2008. január 9. szerda

jan. 9
8:25
Eminem kórházba került (est.hu)
A repper karácsony után kényszerült orvosi ellátásra.
jan. 9
8:27
Karel Gott megnősült (est.hu)
A cseh énekes Las Vegasban vette el ifjú kedvesét.
jan. 9
10:46
Hideg nyomon (est.hu)
Úgy tűnik, hogy amilyen merev és sótlan Ben Affleck színészként, olyan árnyalt és érzelemgazdag munkára is képes rendezőként, ami elég váratlan, de kellemes meglepetés.
jan. 9
16:25
Szerelem és egyéb katasztrófák (est.hu)
Tudjuk a VIII. Henrik magánélete és az Amerikai pszicho óta, hogy a kiváltságosok élete sem habos torta, pláne ha egy nagy divatlapnál dolgoznak, és minden latin faszit melegnek néznek.
jan. 9
16:27
A nagy kiárusítás (est.hu)
Mivel a kormány jelenleg is a magyar egészségügy (legalábbis részbeni) magánkézbe adásán ügyködik, nem kell különösebben hangsúlyozni, miért is kötelező megnézni Florian Opitz német dokumentumfilmesnek a világszerte terjedő privatizációs jelenségekről szóló munkáját.
jan. 9
16:29
Mindennapi kenyerünk (est.hu)
Csirke, pulyka, liba, disznó, marha, illetve paradicsom, paprika és kígyóuborka - nem bevásárlólista: az osztrák dokumentumfilmben megnézhetjük, hogyan készül mindennapi kenyerünk a nagyüzemi tenyésztés és termesztés folyamatai során.
jan. 9
16:31
Amerikai gengszter (est.hu)
Ha egy fekete maffiózó a hetvenes évek New Yorkjában szicíliai típusú bűnszervezetet épít, az legalább olyan meglepő lehet a mai közönség, mint a korabeli rendőrség számára. Főleg, ha Ridley Scott rendező veszi kézbe a szálak felgöngyölítését.
jan. 9
17:36
Dózer Fesztivál a Kultiplexben (est.hu)
Bezárják és lebontják Budapest elmúlt évtizedének egyik legfontosabb underground központját, a Kultiplexet. Az okokról most nem ejtünk szót, koncentráljunk inkább a bezárásig hátralévő időben szervezett megafesztiválra.
jan. 9
23:27
Elhunyt Körmendi János (est.hu)
Életének 81. esztendejében elhunyt Körmendi János színművész, író – tudatta a család közlése alapján az Oktatási és Kulturális Minisztérium szerdán. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt hosszú betegség után, vasárnap érte a halál. Körmendi Jánost a tárca saját halottjának tekinti. Temetéséről később intézkednek.
jan. 9
23:37
200 ezer néző felett a Macskafogó 2. (est.hu)
Már több mint 200 ezren látták a Macskafogó 2-t. A nagy sikerű kultuszrajzfilm folytatása eddig 200 millió forintos bevételt hozott.

Keresés