2008. január 19. szombat

jan. 19
1:30
Gyereke született Casey Afflecknek (est.hu)
A Hideg nyomon sztárja csak látszatra olyan, mint egy kamasz. Ben Affleck tesója valójában már majdnem 33 éves, és nemrégiben megszületett második gyermeke is, egy kisfiú.
jan. 19
1:41
Lindsay Lohan a hullaházban (est.hu)
A szívesen és gyakran mulatozó, majd ittasan vezető színésznő többlépcsős büntetésének következő fokára hághat. A jó hír, hogy lesz egy kis rutinja, ha felkérik egy vendészereplésre a Helyszínelőkben.
jan. 19
1:45
Pornófilm, Sonic Youth-dallamokra (est.hu)
A Sonic Youth-vezér Thurston Moore egy szexfilmhez készített zenét.
jan. 19
1:49
Eels: a világ legrövidebb reklámja (est.hu)
Mark Everett a Super Bowl közben reklámozza zenekara új lemezét.
jan. 19
16:30
A magyar film 100 éve (est.hu)
A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Magyar Nemzeti Filmarchívum nagyszabású kiállítása a magyar filmgyártás történetét mutatja be a némafilm kezdeteitől egészen napjainkig.
jan. 19
23:30
Take Five januárban (est.hu)
Tavaly év végén új hellyel bővült a budapesti zenés szórakozóhelyek sora. Ez magában még nem lenne nagy szám, de ezúttal egy igazi jazzkocsmát ünnepelhetünk az éjszakában, melynek színpadán a legjobb hazai és külhoni jazzelőadók teszik majd tiszteletüket. Lássuk, mint kínál nekünk a Take Five még januárban.
jan. 19
23:32
Tibor vagyok, de hódítani akarok (est.hu)
Néhány éve éltük a tinivígjátékok fénykorát, így hazánkba is beszivárgott a divathullám, és megjelent a műfaj első hazai gyártású darabja, az Apám beájulna. A sort aztán Fonyó Gergely folytatatta, mikor leforgatta a Tibor vagyok, de hódítani akarok című, kétségtelenül leginkább a gimnazista korosztálynak szóló filmjét.

Keresés