2008. február 15. péntek

febr. 15
0:18
Mel Gibson megjavult? (est.hu)
A hollywoodi sztárt megdicsérte egy bíró, amiért 2006. nyarán történt balhéja után sikeresen teljesítette az alkoholelvonó programot, ami próbára bocsátásának egyik feltétele volt, amiért részegen ült autóba, majd az őt előállító rendőröket is inzultálta.
febr. 15
0:23
Végre nevet kapott a Burton-bébi (est.hu)
Hiába olyan határozottak forgatás közben a filmrendezők, a magánéletben attól még lehetnek bizonytalanok. Tim Burton például közel két hónapon keresztül nem választott nevet újszülött gyermekének.
febr. 15
6:50
Iron Maiden: Live After Death (est.hu)
Bár a 2006-as A Matter Of Life And Death album turnéjában nem szerepelt Magyarország, 2008-ban már nem maradunk Iron Maiden-koncert nélkül: Bruce Dickinsonék augusztus 12-én, a Sziget Fesztivál nulladik napján Budapesten is fellépnek. A nyolcvanas évek közepének albumait felelevenítő 2008-as turnéhoz időzítve DVD-kiadásban is megjelent a VHS-en már legendássá vált 1985-ös koncertfilm, a Live After…
febr. 15
6:52
Jack Johnson: Sleep Through The Static (est.hu)
(Brushfire / Universal)A hawaii szörfbajnokból dalszerző-gitáros-énekessé előlépett Jack Johnsonnal 2006 februárjában az a különlegesség esett meg, hogy egyszerre vezette a brit és az amerikai albumlistát, de két különböző kiadvánnyal: az angoloknál In Between Dreams című harmadik sorlemezével, míg hazájában az akkor frissiben mozikba került animációs mese, a Curious George filmzenéjével jutott a…
febr. 15
6:54
Sigur Rós : Heima (est.hu)
A kultikus izlandi poszt-rock zenekar, a Sigur Rós a 2005-ös Takk album nagyszabású világkörüli turnéja után tért vissza szülőföldjére, hogy az inspiráló környezetben készíthesse el Heima című lenyűgöző zenés filmjét (amihez kapcsolódva Jon Thor "Jónsi" Birgisson gitáros-énekes és társai 2007 végén két egybecsomagolt minialbumot is megjelentettek Hvarf-Heim címmel). A Heima dupla DVD-s kiadásán…
febr. 15
8:49
Sztáresküvő Valentin-napon (est.hu)
Az Oasis frontembere nyolc év együttjárás után vette el Nicole Appletont.
febr. 15
8:51
A Bon Jovit is elérte a moziláz (est.hu)
A veterán rockzenekar Oscar-díjas rendezővel készíttet filmet.
febr. 15
10:35
Versenymű és szimfónia (est.hu)
A Duna Szimfonikus Zenekar koncertjén Dvořak h-moll gordonkaversenye és Mendelssohn III, "skót" szimfóniája hangzik el. Az est szólistája Onczay Zoltán; vezényel: Horváth Gábor.
febr. 15
11:32
Zaklatás (est.hu)
Douglas úr úgy látszik, nehezen tud elszakadni a szex központú tévelygésektől, valamint a dühös nőktől. Ám már öregszik kicsit, ilyenkor fordulni szokott a kocka.
febr. 15
11:43
Acélzsaru (est.hu)
Ez a Shaquille avval keresi a kenyerét, hogy benga magas, és ez nem csak a sportvilágban, de a filmes szubkultúrában is jól jöhet.
febr. 15
12:05
D-Tox (est.hu)
A jó Stallone vénül, semmi kétség. Elég, ha csak megnézzük a társait, mind legendásan ráncos ember.
febr. 15
12:07
Rém Rom (est.hu)
A mai számítógépes játékokon felnövő gyerekek ízlése kétségtelenül megváltozott az előző generációkéhoz képest. Ahhoz, hogy egy animációs film kellő hatást gyakoroljon a legifjabb korosztályra, sokszor nem elég a szépen megrajzolt háttér és az aranyos karakterek, a filmkészítőknek a félelemkeltés eszközeihez kell nyúlniuk.
febr. 15
12:09
Ütközések (est.hu)
Paul Haggis játékfilmes debütálása parányit botrányosabbra sikeredett a vártnál, a forgatókönyvíróként jegyzett, és hirtelen váltással rendezővé avanzsált hollywoodi nagyágyú ugyanis emberi gyengeségeinket és kíméletlen rasszista hajlamainkat készült az arcunkba dörgölni.
febr. 15
17:47
Sok hűhó semmiért (est.hu)
A klasszikus Shakespeare-drámából készült filmben az ekkor még az életben is egy párt alkotó Emma Thompson és Kenneth Branagh frenetikus alakítását láthatjuk a csipkelődő-évődő szerelmesek szerepében.

Keresés