2008. január 29. kedd

jan. 29
6:06
The Cult: Born Into This (est.hu)
(Roadrunner / CLS)Az egy daliás évtized (lásd: Pure Cult – Anthology 1984-1995) után feloszlott Cult ezredfordulós újjáalakulása nem bizonyult tartósnak: a 2001-es Beyond Good And Evil album és az annak turnéját dokumentáló Music Without Fear DVD megjelenése után a zenekar újra felfüggesztette működését. Ian Astbury énekes a Doors-tagokkal és Doors-dalokkal való többéves turnézás után…
jan. 29
6:23
Turin Brakes: Dark On Fire (est.hu)
(Source / EMI)Az angol Turin Brakes duó már negyedik lemezénél tart, s bár a korábbi három anyag szívet melengető elektroakusztikus gitárpopja megbízhatóan tartotta a magas színvonalat, valahogy mégis ott lebegett a lehetőség, hogy a legújabb album már talán unalomba fullad. Nos, nem. Ahogy a XXI. század páratlan esztendőiben megszokhattuk, Olly Knights és Gale Paridjanian a 2001-es the Optimist…
jan. 29
8:26
Visszatér a New Kids On The Block? (est.hu)
A fiúzenekarok doyenje a hírek szerint nagy bejelentésre készül.
jan. 29
8:28
Michael Jackson: 25 év után újra Thriller (est.hu)
Hamarosan megjelenik mindenidők legsikeresebb lemezének remake-je.
jan. 29
10:49
Nomen est omen (est.hu)
Szalay Kristóf remek amatőr filmje a gyakori neve átkától szenvedő, ezért összesen 5180 névrokonát kiirtó metróvezető, Szabó János ámokfutását ábrázolja.
jan. 29
11:15
A Budapest Film februári megjelenései (est.hu)
A február a filmterror hónapja. Rodrigez zombikkal, Lynch saját gondolatvilágával terrorizálja a házimozi rajongóit.
jan. 29
11:31
A téli táplálkozásról (est.hu)
Akárhogy is szeretnénk, a tél még mindig nem akar elröppenni, hogy végre a tavaszi napsütésben fürödve róhassuk futókilométereinket. Az időjósok szerint februárban még biztosan hideg, téli időjártásra számíthatunk. Ilyenkor télen nemcsak a mozgásigényünk, a hangulatunk és a ruhatárunk változik, de a táplálkozásunk is.
jan. 29
12:37
A helyzet változatlan (est.hu)
Sajnos nem változik a helyzet, de még csak nem is fokozódik. Ideje lenne már egy kis vérfrissítést tartani a csatornák műsorstruktúrájában, bár az RTL-nek a mostani valószínűleg tökéletesen megfelel, hiszen főműsoridőben változatlanul nyeri az estéket az összes csatorna előtt.
jan. 29
14:28
Üllői Úti Fuck (est.hu)
Perverzió vagy sem, van úgy, hogy az ember, ha szórakozni indul, nem vágyik megfejtésekre. Az Üllői Úti Fuck vicces, imitt-amott primkóba hajló hejehujája pontosan azt nyújtja, ami elvárható egy stressz-levezető kirándulástól.
jan. 29
14:34
Valentin Napi Kisállat- és Növénybörze 2008 (est.hu)
Ha nincs még otthon házi kedvence, de úgy érzi, eljött az ideje, hogy felelősséget vállaljon egy kisállatért, most nem kell a hirdetéseket bújnia, itt az alkalom, hogy személyesen találjon rá új családtagjára. Nincs más dolga, mint ellátogatni a Petőfi Csarnokba, az immár 15. alkalommal megrendezett börzére, ahol cicák, kutyák, papagájok, díszmadarak, rágcsálók és hüllők várják az új, szerető…
jan. 29
22:59
Gilliam megmentené Heath Ledger félbemaradt filmjét (est.hu)
Terry Gilliam rendező, akivel Heath Ledger közvetlenül halála előtt forgatott, eltökélte: nem hagyja kárba veszni a nemrég elhunyt filmcsillag utolsó munkáját.
jan. 29
23:12
Tévésorozat lesz az Ütközésekből (est.hu)
A két évvel ezelőtt három Oscar-díjjal jutalmazott filmből egy 13 részes, egy-egy órás epizódokból álló sorozatot terveznek forgatni. Az első rész bemutatását a Starz amerikai kábeltévé-csatorna augusztusra tervezi.

Keresés