2008. január 13. vasárnap

jan. 13
0:06
Spanyolország: az Athletic Bilbao sikere a Sevilla ellen (NSO)
Idegenben szenvedett vereséget a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Primera Division) a Sevilla. Az UEFA-kupa legutóbbi két kiírásának győztese az Athletic Bilbao vendége volt a 19. forduló szombat esti mérkőzésén, és Yeste, valamint Susaeta góljainak köszönhetően 2-0-ra kikapott. Győzelmével a Bilbao nyolc helyet ugorva a kilencedik pozícióba lépett előre.
jan. 13
0:11
Final Fantasy Tactics: The War of the Lions Extra cikk (Gamekapocs)
Mint ahogyan azt nemrég megígértem, eljött az ideje, hogy minden Tactics típusú játéknak az atyját a Final Fantasy Tacticset is nagyító alá vegyük. A rajongók biztosan emlékeznek még arra, hogy az eredeti cím 1998-ban jött ki Playstation 1 alá és mint ahogyan az a Square játékokkal lenni szokott igencsak nagy sikereket értek el vele. Nem is csoda, hogy ebben a nagy retro időszakban a Final Fantasy…
jan. 13
0:12
[Cikk] CSX Diablo memória (PC Dome)
Tuningmániákusoknak készíti 1200 MHz-es memóriáit a német gyártó.
jan. 13
0:18
Hogy mindent kétszer mond, kétszer mond? (totalcar.hu)
Pengeverdológiai tanulmányainkat egész pontosan ott kell folytatni, ahol tegnap délután abbamaradtak.
jan. 13
0:35
Több száz iskolás betegedett meg a fővárosban (gondola.hu)
Több mint ötszázra emelkedett a főváros VI., VII. és XV. kerületében megbetegedett gyermekek száma - az MTI-nek szombaton nyilatkozó szakemberek szerint az étel okozta fertőzés mellett sokan...
jan. 13
0:45
Kuglóf (Candy's)
Igazán régimódian hangzik. Nekem kis csipketerítők, nippek, porcelánok,csészében forró kakaó, és szerencsétlenül feszengő kisuvickolt gyerekek jutnak róla eszembe. Pedig dehogy. Nálunk ez szokásos szombat délelőtti felfordulást, a leves türelmetlen bekanalazását (márha egyáltalán) és a gyerekkoromban ezerszer hallott és mindig utált, de persze most állandóan általam szajkózott figyelmeztetést…
jan. 13
0:47
Többnyire tarósan ködös idő és 2,7 fok várható (gondola.hu)
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint eleinte változóan, majd többnyire erősen felhős, párás, éjszaka és vasárnap néhol tartósan ködös idő várható. Szórványosan valószínű kisebb...
jan. 13
1:39
Tűz egy csepeli nyugdíjas otthonban (Lánglovagok)
Az épület egyik lakása teljesen kiégett, az idős embereket a tűzoltók menekítették.
jan. 13
1:56
Képek: Mentés a kigyulladt idősek otthonából a XXI. kerületben (Lánglovagok)
A Simon Bolivár sétányon lévő épületből több idős embert a tűzoltók mentőálarcban hoztak ki.
jan. 13
2:08
Török Ádám 60 éves lett (Zene.hu)
Zenerégész sorozatunkban leporoljuk a múlt emlékeit, és felidézzük a mai dátum legemlékezetesebb zenei eseményeit. Tekintsük meg, mi történt január 12-én! - Ma ünnepli hatvanadik születésnapját Török Ádám. [Dátum: 2008.01.12. 10:11]
jan. 13
4:15
Dr. Flex 2: rettegés Sant’Agatában (totalcar.hu)
Fotók: Viktor Egészen különleges gyöngyszemet küldött nekünk Viktor, és nem is csak azért, mert a medzsóhierarchia tetején található Made in England ma már ismeretlen fogalom.
jan. 13
5:53
Már 2 milliárd 300 millió a tét az ötös lottón (Klubrádió)
Megint nem volt ötös a lottón, tovább halmozódik az álomnyeremény. Senkinek sem sikerült eltalálnia a 18, 42, 45, 72, 80-as kombinációt, így a jövő héten már több mint 2 milliárd 300 millió forint találhat gazdára. Ez minden idők negyedik legnagyobb ötös lottó nyereménye.
