2008. január 19. szombat

jan. 19
8:49
Mikor lesz az Orbán-országértékelés? (Napi)
jan. 19
10:07
Az MDF támogatja a Fideszt (Infostart)
Az MDF segíti a Fideszt abban, hogy megakadályozza az új egészségbiztosítási törvény ismételt, változtatás nélküli elfogadását a parlamentben.
jan. 19
10:18
Ki kaparintja meg a bábolnai birtokot? (Infostart)
A Magyar Nemzet cikke szerint egyes gazdasági körök továbbra is meg akarják szerezni a bábolnai ménesbirtokot, ezért menesztették a társaság ügyvezető igazgatóját. Lapszemle.
jan. 19
11:03
Pokorni: Veszélyes a társadalom depressziója (Infostart)
A Fidesz szerint tavasszal, a párt által kezdeményezett népszavazással együtt kellene megtartani a megerősítő referendumot az egészségbiztosítási törvényről. A legnagyobb ellenzéki párt alelnöke az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: időhúzás és pénzkidobás lenne, ha nem így történne.
jan. 19
11:14
Az MDF szerint erősen gyanús a Fradi-pályázat (Infostart)
Azonnali vizsgálatot követel az FTC Üllői úti ingatlanának értékesítése ügyében az MDF. A párt közleménye szerint az ellentmondásos állítások alapján erős a gyanú arra, hogy ingatlanspekulációs és politikai érdekek húzódnak meg a szakmailag megalapozatlan döntés mögött.
jan. 19
12:14
A haszontalan tanulmányok árára kíváncsi a Fidesz (Infostart)
A minisztériumok számára 2002 óta készített tanulmányok pontos költségeinek nyilvánosságra hozatalát kéri a kormánytól a Fidesz.
jan. 19
12:32
A szakszervezet szerint elkerülhetetlen a sztrájk a Kapos Volánnál (Metropol)
Újabb eredménytelen egyeztetésen van túl a Kapos Volán szakszervezetének tárgyalóbizottsága a munkáltatóval, így a keddre meghirdetett sztrájk elkerülhetetlen - közölte Dobi István, a Közúti Közlekedési Szakszervezet (KKSZ) kaposvári elnöke szombaton az MTI-vel.
jan. 19
12:59
Sztrájk lesz Somogy megyében (Infostart)
Megtartja a keddre hirdetett sztrájkot a Kapos Volán szakszervezete, miután továbbra sem sikerült megállapodniuk a béremelés mértékéről a munkáltatóval.
jan. 19
15:26
FTC: több mint ezer tüntető a Pénzügyminisztériumnál (Metropol)
Több mint ezer ferencvárosi szurkoló gyűlt össze szombat délután a Pénzügyminisztérium budapesti székháza előtt.
jan. 19
16:31
FTC: több mint ezer tüntető a Pénzügyminisztériumnál (Metropol)
Több mint ezer ferencvárosi szurkoló gyűlt össze szombat délután a Pénzügyminisztérium budapesti székháza előtt.
jan. 19
17:23
Még titkolja kampánya fő attrakcióját az SZDSZ (Infostart)
Február másodikán indítja el népszavazási kampányát a Szabad Demokraták Szövetsége. A párt elnöke elmondta: aznap Budapesten mutatják be a kampány legfontosabb elemét.
jan. 19
18:42
Véradók ajánlották fel segítségüket a Téten meglőtt rendőrnek (Metropol)
Több tucat véradó ajánlotta fel segítségét a Győr-Moson-Sopron megyei Téten pénteken meglőtt rendőr felépüléséért - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.
jan. 19
19:16
Németh Zsolt levélben köszönte meg Tom Lantos munkáját (Infostart)
Németh Zsolt, az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke levélben köszönte meg az amerikai kongresszusi képviselőségtől visszavonuló Tom Lantosnak a határon túli magyarság érdekében kifejtett tevékenységét.
jan. 19
19:52
Vegye meg már valaki! (168 Óra Online)
Ezer Fradi-szurkoló tiltakozott szombaton a döntés ellen, mely érvényesnek, de eredménytelennek nyilvánította Kevin McCabe vállalkozásának pályázatát. [Dátum: 2008. 01. 19. 18:08]
jan. 19
20:04
Megsérült egy távhővezeték Újpesten - képgalériával (Infostart)
Megjavították a balesetben megsérült távhővezetéket a IV. kerületben, a rendszer újratöltése megindult - közölte szombat este kilenc óra után Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. diszpécsere.
jan. 19
20:42
A kór, amely naponta meggyilkol egy nőt Magyarországon (Infostart)
Az alultájékoztatottság és a szűrések elhanyagolása miatt naponta meghal egy nő méhnyakrákban - mondta az InfoRádiónak a Magyar Rákellenes Liga elnöke az Európai Méhnyakrákmegelőzési Hét kapcsán. Vasváry Artúrné hozzátette: az Európai Unióban egységesíteni fogják a nőgyógyászati szűrések kötelező szakmai minimumszintjét.
jan. 19
21:41
Az MDF is a Fidesz mellé áll az új egészségbiztosítási törvény ellen - a nap hírei (Infostart)
Február másodikán indítja el népszavazási kampányát a Szabad Demokraták Szövetsége. A minisztériumok számára 2002 óta készített tanulmányok pontos költségeinek nyilvánosságra hozatalát kéri a kormánytól a Fidesz. Több mint ezer Ferencváros-szurkoló tiltakozott a Pénzügyminisztérium épületénél az FTC Üllői úti ingatlanának eredménytelen értékesítése miatt. A nap hírei 2008. január 19-én, szombaton.

Keresés