2008. február 15. péntek

febr. 15
6:17
Koccintottak a Fradira (Blikk)
Pezsgőt bontottak a zöld-fehérek az új tulajdonos megünneplésére
febr. 15
6:19
Dzsudzsák az Eindhoven focikirálya (Blikk)
Ha így halad, lassan megkoronázzák
febr. 15
6:21
A méret a lényeg (Blikk)
Az olimpiai formaruhát próbáltak Kammererék
febr. 15
7:12
Drámai órák Párizsban: műtőasztalon a legnagyobb csillag (Infostart)
Párizsban sikeres térdműtétet hajtottak végre Ronaldón, a Milan brazil labdarúgóján. A kétszeres világbajnok futballistának szerda este a Livorno elleni bajnokin egy ellene elkövetett szabálytalanság után a bal térdében elszakadt egy ínszalag. A világ jelenlegi legeredményesebb aktív labdarúgójának ugyanilyen sérülése volt 2000-ben, a beavatkozást akkor is ugyanez az orvoscsoport végezte el a…
febr. 15
7:28
Vezetői zűrzavar a Fradi tulajdonosának angol csapatánál (Infostart)
Felmentik az első csapattal kapcsolatos teendők alól Bryan Robsont, az angol másodosztályban szereplő Sheffield United menedzserét. A szakemberre valószínűleg egy másik pozícióban számítanak a klubnál, amelynek tulajdonosa hamarosan a Ferencvárosban is birtokon belülre kerül.
febr. 15
8:47
Matthäus drága válása (Blikk)
Nem ússza meg olcsón a volt magyar szövetségi kapitány
febr. 15
21:37
Nem a politika fontos (Metropol)
Mi jut az ember eszébe, amikor Michael Johnsonnal beszél telefonon? Hogy ő az olimpiai játékok és az atlétika egyik nagy történelmi személyisége. John­­son inkább egy legenda, mint egy szimpla ember, és már nem is egyszerű sportoló, hanem rakéta.
febr. 15
23:08
A hétvége slágerei: MU-Arsenal, Juve-Roma (Infostart)
A Bajnokok Ligájára (is) figyelnek a hétvégén a legjobb csapatok. A királykategória tavaszi folytatása előtt könnyen elképzelhető, hogy több menedzser, illetve edző pihentet néhányat a kulcsjátékosai közül. A mérkőzések közül a Manchester United-Arsenal FA-kupa-találkozó és a Juve-AS Roma bajnoki emelkedik ki.

Keresés