2008. február 15. péntek

febr. 15
0:06
Condemned 2: Bloodshot Előzetes (Gamekapocs)
Mikor 2005-ben elstartolt az új Xbox, a játékkínálattal még voltak gondok. A Most Wanted lassú volt, a Fifa 06 ronda és ötlettelen, a PGR3 meg csak az autórajongók szívét tudta megdobogtatni. Ám a Sega mentőöve olyan sikert könyvelt el végül, mely mindenkinek elnyerte tetszését. A Condemned: Criminal Origins jött, látott, és győzött. A hihetetlen grafika, az igazi horror hangulat és a féktelen…
febr. 15
0:11
Sonim XP1 - elnyűhetetlenségből jeles (SG)
A Sonim Technologies jelenleg is teszteli új modelljét, amely a világ egyik, ha nem a környezeti hatásoknak leginkább ellenálló mobiltelefonja.
febr. 15
0:29
...ez valami más! (onlinemedia.blog.hu)
Abban az évben, a Rémek Uralma alatt az emberek egy titokzatos könyvről suttogtak, amelyben csodálatos dolgok vannak a Szabadságról és különös történetek olyan emberekrõl, akik meg merték próbálni a kijelöletlen Másik Utat. (...)a tolvaj és a Helytartó értetlenül álltak a szarvasbőrbe öltöztetett lapok fölött. Segítségül hívták a Robotokat, ám azok csak tehetetlenül nyikorogtak. Ezután betették a…
febr. 15
0:38
Kicsit optimistább lett a Magyar Telekom (terminal)
A vártnak megfelelően alakult a Magyar Telekom utolsó negyedéve. A menedzsment optimista, kicsit megemelte az idei EBITDA-célt.
febr. 15
0:44
Pure - a MotoGP készítőinek új játéka (Gamekapocs)
A MotoGP-t és az ATV Offroad Fury sorozatokat is készítő, korábban Climax néven ismert Blackrock Studio bejelentette legújabb motoros őrületét.
febr. 15
1:01
HWSW: A DVD-nél is gyorsabban terjed a Blu-ray (Gamekapocs)
Jelentősen felgyorsultak a Blu-ray eladások Európában, a szövetség állítja, a Blu-ray adoptációja gyorsabb, mint a DVD esetében volt - számolt be róla a HWSW.
febr. 15
1:17
Friss képek és béta teszt infók a Red Alert 3-ról (Gamekapocs)
Welcome back, Comrade - olvasható a Red Alert 3 frissen fellőtt honlapján, melyen pár kép mellett megtudhatjuk, hogyan lehet jelentkezni a bétára.
febr. 15
1:33
Az emberekben hisz a Canon vezetője (SG)
Az öncélú profitszerzés kora lejárt, a jövő a fenntartható növekedést biztosító környezettudatos termékeké - mondja Moravcsik László, a Canon Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.
febr. 15
1:37
95 évre emelkedhet a szerzői jogvédelem (SG)
Az Európai Unióban 50-ről 95 évre emelkedhet a szerzői jogvédelem időszaka az előadóművészek számára.
febr. 15
2:24
Thomson márkák a Hamánál (SG)
A Hama a Thomson készletéből felvásárolta a fej- és fülhallgatókat, az univerzális távirányítókat és szobaantennákat, amelyeket mint kiegészítő "vendégmárkát" forgalmaz a jövőben.
febr. 15
2:28
Komoly feladatokkal néz szembe az e-egészségügy (SG)
Az új egészségügyi törvény elfogadása több szakmai, infrastrukturális kérdés megoldását veti fel.
febr. 15
4:45
(Letöltések) Pure trailer (PC Guru)
Gigantikus ugratók, levegőben végrehajtott kaszkadőrmutatványok és földbedöngölő grafikai megjelenítés egy off-road játékban? Ezt bizony érdemes megnézni! A Disney kiadó gondozásában érkező "extrém autóversenyzős" program ráadásul még idén debütál majd! (...)
febr. 15
4:58
Kérem a mobilokat ellenőrzésre felmutatni! (prohardver)
A barcelonai Mobile World Congress szakkiállításon mutatták be a magyar iziSHOP új termékét, a mobiltelefonos menetjegyet.
febr. 15
6:19
Cisco mobil alkalmazások - munkavégzéshez és szórakozáshoz (MaHu)
A Cisco a Mobile World Congress rendezvényen bejelentette, hogy hamarosan megjelenő mobilalkalmazásainak köszönhetően új lehetőségek nyílnak meg a mobil felhasználók közötti kapcsolattartásnak, együttműködésnek és a szórakoztató tartalomhoz való hozzáférésnek.
febr. 15
6:47
Letölthető az OpenOffice.org 2.4 kiadásra jelölt verziója (prohardver)
Apró javítások, kiegészítések, de igazából már a 3.0 a cél.
febr. 15
7:36
Szerzői jogi reform: az adathordozók és a zenészek érintettek (prohardver)
A belső piaci biztos a zenészeket támogató határozat mellett az üres adathordozók után fizetendő jogdíjak reformjáról is nyilatkozott.
