2008. január 13. vasárnap

jan. 13
0:06
Spanyolország: az Athletic Bilbao sikere a Sevilla ellen (She)
Idegenben szenvedett vereséget a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Primera Division) a Sevilla. Az UEFA-kupa legutóbbi két kiírásának győztese az Athletic Bilbao vendége volt a 19. forduló szombat esti mérkőzésén, és Yeste, valamint Susaeta góljainak köszönhetően 2-0-ra kikapott. Győzelmével a Bilbao nyolc helyet ugorva a kilencedik pozícióba lépett előre.
jan. 13
7:14
Több tízmilliót buktak a magyarok (Blikk)
Nehezen ébrednek a magyar Dakar-versenyzők a sokkból
jan. 13
7:16
Pontot vesztett a liverpooli gárda (Blikk)
Fájó az ilyen pontvesztés
jan. 13
7:18
Kétfrontos győzelem (Blikk)
Nagyot változott a világ
jan. 13
7:20
DVSC nyerte a teremtornát (Blikk)
Büntetőpárbajjal nyert a Debrecen
jan. 13
8:58
NBA: ötödször kapott ki a Boston Celtics, ezúttal a fővárosban (She)
Elszenvedte ötödik vereségét az idei NBA (észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság) alapszakaszának legjobb mérlegével rendelkező együttese, a Boston Celtics, amely 85-78-ra maradt alul a Washington Wizardsszal szemben a szombati játéknapon.
jan. 13
9:04
NHL: az Ottawa Sens otthon gyűrte le a Detroit Red Wingset (She)
Az Ottawa Senators nagy csatában verte a Detroit Red Wingset 3-2-re az észak-amerikai profi jékorongliga (NHL) alapszakaszának szombati játéknapján. A NY Rangers sima 4-1-gyel intézte el a Montreal Canadienst.
jan. 13
9:16
NFL: a New England Patriots most a Jacksonville Jaguarsot oktatta (She)
A New England Patriots továbbra is megállíthatatlannak tűnik az észak-amerikai futball-bajnokság (NFL) aktuális idényében, a massachusetsiek a Jacksonville Jaguarson léptek át 31-20 arányban a szombati játéknapon. A Green Bay Packers is jó napot zárt, a Seattle Seehawks bánkódhatott emiatt.
jan. 13
11:50
Csehország: a gyorskorcsolyázó Sablikova lett az év legjobbja (She)
A gyorskorcsolyázó Martina Sablikovát választották az elmúlt év legjobb sportolójának Csehországban.
jan. 13
13:28
Alpesi sí Vk: Nicole Hosp első helye Zuzulova és Schild előtt szlalomban (She)
Az osztrák Nicole Hosp aratta le a babérokat vasárnap női szlalomban az alpesi sí Világkupa-sorozat szlovéniai állomásán Mariborban. Hosp ezzel megerősítette vezető helyét a szakági összetetben és az összetett Világkupában is.
jan. 13
14:34
Északi összetett Vk: a német Haseney győzött sprintben (She)
A német Sebastian Haseney nyerte az északi összetett Világkupa-sorozat sprintversenyét Val di Fiemmében, Olaszországban. A második helyen a sprintösszetettben élen álló francia Lamy-Chappuis végzett, a harmadik helyre az osztrák David Kreiner csúszott be.
jan. 13
14:56
Sílövő Vk, Ruhpolding: Solveig Rogstad élete első győzelmét aratta (She)
A norvég Solveig Rogstad élete első Vk-diadalát aratta hibátlan lövészete után a németországi Ruhpoldingban megrendezett sílövő Világkupa női 10 kilométeres üldözéses versenyszámban.
jan. 13
15:12
Kézilabda Eb: Barrufet megsérült, horvát hiányzók (She)
Előfordulhat, hogy nem lesz ott a spanyol válogatottban a csütörtökön kezdődő norvégiai Európa-bajnokságon David Barrufet, a világ egyik legjobb kézilabdakapusa. A 37 éves kiválóság vádlisérülést szenvedett azon a Ciudad Real-i nemzetközi felkészülési tornán, amelyen a hazaiak mellett a franciák, a montenegróiak és az argentinok szerepelnek.
jan. 13
15:14
Alpesi sí Vk, Wengen: Bode Miller volt a leggyorsabb lesiklásban (She)
Az amerikai Bode Miller nyerte a svájci Wengenben lebonyolított alpesisí Világkupa lesiklás számát vasárnap, megelőzve a hazai kedvenc Didier Cuche-t és a kanadai Osborne-Paradist.
jan. 13
16:17
Kerékpár: Landist márciusban hallgatják ki fellebbezését követően (She)
Az amerikai országúti-kerékpáros Floyd Landis doppingügyének következő felvonására március 19-én a Nemzetközi Sportdöntőbíróságon kerül sor ? tájékoztatta a sportoló ügyvédje a Reuters hírügynökséget vasárnap.
jan. 13
16:57
Most sem kegyelmezett az Inter svéd sztárja (Infostart)
Folytatódik az Inter labdarúgócsapatának sikerszériája: az olasz bajnoki címvédő és listavezető együttes az idei első fordulóban 3-2-re nyert a Siena otthonában.
