2008. január 10. csütörtök

jan. 10
0:58
Az új hullám érzékenysége (est.hu)
Itt az új év, ismét itt vannak a Tabán-beli filmklubok! A kis budai moziban januártól három is indul – közülük az egyik a különböző nemzeti új hullámok érzékenységét mutatja be az Egy csepp méztől a Fekete Péterig.
jan. 10
8:23
Johnny Cash-tribute: lefújták a börtönkoncertet (est.hu)
A legendás Folsom-koncert 40. évfordulójára rendezték volna meg a börtönbulit.
jan. 10
8:25
Párok szerepelhetnek az új Magashegyi Underground klipben (est.hu)
A zenekar második klipjének forgatásán bárki részt vehet.
jan. 10
8:28
Mick Jagger: The Very Best Of (est.hu)
(Rhino / Warner)A 2005-ös A Bigger Bang album két éven át tartó turnéjának végeztével a Rolling Stones-rajongók örömére nemcsak a Rolled Gold+ slágergyűjtemény jelent meg, de kaptak egy olyan válogatást is, mely a nagyszájú frontember, Mick Jagger szólókarierjét tekinti át egy 1970-es kislemeztől a XXI. századi munkáiig, a Goddess In The Doorway stúdióalbumig és az Alfie filmzenéjéig. A…
jan. 10
9:59
Ki a legjobb? (est.hu)
Hogy ki lesz a legjobb? Ezúttal nem az, aki legmélyebben hanyatt dőlve áthalad a limbóléc alatt, hanem az a hatfős csapat, amelyik a leggyorsabban (és a legpontosabban) teljesíti a Hunyadi Hagyományőrző Társaság idei túrasorozatának első versenyét.
jan. 10
10:01
Unplugged – Nyers, Belmondo, Beatles dalok (est.hu)
A bedugatlan rakenrollt Presser és Zorán találta fel. A művészek sikerén felbuzdulva később az MTV átvette és tökélyre fejlesztette a kezdeményezést. A gyertyafényes akusztikus, fejlehorgasztós koncertek egy idő után túlszaporodtak. Vannak akiknek jól állt a dolog (Clapton, Nirvana), miközben mások közröhej tárgyai lettek (Korn). Czutor Zoli ebben sem tudott hibázni.
jan. 10
11:46
Ewan McGregor - interjú (est.hu)
A Trainspotting drogosaként lett ismert, a Star Warst kipipálta, a Moulin Rouge! hősszerelmesének eljátszása után már lányok zöme is odavan érte. Sean Connery után a világ második leghíresebb skót színésze, Ewan McGregor most Woody Allennel dolgozott együtt a borús, drámai hangulatú Kasszandra álmában, amit nagy lelkesedéssel promotált lapunknak a velencei fesztiválon.
jan. 10
12:25
Újévköszöntő party és jótékonysági árverés (est.hu)
Január 18-án, pénteken 19.00 órától tartja a KREA Művészeti Iskola és Kortárs Művészeti Műhely újévköszöntő party-ját, és szokásos, év eleji árverését, ahol a résztvevők jótékony célokra ajánlhatják fel megunt tárgyaikat és hasznavehetetlen karácsonyi ajándékaikat.
jan. 10
14:08
Mangalica fesztivál (est.hu)
A gyönyörű Vajdahunyad vára ad otthon a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének szervezésében megrendezésre kerülő Első Budapesti Mangalica Fesztiválnak. A fesztivál célja a mangalica, valamint a belőle készült termékek népszerűsítése.
jan. 10
15:54
Az RTL Klub egyik alapítója lett a TV2 új programigazgatója (est.hu)
Új programigazgatót nevezett ki a TV2 Gyöngyössy Bence személyében. A szakember a jövőben a csatorna gyártott műsoraiért, a vásárolt sorozatokért és filmekért, a műsorstruktúra kialakításáért és a program-kutatásért felel. Elődje, Poich Lóránd február 1-től tanácsadóként folytatja munkáját a csatornánál.
jan. 10
15:56
Pixel - Progresszív művészet és street art az MTV-n (est.hu)
A magyar Music Television a fiatal művészek mellé áll. Január 14-től elindul a PIXEL című műsor, amelyben felkutatják és bemutatják Magyarország legkreatívabb figuráit és műveiket.

Keresés