2008. január 21. hétfő

jan. 21
0:17
Miller: "Nincs viszonyom Penn-nel!" (est.hu)
Tagadja Sienna Miller azokat a vádakat, melyek szerint viszonya lenne a válófélben lévő Sean Penn-nel.
jan. 21
0:21
Lightspeed Champion: Falling Off The Lavender Bridge (est.hu)
(Domino / Neon Music)A 2005-ben néhány sikeres kislemezzel feltűnt angol Test Icicles dance-punk trió meglehetősen rövid karriert futott be, a háromfelé húzó zenekar nem sokkal a csalódást keltő For Screening Purposes Only című album megjelenése után bejelentette feloszlását. A formáció többnyire Dev Metal néven szereplő fekete tagja, az 1986-os születésű Devote Hynes újabb alteregó, a Lightspeed…
jan. 21
0:22
Betiltották a Papírsárkányokat (est.hu)
Az afgán Khaled Hosseini regényén alapuló, Golden Globe-jelöléssel is büszkélkedő filmet Afganisztánban tiltották be, abban az országban, ahol a mű javarészt játszódik.
jan. 21
1:53
Motel 2. (est.hu)
Erősen túlértékelt kínzásmozija után Tarantino kis kedvence, Eli Roth annak második részét is elkészítette, ami azonban nem sokban különbözik a korábbitól: kis változtatásoktól eltekintve a forgatókönyvíró-rendező ugyanazt a filmet forgatta le még egyszer – csak most női főhősökkel.
jan. 21
8:35
Új anyaggal készül a Sex Pistols (est.hu)
A veterán punkok friss dalokkal indulnának neki a nyári fesztiválszezonnak.
jan. 21
8:37
Elton John, a jótét lélek (est.hu)
Az énekes 120 motorkerékpárt adományozott a lesothói királyságnak.
jan. 21
10:45
A fűnyíró ember (est.hu)
Jobe Smith egy kisváros ügyeletes bolondja, akit a helybeliek csak fűnyíró emberként emlegetnek. Egy szociálisan érzékeny tudósban azonban felébred a lelkiismeret szava, és ráveszi a szerencsétlen flótást, hogy lelkesen asszisztáljon legújabb kísérletéhez, mely során a professzor megkísérli megnövelni Jobe intelligenciahányadosát. A műveletbe azonban szemernyi hiba csúszik.
jan. 21
10:47
Gyilkos Donor (est.hu)
A rutinos tévénéző pánikszerű sebességgel nyúl a távirányító után, ha olyan filmbe botlik, melynek címében jelzőként szerepel a "gyilkos" kifejezés. Lévén, hogy ez esetben csupán a címfordító kreativitása hunyt el végelgyengülésben, nem kell attól tartanunk, hogy tíz percen belül vérszomjas mosómedvék vagy sorozatgyilkosokat hajkurászó Eric Robertsek árasztják el a képernyőt.
jan. 21
10:49
Stigmata (est.hu)
Úgy tűnik, Hollywood besokallt a démonoktól megszállt ártatlan lánykák szenvedéstörténeteitől, ezért a derék alkotók úgy döntöttek, hogy a spirituális esélyegyenlőség jegyében ezúttal a Szentlélek által meggyötört dögös némberek viszontagságait kívánják bemutatni.
jan. 21
11:28
Frenk (est.hu)
Ha valaki kedveli a PopArtot, mely esetben a művészetet erősen a glam, szorosabban pedig Bowie felől közelítjük, csekkolja le Frenk androgün showját a Kultiban.
jan. 21
11:30
Hit-Erotika-Politika (est.hu)
Vajon mi köti össze ezt a három fogalmat azon kívül, hogy jelentős szerepet játszanak az életünkben? Akár hisszük, akár nem: a művészet.
jan. 21
12:33
Frisbee és Hula-Hopp karika - legendává lettek (est.hu)
Gyerekek millióinak szerzett örömet a hula-hopp karikával és a frisbee műanyag koronggal a 82 éves korában elhunyt amerikai feltaláló, Richard Knerr.
jan. 21
15:14
SPEED8 Aerobic Night (est.hu)
Fitneszőrültek, insomniások, denevérek figyelem! A világ első éjszakai aerobik-rendezvénye csak rátok vár.
jan. 21
20:41
Máté Péter: Zene nélkül mit érek én… (est.hu)
2007 végén egy-egy DVD gyűjti össze a két nagy, tragikus sorsú magyar slágerénekes, Szécsi Pál (1944–1974) és Máté Péter (1947–1984) tévéfelvételeit, negyven évvel ezelőtt indult karrierjük apropóján. Mindketten 1967-ben tűntek fel először (a modellmúltú, mosolygós, sármos Szécsi a táncdalfesztiválon, míg a zenei képzettségű, komoly, szemüveges Máté egy pol-beat rendezvényen), és…
jan. 21
20:52
In memoriam Szécsi Pál (est.hu)
2007 végén egy-egy DVD-re gyűjtötték össze a két nagy, tragikus sorsú magyar slágerénekes, Szécsi Pál (1944–1974) és Máté Péter (1947–1984) tévéfelvételeit, negyven évvel ezelőtt indult karrierjük apropóján. Mindketten 1967-ben tűntek fel először (a modellmúltú, mosolygós, sármos Szécsi a táncdalfesztiválon, míg a zenei képzettségű, komoly, szemüveges Máté egy pol-beat rendezvényen),…
jan. 21
23:06
Arany Málna-jelölések 2008 (est.hu)
Egy nappal az Oscar-jelölések kihirdetése előtt idén is kiderült, mely filmek és művészek közül is választja ki idén a John Wilson alapította és vezette Arany Málna Díjak Alapítvány a tavalyi év legrosszabb teljesítményeit.
jan. 21
23:39
Mr. Big is apa lett (est.hu)
Folytatódik a hollywoodi baby boom: a Szex és New York című sorozatban (és az azon alapuló, hamarosan bemutatásra kerülő filmben) Mr. Biget alakító Chris Noth-nak és párjának is gyermeke született, egy kisfiú.

Keresés