2008. január 13. vasárnap

jan. 13
12:12
A kormányzati negyed szerződéseinek nyilvánosságra hozását követeli a Fidesz (Infostart)
A kormányzati negyed szerződéseinek nyilvánosságra hozását követeli a Fidesz. Balsai István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője azt mondta: pontosan tudni szeretnék, mennyit költött a kormány a beruházásra.
jan. 13
12:14
Sólyom László a kárpátaljai magyar oktatás gondjairól tájékozódott (Infostart)
Elsősorban az ukrán felvételi rendszerrel összefüggő problémákról tárgyalt kárpátaljai magyar vezetőkkel Beregszászon Sólyom László köztársasági elnök.
jan. 13
12:44
Bőhm: A pártok konszenzusa nélkül nem fejlődhet az ország (Infostart)
A legfontosabb ügyek kiválasztása és a szembenálló pártok konszenzusa nélkül nem lehetséges az ország fejlődése - mondta az InfoRádióban az SZDSZ fővárosi közgyűlésének tagja. Bőhm András volt fővárosi frakcióvezető az Aréna című műsorban úgy fogalmazott: itt az ideje, hogy a politikai szekértáborok legyenek bátrak, és térjenek észre.
jan. 13
14:39
Gyurcsány: 2008 a nyugodt építkezés éve lesz (Infostart)
Az idei évben az MSZP politikájának fő iránya nem változik, a hangsúlyok módosulnak, 2008-ban a nyugodt építkezés programját valósítjuk meg - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a párt elnökségének kétnapos ülése után Egerben.
jan. 13
14:44
Tizenkét határsértőt fogtak el Barabásnál (Infostart)
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tizenkét határsértőt fogtak el a hét végén - közölte a megyei rendőrfőkapitányság szóvivője.
jan. 13
18:22
Szili: Érdemes lenne elkészíteni a hungarikumok jogi szabályozását (Infostart)
A homogén nemzetállam eszméje miatt kellett szenvedniük a kitelepített népcsoportoknak a 20. században - erről az Országgyulés elnöke beszélt a Veszprém megyei Bánd községben, a település német nemzetisége kitelepítésének 60. évfordulóján.
jan. 13
19:43
Gyurcsány: Nem változik idén az MSZP politikájának fő iránya - a nap hírei (Infostart)
Elsősorban a magyar kisebbséget érintő oktatási kérdésekről tárgyalt kárpátalján az államfő. A kormányfő szerint idén sem változik az MSZP politikájának fő irányvonala. Az amerikai elnök szerint a világ országai közül továbbra is Irán támogatja leginkább a terrorizmust. A nap legfontosabb hírei 2008. január 13-án, vasárnap.

Keresés