2008. január 2. szerda

jan. 2
0:30
Jolie megköszönte (est.hu)
Az óév utolsó, az új év első napja nemcsak a fogadalmak, hanem a köszönetek ideje is – Angelina Jolie is megköszönte szerelmének, Brad Pittnek az egész évi törődést, vigaszt és gondoskodást.
jan. 2
0:45
Felkopik Paris Hilton álla? (est.hu)
Úgy tűnik, drámaian csökken az a hatalmas vagyon, amit a botrányhősnő, Paris Hilton nagyapja után örökölni fog, miután az öregúr úgy döntött, pénze legnagyobb részét jótékony célokra fordítja.
jan. 2
3:41
Agyrém (est.hu)
Az Edward Furlong főszereplésével 1994-ben bemutatott horror valóság és virtuális valóság határával játszik el, de sajnos nem sikerült kiállnia az idők próbáját.
jan. 2
7:48
Mattafix: Rhythm & Hymns (est.hu)
(Buddhist Punk / EMI)Ha nincsen pénzünk bólogató kutyát venni a kocsi hátsó ablakába, vagy a család egyszerűen leszavazta az ötletet, elég beszerezni a Mattafix új lemezét, attól ugyanis garantáltan minden utas bólogatni fog. A Signs Of A Struggle című debütálásával és annak Big City Life című slágerével 2005-ben feltűnt duó második albuma ismét az utcai költészet és a jól megalapozott ritmusok…
jan. 2
8:19
Az R.E.M. gyorsabb mint valaha (est.hu)
A zenekar új lemezének már címe is van, a korong áprilisban jelenik meg.
jan. 2
8:21
Koncerteken kompenzál a Radiohead (est.hu)
A rajongók túl drágának találják a 2008-as turné jegyárait.
jan. 2
8:41
Reverend And The Makers: The State Of Things (est.hu)
(Wall Of Sound / Neon Music)Az alapvetően tánczenei irányultságú Wall Of Sound kiadó már 2006-ban kiadott egy zsánerkeverő indie-dance együttest, ám az Infadels remek bemutatkozása (We Are Not The Infadels) nem részesült méltó fogadtatásban. A kiadó 2007-ben a hasonló felfogású Reverend And The Makersszel próbálkozott, ezúttal – talán az Arctic Monkeys-frontember Alex Turner közreműködése…
jan. 2
11:31
Red Road (est.hu)
High-tech és paranoid napjainkban nem szokatlan ötlet egy film hősét térfigyelő kamerák monitorja elé ültetni, főleg ha nemzetközi terroristák vagy pedofil vállalatvezetők ólálkodnak a közelben - esetünkben azonban jóval szürkébb a háttér: a Red Road egy kísérleti szocio-thriller, melyben nem a nagyhatalmak, hanem az érzelmek ébresztenek vihart."
jan. 2
13:21
Állati (est.hu)
Nézzük, mivel telt a karácsonyunk, az influenzától és a nagy zabálásoktól eltekintve. Mivel a Barátok közt szünetelt, így a szokásosnál merőben eltérő eredmények születtek. A teljes lakosság körében így is az RTL Klub nyert, viszont a 18 és 49 évesek körében a TV2 volt népszerűbb.
jan. 2
14:48
Danny Cavanagh akusztikus estje két városban (est.hu)
Január elején szokásához hűen ismét hazánkba érkezik Danny Cavanagh, a brit Anathema zenekar vezetője.
jan. 2
15:10
A Fórum Home Entertainment januári megjelenései (est.hu)
Nagyszerű filmekkel kezdődik az év, csak győzzük őket megnézni!
jan. 2
16:53
VII. Nemzetközi Cirkuszfesztivál (est.hu)
Először 1996-ban rendezték meg Budapesten a nemzetközi cirkuszfesztivált. Ekkor még talán senki nem gondolta, hogy ez a rendezvény lesz az egyik legrangosabb a cirkuszvilág életében.

Keresés