2008. január 4. péntek

jan. 4
3:55
Nagy családot szeretne a Felkoppintva sztárja (est.hu)
Legalább öt vagy hat gyereket szeretne szülni Katherine Heigl, az Apám, a hős és A Grace klinika sztárja, akit legutóbb a Felkoppintva című filmben éppen megesett fiatal nőként láthattunk egy nem kívánt terhességgel küzdeni.
jan. 4
4:11
Jön a G.I. Joe-film! (est.hu)
A Transformers című film hatalmas sikerén felbuzdulva élőszereplős nagyjátékfilm készül a Hasbro játékgyár további népszerű termékei, a G.I. Joe-játékkatonák alapján is – remélhetőleg Jason Statham és Mark Wahlberg főszereplésével.
jan. 4
7:59
The Rolling Stones: Rolled Gold + (est.hu)
(ABKCO / Universal)A Rolling Stones teljes karrierjét áttekintő 2002-es Forty Licks című negyvenszámos dupla slágerválogatás hatalmas siker volt, akárcsak a hozzá tartozó egyéves turné (lásd: Four Flicks). A 2005-ös A Bigger Bang sorlemezhez tartozó – Budapestet is érintő – még hosszabb és még sikeresebb koncertkörút végeztével most egy újabb negyvenszámos dupla albumot kapunk, de ez…
jan. 4
8:15
A Klaxons Amerikában is csúcsra érhet (est.hu)
A brit zenekar tavalyi lemezét is jelölték az "amerikai Mercury-díjra", a Shortlist Prize-ra.
jan. 4
8:17
Nagyágyúk alkotják az új manchesteri szupergruppot (est.hu)
Liam Gallagher lesz az alkalmi sztárzenekar frontembere.
jan. 4
13:54
Reggae Fi '08 (est.hu)
Hazánk mára igazi reggae hatalommá nőtte ki magát, ez nem kétséges. Az elmúlt pár évben sorra alakultak a zenekarok a legkülönfélébb reggae-irányzatokban, most pedig meghallgathatjuk, 2008-ban kik diktálják a ritmust.
jan. 4
13:56
Lány a vízben (est.hu)
Az indiai felmenőkkel büszkélkedő tehetséges Spielberg-tanítványt, M. Night Shyamalant a Hatodik érzék című hidegrázós szellemmozi kapcsán ismerhette meg a világ. Jelen mozija némiképp stílus- és rendezőidegen közeget generál azzal az infantilis fantasy-val, amit egy középszerű bérház lakóközösségébe implantál.
jan. 4
14:54
Franklin, a teknős (est.hu)
Régimódi és bájos francia rajzfilm Franklinról, a kedves kis teknősről, aki egy nap barátaival felkerekedik, hogy megkeresse betegeskedő nagymamája gyermekkorában elásott kincsét a Teknős-tónál.

Keresés