jan. 13
17:02
La Liga, Barcelona: az új évben először edzett Ronaldinho (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában szombat este a Barcelona hazai pályán 4-0-ra verte a Murciát. A katalán szurkolók azonban gyorsan túl is léptek a kötelező győzelmen: vasárnap már az szolgáltatott témát számukra, hogy 2008-ban első alkalommal edzhetett a brazil Ronaldinho.
jan. 13
17:12
Premier League: Richardson duplájával nyert a Sunderland (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójában a Sunderland hazai pályán Kieran Richardson (képünkön) duplájával nyert a Portsmouth ellen.
jan. 13
17:24
Újabb pofont kapott a Fradi (Infostart)
A Ferencváros a csoportkör záró fordulójában 39-30-ra kikapott a dán Viborg vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligájában.
jan. 13
17:56
Hollandia: az Ajax 6-1-re kiütötte az Alkmaart, és már második (She)
Feljött a táblázat második helyére az Ajax Amsterdam a holland első osztályú labdarúgó-bajnokságban, miután vsárnap 6-1-re kiütötte a vendég AZ Alkmaart. Szombaton Dzsudzsák Balázs együttese, a listavezető PSV Eindhoven 1-0-ra legyőzte a Feyenoordot, így az előnye három pont az Ajax és a rotterdami együttes előtt.
jan. 13
18:24
Holland bajnokság: Kiütéssel nyert az Ajax (Metropol)
A holland labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában: Ajax Amsterdam-AZ Alkmaar 6-1 Graafschap-Arnhem 0-3 Utrecht-Heerenveen 2-2 Almelo-Sparta Rotterdam 2-0
jan. 13
19:23
Premier League: az utolsó percben lőtt góllal nyert a Blackburn (Metropol)
A 90. percben szerzett góllal nyert a Blackburn a Bolton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
jan. 13
19:38
Vívás, Világkupa: Nemcsik Zsolt győzött, Decsi Tamás harmadik (She)
Jól kezdődött a magyar férfi kardozók számára az év: Nemcsik Zsolt arany-, Decsi Tamás pedig bronzérmet szerzett az iráni Kish-szigeten rendezett Világkupa-versenyen.
jan. 13
19:39
Primera División: kikapott az Espanyol (Metropol)
A tabellán harmadik Espanyol kikapott az Almeria otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
jan. 13
19:43
Jégkorong: a Magnyitogorszk nyerte a Bajnokok Ligáját (She)
Az orosz Metallurg Magnyitogorszk nyerte a jégkorong Bajnokok Ligáját, miután a szentpétervári négyesdöntő fináléjában 5-2-re legyőzte a cseh Sparta Prahát. Az utóbbi négy kiírásban mindig oroszok diadalmaskodtak.
jan. 13
19:59
Labdarúgó NB I: 3-3-as döntetlent játszott a Honvéd a Temesvárral (She)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3-3-as döntetlent ért el a temesvári Politechnika Timisoara ellen Budafokon, a Promontor utcában.
jan. 13
20:48
Franciaország: a PSG 3-0-ra legyőzte a Racing Lens csapatát (She)
A Paris Saint-Germain 3-0-ra legyőzte a vendég Lens együttesét a francia első osztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 20. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A fővárosiak az utóbbi négy mérkőzésük közül hármat megnyertek. Az elefántcsontparti Amara Diane kétszer volt eredményes.
jan. 13
20:53
Sakk: Polgár Judit és Lékó Péter is remizett Wijk aan Zee-ben (She)
Lékó Péter és Polgár Judit a második fordulóban is döntetlent játszott az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán.
jan. 13
21:01
Wijk aan Zee: Lékó és Polgár is remizett (Metropol)
Lékó Péter és Polgár Judit a második fordulóban is döntetlent játszott az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán.
jan. 13
21:04
Van Nistelrooy egymaga elintézte a sereghajtót (Infostart)
A címvédő Real Madrid 2-0-ra nyert a sereghajtó Levante otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
jan. 13
22:36
A brazil varázslók megszerezték a Milan első hazai bajnoki győzelmét (Infostart)
A Bajnokok Ligája-címvédő Milan szemet gyönyörködtető játékkal 5-2-re győzött a vendég Napoli ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
jan. 13
22:42
Jégkorong, ob I: idegenben verte a Dunaújváros az FTC-t (She)
Az élvonalbeli jégkorong-bajnokság alapszakaszában a Dab.Extra.hu Pesterzsébeten nyert két góllal vendéglátója, az FTC-Érsekújvár ellen. A zöld-fehérek 16. vereségüket szenvedték el, az újvárosiak a 17. mérkőzésüket nyerték meg.
jan. 13
22:52
Biztosan nem lesz kedden kapitány! (Infostart)
Egy héttel később tartják meg a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddre tervezett rendkívüli elnökségi ülését.
jan. 13
23:54
Spanyolország: kapushibából, Agüero góljával győzött az Atletico (She)
Az Atletico Madrid egy furcsa góllal győzte le 1-0-ra a vendég Valencia együttesét a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság (La Liga) 19. fordulójának záró mérkőzésén, és ezzel feljött a harmadik helyre a tabellán. A Valencia már hét forduló óta nyeretlen.

Keresés