2008. január 17. csütörtök

jan. 17
5:32
A labdarúgás titkolt, sötét oldala (Infostart)
Bár sok afrikai futballista fut be nagy karriert, egy felmérés szerint a légiósok egyharmada egyszerűen eltűnik az európai futball süllyesztőjében.
jan. 17
5:37
A sportszergyártó cégeken múlik Ronaldinho sorsa? (Infostart)
Újabb jelentkező van a Ronaldinho megszerzéséért folyó versenyben: a Chelsea és a Milan utén az Inter is szívesen látná a brazil játékmestert.
jan. 17
6:12
Milutinovics lesz a kapitány? (Blikk)
A szerb tréner lehet Kisteleki István titkos jelöltje
jan. 17
6:14
Renault és Alonso nyerő páros (Blikk)
A versenyző és az istálló kapcsolata korábban is gyümölcsöző volt
jan. 17
6:16
Sarapova nyerte a csatát (Blikk)
Elbúcsúzott az első igazán nagy név az ausztrál nyílt nemzetközi teniszbajnokságon
jan. 17
7:52
Anglia: Didier Drogba boldogan játszana Samuel Eto'o oldalán (She)
Didier Drogba, a Chelsea labdarúgója azt mondta, hogy csodálatos lenne, ha egy csapatban játszhatna Samuel Eto,ó-val, az FC Barcelona kameruni játékosával.
jan. 17
9:50
Szávay párosban is búcsúzott (Behaviour)
Szávay Ágnes az egyes után női párosban is - az orosz Marija Kirilenkóval az oldalán - az első fordulóban búcsúzott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A 11. helyen kiemelt magyar, orosz duó a Lindsey Davonport, Daniela Hantuchova amerikai, szlovák kettőssel találkozott, s az első játszmát villámgyorsan 6:2-re elbukta.
jan. 17
10:04
Szávay párosban is búcsúzott (Infostart)
Szávay Ágnes az egyes után női párosban is - az orosz Marija Kirilenkóval az oldalán - az első fordulóban búcsúzott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 17
10:27
Asztalitenisz: kétszer játszik Vlagyivosztokban a Statisztika (She)
Mindkét mérkőzését Vlagyivosztokban játssza a Statisztika a női asztalitenisz ETTU Kupa elődöntőjében.
jan. 17
10:32
FC Sopron: az önkormányzat megteszi ajánlatát (She)
A soproni önkormányzat rendkívüli közgyűlésén úgy határozott, megteszi egy eurós vételi ajánlatát a helyi labdarúgócsapatot üzemeltető kft. többségi tulajdonrészére.
jan. 17
11:22
Tenisz, Australian Open: Gonzalez és Nalbandian a legjobb 32 között (She)
A hetedik kiemelt chilei Fernando Gonzalez és a tizedik helyen rangsorolt argentin David Nalbandian is továbbjutott az ausztrál nyílt teniszbanokság (Australian Open) második fordulójából. A francia Sebastien Grosjean és az amerikai Vincent Spadea is a nyolcaddöntőért mérkőzhet majd a harmadik körben.
jan. 17
11:32
Tenisz, Australian Open: Ivanovics nem kegyelmezett Garbinnak (She)
A negyedik kiemelt szerb Ana Ivanovics két sima szettben kivégezte olasz ellenfelét, Tathiana Garbint az ausztrál nyílt teniszbajnokság (Australian Open) női egyes küzdelmeinek második fordulójában. A 24. helyen rangsorolt kínai Li is nyert a francia Camerin ellen.
jan. 17
12:05
Bérelt Dáciával, Velorexszel, kis Fiattal az Atlasz-hegységen át (Behaviour)
Az Atlasz-hegység kietlen fennsíkjaival és szerpentines lejtőivel küzdött a Budapest-Bamako mezőny a verseny ötödik napján, szerdán. A legnagyobb gondot az út rossz minősége okozta, valamint az, hogy két autó alig fért el egymás mellett, emiatt néhány visszapillantó tükör letört. Az egyik csapat - hogy elengedje a szembe jövő autót - letért az út szélére és egy rosszul kikötött benzineskanna…
jan. 17
12:09
A Fradi egyetlen komoly kérőjének is elege lett a magyar államból (Infostart)
Nem kíván ismét pályázni az FTC Üllői úti ingatlanára az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft.
