2008. január 8. kedd

jan. 8
0:48
Megvan az új Bond-lány! (est.hu)
Egy ifjú és kezdő színésznőt, Gemma Artertont választották James Bond partnernőjének a következő 007-es filmbe – számolt be róla a The Hollywood Reporter.
jan. 8
0:54
Doktor Szöszi lenyomta Jolie-t (est.hu)
Egy új felmérés szerint Reese Witherspoon a leginkább közkedvelt női celeb – ezzel pedig nemcsak Jennifer Anistont, hanem még Angelina Jolie-t is kiütötte a nyeregből.
jan. 8
8:43
Süketen is folytatja a japán pophercegnő (est.hu)
A japán popzene legsikeresebb előadója, Ayu nem hall az egyik fülére.
jan. 8
8:45
Michael Jackson meghódítja Londont? (est.hu)
2008 a régóta visszavonultan élő popsztár éve lehet.
jan. 8
9:40
Mini INPUT 2008: nemzetközi köztelevíziós mustra a Millenárison (est.hu)
Magyarország látja vendégül 2010-ben a világ legjelentősebb köztelevíziós konferenciáját, az INPUT-ot. A rendezvény azonban már az idén bemutatkozik Budapesten: a Magyar Televízió január 18-19-én tévéműsorokból szervez vetítéssorozatot és vitát, azaz Mini INPUT-ot a Millenáris Teátrumban.
jan. 8
14:48
Subscribe, Seen, Roots Kompakt (est.hu)
A változatosság gyönyörködtet. Ha valaki kedveli az egy témára, jelen esetben épp a zenei sokszínűségre kihegyezett variációkat, semmiképp ne hagyja ki a Subscribe, Seen, Roots Kompakt triász A38-as menüjét.
jan. 8
15:20
A szilvesztert a TV2 nyerte (est.hu)
Lássuk, mit néztek december 31-én a szilvesztert otthonukban, a tévé társaságában átmulató médiafogyasztók! Igaz, ezen az estén a TV2 és az M1 szállt csak be a versenybe, az RTL Klub nemes egyszerűséggel kivonta magát azzal, hogy egyetlen főműsoridős saját műsorral sem jelentkezett, volt helyette lejárt szavatosságú, többször megemésztett amerikai vígjáték (Tök állat), na jó, benyomták a Blöfföt…
jan. 8
16:10
Tom Yum Goong - A Sárkány bosszúja (est.hu)
Tony Jaa, a Muay Thai harcos egy személyben a legnagyobb újdonság, amit az új évezred a harcművészeti műfajban hozott.
jan. 8
18:52
Gyilkos labda – A kerekesszék harcosai (est.hu)
Aki emlékszik még a hazánkban 2005. szeptemberében bemutatott Gyilkos labdára, az tudja, hogy nem egy Rollerball-klónra kell gondolni. Olyan messze azonban nem áll egyik a másiktól...
jan. 8
19:03
Elmarad a Golden Globe (est.hu)
A keddi napon véglegessé vált a szomorú tény: a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja és a velük szolidaritást vállaló színészek bojkottja miatt elmarad a vasárnapra meghirdetett Golden Globe díjátadó gála.
jan. 8
19:13
Gyermeket vár Nicole Kidman (est.hu)
Első közös gyermekét várja a hollywoodi szupersztár és férje, a country énekes Keith Urban. A pletykalapok már hetekkel ezelőtt írtak a dologról, de hivatalosan csak most erősítette meg az értesülést Kidman szóvivője.

Keresés