2008. február 15. péntek

febr. 15
0:13
UEFA-kupa: nem érdemelt vereséget, kikapott a Nürnberg (She)
Az UEFA-kupában a legjobb tizenhat közé vágyik a Benfica és a Nürnberg is, ám a nyolcaddöntőbe már csak egyikük léphet, lévén éppen egymás ellen csatáznak. Az első felvonást a portugálok hazai pályán 1-0-ra nyerték, így előnyhöz jutottak.
febr. 15
0:19
AC Milan: Párizsban sikeres műtétet hajtottak végre Ronaldón (She)
Sikeres térdműtétet hajtottak végre csütörtök este Ronaldón (kpépünkön), az AC Milan brazil labdarúgóján. Kezelőorvosai, Gerard Saillant és Eric Rolland szerint a kétórás beavatkozás jól sikerült, a futballista felépülése elsősorban azon múlik, a támadó mennyire hisz a teljes gyógyulásban és mindenben maximálisan követi-e az orvosi utasításokat.
febr. 15
6:17
Koccintottak a Fradira (Blikk)
Pezsgőt bontottak a zöld-fehérek az új tulajdonos megünneplésére
febr. 15
6:19
Dzsudzsák az Eindhoven focikirálya (Blikk)
Ha így halad, lassan megkoronázzák
febr. 15
6:21
A méret a lényeg (Blikk)
Az olimpiai formaruhát próbáltak Kammererék
febr. 15
7:12
Drámai órák Párizsban: műtőasztalon a legnagyobb csillag (Infostart)
Párizsban sikeres térdműtétet hajtottak végre Ronaldón, a Milan brazil labdarúgóján. A kétszeres világbajnok futballistának szerda este a Livorno elleni bajnokin egy ellene elkövetett szabálytalanság után a bal térdében elszakadt egy ínszalag. A világ jelenlegi legeredményesebb aktív labdarúgójának ugyanilyen sérülése volt 2000-ben, a beavatkozást akkor is ugyanez az orvoscsoport végezte el a…
febr. 15
7:28
Vezetői zűrzavar a Fradi tulajdonosának angol csapatánál (Infostart)
Felmentik az első csapattal kapcsolatos teendők alól Bryan Robsont, az angol másodosztályban szereplő Sheffield United menedzserét. A szakemberre valószínűleg egy másik pozícióban számítanak a klubnál, amelynek tulajdonosa hamarosan a Ferencvárosban is birtokon belülre kerül.
febr. 15
8:47
Matthäus drága válása (Blikk)
Nem ússza meg olcsón a volt magyar szövetségi kapitány
febr. 15
9:09
Tenisz, Vina del Mar: Errani kikapott Llagostera Vivestől (She)
Nem jutott be a negyeddöntőbe a hatodik helyen kiemelt Sara Errani a 200 ezer dollár összdíjazású chilei női tenisztornán. Az olasz játékos a spanyol Nuria Llagostera Vivestől kapott ki a második fordulóban két sima szettben.
febr. 15
12:17
Tenisz: Szeles Mónika hivatalosan is bejelentette visszavonulását (She)
Noha már közel öt éve nem játszott tétmérkőzést, hivatalosan csak most jelentette be visszavonulását Szeles Mónika, a kilencvenes évek teniszcsillaga.
febr. 15
13:17
NBA: Kobe Bryant műtét helyett inkább pihenteti kisujját (She)
Kobe Bryant nem műtteti meg sérült kisujját, ha ugyanis így tenne, legalább hat hétig nem számíthatna rá az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers.
febr. 15
13:50
Tunézia: nem hosszabbítják meg Roger Lemerre szerződését (She)
Kirúgták a tunéziai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, Roger Lemerre-t, miután csapata az Afrikai Nemzetek Kupáján csupán a legjobb nyolc közé jutott a ghánai kontinensviadalon.
febr. 15
14:06
Futsal NB I: fontos meccs előtt a Fradi, Rieb köszönetet mond (She)
A bentmaradás szempontjából döntő fontosságú mérkőzést játszik a Ferencváros NB I-es futsalcsapata a győri Arrabona FC-vel a bajnokság 17. fordulójában hétfőn 20 órakor az FTC népligeti kézilabdacsarnokában (Kismartoni út).
febr. 15
15:02
NHL: Henrik Lundqvist mesés szerződést kötött a Rangersszel (She)
Új szerződést kötött az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban szereplő New York Rangers együttesével Henrik Lundqivst, a svéd kapus.
febr. 15
15:13
Debrecen: portugál támadó középpályást tesztel a klub (She)
Bruno Luz személyében támadó középpályás érkezett a SPorting Lisszabontól, hogy próbajátékon vegyen részt Debrecenben - adta hírül a magyar klub hivatalos honlapja.
febr. 15
15:19
A franciák doppinggal vádolják a világbajnokot (Behaviour)
Egy francia doppingellenes szervezet bejelentése szerint tiltott szerekkel készült, s az illegális segítségnek köszönhetően lett a nőknél Giro d'Italia-győztes és csapatban világbajnok az orosz Szvetlana Bubnyenkova.
febr. 15
15:41
Tenisz, Antwerpen: Karin Knapp bejutott a legjobb négy közé (She)
Elsőként - némi meglepetésre - Karin Knapp biztosította a helyét a legjobb négy között a 600 ezer dollár összdíjazású antwerpeni női tenisztornán.
febr. 15
16:42
Karate, junior Eb: Lassinger Fruzsina bronzérme Triesztben (She)
Lassinger Fruzsina bronzérmet szerzett a junior karatésok trieszti Európa-bajnokságának nyitónapján.