jan. 13
6:28
Tűz ütött ki egy csepeli nyugdíjasotthonban (Népszava)
Tűz ütött ki szombat este a budapesti XXI. kerületben egy nyugdíjasotthonban, két személyt kórházba szállítottak - közölte a tűzoltóság szóvivője. Molnár Péter elmondta, hogy a Simón Bolivár sétányon fekvő kétemeletes épület első emeletén az egyik lakosztály teljes terjedelmében égett, aminek következtében szinte az egész épület megtelt füsttel.
jan. 13
7:20
Elképesztő! Egyfolytában csúklik, ezért nem tud énekelni (Zene.hu)
11 hónapja csuklik egyhuzamban egy brit férfi, ami lehetetlenné teszi munkavégzését, mivel énekes. [Dátum: 2008.01.13. 07:10]
jan. 13
7:36
Új lendületet kap a kutatás a Dunakanyarban (divecenter.hu)
Mária királyné 1526-ban elsüllyedt hajóinak kereséséhez külföldről kaptak segítséget a magyar búvárr
jan. 13
7:43
'Reggelt! (GameStar)
Tegnap néhány órára úgy érezhettük, beköszöntött a tavasz. A rövid látogatást kihasználva célszerű kicsit kimozdulni a négy fal közül. Aki mégis velünk marad, annak próbálunk friss hírekkel szolgálni.
jan. 13
7:51
Engedély nélkül demonstráltak Egerben (objektivhir.hu)
Előre be nem jelentett demonstrációba kezdett mintegy harminc fő szombaton este 7 óra körüli időben egy egri szálloda előtt – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Heves Megyei RFK sajtószolgálatától.
jan. 13
7:56
3 tipp arra, hogy ne nassolj diéta alatt! (Ezoterikus.hu)
Csak bekukkantok a hűtőbe! Ez még NEM bűn! - hangzik el a mondat, de mi szinte már abban a pillanatban érezzük, hogy nem fog menni bűnözés nélkül...
jan. 13
8:07
Orvosi bizonyíték van rá: egyre szexfüggőbbek a férfiak (Infostart)
Jelentősen nő a szexfüggő férfiak száma Nagy-Britanniában - ez derült ki a BBC felméréséből, amelyet szex- és párterapeuták megkérdezésével végeztek.
jan. 13
8:07
Szombati kenószámok (orientpress)
A 2008. 2. hét hatodik napi kenó számsorsoláson a következő nyerőszámok kerültek kisorsolásra: 1, 2, 3, 12, 13, 15, 16, 17, 20, 27, 28, 29, 34, 36, 46, 49, 52, 54, 70, 76.
jan. 13
8:11
Sony Ericsson W670: megosztható szórakozás (ma.hu)
A Sony Ericsson bejelenti a W760 , az első valóban globális, háromsávos HSDPA Walkman telefon megjelenését. A készülékkel a világon bárhol a szélessávú kapcsolatnak megfelelő sebességgel tölthetők le a legújabb zenefájlok és tartalmak.
jan. 13
8:12
A modell most először próbálta ki a korizást (ma.hu)
Hargitai Bea elszánta magát. Az egykori playmate életében először húzott korcsolyát, a jeles eseményen a Reflektor is jelen volt.
jan. 13
8:12
Templomban akart megerőszakolni egy idős asszonyt (ma.hu)
Nem történt nemi erőszak, csak annak kísérlete egy marcali templomban egy 76 éves helybeli asszonnyal szemben - pontosította a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
jan. 13
8:13
Színházon innen, színházon túl (szon)
Nyírbátor - A Nyírbátori Kulturális Központban is megünneplik a Magyar Kultúra Napját, január 22-én a Talán Teátrum előadásában.
jan. 13
8:13
Macintoshra is megérkezett az Adobe Photoshop Elements 6 (ma.hu)
Az Adobe bejelentette az Adobe Photoshop Elements 6 képszerkesztő szoftver Macintosh változatát, amely január végétől hazánkban is elérhető lesz. Az egyszerű, áttekinthető kezelőfelülettel rendelkező Photoshop Elements 6-al a felhasználók a legjobbat hozhatják ki fotóikból.
