2008. január 24. csütörtök

jan. 24
7:52
Eladó az Oasis stúdiója (est.hu)
A Londontól 50 kilométerre található ingatlant az elmúlt években Noel Gallagher bérelte.
jan. 24
7:54
A U2-nak nem tetszik a U2 (est.hu)
Bonóék a Sundance Fesztiválon nézték meg a róluk készült 3D-s koncertfilmet.
jan. 24
11:17
The Trousers, Supersonic (est.hu)
A bennfentesek szerint, majd tíz év késéssel ugyan, de hazánkban is megtörtént a britpop áttörés. Azzal most ne foglalkozzunk, hogy időközben kimúlt a Pulp, trióra apadt (vagy talán mégsem) a Blur, és egyre szürkébb az Oasis. Örüljünk inkább az AS aktuális korongjának, vagy épp a The Trousers és a Supersonic Wigwam2-es koncertjének.
jan. 24
12:50
Monster Magnet: 4-Way Diablo (est.hu)
(SPV / HMP)Dacára annak, hogy a nagykiadós évtized lezárását (Greatest Hits) követő 2004-es Monolithic Baby! album turnéja óta a pszichedelikus stoner rockban utazó Monster Magnet nem sokat hallatott magáról, korántsem teltek eseménytelenül a jeles amerikai zenekar napjai. Példának okáért 2005-ben kilépett az egyik gitáros, Phil Caivano, 2006-ban pedig egy csúnyán átmulatott éjszakán a…
jan. 24
15:39
5. Stagediving Fesztivál (est.hu)
Ha már nagyon kéne a hörgés, az 5. Stagediving Fesztivál neked szól. Öt zenekar száll fel a metál legextrémebb bugyraiból az A38-ra.
jan. 24
16:12
Sas-reklámok (est.hu)
Az otthoni fogyasztásra szánt reklámzabálás Sas-szemmel kalauzol a magyar ősmarketing hőskorába. "Cascót akarok!"
jan. 24
16:23
J. S. Bach: h-moll mise (est.hu)
A Vashegyi György által alapított és vezetett együttesek, a Purcell Kórus és a korabeli hangszereken játszó Orfeo Zenekar, három koncertből álló oratóriumsorozatot indítanak: az első hangversenyen Bach egyik legjelentősebb és legrejtélyesebb műve, a h-moll mise (BWV 232) hangzik el, áprilisban Haydn-, májusban Beethoven- és Mendelssohn-műveket hallhatunk.
jan. 24
16:29
Valami Amerika (est.hu)
A Valami Amerika Herendi Gábor első filmje, mellyel azonnal nagy ismertséget szerzett magának, a mozi ugyanis hatalmas közönségsiker lett, címadó dalát pedig azóta is folyamatosan játsszák a rádiók.
jan. 24
16:31
Jelenetek egy házasságból (est.hu)
Egy klasszikus film Ingmar Bergmantól, melyben korának jellemző problémáját, a kispolgári házasság intézményének kudarcát dolgozza fel. A svéd rendező egy halódó kapcsolat végjátékát láttatja velünk, ahol a két fél között már áthidalhatatlan a kommunikációs szakadék.
jan. 24
16:41
Első Téli Gyümölcskarnevál (est.hu)
Szemet gyönyörködtető és egyben vitamindús alkotásokat láthatnak január 28-ától az Europark látogatói, ugyanis gyümölcsökből készült szobrokból nyílik itt "kiállítás" a Téli Gyümölcskarnevál névre keresztelt rendezvényen, melynek célja az egészséges életmódra nevelés.
jan. 24
21:48
Megvan az új Bond-film címe! (est.hu)
A James Bond-filmek producerei csütörtök délután rég várt bejelentést tettek: nyilvánosságra hozták az eddig Bond 22 munkacímen futó, huszonkettedik 007-es film címét, ami a Quantum of Solace lesz.
jan. 24
22:04
Levetkőzött Blunt Hanks előtt (est.hu)
Kínos helyzetbe került Emily Blunt új filmje, a Charlie Wilson háborúja forgatásán: a 25 éves színésznőnek egyik jó barátja, Colin édesapja előtt kellett levetkőznie – az 51 éves férfi nem volt más, mint Tom Hanks.

Keresés