2008. január 22. kedd

jan. 22
8:35
Franz Ferdinand: önismétlés kizárva (est.hu)
A skót zenekar tartja magát elhatározásához: gyökeres változásokat eszközöl zenéjében.
jan. 22
8:37
Pink tragédiát jósol (est.hu)
Az énekesnő szerint a bulvár média túllépett egy határt, amit nem kellett volna.
jan. 22
11:39
Budapest Klezmer Band (est.hu)
Milano, New Jersey, Jeruzsálem, Genova, Moszkva, München. Nem, ezek nem valami kvíz műsor kérdés-felelet opciói, sokkal inkább a Budapest Klezmer Band legemlékezetesebbnek titulált fellépési helyszínei, mindenféle fontossági sorrend és kronológia nélkül. Most az A38 is listás lehet.
jan. 22
15:02
RTL Klub az abszolút nyerő (est.hu)
Ilyen unalmas és egyhangú talán még sohasem volt a nézettségi toplista, legalábbis, ami a teljes lakosság eredményeit illeti.
jan. 22
15:43
A Klub Publishing januári megjelenései (est.hu)
Január a sorozatok hónapja a forgalmazónál, van itt mesefilm és krimi egyaránt.
jan. 22
16:17
Mika: Live In Cartoon Motion (est.hu)
A 2007-es év egyik legnagyobb fiatal felfedezettje, a Life In Cartoon Motion sikeralbummal bemutatkozott Mika (szül: Mica Penniman, 1883) első DVD-jén is a maximumot nyújtja. A sok extrával megtámogatott korongon a párizsi Olympia-beli nagyszerű fellépését megörökítő koncertfilm mellett közel egyórás, portrévá kerekedő útifilm, számos videoklip, élő felvételek és rejtett extrák is lapulnak.
jan. 22
17:04
A Yamada család (est.hu)
Szórakoztató és szokatlan anime a Pom Poko és A szentjánosbogarak sírjának rendezőjétól, Isao Takahatától.
jan. 22
21:07
Mika: Live In Cartoon Motion (est.hu)
A 2007-es év egyik legnagyobb fiatal felfedezettje, a 2007 legjobb lemezei közé tartozó Life In Cartoon Motion sikeralbummal bemutatkozott Mika (szül: Mica Penniman, 1983) első DVD-jén is a maximumot nyújtja. A korongra a párizsi Olympia színpadán adott nagyszerű show-t megörökítő koncertfilm mellé egy közel egyórás, portrévá kerekedő útifilm, számos videoklip, élő felvételek és rejtett extrák is…
jan. 22
22:32
Oscar-jelölések 2008 (est.hu)
Idén nem a nagy szuperprodukciók, hanem két művészfilm, a Nem vénnek való vidék és a Vérző olaj uralja az Oscar-jelöléseket: mindkét mű nyolcat tudhat magáénak. A második legjobb eredményt hét-hét nominációval a Vágy és vezeklés, illetve a Michael Clayton érte el.
jan. 22
22:37
Magas vércukorszint a Coen fivérek új filmjében (est.hu)
Az idén legtöbb Oscar-díjra, összesen nyolcra jelölt Nem vénnek való vidék című modern westernben sok hulla jelenik meg, ami érdekes problémákat vetett fel a forgatáson.
jan. 22
23:41
Tarr Béla retrospektív (est.hu)
Végre egyszerre dobbanhat egy nagyot minden magyar Tarr Béla-rajongó (bár talán helyesebb lenne -hívőt írni) szíve, hiszen a Cirkóban új műve, A londoni férfi hazai premierje alkalmából retrospektív vetítéssorozatot rendeznek műveiből.

Keresés