jan. 13
8:15
Stílusos és innovatív mobiltelefonokkal ment az LG a CESre (ma.hu)
A vezeték nélküli telefonok és kiegészítőik egyik vezető szolgáltatójaként ismert LG Electronics MobileComm USA, Inc (LG Mobile Phones) bemutatta legújabb fejlesztéseit a 2008 International CES alkalmából.
jan. 13
8:24
Viták a többbiztosítós rendszerről (szon)
December közepén Horváth Ágnes szakminiszter sorsdöntőnek nevezte a napot amikor megszavazták a többbiztosítós rendszerről szóló törvényt a parlamentben.
jan. 13
8:29
Noémi kerestetik! (ma.hu)
A Barátok közt produkció keresi Csifó Dorina utódját. A Barátok közt produkció 2008. január 26-27-én, délelőtt 10:00 órai kezdettel NOÉMI szerepére válogatást hirdet!
jan. 13
8:29
Elégett a fedél kilenc ember feje fölül Sopronban (ma.hu)
Kilencen maradtak fedél nélkül éjszakára Sopronban, miután kigyulladt egy társasház tetőszerkezete szombat este - A balesetben senki sem sérült meg.
jan. 13
8:29
Tűz ütött volt egy csepeli nyugdíjasotthonban, két sérült (gondola.hu)
Tűz ütött ki szombat este a budapesti XXI. kerületben egy nyugdíjasotthonban, két személyt kórházba szállítottak - közölte az MTI-vel a tűzoltóság szóvivője. Molnár Péter elmondta, hogy a...
jan. 13
8:30
Szeszélyes képregények alkotója (szon)
Kisvárda - Veres Éva a Szenvedélyek nélkül élni megyei pályázat különdíját érdemelte ki rajzaival. Művészeti oktatás
jan. 13
8:31
Fésűs Nelly képes megbocsátani (ma.hu)
A Cool Love adásában Fésűs Nelly vallott kendőzetlenül magánéletéről. Mint elmondta: korai párkapcsolataiban nem volt képes elviselni, ha párja megcsalta.
jan. 13
8:31
Kigyulladt a csepeli nyugdíjasotthon - Ketten kórházba kerültek (ma.hu)
Tűz ütött ki szombat este a budapesti XXI. kerületben egy nyugdíjasotthonban, két személyt kórházba szállítottak - közölte az MTI-vel a tűzoltóság szóvivője.
jan. 13
8:32
Postánkból: Egy korszak lezárul! (szon)
Legalábbis az a korszak, ami a Határőrséget illeti. Ugyanis 2008. január 01-től a Határőrőrség integrálódik a Rendőrséggel. Hogy ez mennyire volt szükségszerű, azt majd eldönti a történelem.
jan. 13
8:38
A hét csillagászati képe - Kettõscsillag a Kígyótartóban (csillagászat.hu)
Hét és fél méternyi fókusztávolságával az MTA KTM CSKI piszkés-tetõi 50 cm-es távcsöve kiválóan alkalmas szoros kettõscsillagok felbontására, megörökítésére.
jan. 13
8:41
A sztárok kórháza botrányból botrányba keveredik! Majdnem megölték a kicsiket! (storyonline)
Dennis Quaid és felesége tombol a dühtől miután kiderült, hogy a kórház, mely veszélybe sodorta újszülött gyermekeik életét, hazudott nekik.
jan. 13
8:41
Estére feloszlott az MSZP ülése elleni tüntetés Egerben (ma.hu)
A többszöri rendőri felszólításra elvonultak azok a tüntetők, akik szombat este annál az egri szállodánál demonstráltak, amelyben az MSZP kétnapos országos elnökségi ülését tartja.
jan. 13
8:41
Halálos baleset Abán (boon)
Két személyautó ütközött a Fejér megyei Abán, szombaton este. Mindkét jármű az árokba borult, az egyik vezetője a helyszínen meghalt.
jan. 13
8:46
Férje nélkül kezdett új életet a műsorvezető! (storyonline)
Magyarországtól nyolcezer kilométerre kellett új otthont kialakítania Krisztinának.