jan. 17
12:15
Huszti Szabolcs 200 millió forintot kereshet a Hannoverben - de kevesli (Infostart)
Huszti Szabolcs jövedelmi helyzetét tárgyalta a legnagyobb példányszámú német napilap, a Bild. A bulvárlap által Gulyáságyúnak becézett magyar játékos azzal várt érdekessé, hogy a lap a Hannover 96 csapatával foglalkozó újságírói szerint ő lesz a tavaszi idényben a "Vörösök" legfontosabb játékosa.
jan. 17
13:24
Garancia nélkül nem juthatott pénzhez a Fradi (Infostart)
A Ferencváros által használt ingatlanra pályázó angol befektetőjelölt nem vállalt egyértelmű garanciát arra, hogy kifizeti a kötelezően megjelölt 800 millió forintot a fővárosi futballcsapatot működtető cég részvénycsomagjáért - indokolta a pályázat eredménytelenné nyilvánítását a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kommunikációs irodavezetője.
jan. 17
13:24
Szörf-vb: Detre Diána továbbra is kvótát érő helyen áll (She)
Nyolc futam után is olimpiai indulást érő helyen áll Detre Diána a vasárnapig tartó aucklandi szörf-világbajnokságon.
jan. 17
13:26
Vb-selejtezők: két csoportban a FIFA dönt a programról (She)
A 2010-es labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőcsoportjai közül kettőben egyeztetési problémák miatt a nemzetközi szövetség (FIFA) határozza majd meg a kvalifikáció programját.
jan. 17
13:28
FTC: McCabe csalódott (Blikk)
Az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. közleményben jelezte, hogy a jövőben nem próbálkozik újra
jan. 17
13:28
Görögország: halálra késeltek egy Olympiakosz-szurkolót Pireuszban (She)
Halálra késeltek egy futballszurkolót a szerdai Olimpiakosz-Panathinaikosz görög bajnoki rangadó után.
jan. 17
13:30
Bárdosi Sándor a birkózás és a szumó után a K-1-et is kipróbálja (She)
Bárdosi Sándor, a 2000-es sydneyi olimpia birkózó ezüstérmese a szumó után - amelyben világ- és Európa-bajnok lett - a jelen legnépszerűbb küzdősportjában, a K-1-ben is kipróbálja magát.
jan. 17
13:55
Sztáredzők találkozása (Blikk)
Két nagy tréner találkozott a hét végén Manchesterben
jan. 17
14:18
Mezcsere az EB nyitó meccse előtt (Blikk)
Csomagküldő szolgálat segítségét kellett igénybe venni, hogy az olimpiai részvételért küzdő férfi kézilabda-válogatott megkezdhesse szereplését a norvégiai Európa-bajnokságon
jan. 17
14:57
Németország: húsz hónapig rács mögött a kameruni Raymond Kalla (She)
Adócsalás büntette miatt a bochumi bíróság húszhónapos börtönbüntetésre ítélte az egykori kameruni válogatott középhátvédet, Raymond Kallát.
jan. 17
15:07
Diósgyőr: Kövesfalvi István kapus visszatért az együtteshez (She)
Visszatért a Diósgyőr együtteséhez a veterán hálóőr, Kövesfalvi István - adta hírül a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei klub hivatalos honlapja.
jan. 17
15:24
Tenisz, Australian Open: Bagdatisz nagy csatában legyőzte Szafint (She)
Öt szetten át tartó hatalmas csatában gyűrte le Markosz Bagdatisz Marat Szafint az Australian Open második fordulójában. Az amerikai Blake három sima játszmában verte honfitársát.
jan. 17
16:24
FC Sopron: nem jöttek el az olaszok, elmaradt a taggyűlés (She)
Elmaradt az FC Sopron labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság csütörtökre meghirdetett taggyűlése a többségi tulajdonrésszel rendelkező olasz befektetői csoport képviselőinek távolmaradása miatt.
