2008. január 17. csütörtök

jan. 17
10:23
A héten mutatják be Ridley Scott legújabb filmjét (Infostart)
A héten mutatják be a mozik Ridley Scott legújabb rendezését, az Amerikai gengszter című filmet. Az 1960-as évek Amerikájában játszódó, megtörtént eseményeken alapuló filmben Frank Lucas egy harlemi gengszterfőnök sofőrjéből növi ki magát Amerika első afroamerikai maffiavezérévé.
jan. 17
11:44
Ötéves az állóhajó, amely megváltoztatta Budapest kulturális életét (Infostart)
Ötéves fennállását ünnepli 2008-ban az A38 állóhajó, amely Budapest egyik legfontosabb kulturális helyszíne lett az elmúlt években.
jan. 17
18:30
IMAX mozi Magyarországon (Infostart)
Ma nyílt meg Budapesten Magyarország első IMAX mozija. Az IMAX az Image Maximum rövidítése, ami magyarul nagyjából annyit jelent, hogy maximális képhatás.
jan. 17
18:58
Kitelepítenék Firenze belvárosából Michelangelo Dávidját (Infostart)
Új helyre akarják szállítani Michelangelo Dávidját, hogy a turisták kényelmesebben csodálhassák meg a világ egyik leghíresebb szobrát.
jan. 17
20:15
Hatvanéves a legendás zenész (Infostart)
Csütörtökön ünnepli hatvanadik születésnapját minden idők egyik legjobb blues- és rockgitárosa, Mick Taylor. A brit zenész közel öt évig volt a Rolling Stones tagja, ezen idő alatt készítette el az együttes zeneileg talán legjobban sikerült lemezeit. Mick Taylor játszott a brit blueslegenda, John Mayall zenekarában is, de turnézott Bob Dylannel is.

Keresés