febr. 15
7:41
Bemutatta a 3G utódját a Nokia Siemens (prim)
A Nokia Siemens Networks komolyan képviselteti magát a barcelonai GSMA mobil konferencián, bemutatják a legújabb fejlesztéseket, köztük a Long Term Evolution LTE végponti elérést, a mai nagysebességű 3G mobilhálózat utódját.
febr. 15
7:46
Akkuként is működtethető a nano-ruha (prim)
Amerikai kutatók a nanotechnológia eredményeinek segítségével mozgás közben energiát termelő ruhaanyagot fejlesztettek ki, az újdonság felhasználási területe beláthatatlanul széles.
febr. 15
7:52
Virtuális téren is erősít a Sun (MaHu)
A Sun Microsystems bejelentette, hogy részvényfelvárásárlási megállapodás keretében megszerezte az innotek vállalatot, amely a vezető nyílt forráskódú virtualizációs szoftver, a VirtualBox fejlesztője.
febr. 15
8:09
'Reggelt! (GameStar)
Kifejezetten izgalmas hetünk van, így ma is epekedve várhatjuk, milyen meglepetést tartogatnak számunkra a videojáték ipar képviselői.
febr. 15
8:14
MWC: megfogdostuk a Nüvifont (prohardver)
Garmin, Nüvifon, MWC: nincs működő darab.
febr. 15
8:20
Strapabiztos telefonnal házalnak Barcelonában (MaHu)
Feltámadni tűnik a hőskorszak egyik (egyébiránt cseppet sem értelmetlen, legfeljebb gyakorta randa) mániája, az ütésálló mobiltelefon. Barcelonában legalábbis egy komplett kamion bevetésével bizonygatták a Sonim XP1 tudását.
febr. 15
8:23
Ingyenes tankönyv rendszergazdáknak a Microsofttól (pcforum.hu)
febr. 15
8:48
Budapestre került az egyik European IT Excellence díj (prim)
A budapesti jMind Consulting Kft. nyert a nagyvállalati alkalmazások kategóriában a független európai "European IT Excellence Awards" versenyen. A rangos kiválósági díjat Fekete Tibor, a jMind projektvezetője vette át a frankfurti InterContinental hotelben tartott gálán, a független európai szoftvergyártók (ISV) éves gyűlésének keretében.
febr. 15
8:48
MWC: új Palm gépek a láthatáron (prohardver)
Képgaléria és specifikáció a Treo 500v-ről és a Centro-ról
febr. 15
8:53
Elítélte az Arab Ligát a Nemzetközi Újságíró Szövetség (prim)
A Nemzetközi Újságíró Szövetség (IFJ) elítélte csütörtökön az Arab Ligát, mert olyan dokumentumot fogadott el a héten, amely állami ellenőrzés alá vonja a műholdas műsorszórást a tagországokban.
febr. 15
8:59
Négy csillag a Ricohnak (prim)
2007 decemberében a Ricoh Európában kiérdemelte a 4 csillagot az EFQM (European Foundation for Quality Management - Európai Minőség Díj) Kiválósági modellben. Az EFQM történetében a Ricoh nyújtotta be az eddigi legátfogóbb pályázatot mellyel az összes európai leányvállalata részére elnyerte a Minőség Díjat.
febr. 15
9:11
Sagem my411Cv – ízlést, olcsón (prohardver)
A Sagem egyik legolcsóbb modellje sokkal többnek mutatja magát, mint amire képes.
febr. 15
9:16
MWC: az Asus M930 és a kijelző (prohardver)
Az Asus M930-at megfogdosva felmerült bennünk a kérdés: ezt mégis hogy gondolták?
febr. 15
9:21
Négy csillagot kapott a Ricoh Európában (MaHu)
2007 decemberében a Ricoh Európában kiérdemelte a 4 csillagot az EFQM (European Foundation for Quality Management - Európai Minőség Díj) Kiválósági modellben. Az EFQM történetében a Ricoh nyújtotta be az eddigi legátfogóbb pályázatot mellyel az összes európai leányvállalata részére elnyerte a Minőség Díjat.
febr. 15
9:21
Új FBI biometrikus adatbázis egymilliárd dollárért (SG)
Eldőlt, hogy az IBM-et és a Northrop Grummant megelőzve a Lockheed Martin Szállítási és Biztonsági Megoldások nevű részlege építheti ki az FBI új nyilvántartását.
febr. 15
9:23
Az AMD-t is felvásárolhatja az nVidia (SG)
Elemzők vetették fel a felvásárlás lehetőségét, amelyet jóslataik szerint az nVidia hajtana végre. A processzor­gyártó útiterve veszélyeket rejt magában, igaz az nVidia lemondhatna a CPU-gyártásról.
febr. 15
9:26
Far Cry: The Movie trailer (GameStar)
Dr. Uwe Boll, filmrendező és veretlen boxbajnok a Crytek első játékát vitte vászonra. Kukkantsatok bele!
