2007. december 31. hétfő

dec. 31
9:12
A szilveszterező turisták lettek az áldozatok (Infostart)
Thaiföldön öt pokolgépet robbantottak fel ismeretlenek egy üdülőhelyen; a merényletekben az eddigi hírek szerint 27-en - főleg szilveszterező turisták - sebesültek meg.
dec. 31
9:47
Pakisztán a döntésre vár (Infostart)
Kedden dönt a pakisztáni központi választási bizottság a január 8-ára kitűzött parlamenti választások esetleges elhalasztásáról. A testület titkára elmondta: helyzetjelentést kértek a tartományi kormányoktól és választási bizottságoktól, és a helyi viszonyok ismeretében kedden hoznak határozatot az ügyben.
dec. 31
10:57
Megnyílhat Londonban az orosz képkiállítás (Infostart)
Az orosz hatóság kiadja az engedélyt a sokáig vitatott londoni orosz képzőművészeti kiállításhoz, így a tárlat megnyílhat.
dec. 31
11:30
A zavargásoknak már számos áldozata van (Infostart)
Kenyában szemtanúk szerint legalább 21 embert lőttek le az ország nyugati részén lévő egyik városban, míg más források 46 áldozatról számoltak be.
dec. 31
11:35
Izrael tart az al-Kaidától (Infostart)
Izrael komolyan veszi az al-Kaida vezetőjének fenyegetőzését - közölte Ehud Olmert izraeli miniszterelnök szóvivője.
dec. 31
13:45
Felgyújtották táborukat a zarándokok (Infostart)
Felgyújtották ideiglenes táborukat az Egyiptomban veszteglő palesztin zarándokok. A randalírozók összecsaptak a rendőrökkel; egy idős palesztin nő szívrohamban meghalt.
dec. 31
15:17
Átfogó dohányzási tilalom (Infostart)
Nyugat-Európában egyre kevesebb nyilvános helyen lehet dohányozni. A jövő évtől további szigorításokra kell számítani Franciaországban és Németországban is.
dec. 31
15:18
Oroszország - Fűtés nélkül mínusz 36 Celsius fokban (Metropol)
Oroszország észak-ázsiai részén, a jakutföldi Artik településen és Jakutszkban mínusz 36-37 Celsius-fokos hőmérséklet mellett fűtés nélkül maradt több ház műszaki hibák miatt: a napokkal ezelőtti csőtörés után a házak mintegy 700 lakóját rokonoknál, barátoknál szállásolták el, de a helyreállítási munkálatok még folynak.
dec. 31
16:06
Csak saját felelősségükre utazhatnak a magyarok Kenyába (Infostart)
A Külügyminisztérium arra figyelmeztet: alaposan fontolja meg utazási szándékát az, aki Kenyába akar menni. Az afrikai országban fegyveres zavargások miatt teljesen kiszámíthatatlanná vált a helyzet.
dec. 31
17:06
Merénylet tervezésével gyanúsítják a három férfit (Infostart)
Hollandiában letartóztattak három férfit azzal a gyanúval, hogy merényletet terveztek.
dec. 31
18:05
Olajba fektet a Las Vegas-i milliárdos (Napi)

Keresés