febr. 15
17:22
Labdarúgás: a Dunakanyart is meghódította a CBF Bakó (She)
A szervezők a decemberi sikeres lebonyolítás után második alkalommal is kiírták a Kék Duna Kupa kispályás labdarúgótornát, melyre ezúttal is Felsőgöd műfüves csarnokában került sor. A februári négy versenynap alatt 34 csapat lépett pályára.
febr. 15
17:49
Tenisz, Antwerpen: Daniela Hantuchova sérülés miatt kiesett (She)
A harmadik helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchova feladta a svájci színekben induló Bacsinszky Tímea elleni negyeddöntőjét, így kiesett a 600 ezer dollár összdíjazású antwerpeni női tenisztornán.
febr. 15
18:34
Ausztriában 31 sportolót gyanúsítanak vérdoppingolással (She)
Egy ismeretlen feljelentése nyomán biztosítási csalás gyanújával indított vizsgálatot a bécsi ügyészség három orvos és 31 sportoló ellen, akik állítólag vérdopping használatával próbáltak jogosulatlan előnyhöz jutni.
febr. 15
18:35
Biztosítási csalás Ausztriában (Behaviour)
Egy ismeretlen feljelentése nyomán biztosítási csalás gyanújával indított vizsgálatot a bécsi ügyészség három orvos és 31 sportoló ellen, akik állítólag vérdopping használatával próbáltak jogosulatlan előnyhöz jutni.
febr. 15
18:40
Middlesbrough: öt évre szóló szerződést írt alá Stewart Downing (She)
Bár még két év volt hátra a szerződéséből, Stewart Downing egy új, öt évre szóló kontraktust kötött a Middlesbrough csapatával.
febr. 15
19:02
Paks: Molnár Zoltánt nem kell műteni, Buzás Attila megsérült (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Paks védője, Molnár Zoltán csütörtökön járt kontrollon Mohácsi doktornál: a vizsgálat azt mutatta, hogy javul a sérülése, és szerencsére nem kell műteni. Azonban ettől függetlenül még körülbelül két hétig pihentetnie kell a porecsi edzőtáborban megsérült lábát, és csak utána kezdheti meg a munkát Váczi Lászlóval.
febr. 15
19:24
Tenisz, Marseille: Murray és Ancic bejutott az elődöntőbe (She)
Bejutott az elődöntőbe a brit Andy Murray és a horvát Mario Ancic az 534 ezer dollár összdíjazású párizsi tenisztornán.
febr. 15
19:41
Alpesi sí Vk, Zágráb: Nicole Hosp nem élt a lehetőséggel (She)
A női alpesi sízők zágrábi Vilugkupa-futamát a finn Tanja Poutiainen (képünkön) nyerte, az osztrák Marlies Schild és a cseh Veronika Zuzulová előtt. Az első futam után Nicole Hosp huszonkilenc százados hátránnyal állt a második helyen a Zágrábban már két győzelmet arató Marlies Schild mögött.
febr. 15
19:57
Sportlövészet: Sidi Péter győzelme Colorado Springsben (She)
Sidi Péter első versenyét megnyerte Colorado Springsben, ahol az amerikai sportlövő-válogatott meghívására két hétig edzőtáborozik.
febr. 15
20:14
Férfi kézilabda NB I: a Tatabánya és a Gyöngyös döntetlenje (She)
Döntetlent játszott egymással a Tatabánya és a Gyöngyös a Budapest Bank férfi kézilabda NB I-es bajnokság alsóházi rájátszásában.
febr. 15
20:25
Férfi kézilabda NB I: négy góllal nyert Komlón a Százhalombatta (She)
Hazai pályán négy góllal kapott ki a Komló együttese a Százhalombattától a Budapest Bank férfi kézilabda liga felsőházi rájátszásában.
febr. 15
20:47
Kosárlabda, női Magyar Kupa: továbbment a Szolnok és a ZTE (She)
Kettős győzelemmel jutott tovább a ZTE és a Szolnok is a női kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjéből.
febr. 15
21:25
Röplabda, férfi NB I: nagy csatában nyert a Szolnok Csepelen (She)
Az élvonalbeli férfi röplabda-bajnokság kiemelt csoportjában a Szolnok nagy csatában, ötjátszmás mérkőzésen győzött Csepelen. A Dág hazai pályán nyert, négy játszmában a Dunaferr ellen.
febr. 15
21:37
Nem a politika fontos (Metropol)
Mi jut az ember eszébe, amikor Michael Johnsonnal beszél telefonon? Hogy ő az olimpiai játékok és az atlétika egyik nagy történelmi személyisége. John­­son inkább egy legenda, mint egy szimpla ember, és már nem is egyszerű sportoló, hanem rakéta.
febr. 15
21:47
Kézilabda, női BL: kilenc góllal verte a Valcea a Toljattit (She)
A női kézilabdázók legrangosabb nemzetközi kupasorozatában, a Bajnokok Ligája küzdelmeiben a középdöntő második fordulójában a román Oltchim Valcea hazai pályán kilenc góllal verte az orosz Lada Toljatti együttesét.
febr. 15
23:08
A hétvége slágerei: MU-Arsenal, Juve-Roma (Infostart)
A Bajnokok Ligájára (is) figyelnek a hétvégén a legjobb csapatok. A királykategória tavaszi folytatása előtt könnyen elképzelhető, hogy több menedzser, illetve edző pihentet néhányat a kulcsjátékosai közül. A mérkőzések közül a Manchester United-Arsenal FA-kupa-találkozó és a Juve-AS Roma bajnoki emelkedik ki.

Keresés