febr. 15
9:32
Informatikai hibákhoz kapcsolódó téveszmék (prim)
Mindazok ellenére, hogy az informatikai szakemberek egy kiegyensúlyozott hozzáállást támogatnak az IT környezetben, mely magában foglalja a biztonságot, felhasználhatóságot, teljesítményt és a működési kockázatokat is, az IT kockázatkezelés félreértéséből több mint 53%- ban következnek be informatikai tévedések és incidensek, valamint az informatikai terület továbbra alábecsüli az adatvesztést…
febr. 15
9:32
Battlestar Galactica 4. évad: a kezdés időpontja (SG)
A Csillagközi Romboló rajongói nehezen tudták megemészteni, hogy kedvenc sorozatuk már jó ideje nincs képernyőn, majd az sokkolta őket, hogy a 4. évadot a SciFi Channel két etapra kívánja vágni.
febr. 15
9:37
Végre már kapható a hihetetlen tudású HTC okosság (terminal)
Elérkezett az idő - piacon a legnagyobb HTC készülék.
febr. 15
9:37
Amerikai konzolos eladások - géphiány januárban (Gamer365)
Megérkezett az NPD legfrissebb, januárra vonatkozó konzolos eladási listája, és ahogy arra számítani lehetett, az év első hónapjában komoly géphiányok voltak az év végi polctakarításokat követően az Egyesült Államokban, amelyből leginkább a PlayStation 3 profitált.
febr. 15
9:39
Szuper-olcsó okostelefon: Samsung i200 (terminal)
A dél-koreai gyártó i200-as újdonsága nem más, mint egy széles rétegek számára elérhető smartphone.
febr. 15
9:41
Új szolgáltatások a T-Mobile-nál (terminal)
A T-Mobile nem csak új készülékeket, hanem új szolgáltatásokat is bejelentett Barcelonában.
febr. 15
9:48
Konzol@war: kevesebb hardver, de több szoftver fogyott januárban (prohardver)
Olyan erős decembert zárt a piac, hogy januárra több helyen elapadtak a készletek. Az USA-ban utolsó az Xbox 360 és továbbra is vezet a Wii.
febr. 15
9:49
Konzol@war: kevesebb hardver, de több szoftver fogyott januárban (prohardver)
Olyan erős decembert zárt a piac, hogy januárra több helyen elapadtak a készletek. Az USA-ban utolsó az Xbox 360 és továbbra is vezet a Wii.
febr. 15
9:50
Philips Xenium 9@9j: tartalék AAA elemmel (prohardver)
A hosszú üzemidőről híres Xenium széria egy új, AAA elemmel is üzemelő taggal bővült.
febr. 15
9:54
Neosonik házimozi szabadon (PCWorld)
Kapható itthon a világ első vezeték nélküli CD hang- és HD képátvitelt biztosító házimozi rendszere.
febr. 15
10:05
Thomson márkákkal bővít a Hama (MaHu)
A francia Thomson híradástechnikai cég 2007 decemberében felszámolta tartozék és kiegészítő portfolióját. A Hama, mint az egyik legnagyobb európai tartozékkereskedő és -gyártó a Thomson készletéből felvásárolta a fej- és fülhallgatókat, az univerzális távirányítókat és szobaantennákat, amelyeket mint kiegészítő "vendégmárkát" forgalmaz a jövőben.
febr. 15
10:16
Condemned 2 - Intro és egyéb finomságok (GameStar)
Fincsi videók érkeztek a Monolith első osztályú mészárszékéből, mely a dolgok jelen állása szerint csak konzolra készül.
febr. 15
10:17
MWC: Alcatel képgaléria (prohardver)
Képeken a One Touch Sport, az S211, az S215, valamint a V770.
febr. 15
10:32
Microsoftos veteránnal erősít a Vodafone (HWSW)
A Microsoftos veterán átcsábításával erősít a Vodafone: a 17 éve redmondi óriásnál dolgozó, a mobil üzletág (Mobile Communications Business, MCB) vezető alelnöki tisztét is betöltő Pieter Knook a Vodafone mobil internetes stratégiájának kidolgozásához nyújt majd segédkezet.
febr. 15
10:38
Friss mobil árlisták: új vékony Nokia zenemobil (terminal)
Az alábbiakban a szolgáltatók legfrissebb előfizetéses és pre-paid akciós árlistái olvashatók.
febr. 15
10:40
(Hírek) Új Neverwinter Nights 2 kiegészítő érkezik! (PC Guru)
Bár valami tragikus, amit a Neverwinter Nights második részének első küldetéslemezével csinálnak nálunk, az Atarit ez nem hatja meg, és már készül a második kiegészítés!
febr. 15
10:42
(Hírek) The Witcher - remek eladások (PC Guru)
Szárnyal a CD Projekt RED debütáló játéka. A program hosszú éveken keresztül készült, sokszor úgy tűnt, végleg eltűnik a süllyesztőben, ám végül mégis megjelent...

Keresés