2007. december 31. hétfő

dec. 31
5:55
Teljes szilveszteri kavalkád a fővárosban (Spa Trend Online)
Musical, kabaré, vígjáték várja a szórakozni vágyókat szilveszterkor a budapesti színházakban, és gazdag a zenei kínálat is: a Művészetek Palotájában például az Amadinda Ütőegyüttes búcsúztatja az óévet, a másnapi újévi koncerten Haydn A teremtés című alkotása hangzik el.
dec. 31
10:34
Elmúlt a fenyegetés, mennek a képek (Spa Trend Online)
A sokáig vitatott londoni orosz képzőművészeti kiállításhoz kiadja az engedélyt az illetékes orosz hatóság, miután Londonban elfogadták a külföldi műtárgyakat a lefoglalástól és elkobzástól védő brit törvényt, s az december 31-én hatályba lépett - mondta hétfőn az Eho Moszkvi rádióban Anatolij Vilkov, a Roszohrankultura ügynökség helyettes vezetője.
dec. 31
10:45
Utazás Pasolinivel - újrafénykézve (Spa Trend Online)
Spanyolországban adták ki Pier Paolo Pasolini 1959-ben írt útinaplóját, amelyet Philippe Séclier francia fotós 42 évvel később készített fotói illusztrálnak.
dec. 31
13:02
Ipartörténeti hosszabbítás Budapesten (Spa Trend Online)
Meghosszabbították a "Helytörténeti kalandozások a technikatörténet mezsgyéjén" című kamara-kiállítás nyitva tartását az Országos Műszaki Múzeumban. A kiállítás 2008. január 31-ig látogatható - tudatta közleményben a múzeum.

Keresés