2008. január 25. péntek

jan. 25
4:51
BudapestRockNRoll Compilation Vol.5 (est.hu)
(Edge Records)A fővárosi underground rock- és metálzenekarokat tömörítő BPRNR kollektíva nemcsak lelkes, de kitartó társaság is: 2003-ban indított sorozatukban a BudapestRockNRoll Compilation Vol.1, Vol.2, Vol.3 és Vol.4 után immár ötödik válogatáslemezükkel hirdetik a színtér életképességét. A BPRNR zenekarainak fejlődése töretlen – megkockáztathatjuk a kijelentést, hogy ez az ötödik…
jan. 25
8:44
Amy Winehouse újra rehabon (est.hu)
Az énekesnő megfogadta ismerősei tanácsát.
jan. 25
8:46
Ingyenlemez Mátyás Attilától (est.hu)
Megjelent Mátyás Attila második szólólemeze, a Mélyen.
jan. 25
10:27
Olimpiai szám lesz a sportmászás - egyelőre próbaidőn (est.hu)
A sportmászás óriási lépést tett, hogy bekerüljön az olimpiai sportok közé. A NOB 2 éves próbaidővel ugyan, de ideiglenesen elismeri a Nemzetközi Sportmászó Szövetséget, mely rögvest bizakodással töltötte el az érintetteket.
jan. 25
13:42
Filmszemle a Duna Televízióban (est.hu)
Duna TV, január 28.-február 3. Ismét itt a Magyar Filmszemle, immár a 39., s a Duna Televízió, ahogy a kezdetektől, a hét minden napján bő válogatást nyújt az előző évek játék-, dokumentum- és kisjátékfilmes terméséből.
jan. 25
14:49
Egyetleneim (est.hu)
Nemes Gyula zaklatott struktúrájú mozija tulajdonképpen két film tragikomikusan összecsengő szimbiózisa; egy abszurd csajozós burleszk és egy drámai szerelmi sztori pereg előttünk váltakozó intenzitással, miközben a háttérből a magyar underground fület simogató legjava adja a ritmust.
jan. 25
15:10
Váczi Eszter jazz estje (est.hu)
Váczi Eszter elbűvölő énekesnő, aki a könnyedebb, elektronikával megtoldott jazz mellett az akusztikus változatot is rendkívüli eleganciával képviseli.
jan. 25
15:21
Kirill Gerstein zongoraestje (est.hu)
Brno, Omaha, Baltimore, Portland, Manchester, Milánó, Varese, Elmau, London, Budapest, Stockholm, San Francisco, Párizs – ez Kirill Gerstein idei első három hónapjának programja, ami a fellépések helyszíneit illeti…
jan. 25
15:27
A Music Television kárpótolja a Smashing Pumpkins rajongókat (est.hu)
Bizonyára máig sem emésztettétek meg, hogy sajnálatos módon elmarad a várva várt Smashing Pumpkins koncert, de ne csüggedjetek! Inkább nézzétek a MTV LIVE-ot január 26-án, szombaton 17:00-től és vasárnap 20:00-tól, mert egy különleges csemegével kedveskedik a csatorna Nektek!
jan. 25
15:32
A Pittsburghi Szimfonikus Zenekar koncertje (est.hu)
Talán megbocsátható, hogy a Pittsburghi Szimfonikus Zenekarról egy magyar muzsikusnak először Reiner Frigyes neve jut az eszébe.
jan. 25
15:34
Jótékonysági hangverseny José Curával (est.hu)
José Cura argentin tenorista nemcsak az operavilág nagy sztárja, de képzett zeneszerző, színész és karmester is; a Salva Vita Alapítvány jótékonysági hangversenyén ő vezényli Verdi Requiemjét.
jan. 25
22:31
Hartnett és Dunst járnak? (est.hu)
Félreérthető (vagy félreérthetetlen?) helyzetben látták a két színészt, Josh Hartnettet és Kirsten Dunstot nemrégiben, melyből egyesek arra következtetnek, hogy románc van kialakulóban közöttük.
jan. 25
22:37
3D-ben a Toy Story-filmek (est.hu)
3D-s verzióban is elkészítik a Toy Story – Játékháború első két filmjét, miközben a Disney–Pixarnál dolgoznak a film harmadik részén is, amely 2010 júniusában kerül a mozikba – természetesen szintén 3D-ben.

Keresés