jan. 13
8:46
Kiderült, miért nem bír magával Britney Spears (Infostart)
A bulvársajtó hónapok óta Britney Spears botrányaitól harsog, a legújabb hírek szerint az énekesnő most éppen a családja elől menekül, nehogy a családja kórházba zárassa. Pedig sürgős orvosi segítségre lenne szüksége, érthetetlennek tűnő viselkedését ugyanis egy súlyos pszichiátriai betegség: a bipolaritás okozza.
jan. 13
8:47
Marketing konferencia az 50 év feletti korosztályról (gondola.hu)
A Magyar Fogyasztó Platform április 2-án először rendezi meg az 50+ marketing konferenciát, amelynek célja, hogy összegyűjtve az 50 év felettiekről szóló ismereteket, felhívja a figyelmet erre a...
jan. 13
8:49
Csaknem hétszázan haltak meg a kenyai erőszakhullámban (gondola.hu)
Csaknem hétszáz emberéletet követeltek Kenyában a december végi elnök- és parlamenti választások után kitört politikai-etnikai zavargások a francia hírügynökség legfrissebb összesítése szerint....
jan. 13
8:52
Alone in the Dark csak szeptemberben (GameStar)
Fél éves halasztást szenved az Alone in the Dark, de legalább már elkészült a játék hivatalos honlapja.
jan. 13
8:58
Még nehezebb évre számíthatnak a családi vállalkozások (ma.hu)
A magyar családi mikro-, kis- és középvállalkozások nehéz év elé néznek 2008-ban, mert egyre szűkül a piacuk a fizetőképes kereslet csökkenése miatt, és a közterhek növekedése létéüket veszélyezteti - mondta Szűcs György, az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) elnöke az MTI-nek.
jan. 13
8:58
NBA: ötödször kapott ki a Boston Celtics, ezúttal a fővárosban (NSO)
Elszenvedte ötödik vereségét az idei NBA (észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság) alapszakaszának legjobb mérlegével rendelkező együttese, a Boston Celtics, amely 85-78-ra maradt alul a Washington Wizardsszal szemben a szombati játéknapon.
jan. 13
8:58
MNB: európai figyelem a jegybank kiadványának (gondola.hu)
Jelentős európai figyelmet kapott a Magyar Nemzeti Banknak (MNB) a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez kapcsolódó "Pénz beszél! - Te is érted?" elnevezésű képzési programja - áll a jegybank...
jan. 13
9:04
NHL: az Ottawa Sens otthon gyűrte le a Detroit Red Wingset (NSO)
Az Ottawa Senators nagy csatában verte a Detroit Red Wingset 3-2-re az észak-amerikai profi jékorongliga (NHL) alapszakaszának szombati játéknapján. A NY Rangers sima 4-1-gyel intézte el a Montreal Canadienst.
jan. 13
9:05
Nehéz év elé néznek a mikro-, kis- és középvállalkozások (Népszava)
A magyar családi mikro-, kis- és középvállalkozások nehéz év elé néznek 2008-ban, mert egyre szűkül a piacuk a fizetőképes kereslet csökkenése miatt, és a közterhek növekedése létüket veszélyezteti - mondta Szűcs György, az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) elnöke.
jan. 13
9:07
Hoffmann is doppingolt (profiboksz.hu)
Pozitív doppingtesztet produkált Timo Hoffmann utolsó mérkőzését követően. A veterán német nehézsúlyú izgalmas meccsen szenvedett TKO vereséget Alexander Dimitrenkotól, majd pozitív mintát produkált a találkozót követő kötelező doppingellenőrzésen. Még további vizsgálatok várnak majd Hoffmannra, de
jan. 13
9:09
Kevin Mitchell továbbra is veretlen (profiboksz.hu)
Könnyedén verte meg a késői beugró Edison Torrest a tehetséges brit nagypehelsúlyú Kevin Mitchell. Az angol bunyós hatalmas verést utalt ki a találkozót lemondó Carl Johannesson helyét felváltó dél-amerikainak, aki a 3. menetben kapitulált végleg. Mitchell ezzel a győzelemmel már 25. sikerét könyvel

Keresés