi Oberstdorfban zajló sírepülő-világbajnokság egyéni versenyében.
febr. 22
19:34
Cselgáncs, Vk: Ungvári ezüst-, Csernoviczki bronzérmes (She)
A 66 kg-os Ungvári Miklós (képünkön) ezüst-, míg a már ugyancsak pekingi kvótával rendelkező Csernoviczki Éva (48) bronzérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa hamburgi állomásán.
febr. 22
19:36
Szávay Ágnes az év sportolója az NSSZ szerint (Infostart)
A teniszező Szávay Ágnes érdemelte ki a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) által a 2007. év legjobb sportolójának felajánlott díjat, megelőzve a kategória másik két jelöltjét, az öttusázó Horváth Viktort és a kajakozó Kovács Katalint.
febr. 22
19:36
NSSZ: Szávay Ágnest választották az év sportolójának (She)
A teniszező Szávay Ágnes érdemelte ki a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) által a 2007. év legjobb sportolójának felajánlott díjat, megelőzve a kategória másik két jelöltjét, az öttusázó Horváth Viktort és a kajakozó Kovács Katalint.
febr. 22
19:37
Soproni Liga: rendőrségi válasz, 600-an bemehetnek a Szőnyi útra (She)
A Budapesti Rendőr-főkapitányság korábbi döntését felülvizsgálva 600 nézőt beenged a szombaton 16 órakor kezdődő Tatabánya-Vasas labdarúgó Soproni Liga-mérkőzésre a BSVC Szőnyi úti stadionjába.
febr. 22
19:53
Van Basten visszatér korábbi sikerei színhelyére (Infostart)
Nyártól Marco van Basten lesz az Ajax Amsterdam labdarúgócsapatának vezetőedzője.
febr. 22
19:53
Öttusa Vk, Kairó: középmezőnyben a magyarok a nők versenyében (She)
A középmezőnyben végzett a döntőben a négy magyar induló a kairói öttusa Világkupa női versenyében. Máthé Vivien 14. (5400 pont), Tóth Adrienn 17. (5344), Kovács Sarolta 21. (5268), Cseh Krisztina pedig 26. (5192) lett a 36 fős fináléban.
febr. 22
20:05
Kézilabda, női NB I: négy góllal verte a Derecske a Békéscsabát (She)
A női élvonalbeli kézilabda-bajnokság 15. fordulójában a Derecske hazai pályán négy góllal verte a békéscsabai együttest. A vendégek már a szünetre ötgólos előnyre tettek szert. Ötödször győzött a Derecske, mindannyiszor hazai környezetben, 11-szer kapott ki a Békéscsaba, hetedszer idegenben.
febr. 22
20:23
Ungvári ezüst-, Csernoviczki bronzérmes Hamburgban (Metropol)
A 66 kg-os Ungvári Miklós ezüst-, míg a már ugyancsak pekingi kvótával rendelkező Csernoviczki Éva (48) bronzérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa hamburgi állomásán.
febr. 22
20:33
Kézilabda, Budapest Bank férfiliga: PLER-vereség Veszprémben (She)
A Budapest Bank férfiliga, a férfi élvonalbeli kézilabda-bajnokság felsőházi rájátszásának ötödik fordulójában az MKB Veszprémben rendkívül magabiztosan, tizenegy góllal verte a PLER gárdáját. A szünetben már tucatnyi gól volt a két együttes közötti különbség: a vendégek az első félidőben hét gólt szereztek.
febr. 22
20:44
Röplabda: Dunaújvárosban és Nyíregyházán lesz az MK-döntő (She)
A férfiaknál március 6-7-én Dunaújvárosban, a nőknél pedig egy héttel később, Nyíregyházán rendezik a röplabda Magyar Kupa négyes döntőjét - erről a hazai szövetség tájékoztatta a távirati irodát. A résztvevők egyelőre részben ismertek, még csak a negyeddöntős szakasznál tartanak a sorozatok.
febr. 22
20:55
Tenisz, Doha: Jankovics kiesett, Sarapova-A. Radwanska elődöntő (She)
A Dohában zajló, 2,5 millió dollár összdíjazású kemény pályás női tenisztorna egyeseinek küzdelmében a negyeddöntőben kétjátszmás mérkőzésen kapott ki a harmadik helyen kiemelt szerb Jelena Jankovics a kínai Li Natól.
febr. 22
21:11
Jégkorong, ob: győzelemmel zárta az alapszakaszt Dab.Extra.hu (She)
Az élvonalbeli jégkorong-bajnokságban győzelemmel zárt a Dab.Extra.hu, amely Dunaújvárosban verte két góllal a miskolci együttest. Az újvárosiak papírforma sikerükkel négypontos előnnyel zárták az alapszakasz küzdelmeit, és a mezőnyből egyetlenként már biztos elődöntősként várják a folytatást.
febr. 22
21:17
Fölényes sikerrel kezdte a tavaszt a címvédő Debrecen (Infostart)
A címvédő Debrecen 3-0-ra nyert hazai pályán a Diósgyőr ellen a labdarúgó NB I tavaszi idényének nyitó mérkőzésén.
febr. 22
21:23
Kosárlabda, férfi Uniqa NB I: 22 ponttal nyert a Falco (She)
Az Uniqa férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának huszadik fordulójában a Soproni sÖrdögök elleni hazai meccset sem bukta el a listavezető Falco KC Szombathely együttes, így biztosan őrzi előnyét a tabellán.
febr. 22
21:28
Alpesi sí, Vk: Lindsay Vonné a női lesiklás kristálygömbje (She)
Az amerikai Lindsey Vonn nyerte a női lesiklás győztesének járó kristálygömböt az alpesi sí Világkupa-sorozatban, miután a kanadai Whistlerben rendezett futam után behozhatatlan előnyre tett szert a szakági rangsorban.
febr. 22
22:03
Futsal: döntetlent játszott a válogatott Belgium ellen (She)
A csütörtökön kezdődő gyöngyösi világbajnoki selejtezőtornára készülő magyar futsalválogatott pénteken Móron barátságos mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott Belgiummal. A két együttes szombaton ismét találkozik egymással.
febr. 22
22:05
Tenisz, Rotterdam: Söderlinggel már nem bírt Seppi (She)
Az előző körben az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadalt búcsúztató Andreas Seppi számára a negyeddöntő jelentette a végállomást a 824 ezer euró összdíjazású rotterdami férfi tenisztornán.
febr. 22
22:14
Jégkorong ob I: hatgólos fehérvári siker az Újpest ellen (She)
A jégkorong ob I alapszakaszának utolsó előtti játéknapján 8-2-re diadalmaskodott az Alba Volán az Újpest ellen. Az alapszakasz végeredményét már nem befolyásolják a pénteki és vasárnapi mérkőzések.
febr. 22
22:25
Nem bíznak az olimpiai menüben az amerikaiak (Infostart)
Az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága azt tervezi, hogy 600 fős küldöttségét a pekingi olimpián saját ételeivel látja el, mert nem bíznak a kínai étkekben és a közegészségügyi állapotokban.

Keresés