jan. 17
17:02
Fradi-pályázat: a ferencvárosi önkormányzat sem érti, mi történt (She)
Gegesy Ferenc, a főváros IX. kerületének polgármestere közleményben jelentette ki: a ferencvárosi önkormányzat a jövőben is csak olyan pályázatot hajlandó támogatni az Üllői út?Könyves Kálmán körút találkozásánál található hat plusz két hektáros ingatlanra, amely ?megtartja vagy felújítja a most meglévő sportlétesítményeket, vagy ezen a területen ezeknek megfelelő új létesítményeket épít.?
jan. 17
17:13
Románia: antikorrupciós eljárás indult Gheorghe Popescu ellen (She)
A Román Antikorrupciós Nyomozóhatóság (DNA) bűnügyi vizsgálatot indított több, a román futballban szerepet vállaló klubvezető, valamint játékosügynök ellen.
jan. 17
17:18
Műugrás: 74 éves korában elhunyt az Eb-győztes Újvári László (She)
Hosszantartó, súlyos betegség után, 74 éves korában elhunyt Újvári László, az első és eddig egyetlen magyar műugró Európa-bajnok - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a magyar szövetség a család bejelentése alapján.
jan. 17
17:29
Evezés, dopping: újabb három orosz evezős bukott meg (She)
Féléven belül hatra nőtt azoknak az orosz evezősöknek a száma, akik rajtavesztettek a vérdoppingon. Az újabb három pozitív esetről csütörtökön érkezett jelentés, amely szerint két évre eltiltották a versenyzéstől a nyolcasban szereplő Alekszandr Litvincsevet, Jevgenyij Luzjanyint és Ivan Podsivalovot a WADA, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség kódexében rögzített előírások megsértése miatt.
jan. 17
17:29
Elhunyt Újvári László műugró Európa-bajnok (Infostart)
Hosszantartó, súlyos betegség után, 74 éves korában elhunyt Újvári László, az első és eddig egyetlen magyar műugró Európa-bajnok.
jan. 17
18:07
Döntetlen lett a magyar sakkrangadó (Infostart)
Döntetlenre végződött Polgár Judit és Lékó Péter partija az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán.
jan. 17
18:23
FTC: jogi lépéseket fontolgat Kevin McCabe cége (Infostart)
Nem kizárt, hogy jogi lépéseket tesz Kevin McCabe angol üzletember magyarországi cége, az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft., miután a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) érvényesnek, de eredménytelennek nyilvánította az FTC Üllői úti, hat plusz két hektáros ingatlanegyüttesének tulajdonjogára benyújtott pályázatát.
jan. 17
18:29
Chelsea: 40 ezer fontos büntetést kaptak a kékek (She)
Játékosai sportszerűtlen magatartása miatt az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) 40 ezer font befizetésére kötelezte az FC Chelsea-t. A londoni klub futballistái november 24-én, a Derby County ellen 2-0-ra megnyert bajnoki hajrájában vesztették el a fejüket.
jan. 17
18:31
Portsmouth: három és fél évre szerződtették Lassana Diarrát (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Portsmouth leigazolta Lassana Diarrát, az Arsenal francia válogatott labdarúgóját.
jan. 17
19:12
Az ARD visszavonta doppinggal kapcsolatos értesüléseit (Infostart)
Az ARD német állami televíziós csatorna csütörtökön visszavonta kedden közölt beszámolóját az illegális bécsi doppinglaboratóriumról, és minden érintettől elnézést kért.
jan. 17
20:26
Sakk, Wijk aan Zee: ezúttal egymás ellen remiztek a magyarok (She)
Döntetlennel végződött Polgár Judit Lékó PÉter elleni mérkőzése az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán.
jan. 17
20:33
Asztalitenisz Pro Tour, Velenje: Póta a 16 között (Metropol)
Póta Georgina bejutott a legjobb 16 közé az asztaliteniszezők idei Pro Tour-sorozatának első állomásán, Velenjében.
jan. 17
20:50
Remekül kezdtek Nagy Lászlóék az Eb-n (Infostart)
Kellemes meglepetéssel kezdte meg a magyar férfi kézilabda-válogatott a norvégiai Európa-bajnokságot. Skaliczky László szövetségi kapitány együttese a csoportkör első fordulójában remek játékkal, 35-28-ra győzött az esélyesebbnek tartott Spanyolország ellen. A meccs legjobbjának Puljezevics Nenadot választották. Nagy László és Ilyés Ferenc egyaránt hét gólig jutott.

Keresés